dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 2, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 2, 2016 amin
daddario Reputație: 960 Postat Martie 2, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 2, 2016 La elevi faci reducere?Doar daca vii cu taica-tau de mana. ;-)
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 Cum ar putea fi caracterizata Sorina? Fac o incercare: O doamna veritabila si o femeie adevarata, cu un caracter solid si sanatos. Tonusul ei vital, energia pozitiva si pasiunea pe care le insufla reusesc sa trezeasca la viata si un mort. Eu unul ii sunt recunoscator pentru generozitatea ei si ii doresc putere de munca si spor in toate cele bune! Ce cuvinte frumoase. Iti multumesc. 2
qand Reputație: 122 Postat Martie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 3, 2016 Salutare people, Nici nu stiu cum sa va povestesc ultima mea intalnire de astazi cu Adela ..... Si dat fiind faptul ca azi a fost ziua ei(🌹🌹🌹🌹 happy bday) nu am putut sa ma duc fara un cadou surpriza... Asa ca am luat-o cu mine pe Sorina ( ca sa va spun adevarul gol golut si pentru mine a fost o surpriza fiindca era prima mea intalnire cu Sorina). De relatat nu prea am ce sa va relatez..... va las imaginatia sa va zburde... pana cand o sa va simtiti cum m-am simtit eu astazi.. fiindca totul a fost la superlativ...... Imaginea lor cum se sarutau e greu de uitat... 👀👀👀 Pot spune ca am ramas f surprins de Sorina... O femeie extraordinara, deschisa, eleganta, sociabila.. M-am inteles cu ea perfect de zici ca ne stiam de ani de zile... Nu de 30 min. Asa ca va recomand sa incercati varianta duetului... Ca e senzatie De halat nu voi mentiona fiindca e cadou surpriza asa ca.... 🎉🎉🎉ðŸ¹ðŸ¹ðŸ¹ðŸŽ‚🎂🎂 Va salut si ne mai auzim. Adela & Sorina💋💋💋 9
oltcit Reputație: 8 Postat Martie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Martie 4, 2016 Dar dupa data de 7 martie vizite in alte orase?gl in special
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2016 Salutare people, Nici nu stiu cum sa va povestesc ultima mea intalnire de astazi cu Adela ..... Si dat fiind faptul ca azi a fost ziua ei( happy bday) nu am putut sa ma duc fara un cadou surpriza... Asa ca am luat-o cu mine pe Sorina ( ca sa va spun adevarul gol golut si pentru mine a fost o surpriza fiindca era prima mea intalnire cu Sorina). De relatat nu prea am ce sa va relatez..... va las imaginatia sa va zburde... pana cand o sa va simtiti cum m-am simtit eu astazi.. fiindca totul a fost la superlativ...... Imaginea lor cum se sarutau e greu de uitat... Pot spune ca am ramas f surprins de Sorina... O femeie extraordinara, deschisa, eleganta, sociabila.. M-am inteles cu ea perfect de zici ca ne stiam de ani de zile... Nu de 30 min.Asa ca va recomand sa incercati varianta duetului... Ca e senzatie De halat nu voi mentiona fiindca e cadou surpriza asa ca.... Va salut si ne mai auzim. Adela & Sorina Iti multumesc pentru ocazia pe care mi-ai oferit-o, am cunoscut o femeie minunata. Inca mai am in minte imaginea ei ... pfff. Dar dupa data de 7 martie vizite in alte orase?gl in special Singurele orase in care este posibil sa mai ajung sunt Galati si iubirea mea Cluj. Asta nu este o promisiune. 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 4, 2016 De relatat nu prea am ce sa va relatez..... va las imaginatia sa va zburde... pana cand o sa va simtiti cum m-am simtit eu astazi.. fiindca totul a fost la superlativ...... Imaginea lor cum se sarutau e greu de uitat... Pot spune ca am ramas f surprins de Sorina... O femeie extraordinara, deschisa, eleganta, sociabila.. M-am inteles cu ea perfect de zici ca ne stiam de ani de zile... Nu de 30 min.Asa ca va recomand sa incercati varianta duetului... Ca e senzatie De halat nu voi mentiona fiindca e cadou surpriza asa ca.... zici ca ar fi fost ziua ta! de fapt a si fost, ziua ta norocoasa! fain!
leonidass Reputație: -570 Postat Martie 4, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Martie 4, 2016 Domnul cu Toyota este rugat sa-mi dea un telefon cand poate. Ce telefon ti-a dat? ☎ dăsta? 😠PS: mai bine îi spuneai sa îti dea .....ðŸŒðŸŒ 😎
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2016 Buna dimineata, Mi-as dori sa va reamintesc ca programarile se vor face prin SMS pentru intervalul 18-20, cu confirmare telefonica inainte cu 30 de min de ora stabilita. Va rog mult sa imi specificati clar ora pana la care va pot raspunde la sms. O zi frumoasa ca a mea va doresc. 3
picon Reputație: 1046 Postat Martie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 8, 2016 Az ie nori.
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 8, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 8, 2016 La multi ani, Sorina! Azi lasa dracu' munca, sa inceapa petrecerea cat mai repede si sa se termine cat mai tarziu.Ce-ti doresc eu tie, strasnica femeie: sa te distrezi bineeeeeee 1
danut111 Reputație: 323 Postat Martie 8, 2016 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Martie 8, 2016 La Mulți Ani!!!!! 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 8, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 8, 2016 La Multi Ani Sorina ! 1
djcool Reputație: 303 Postat Martie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 8, 2016 la multi ani ,,,,,frumoasa doamna,,,,,,... 1
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Cum ar putea fi caracterizata Sorina? Fac o incercare: O doamna veritabila si o femeie adevarata, cu un caracter solid si sanatos. Tonusul ei vital, energia pozitiva si pasiunea pe care le insufla reusesc sa trezeasca la viata si un mort. Eu unul ii sunt recunoscator pentru generozitatea ei si ii doresc putere de munca si spor in toate cele bune! Bă ejti nebun? Putere de muncă să ce? Adică tu îi dorești spor la supt pula? :laugh2 3 1
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 10, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 10, 2016 Nu, Vasilica! Ma refeream la munca de studiu si sa urce in cariera de psiholog sau psihiatru, ea stie. 2
gelusi Reputație: 141 Postat Martie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2016 1923 s-a nascut un mit, Nu existau stelisti si nici catei, Dar exista RAPID
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2016 Chiar ma intrebam cand apare retardatul aici....nu a trebuit sa ma intreb prea mult. Mai astept un retardat. Cat de prezivizibili sunt acesti cretini si ce fascinant este ca ei nici macar nu-si dau seama de asta. 4
leonidass Reputație: -570 Postat Martie 16, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Martie 16, 2016 Chiar ma intrebam cand apare retardatul aici....nu a trebuit sa ma intreb prea mult. Mai astept un retardat. Cat de prezivizibili sunt acesti cretini si ce fascinant este ca ei nici macar nu-si dau seama de asta. Sorino, "retardații" sunt precum muştele. Ştii unde se strâng muştele....nu? 1
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Martie 16, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Martie 16, 2016 Domnul cu Toyota este rugat sa-mi dea un telefon cand poate. cu care toyota...suntem mai multi!
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2016 cu care toyota...suntem mai multi! Nu tre' sa stiti voi este suficient ca stie 'mnealui ... care este. P.S. Este un mesaj criptic intre mine si cineva foarte drag mie. 1
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 16, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 16, 2016 1923 s-a nascut un mit, Nu existau stelisti si nici catei, Dar exista RAPID 1
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 16, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 16, 2016 Nu tre' sa stiti voi este suficient ca stie 'mnealui ... care este. P.S. Este un mesaj criptic intre mine si cineva foarte drag mie. Ok, am descifrat mesajul criptic. Ai si tu un pic de rabdare ca vin imediat!
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 16, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 16, 2016 Chiar ma intrebam cand apare retardatul aici....nu a trebuit sa ma intreb prea mult. Mai astept un retardat. Cat de prezivizibili sunt acesti cretini si ce fascinant este ca ei nici macar nu-si dau seama de asta. Dupa cum vezi, eu, celalalt retardat nu m-am lasat prea mult asteptat
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 17, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 17, 2016 vezi?la asta chiar nu te-ai asteptat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum