picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Cine se ceartă frate? A fost vorba doar de o neatenție a Bengosului, care iată, poate duce la neînțelegeri sau interpretări. Lucrurile s-au lămurit, deci nu mai e nicio problemă.P.S. Drepturi de autor, nu plătești? Link spre comentariu
bengos Reputație: 65 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:..... Oras:..... Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Bengosule, eu cred ca mi'am exprimat parerea pertinent si cu explicatii, da nu'mi plac silicoanele Sorinei, astea sunt gusturile mele, te simti mai bine daca te caci in ele ? am inteles ce mi-ai spus....jos nu am vazut silicoane moi!cel mai rau caz silicoane lasate. intoarse, etc 3 daca sorina este femeie de n. 7 ca aspect...insemna ca n-ai fost cu mine!!!! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Buna dimineataaaaaaa, As vrea sa va anunt ca am revenit in Bucuresti de unde nu voi mai pleca pana nu trece frigul asta. Asadar, sunt disponibila pentru incalzire. 3 Link spre comentariu
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Decembrie 20, 2015 Buna dimineataaaaaaa, As vrea sa va anunt ca am revenit in Bucuresti de unde nu voi mai pleca pana nu trece frigul asta. Asadar, sunt disponibila pentru incalzire. Sa-i intrebi daca ti-au pus deoparte din porcul ala promis ca poze au pus iar promisiuni au existat.... Ps.Daca primesti trimite-mi si mie 5 Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Sa-i intrebi daca ti-au pus deoparte din porcul ala promis ca poze au pus iar promisiuni au existat.... Ps.Daca primesti trimite-mi si mie Baietii au spus ca sau mai gandit si i-au pus deoparte "pula/e". Porc cica nu a fost nevoie ca are acasa. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Neam gândit, așa e! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2015 13 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 22, 2015 2.JPGȘi l-ai scos? Al naibilui Roberto, ce râzgâiat e 3 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17093 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Sa-i intrebi daca ti-au pus deoparte din porcul ala promis ca poze au pus iar promisiuni au existat.... Ps.Daca primesti trimite-mi si mie ...ca-i fara colesterol . 1 Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Decembrie 23, 2015 ...ca-i fara colesterol .Cum il cheama?.....Roberto cumva? 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Dragii mei ... euglenici, idioti, anonimi, domni si adevarati cavaleri, Va doresc tuturor sa aveti un Craciun de poveste, va mai doresc muuuuuulta sanatate fizica si mintala, si sa fim in ton cu locul in care ne aflam, va mai doresc sa aveti parte de muuuuulta fofoloanca sau brebenel, dupa caz. Va pupa siliconata....la portofel, la brebenel sau la cerebel, tot dupa caz. 16 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Crăciun fericit, Nebunici! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Craciun Fericit, Sorinache ! 1 Link spre comentariu
pelffy Reputație: 70 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Craciun ferecit! 1 Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Craciun ferecit!Cecă nu îti răspunde că nu ştii să vorbèşte. Èa nu baģă în seamă toNți ANALfaBEȚII. Link spre comentariu
pelffy Reputație: 70 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Forgive me for trying to be kind and trying to learn. Thank you for your welcoming and inviting spirit and support. It adds to the community tremendously. 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Forgive me for trying to be kind and trying to learn. Thank you for your welcoming and inviting spirit and support. It adds to the community tremendously. Pelffy, don't feed the troll(s)... 2 Link spre comentariu
djcool Reputație: 303 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 26, 2015 sarbatori minunate sa ai frumusica doamna ,,,,si pupicei nenumarati,,,,, 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 La multi ani Romania! La multi ani Bucuresti! Un singur lucru as vrea sa va spun asa, la inceput de an: Give it to me right or don't give it to me at all !!! Altfel .... ne suparam. 26 Link spre comentariu
gabi de la muncii Reputație: 26 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 buna SorinaLa Multi AniAs dori sa ne vedem azi? se poate o programare? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 2 Link spre comentariu
camarro Reputație: 2978 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 La multi ani!!! 2 Link spre comentariu
cumshotking23 Reputație: 9 Postat Ianuarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 La multi ani Romania! La multi ani Bucuresti! Un singur lucru as vrea sa va spun asa, la inceput de an: Give it to me right or don't give it to me at all !!! Altfel .... ne suparam. Ce e mare si e tare si place la domnisoare? Este contul din dotare plus ce e intre picioare!La multi ani cu sanatate si pule pe saturate. PS. Nu m-am putut abtine! Link spre comentariu
cumshotking23 Reputație: 9 Postat Ianuarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Intrebare pentru Sorina: cand e bine sa incrucisezi bratele?Indiciu: nu atunci cand mori ci altadata! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Intrebare pentru Sorina: cand e bine sa incrucisezi bratele?Indiciu: nu atunci cand mori ci altadata! Atunci cand te rogi de Sfanta Pula sa se scoale?!?! Allahu akbar .... brebenel barbar! 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum