mojomojo Reputație: 16 Postat Iunie 12, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 12, 2019 doamna avea locatie pe targul vinului unde cum zicea un coleg mai sus "Sta intr-o curte unde e si un caine in lant, latra ala de rupe, toti vecinii stiu ca vin client la dansa, ii anunta cainele." + ca a primit recomandari sa se mute pe vestita doamna stanca
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Iunie 12, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 12, 2019 Pai dacă ați vrut fără “câine†și doamna stanca ...🤦â€â™€ï¸ðŸ˜‚ 2 2
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 14, 2019 Disponibilă 😘 3 2
adrian2017 Reputație: 242 Postat Iunie 14, 2019 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Iunie 14, 2019 Ce iti mai place verdele :)
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 14, 2019 Ce iti mai place verdele :)🤗 2 2
bitterwood Reputație: 679 Postat Iunie 14, 2019 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Iunie 14, 2019 La corp arata super. Pacat ca recenziile sunt mai putin sclipitoare.
artzabala Reputație: 892 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 14, 2019 de aia nu ma duc nici eu... m`ar fi tentat! :)
adrian2017 Reputație: 242 Postat Iunie 14, 2019 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Iunie 14, 2019 Sa mai invete fata putin si apoi tăbărâm pe ea :)
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2019 😛 3 2
artzabala Reputație: 892 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 15, 2019 apreciem pozele..dar mai trebuie revizuita atitudinea :)
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2019 apreciem pozele..dar mai trebuie revizuita atitudinea :)ÃŽncă lucrez la asta 🤗 2 2
artzabala Reputație: 892 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 15, 2019 vei avea doar de castigat :)
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 16, 2019 Disponibilă până la ora 1:00 6 2
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2019 O seară frumoasă tuturor 😘 4 2
Membru Premium angelmro Reputație: 5263 Postat Iunie 17, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 Ti-a venit curentul pana la urma? :laugh2Cand am plecat de la tine era cam intuneric :rax2 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5263 Postat Iunie 17, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 Cea ce urmeaza sa scriu este experienta mea care am avut-o cu aceasta fata.Am facut programare de sambata pentru azi, programare facuta usor pe what's up ,respectata azi de amandoi.Pe Mary am descoperit-o doar intr-o pereche tanga cu sanii ei frumosi lasati liberi, frumoasa primire. Vreau sa mai spun ca de la intrare si pana la iesire a fost numai un zambet cea ce mi-a placut la ea.Dupa ce am facut cunostinta si toate cele, m-am cerut la dus si din cate se pare doar ce a spalat prosoapele si il avea doar pe al ei, care era folosit putin, ea facand dus cu putin timp inainte sa ajung eu. Ajuns inapoi in dormitor am stat la povesti o perioada buna de timp, chiar prea mult poate. Pot spune ca nu ne-am grabit deloc, nici ea, nici eu. Mi-a placut si modul ei prin care povesteste unele faze.Cand ne-am amintit de ce suntem in pat am trecut si la treaba. Din pacate face doar oral protejat si mi-a spus si de ce, am inteles si nu am spus nimic. Ce sa zic a fost destul de bunicel, mai are putin de invatat dar cu timpul mai invata spun eu. In rest ce pot spune este ca nu a comentat la nimic din ce i-am propus sa facem si chiar i-a placut, sper, asta doar ea poate spune. Chiar m-a intrebat de cateva ori daca este in regula sau daca imi place.Cam scurta povestea mea, dar in mare eu pot spune ca m-am simtit bine alaturi de ea, deloc grabit, am stat putin peste o ora pentru ca spre sfarsitul intalnirii s-a luat curentul. Probabil a fost un semn sa plec. Glumesc bineinteles. M-am imbracat si dus am fost.De recomandat eu o recomand cu mare drag. Daca aveti putina rabdare si ii explicati ce si cum vreti, se va conforma, cel putin asa mi-a dat de inteles. Vreau doar sa ii multumesc de timpul acordat si de rabdarea pe care a avut-o cu mine.P.S. Eu i-am si dat o porecla: Mary cea cu vino incoa. (Este un film comedie frumos, titlul in engleza este There's something about Mary.)Plus inca o data ma repet, asta a fost experienta mea cu Mary. 4
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2019 Cea ce urmeaza sa scriu este experienta mea care am avut-o cu aceasta fata.Am facut programare de sambata pentru azi, programare facuta usor pe what's up ,respectata azi de amandoi.Pe Mary am descoperit-o doar intr-o pereche tanga cu sanii ei frumosi lasati liberi, frumoasa primire. Vreau sa mai spun ca de la intrare si pana la iesire a fost numai un zambet cea ce mi-a placut la ea.Dupa ce am facut cunostinta si toate cele, m-am cerut la dus si din cate se pare doar ce a spalat prosoapele si il avea doar pe al ei, care era folosit putin, ea facand dus cu putin timp inainte sa ajung eu. Ajuns inapoi in dormitor am stat la povesti o perioada buna de timp, chiar prea mult poate. Pot spune ca nu ne-am grabit deloc, nici ea, nici eu. Mi-a placut si modul ei prin care povesteste unele faze.Cand ne-am amintit de ce suntem in pat am trecut si la treaba. Din pacate face doar oral protejat si mi-a spus si de ce, am inteles si nu am spus nimic. Ce sa zic a fost destul de bunicel, mai are putin de invatat dar cu timpul mai invata spun eu. In rest ce pot spune este ca nu a comentat la nimic din ce i-am propus sa facem si chiar i-a placut, sper, asta doar ea poate spune. Chiar m-a intrebat de cateva ori daca este in regula sau daca imi place.Cam scurta povestea mea, dar in mare eu pot spune ca m-am simtit bine alaturi de ea, deloc grabit, am stat putin peste o ora pentru ca spre sfarsitul intalnirii s-a luat curentul. Probabil a fost un semn sa plec. Glumesc bineinteles. M-am imbracat si dus am fost.De recomandat eu o recomand cu mare drag. Daca aveti putina rabdare si ii explicati ce si cum vreti, se va conforma, cel putin asa mi-a dat de inteles. Vreau doar sa ii multumesc de timpul acordat si de rabdarea pe care a avut-o cu mine.P.S. Eu i-am si dat o porecla: Mary cea cu vino incoa. (Este un film comedie frumos, titlul in engleza este There's something about Mary.)Plus inca o data ma repet, asta a fost experienta mea cu Mary.ÃŽti mulțumesc pentru cuvintele frumoase si te aștept cu mare drag să revii. P.S ( mulțumesc pentru flori , frumos gest ) O seara faină 😘😘 3 2
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2019 Hei guys .. numărul meu nou de contact : 0726528818. O zi faină să aveți 😚 2 2
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2019 😚 4 2
-jonny- Reputație: 2967 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Postat Iunie 18, 2019 Hei guys .. numărul meu nou de contact : 0726528818. O zi faină să aveți Încearcă sa îți faci o semnătura și sa treci numărul de contact actualizat când îl schimbi, asa în caz ca nu e cel din titlu, o sa se creeze confuzii și poate mai ratezi clienți din cauza ca suna pe nr pe care nu îl mai ai. Asa dacă îl vad în semnătura (dedesubtul comentariilor tale), o sa fie mai ușor, și o sa eviți și sa te întrebe toți care e nr. Mulți nu cauta în spate sa vadă ce s-a mai discutat sau dacă e vreo actualizare. 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5263 Postat Iunie 18, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iunie 18, 2019 Sau poate sa faca raport sa fie schimbat numarul de telefon din titlu. 1
masina12 Reputație: 4 Postat Iunie 18, 2019 Postat Iunie 18, 2019 Am vizitat-o si eu pe aceasta tipa,totul a fost ok,apartament curat cu tot ce trebuie.Recomand!
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2019 Disponibilă până la ora 1:00 😚😘 2 2
mihai1996 Reputație: 68 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 19, 2019 Disponibilă până la ora 1:00 Buna se poate cumva niste poze cu tine dezbracata?
maryamry22 Reputație: 1272 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 20, 2019 Helloo guys 💋 Disponibilă până la 1:00 . Mă puteți găsii in vechea locație ( Doamna Stanca nr 13 . ) 8 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum