amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 ... și apoi să ți-l pui pe cap ( de joben zic), să te asortezi cu fracul ăla de 400 $ cu care te tot lăudai pe alte topice. Btw ... dichisiți stăpâni ai de te obligă să le aduci cafeaua îmbrăcat în frac. ... în plm...Cata onoare sa-mi citesti postarile.Si totusi,dupa ce ai muscat-o pe aia cu "mon cherie", ai luat-o-n nas si aici.Vezi-n plm cum faci cu media aia zilnica de 6-7 postari, ca vine marinaru' mintenas. Link spre comentariu
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 N-ai tu treaba. Bine. Ori mergi la somn.Ori stai aici si sugi pula. 1 Link spre comentariu
jupanulcj Reputație: 330 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:vest Oras:vest Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Bine.Ori mergi la somn.Ori stai aici si sugi pula. Ai supt-o tu inainte dar ce sa-ti fac daca esti asa uituc. 2 Link spre comentariu
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Hahahaha Cat de nebun la cap si prost la mantinela sa fii ii i, sa dai minus la postarea unui necunoscut? Link spre comentariu
jupanulcj Reputație: 330 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:vest Oras:vest Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Deci dupa mintea ta (uitata de fapt undeva), punctele de reputatie (plus sau minus) se dau doar la cunoscuti. 1 Link spre comentariu
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Deci dupa mintea ta (uitata de fapt undeva), punctele de reputatie (plus sau minus) se dau doar la cunoscuti. Doamne. Chiar ai scris asa ceva?Ce "reputatie" vrei tu,ba tontalaule?Jupanul pulii ii ii mele. 1 Link spre comentariu
jupanulcj Reputație: 330 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:vest Oras:vest Partajează Postat Decembrie 5, 2015 HahahahaCat de nebun la cap si prost la mantinela sa fii ii i, sa dai minus la postarea unui necunoscut? Tu esti cel care se plange de punctele de minus, nu eu. Dar tu chiar esti a dracului de uituc. Nici nu imi mai bat capul cu tine. 1 Link spre comentariu
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Sa nu plangi,jupaneeee....in plm. Link spre comentariu
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Nici nu imi mai bat capul cu tine.Hahahaha Bate-l de pereti.Poate se aude ecoul. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Cata onoare sa-mi citesti postarile.Si totusi,dupa ce ai muscat-o pe aia cu "mon cherie", ai luat-o-n nas si aici.Vezi-n plm cum faci cu media aia zilnica de 6-7 postari, ca vine marinaru' mintenas. Acuma, dacă tu vrei cu tot dinadinsul să pari semidoct și cu arfe-n cap, e treba ta! Oricum, îți iese. 1 Link spre comentariu
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Acuma, dacă tu vrei cu tot dinadinsul să pari semidoct și cu arfe-n cap, e treba ta! Oricum, îți iese. A intrat Picon in victim mode.Hahahaha In plm...bine-ti mai sta...prost. Link spre comentariu
jupanulcj Reputație: 330 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:vest Oras:vest Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Mah uitucule, ia du-te tu si inchide usa pe dinafara. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Mai schimbă placa amnezicule, devii plictisitor! Doar boii sunt consecvenți, spunea Marghiloman, parcă. Hai pa că mă plictisești, ești fără și fără piper! 1 Link spre comentariu
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Excelenta replica. Link spre comentariu
picpoc rld Reputație: 155 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Hai pa că mă plictisești, ești fără sare și fără piper! tocmai sarea ai uitat-o?in plm Link spre comentariu
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Dementule,ai editat.Dar tot aiurea.In plm de...de...de...hahahaha Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Sarea nu prea e bună la sănătate. Link spre comentariu
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Partajează Postat Decembrie 6, 2015 pune o poza de sf nicolae Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Si-mi place asa ..... de tare, Brebenelul tare Pe langa curu' meu Imi place asa .... de tare, Mixi are valoare, Cu voi pot fi eu ... Le-am desenat pe toate, in creioane colorate Am desenul meu (cu brebenei ) Si altceva nu-mi doresc Doar atat: va poftesc: by Mixi4u, adaptare dupa Feli- Creioane colorate 19 Link spre comentariu
goti Reputație: 186 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Partajează Postat Decembrie 8, 2015 e criza la marefetitili-sunt goale....sunt goale-n buzunare 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Doamne, cat de prost esti si ce pacat ca tu nu iti dai seama. * Te-ai pupa singur in cur sa ai buzunarele la fel de goale ca si ale mele. =)) 4 Link spre comentariu
schlucken Reputație: 29 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Peste tot în plm Oras:Peste tot în plm Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Nu le mai pune poze cu mixi ca sunt unii .care fac febra musculara și bătături în palme))) Link spre comentariu
cumshotking23 Reputație: 9 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Vaaai, dar ce frumos ne zambeste! Pup-o sa n-o deochi! Link spre comentariu
svitara Reputație: 182 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Ce replici dure arunci Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Ce replici dure arunci Nu sunt draga dure, sunt amare ... ca viata unora! =)) 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum