Sari la conținut

No Amada Here!

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, MacArthur a spus:

De atunci v-ati impacat?

Vrei sa-ti traduc?

I-am spus să stea la locul ei că stă bine și nu are nevoie de atenția mea.

Acum nu știu ce sa zic, cu replica asta...sunt oameni cărora le-am câștigat prietenia și respectul pe viata, iar alții s-au făcut nevăzuți ca și cum nu există.

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 10 ore, MacArthur a spus:

De atunci v-ati impacat?

Ce dreaq ai ma, faci arheologie pe forum? Clar ai prea mult timp liber😁😁 Ti-am mai zis ca esti prea bagacios, vezi ca mai ai putin si devii "Magnific"! 

Da in continuare copy-paste de pe facebook si lasa-ma! 

• Confuz 1
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, evaforyou a spus:

Ce dreaq ai ma, faci arheologie pe forum? Clar ai prea mult timp liber😁😁 Ti-am mai zis ca esti prea bagacios, vezi ca mai ai putin si devii "Magnific"! 

Da in continuare copy-paste de pe facebook si lasa-ma! 

Eeeee, unii se bagă singuri în seamă şi se mai iau şi în serios.😉

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 58 minute, scorpion1970 a spus:

Eeeee, unii se bagă singuri în seamă şi se mai iau şi în serios.😉

Mda... Avem deja unul care e pasarea phoenix, reinvie imediat dupa dungare, cu "forte proaspete" (vad ca e la moda expresia🤣). Naspa cand ajungi sa vorbesti despre tine insuti la persoana a treia😁

Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 3 minute, evaforyou a spus:

Mda... Avem deja unul care e pasarea phoenix, reinvie imediat dupa dungare, cu "forte proaspete" (vad ca e la moda expresia🤣). Naspa cand ajungi sa vorbesti despre tine insuti la persoana a treia😁

Nicidecum "Phoenix"...poate "penix"!!! 😁 

• Oras:Tg-Mures
Postat
7 minutes ago, evaforyou said:

Naspa cand ajungi sa vorbesti despre tine insuti la persoana a treia😁

Si Poirot la fel procedeaza, banuiesc ca de la el a invatat (probabil la scoala a primit cateva romane A.C. pe care sa le citeasca pana la toamna).

M-am bucurat sa citesc ca urasti manelele si fumul de tigara, Eva. La fel simt si eu.

Poate odata vom merge la un asemenea concert impreuna, unde doar intelectuali vor fi ❤️

• Like 2
  • Minus 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 10 minute, scorpion1970 a spus:

Nicidecum "Phoenix"...poate "penix"!!! 😁 

... Labix... 

• Haha 1
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila
Postat
Acum 8 ore, MacArthur a spus:

Si Poirot la fel procedeaza, banuiesc ca de la el a invatat (probabil la scoala a primit cateva romane A.C. pe care sa le citeasca pana la toamna).

M-am bucurat sa citesc ca urasti manelele si fumul de tigara, Eva. La fel simt si eu.

Poate odata vom merge la un asemenea concert impreuna, unde doar intelectuali vor fi ❤️

S-o crezi tu p-asta, că la lăutarul asta merg intelectualii!@!

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 8 ore, MacArthur a spus:

Bucura-te cat vrei tu, dar nu mai confunda verbele, "a citi" cu a "cita", te tot mananca de ma aduci in discutii? 

PS: mai lipseste sa ma inviti sa ne "integram in absolut" la vreo reuniune MISA, ca cica si p-acolo colcaie doar intelectuali, cu Dacian Julien in frunte! 

• Haha 1
Postat
1 hour ago, evaforyou said:

Bucura-te cat vrei tu, dar nu mai confunda verbele, "a citi" cu a "cita", te tot mananca de ma aduci in discutii? 

PS: mai lipseste sa ma inviti sa ne "integram in absolut" la vreo reuniune MISA, ca cica si p-acolo colcaie doar intelectuali, cu Dacian Julien in frunte! 

Tare antipatic iti sunt, cand numai cuvinte de lauda am avut la adresa ta, si ti-am si sarit in aparare cand altii te-au jignit.😢

• Like 2
  • Minus 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 27 minute, MacArthur a spus:

Tare antipatic iti sunt, cand numai cuvinte de lauda am avut la adresa ta, si ti-am si sarit in aparare cand altii te-au jignit.😢

Mda, esti ca musca aia prinsa intre geamuri... Bazzz bazzz😁 pana urmeaza pliciul! La câte minusuri ai, se pare ca altora le esti muuult mai antipatic😁 ma descurc binisor si singura, daca e cazul, nu e necesar cate un "chevalier sans peur et sans reproche" sa apere "domnita"

Ce sa zic, de cand tot faci tu pe Sherlock prin postari vechi, m-am confuzat in pnm si eu, nu mai apreciez ca nu mi-au murit toti laudatorii! 

• Haha 1
Postat
2 minutes ago, evaforyou said:

"chevalier sans peur et sans reproche" 

Confuz.

Iti place literatura franceza?

• Like 1
  • Haha 1
  • Confuz 1
  • Minus 2
  • Oras:mansarda
  • Oras:mansarda
Postat
La 27.07.2022 la 23:47, MacArthur a spus:

Confuz.

😅😅😅😅😅😅😅😅

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 27.07.2022 la 23:44, evaforyou a spus:

Mda, esti ca musca aia prinsa intre geamuri... Bazzz bazzz😁 pana urmeaza pliciul! La câte minusuri ai, se pare ca altora le esti muuult mai antipatic😁 ma descurc binisor si singura, daca e cazul, nu e necesar cate un "chevalier sans peur et sans reproche" sa apere "domnita"

Ce sa zic, de cand tot faci tu pe Sherlock prin postari vechi, m-am confuzat in pnm si eu, nu mai apreciez ca nu mi-au murit toti laudatorii! 

Cum bagi pliciul între geamuri? 😲

• Mersi 1
Vizitator scorpion1970
Postat
La 27.07.2022 la 23:47, MacArthur a spus:

Confuz.

Tu ar trebui sa te numesti David Copperfield ca ai evadat din prezervativ, si nici nu ti-ai spart capul de faianta din baie...oare... asta este motivul de ești "confuz".. 😏

Vizitator Turcoaz5
Postat

@MacArthur, nu știu frate de ce insisti acolo unde  nu ești bine primit.  Las-o  în aroganța ei și treci mai departe.  Ai greșit site-ul  😏 , aici îi pe bani,  coaie.  

Ți-ai bagat pula în ea de mândrie,  așai  ?  Nu trebuie să îmi răspunzi,  dai dovadă că ești  un berbec fără minte .  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...