dianadiana24 Reputație: 407 Postat Noiembrie 17, 2020 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2020 Buna diminiata ! Serviciile mele sunt:* sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igienă)* Sex normal doar protejat indiferent de situație și suma oferită* GFE* FK* 69* Foot Fetish* Masaj de relaxare* Finalizarea corporală* Diferite pozițiiTarifele mele sunt : 150 (fin) &300(ora)Va pup :* o zi buna va doresc:*:* Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Noiembrie 18, 2020 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 :*:* Link spre comentariu
dante_ Reputație: 35 Postat Noiembrie 18, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Yo People, De vreo 2 ore am iesit cu zambetul pe buze de la Diana. Acum sa luam evenimentul dupa cum s-a desfasurat cronologic.Vazand pozele Dianei din data de 16 Noiembrie, am zis ca musai imi fac o programare cat de repede.Am contactat-o pe WhatsApp ieri, ca sa-mi fac o programare pe astazi. Stabilim o ora, apoi o mutam, o data ea si o data eu. Ajuns la locatie (AVV 110, scara 1), urc rapid scarile si curios intru pe usa deschisa.Mai tineti minte cand erati copii si deschideati un ou Kinder ?Aveai cateva secunde de euforie pana deschideai oul ca sa vezi ce surpriza e inauntru. Na, cam asa ma simt eu pret de cateva secunde cand ma duc la fete si imi deschid usa iar ele se ascund in spatele ei. Supriza fu placuta, ce era pe ambalaj (poze), e si inauntru in locatie. Mama natura a fost darnica cu Diana. Ea fiind o minona blonda, skinny, cu niste trasaturi foarte frumoase la fata. Conform spuselor ei doar buzele au fost injectate mai demult, iar efectele au cam disparut, conturul lor e frumos in mod natural. Lumina (stinsa), motor (se incingea), actiune (era pe cale sa inceapa): Incepem sa ne sarutam, apoi ea coboara cu saruturi pe corp pana ce ajunge la junior, continua cu un ON, unde se simteau putin dintii.ON nefiind specialitatea ei, iar eu vrand sa o sarut am scurtat aceasta prima etapa si am continuat cu un LOT unde ea se misca destul de bine, as zice chiar apasat si e destul de stramta.Urmeaza o lingurita, ii simt parfumul care stiu ca o sa-mi ramana in memorie o perioada dupa ce o sa plec, iar muncind de zor o privesc in toata splendoarea ei si o sarut in voie, finalizand in glorie.Pe durata actiunii nu am auzit gemete false si nu am vazut miscari fortate, doar un gafait usor si cateva grimase ale fetei care aratau placere. Sa luam catalogul cu disciplinele aferente si sa notam actiunea: Locatie 8.75 - Locatia e curata si arata ok, insa o depunctez pentru ca personal nu-mi place deloc AVV 110. Am impresia ca is urmarit de cand ajung acolo si ma dau jos din masina. Diana a zis ca-si schimba locatia cat de repede. Noua locatie o sa fie la Park Lake. Aspect fizic 9.5 - trasaturile faciale sunt de nota 10, iar corpul de nota 9, media e 9.5 ON 7.75NP 9.5 GFE 10 - mi-a placut ca am putut sa o sarut ori de cate ori am vrut , fara sa simt ca ii displace sau sa aiba retineri :kiss3 . Comportamentul ei e destul de natural si e o prezenta fresh. Diana, te pup :kiss3 In incheiere va las soundtrack-ul propriului film pe care il am in cap in momentul cand ies de la fete, James Brown, soul brother #1, sex machine : 3 Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Yo People, De vreo 2 ore am iesit cu zambetul pe buze de la Diana. Acum sa luam evenimentul dupa cum s-a desfasurat cronologic.Vazand pozele Dianei din data de 16 Noiembrie, am zis ca musai imi fac o programare cat de repede.Am contactat-o pe WhatsApp ieri, ca sa-mi fac o programare pe astazi. Stabilim o ora, apoi o mutam, o data ea si o data eu. Ajuns la locatie (AVV 110, scara 1), urc rapid scarile si curios intru pe usa deschisa.Mai tineti minte cand erati copii si deschideati un ou Kinder ?Aveai cateva secunde de euforie pana deschideai oul ca sa vezi ce surpriza e inauntru. Na, cam asa ma simt eu pret de cateva secunde cand ma duc la fete si imi deschid usa iar ele se ascund in spatele ei. Supriza fu placuta, ce era pe ambalaj (poze), e si inauntru in locatie. Mama natura a fost darnica cu Diana. Ea fiind o minona blonda, skinny, cu niste trasaturi foarte frumoase la fata. Conform spuselor ei doar buzele au fost injectate mai demult, iar efectele au cam disparut, conturul lor e frumos in mod natural. Lumina (stinsa), motor (se incingea), actiune (era pe cale sa inceapa): Incepem sa ne sarutam, apoi ea coboara cu saruturi pe corp pana ce ajunge la junior, continua cu un ON, unde se simteau putin dintii.ON nefiind specialitatea ei, iar eu vrand sa o sarut am scurtat aceasta prima etapa si am continuat cu un LOT unde ea se misca destul de bine, as zice chiar apasat si e destul de stramta.Urmeaza o lingurita, ii simt parfumul care stiu ca o sa-mi ramana in memorie o perioada dupa ce o sa plec, iar muncind de zor o privesc in toata splendoarea ei si o sarut in voie, finalizand in glorie.Pe durata actiunii nu am auzit gemete false si nu am vazut miscari fortate, doar un gafait usor si cateva grimase ale fetei care aratau placere. Sa luam catalogul cu disciplinele aferente si sa notam actiunea: Locatie 8.75 - Locatia e curata si arata ok, insa o depunctez pentru ca personal nu-mi place deloc AVV 110. Am impresia ca is urmarit de cand ajung acolo si ma dau jos din masina. Diana a zis ca-si schimba locatia cat de repede. Noua locatie o sa fie la Park Lake. Aspect fizic 9.5 - trasaturile faciale sunt de nota 10, iar corpul de nota 9, media e 9.5 ON 7.75NP 9.5 GFE 10 - mi-a placut ca am putut sa o sarut ori de cate ori am vrut , fara sa simt ca ii displace sau sa aiba retineri :kiss3 . Comportamentul ei e destul de natural si e o prezenta fresh. Diana, te pup :kiss3 In incheiere va las soundtrack-ul propriului film pe care il am in cap in momentul cand ies de la fete, James Brown, soul brother #1, sex machine : https://www.youtube.com/watch?v=1UzZUfFUnxY&ab_channel=alekosgmultumesc pentru vizita :*:*te mai aștept cu drag ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
mosu87 Reputație: 287 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Salut am vizitata și eu fata asta e chiar f drăguță la chip.ma poftește în camera și incepem acțiunea igienizat cu șervețel și executat orel destul de bun. Trecut la np în misionar apoi laddy on top apoi pe la spate și finalizat asa. Timp împreună apr 25 30 min. Finalizarea a fost 150 lei. Na fost o experienta. F plăcută pt mine dar ii dau nota 7 per total.P. S. La. Ieșire era sa dau nas în nas cu alt băiat care nu știu de unde A apărut 🤔 eu n-o sa mai revin 1 Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Salut am vizitata și eu fata asta e chiar f drăguță la chip.ma poftește în camera și incepem acțiunea igienizat cu șervețel și executat orel destul de bun. Trecut la np în misionar apoi laddy on top apoi pe la spate și finalizat asa. Timp împreună apr 25 30 min. Finalizarea a fost 150 lei. Na fost o experienta. F plăcută pt mine dar ii dau nota 7 per total.P. S. La. Ieșire era sa dau nas în nas cu alt băiat care nu știu de unde A apărut eu n-o sa mai revinmultumesc pentru cele scrise dar nas in nas nu dai cu nimeni pentru ca am eu grija sa fie bine pentru toată lumea ))) o zi buna sa ai .... Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Noiembrie 20, 2020 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 Neata ! :*o zi buna sa aveți ❤️ 3 2 Link spre comentariu
alegri Reputație: 169 Postat Noiembrie 20, 2020 Oras:Calea Lactee Oras:Calea Lactee Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 Data viitoare nu te ratez😉 Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Noiembrie 20, 2020 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 Data viitoare nu te ratezte aștept și data asta :d te pup :*:* 1 Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Indisponibilă ! Ne revedem data viitoare :*:* pupici Link spre comentariu
sampelean Reputație: 99 Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Ceao Diana, cand ne mai vizitezi? chiar regret ca nu te am prins😔 Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Buna seara dragilor.🤗 Am revenit, de mâine sunt disponibilă pentru programări .😘 Serviciile și tariful au rămas aceleași, locatia este in apart Lake. 🥰😋 Revin cu poze noi pentru voi mâine dimineața. ❤️😘 Pupici 💋 Noapte buna ! 🌓 1 Link spre comentariu
miniona Reputație: 497 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Partajează Postat Februarie 24, 2021 Mii de scuze, locatia in Park Lake 💋 1 Link spre comentariu
raul1312 Reputație: 263 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 cam cate conturi ai? Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Februarie 25, 2021 Acum 11 ore, raul1312 a spus: cam cate conturi ai? Buna! Doua conturi am, unul e pe TM și din greșeală am scris de pe el. 😘 Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Februarie 25, 2021 💋💋💋 1 5 Link spre comentariu
mariandumitrumd Reputație: 17 Postat Februarie 25, 2021 Partajează Postat Februarie 25, 2021 Buna Diana, oare până când te găsim în Cluj? Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 La 25.02.2021 la 11:18, mariandumitrumd a spus: Buna Diana, oare până când te găsim în Cluj? Buna! Pana marți sau miercuri sunt in Cluj 😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator 1280ionut Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 La 25.02.2021 la 9:55, dianadiana24 a spus: Buna! Doua conturi am, unul e pe TM și din greșeală am scris de pe el. 😘 🙂😉interesant, interesant dar mai spune-ne ,mai spune-ne coconeatza mica ce esti ,te pup Ps nu te-am vizitat dar sper sa o fac pup Link spre comentariu
antiretarzi Reputație: -8 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Descrieti locatia, mai lipseste sa masurati si cati m2 sunt, dar nici unul n-ar scrie de ex. daca o tipa e strimta in pizda sau lighean. In general, nu doar la cea discutata aici. 1 Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Februarie 27, 2021 Disponibila ! 😘 pupici și va aștept cu drag.💋 1 5 Link spre comentariu
dannny00 Reputație: -1 Postat Februarie 28, 2021 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Februarie 28, 2021 Mai esti disponibila ? ** 1 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 Acum 30 minute, dannny00 a spus: Mai esti disponibila ? ** Gata minutele nelimitate? Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Martie 3, 2021 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Martie 3, 2021 Indisponibila ! 😘 Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Mai 16, 2021 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Mai 16, 2021 Buna seara băieți!🤗 Am revenit, de mâine începând cu ora 9:00 voi fi disponibilă pentru programări.💯❤️ Pentru mai multe detalii 0759697901(apel,sms,whatsapp) Locația este in Park Lake 😘 Va pup și abea aștept sa ne revedem, seara frumoasa va doresc la toți.😘😘❣️ 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum