ananda777 Reputație: 245 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Iunie 5, 2019 Vad ca unii dintre voi va ganditi la costuri asa ca va propun o perspectiva mai cuprinzatoare: Daca voi spuneti ca o viata simpla si mutatul din oras va costa ceva bani va invit la introspectie si la o evaluare obiectiva ... Karma(consecintele pacatelor voastre din trecut) va costa foarte multi bani, va costa libertatea, va costa sanatatea(pentru care unii oameni ajung sa cheltuiasca toti banii intregii familii si rareori reusesc sa o repare), va costa inteligenta, deci pana la urma chiar si aceste socoteli financiare reprezinta o alta pacaleala menita sa ii prinda pe materialistii care nu au inteligenta sau intuitie ... Mult succes in a vedea clar si a aprecia obiectiv ! Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 5, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 5, 2019 Vad ca unii dintre voi va ganditi la costuri asa ca va propun o perspectiva mai cuprinzatoare: Daca voi spuneti ca o viata simpla si mutatul din oras va costa ceva bani va invit la introspectie si la o evaluare obiectiva ... Karma(consecintele pacatelor voastre din trecut) va costa foarte multi bani, va costa libertatea, va costa sanatatea(pentru care unii oameni ajung sa cheltuiasca toti banii intregii familii si rareori reusesc sa o repare), va costa inteligenta, deci pana la urma chiar si aceste socoteli financiare reprezinta o alta pacaleala menita sa ii prinda pe materialistii care nu au inteligenta sau intuitie ... Mult succes in a vedea clar si a aprecia obiectiv ! Ia baga tu un share location, sa vedem si noi prostimea prin ce sat te-ai mutat... 3 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Ia baga tu un share location, sa vedem si noi prostimea prin ce sat te-ai mutat...Vezi ca tb sa dai contul tau de FB la schimb Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 5, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 5, 2019 Vezi ca tb sa dai contul tau de FB la schimb Aoleu, nu!! Ai dreptate, mai bine zac in nestiinta!! Dar ar fi fost tare ca Ananda sa propovaduiasca mutarea la stana de oi si el sa stea in Piata Universitatii😀😀 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Pacat de Ananda ca nu are credibiliate si nu are argumente. Partial are avea dreptate in ce zice 1 Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Mi-am pua 5g Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 * pus, sa nu se inteleaga altceva :) Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 5, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 5, 2019 Pacat de Ananda ca nu are credibiliate si nu are argumente. Partial are avea dreptate in ce zice De acord cu unele din chestiile pe care le zice, doar ca pica in extreme si pierde audienta pe parcurs 1 Link spre comentariu
nelu dela bacau Reputație: 2 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iunie 5, 2019 toti martorii lui ananda sunt in curs de reincarnare 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 5, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 5, 2019 Mi-am pua 5g Eu sunt mai inapoiata, in continuare folosesc 1G (sub forma de "punct")😀 2 Link spre comentariu
nelu dela bacau Reputație: 2 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iunie 5, 2019 Eu sunt mai inapoiata, in continuare folosesc 1G (sub forma de "punct")vezi ca te asculta cuplajul Link spre comentariu
peitho Reputație: 1046 Postat Iunie 5, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Partajează Postat Iunie 5, 2019 De acord cu unele din chestiile pe care le zice, doar ca pica in extreme si pierde audienta pe parcurs gresit! asa ziceam si eu initial, pana m-am luminat.. maestrul e intr-un echilibru perfect, oricand! o pisica spirituala, care cade mereu in picioare raspunsul la intrebarea aparent logica - de ce profeteste tocmai aici?, e mult mai simplu decat crezi: nu ca sa ne faca de ras, desi ne mai mustra din cand in cand, ci ca sa ne salveze!ceea ce, in plm, il face mesianic, nu? concluzionand, ce pare ptr pulime "nebunie" e intelepciune pura, accesibila "decat" celor alesi! Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Iunie 5, 2019 Acele "extreme" pe care le numiti voi asa sunt constientizari ale voastre viitoare e bine ca vedeti totusi o parte, pe voi cei care vedeti macar o parte va rog sa actionati conform cu cunoasterea si intelegerea voastra ! Am multe experiente care constituie foarte multi pasi in intelegere ... de exemplu toate dedublarile astrale ... atunci se pot intelege, vedea si constientiza foarte multe aspecte ale realitatii obiective, de asemenea ridicarea energiei la nivelul celui de-al terilea ochi ... mergeti pe drumul pe care vi l-am aratat daca vreti sa avansati foarte mult in cunoastere ... pasii i-am descris pe topicul Grup de barbati pentru atingerea starii de continenta sexuala Succes ! Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Acele "extreme" pe care le numiti voi asa sunt constientizari ale voastre viitoare e bine ca vedeti totusi o parte, pe voi cei care vedeti macar o parte va rog sa actionati conform cu cunoasterea si intelegerea voastra ! Am multe experiente care constituie foarte multi pasi in intelegere ... de exemplu toate dedublarile astrale ... atunci se pot intelege, vedea si constientiza foarte multe aspecte ale realitatii obiective, de asemenea ridicarea energiei la nivelul celui de-al terilea ochi ... mergeti pe drumul pe care vi l-am aratat daca vreti sa avansati foarte mult in cunoastere ... pasii i-am descris pe topicul Grup de barbati pentru atingerea starii de continenta sexuala Succes !Vezi ca-l superinpe picon Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Iunie 8, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Iunie 8, 2019 @Eva - nu ma intereseaza sa am neaparat o audienta pentru ca in primul rand citesc si unii care nu scriu(poate audienta este necunoscuta pentru majoritatea) ... si care inteleg poate mai multe ... In al doilea rand eu sunt ca un semanator care arunca seminte pe ogor - el nu are nici pretentia absurda ca toate semintele sa incolteasca, nu il intereseaza nici recolta pentru ca ea depinde de fertilitatea solului, de ploi, de anotimp etc ci pe el il intereseaza sa isi faca treaba bine(raspandirea cunostiintelor complet, clar si pe intelesul tuturor in cazul nostru). Intentia este evolutia armonioasa a intregii rase umane prin cunoastere teoretica la inceput dar mai ales practica ...(rezultatele este foarte clar ca depind de deciziile pe care le ia majoritatea oamenilor deci nu pot fi eu raspunzator pentru ce au ales altii insa pentru informare corecta pot fi raspunzator ...) Mult succes tuturor constructorilor de viitor benefic ! Link spre comentariu
g82s Reputație: 172 Postat Iunie 8, 2019 Oras:- Oras:- Partajează Postat Iunie 8, 2019 Nu o sa mai stim cand ploua Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2019 Partajează Postat Iunie 9, 2019 Dușmănoșii lui Huawei 1 Link spre comentariu
peitho Reputație: 1046 Postat Iunie 10, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Partajează Postat Iunie 10, 2019 In al doilea rand eu sunt ca un semanator care arunca seminte pe ogor - el nu are nici pretentia absurda ca toate semintele sa incolteasca, nu il intereseaza nici recolta pentru ca ea depinde de fertilitatea solului, de ploi, de anotimp etc ci pe el il intereseaza sa isi faca treaba bine(raspandirea cunostiintelor complet, clar si pe intelesul tuturor in cazul nostru). ooo, hmmm, reinterpretezi "pilda semanatorului" din biblie, crezandu-te mesianic?!chill, plantezi gargauni intr-o parloaga! PS: multumim ca ne salvezi, dar audienta are o intrebare: (pe tine) cine te salveaza de tine insuti? ...de personalitatile multiple si alte patinaje artistice, evident spirituale?!!!!!!!!!!! ia mai gandeste-te! 2 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 10, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 10, 2019 Unde naiba ai vazut semanator sa nu-l intereseze recolta? In the real life, daca nu-i iese crapa de foame... 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Iunie 10, 2019 Singura problema fiind, ca SUA este cu mult in spatele Chinei, in ceea ce priveste tehnologia 5G. De aici si masurile luate de americani impotriva Huawei, care are tehnologia 5G. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Au vandut tehnologie de acces radio care contineau chipset-uri qualcomm, catre tari sub embargou USA Iar Huawei are Bank of China in spateCe sa zic de ZTE, care si-a luat mumu in Romania Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Iunie 20, 2019 Asa cum va spuneam actiunea bine facuta si detasarea de rezultate este un lucru rar ... deci repet: ma raportez de pe un alt nivel de constiinta(necunoscut inca majoritatii dintre voi) ... gradat daca aplicati ce va spun veti ajunge fiecare dintre voi acolo ... Insa docamdata cum oprim testele tehnologiei 5G pe Bucuresteni si pe romani in general ? Ce idei aveti pe aceasta tema ? Link spre comentariu
beelzeebuth Reputație: 18 Postat Iunie 20, 2019 Partajează Postat Iunie 20, 2019 Asa cum va spuneam actiunea bine facuta si detasarea de rezultate este un lucru rar ... deci repet: ma raportez de pe un alt nivel de constiinta(necunoscut inca majoritatii dintre voi) ... gradat daca aplicati ce va spun veti ajunge fiecare dintre voi acolo ... Insa docamdata cum oprim testele tehnologiei 5G pe Bucuresteni si pe romani in general ? Ce idei aveti pe aceasta tema ? te duci si-ti dai foc in fata guvernului 1 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 20, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 20, 2019 Eu zic sa-i scrii lui Soros ca vrei sa faci un protest anti 5G, in urma caruia sa cada guvernul si sa intre Dancila iar in clasa zero... te finanteaza imediat si-ti da si lista cu idei si pasi de urmat! 1 Link spre comentariu
peitho Reputație: 1046 Postat Iunie 20, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Partajează Postat Iunie 20, 2019 Asa cum va spuneam actiunea bine facuta si detasarea de rezultate este un lucru rar ... deci repet: ma raportez de pe un alt nivel de constiinta(necunoscut inca majoritatii dintre voi) ... gradat daca aplicati ce va spun veti ajunge fiecare dintre voi acolo ... Insa docamdata cum oprim testele tehnologiei 5G pe Bucuresteni si pe romani in general ? Ce idei aveti pe aceasta tema ? boss, ce faci, iti dai cu stangu in dreptu sau ne testezi?pai, la levelu tau de constiinta ne intrebi pe noi ce idei avem?n-ar fi mai firesc sa ne arati cum ne gasim salvarea? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate