roamer Reputație: -441 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:... Oras:... Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Cam multe urme de laba, zic eu. =)) Just Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 'mi-aș poola-n ele de principii! Ceaibre? Link spre comentariu
tk2xxx Reputație: -531 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Buna seara, bucurestenii mei indragostiti de claxon in drumul dinspre Cluj spre Bucuresti am avut o experienta...atipica. Eram in avion, citeam, tocmai decolasem cand un "stewardez" frumusel foc, pe la vreo 29 ani, vine si imi sopteste: "capitolul 6 este cel mai frumos". Am inceput sa rad. Dupa cateva minute, cand a trecut iar pe langa mine am avut un mini dialog: - Am sa-ti aduc un semn de carte! imi spune el zambind strengareste.- Dar am semn de carte, are cartea, spun eu si-i arat semnul de carte. A zambit si a plecat. Incepeam sa ma intreb daca se da la mine sau sunt paranoica. Poate sufar eu de multe dar de paranoia sigur nu. Incercam sa ma concentrez la carte, cred ca am reusit. Simteam ca sunt privita, am un ochi la ceafa in caz ca nu stiati. Cred ca au trecut vreo 20min, aproape ca uitasem incidentul. Eeeeee....eu poate ca da, el sigur nu. M-a facut sa tresar atingandu-ma usor pe umar cand a trecut iar pe langa mine. Hopaaaaa....frate ce se petrece aici?!?! Ma intrebam daca ei au voie sa faca chestii de genul asta. Habar nu am dar am presupus ca nu. Ei bine, ce am presupus eu nu s-a pupat cu ce s-a petrecut...unora le place mult sa incalce reguli (si mie imi place, ma excita ). O voce, in microfon, ne anunta ca urmeaza sa aterizam in 20min. O alta voce imi sopteste la ureche ca mi-a adus semnul de carte. Intorc capul iar el statea pe vine in dreapta mea, nu am avut timp sa spun nimic...mi-a luat cartea si mi-a bagat ceva intre pagini, dupa care mi-a zis sa ma uit dupa ce ies din aeroport....si a plecat. Cred ca am articulat "multumesc"...ce penibil...pentru ce dracu "multumesc"?!?!, m-am intrebat dupa aceea. Ce tampita sunt, auzi "multumesc" Am incercat sa mai citesc...de fapt mint cu nerusinare...nu am incercat decat sa par ca si cum as citi...m-am asigurat ca nu am cartea cu scrisul in sus si am inceput sa ma gandesc. Va vine sa credeti ca m-am rusinat?!?! Nici mie. Nu m-am uitat pe bilet, m-am abtinut. Am bagat cartea in geanta sa nu fiu tentata. La un moment m-am intrebat oare ce facea, cum ar fi procedat daca as fi stat la geam si am inceput sa rad. Atunci mi-a venit cel mai perpelitor gand: "Oare asta e Bambuchaa?!?!" Iar am inceput sa rad insa recunosc ca parca nu era rasul meu...recunosc ca m-am intrebat chiar si ce ar putea fi scris pe bilet daca el chiar ar fi fost Bambu...m-am intrebat daca mi-ar zice bancul cu bascula. Nu am deschis cartea pana acasa...ca o pustoaica de liceu, emotionata, am rasfoit paginile, am gasit un servetel: M-am topit toata si recunosc ca, pentru o clipa am fost tentata s-o comit, pentru o fractiune de secunda doar. Mi-am revenit repede si mi-am reamintit ca unele treburi trebuie sa ramana la stadiul de fantezie. A fost o experienta frumoasa care m-a facut sa ma simt extrardinar de bine si pe care mi-o voi aminti ori de cate ori voi fi intr-un avion si poate ca .... intr-o zi .... cine stie ce-o fi?!?! P.S. De ce ma intreb "oare se gandeste la mine?!?" ... de "bagaboanta"!!! Thank you stranger. Haha nice daca e adevarata intamplarea . Stii sa scrii deasemenea cursiv Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Ceaibre? Eeeee ... secret. Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Poveste cusută cu ață alba..... Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Parca ti-ai fi dorit si tu sa fii in locul meu, sa te agate un stewardez, este?!? Nu mai bali si vezi-ti de labareli tale, Oly. Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Oly se afla în EAU Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Dc nu știi ce înseamnă suna l p Oly poate Îți spune. Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 'neata, ma, nu mai scrie p'aici, las'o asa ca e de bine PS. Ceare ata alba de nu e buna, se rupe sau se murdareste? ))) Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Uitati papagalul cum s-a culcat si s-a trezit cu gandul la mine. Multimea vida (in cap si-n pantaloni), esti prea taran pentru acest secol. Te-am rugat in fel si chip, tarane, sa uiti ca m-ai cunoscut. De ce ma provoci sa fiu .... a real bitch, huh?!?! Esti plictisit?!? Na, uite iti dau eu niste bani sa te duci sa-ti iei o ciunga si un cogeac: PS. Esti la ignore....fraiere. 1 Link spre comentariu
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 imi place culoarea parului tau,e fara amoniac? 1 Link spre comentariu
cipy2003 Reputație: 281 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:aicii Oras:aicii Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 pozele imi place Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Uitati papagalul cum s-a culcat si s-a trezit cu gandul la mine. Multimea vida (in cap si-n pantaloni), esti prea taran pentru acest secol. Te-am rugat in fel si chip, tarane, sa uiti ca m-ai cunoscut. De ce ma provoci sa fiu .... a real bitch, huh?!?! Esti plictisit?!? Na, uite iti dau eu niste bani sa te duci sa-ti iei o ciunga si un cogeac: ten pula mea 1.jpg PS. Esti la ignore....fraiere. Voi nu erați amici? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Suntem doar doi straini...lui i-a trecut iubirea, mie mi-a trecut uimirea. https://www.youtube.com/watch?v=GO-ZWialiPo 4 Link spre comentariu
mister babadook Reputație: -425 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 ce ciudat e universul asta din jurul forumului.e ca in viata, doar ca la o viteza mult mai mare.prietenii de azi nu se mai suporta maine, iubitii de azi se urasc maine, bichonii musca azi glezna pe care o venerau ieri.e ca un caleidoscop grabit in care vedem pe repede-inainte adevarata natura umana.prospetimea de azi e doar inceputul putreziciunii de maine. poate exista si povesti frumoase, dar alea stau departe de forum.se consuma in anonimat. dar mai exista povesti frumoase? 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Link spre comentariu
cumshotking23 Reputație: 9 Postat Noiembrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 You all know exactly who I am, I am the one who fucks you. I'm not in danger, I AM THE DANGER.I AM THE ONE WHO FUCKS! asta asa ca o varianta mai adaptata la celebrul discurs 2 Link spre comentariu
cumshotking23 Reputație: 9 Postat Noiembrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Uitati papagalul cum s-a culcat si s-a trezit cu gandul la mine. Multimea vida (in cap si-n pantaloni), esti prea taran pentru acest secol. Te-am rugat in fel si chip, tarane, sa uiti ca m-ai cunoscut. De ce ma provoci sa fiu .... a real bitch, huh?!?! Esti plictisit?!? Na, uite iti dau eu niste bani sa te duci sa-ti iei o ciunga si un cogeac: PS. Esti la ignore....fraiere. De ce e bucuroasa o prostituata din Botswana? Pentru ca primeste de doua ori pula ! Asta ar fi una dintre glume! Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:. Oras:. Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Uitati papagalul cum s-a culcat si s-a trezit cu gandul la mine. Multimea vida (in cap si-n pantaloni), esti prea taran pentru acest secol. Te-am rugat in fel si chip, tarane, sa uiti ca m-ai cunoscut. De ce ma provoci sa fiu .... a real bitch, huh?!?! Esti plictisit?!? Na, uite iti dau eu niste bani sa te duci sa-ti iei o ciunga si un cogeac: Ti-am spus vreodata ca te iubesc ? 3 1 Link spre comentariu
scandal66 Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Ce program ai ? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Ce program ai ? 1200 - 2000 Link spre comentariu
liviu16 Reputație: 647 Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Parca ti-ai fi dorit si tu sa fii in locul meu, sa te agate un stewardez, este?!? Nu mai bali si vezi-ti de labareli tale, Oly. Mai te si iei gura in poola cu toata lumea cand vezi o greseala gramaticala. Perfectiunea pulii mele! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Doamna PERFECTA te pupa ... adanc si umed. =)) 11 Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Thank you stranger. You're welcome 1 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 You're welcome Nu fi bagabont! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum