henry jullien Reputație: 983 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2019 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-baba-novac-masaj-rrWjZz#r6A vizitat-o cineva?
catalin2015 Reputație: 1719 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Iunie 6, 2019 aba Novac masajbuna, sunt o blonda fierbinte care te astept la o sedinta de masaj asa cum nu ai avut parte pana acum. Discretie si igiena garantata. Pentru detalii suna-ma. Nu raspund la mesaje sau la privat, 3
henry jullien Reputație: 983 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2019 aba Novac masajbuna, sunt o blonda fierbinte care te astept la o sedinta de masaj asa cum nu ai avut parte pana acum. Discretie si igiena garantata. Pentru detalii suna-ma. Nu raspund la mesaje sau la privat,Wooooow...new entry?
henry jullien Reputație: 983 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2019 Daca pozele ar fi reale....maine as fi la ea....
Membru Premium il pupparo Reputație: 22575 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 7, 2019 Par reale totusi...
jardel Reputație: 1229 Postat Iunie 12, 2019 Oras:privat Oras:privat Postat Iunie 12, 2019 Nici dupa ce am vizitat-o n-as garanta ca sunt reale 100%....Aduce oarecum, dar cea de la locatie (zona Posta Baba Novac) are si niste tatuaje (mici, ce-i drept) care nu se regasesc in pozele astea.Garsoniera OK, un dresing cu oglinda maaaare, baia cu un singur prosop care parea folosit - nu m-am atins de el, servetelele din dotare au fost suficiente. Fara A/C, dar te serveste cu apa/suc la venire. Nota 8.Fata cu ceva origini rromanes nederanjante, estimativ la 20-25 ani, blonda cu parul lung in coada, slim fit, talie de viespe, fund ok, sanii mititei si flescaiti tare, ca dupa o alaptare. Comportament ok, coopereaza, nu m-am simtit grabit desi m-am intins ceva la normal, eram putin asudat la final. Am apreciat ca a facut dus dupa. Nota 7.Oralul a fost protejat din start, nu stiu daca face ON, nu mi-a suras ideea. FOARTE SLAB, stilul ciocanitoare, fara deep, fara atentie la bijuterii. N-am insistat ca am realizat ca n-am cu cine. Nota 2.La normal am inceput semi-erect in capra, dar privelistea era OK si s-a revergorat instrumentul. Problema era ca duduia nu schita nici un gest. Dupa un timp am dat ceva lubrifiant si am pus-o deasupra in LOT, unde se misca decent, dar mecanic, fara talent si fara sa-i faca placere catusi de putin. Probabil s-a nascut frigida. Am aplecat-o peste mine si am pompat si eu in aceiasi pozitie concentrandu-ma sa termin. Nota 6.Nu stiu daca face FK, anal nu cred.Mercurial 100/fin cu 200/h.De recomandat, poate pentru fizic si o descarcare la normal, daca sunteti cu coaiele umflate. Altfel, nu. 6
da da da Reputație: 363 Postat Iunie 12, 2019 Postat Iunie 12, 2019 Cam ce inaltime are ? Si pe unde are tatuajele ?
jardel Reputație: 1229 Postat Iunie 12, 2019 Oras:privat Oras:privat Postat Iunie 12, 2019 Medie sa zic, undeva pe la 1,65~1,68m. Are in mai multe locuri, parca pe coapsa, pe brate, pe umar...n-am retinut precis, nu erau prea mari/colorate, zicea ca vrea sa le scoata pe majoritatea, nu era prea mandra de ele..
bulina73 Reputație: 172 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:la calculator ... Oras:la calculator ... Postat Septembrie 23, 2019 Cam ce inaltime are ? Si pe unde are tatuajele ?Pe spate are tatuat numele "Alex" intre omoplati - se vedeciudat la pozitia capra. Pe piciorul drept are tatuat un pistol, si acel tatuaj mi se pare dizgratios, are o multime de tatuaje, toate nasoale, dar nu tatuajele ar fi problema. Pozele sunt false in totalitate, prestatia este mediocra spre foarte slaba, igiena precara, baia are multe lipsuri, pretul este cam mare (100/200) ... Over All recomand sa NU ... A mai aparut un anunt cu alte poze, tot false si acelea, deci nu are rost sa le mai postez 1
troznitorul Reputație: 755 Postat Noiembrie 30, 2019 Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2019 Am fost eu pe la ea. Pozele nu sunt ale ei, seamănă puțin, cam cum seamănă Danny DeVito cu Arnold Schwarzenegger.Prestația este mult spus mediocră. Cum spunea >jardel< probabil s-a născut frigidă! Sau, de-atâta pwlă, a ajuns așa.Nici nu poți să-i reproșezi ceva, așa subscriu la un 6 overall ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum