Sari la conținut

Minciuna are picioare scurte

Postări Recomandate

• Oras:nu spun
  • Oras:nu spun
Postat

Avea carnet de conducere, idioților! În prostia voastră, uitați că până la vizita mea, au fost o droaie de alți clienți, avea o grămadă de recenzii, nimeni nu a lăsat să se înțeleagă prostia pe care o afirmați voi, ne-a arătat mai multora buletinul, după ce a început scandalul declanșat de distrusule ăla de "depresivul" (cât de cretini să fiți să vă luați după el!), dar bineînțeles, eu, doar eu sunt obiectul discuțiilor pe această temă, pentru că vă stau în gât. Stau în gât atât lingăilor, pe de o parte, cat și mârlanilor și trollilor debili ca voi.

Făceți-vă o viață și lăsați forumul celor ce o treabă cu el, mai stați câțiva ani până mai creșteți și vă vine mintea la cap și reveniți apoi. Până atunci, marș la tomberon, aurolacilor!

Am pus această postare pentru cei ce nu știu toată mizeria pe care o faceți aici, minciunile și căcatul pe care îl împrăștiați. Voi, nicio flegmă nu valorați.

Nu stiu cum vine asta, dar el inteleg de la picon, mare om de nadejde al acestui forum, ajutator de comunitate ca Tanya/Cristina avea permis de conducere la 16 ani

cum este posibil asa ceva ?

• Like 3
  • Oras:Ibiza
Postat

avea o pula permis de conducere, asta minte cum respira, avea C.I. fals, dar nu si permis de conducere, mi-as pula in chelia **spam editat**ului hodorog care a ajuns in pragul disperarii

• Like 3
  • Oras:la telefoane
  • Oras:la telefoane
Postat

Nu stiu cum vine asta, dar el inteleg de la picon, mare om de nadejde al acestui forum, ajutator de comunitate ca Tanya/Cristina avea permis de conducere la 16 ani

cum este posibil asa ceva ?

Era precoce

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bă, tâmpiților, voi puteți scrie orice aberație, dar v-am întrebat de ce, dintre toți ăia care au vizzitat-o și țnainte și după mine, doar de coaiele mele vă legați? Vă stric activitățile piscicole? 

Marș, în pula calului, debililor!! De proști ce sunteți, nici măcar nu realizați că efectul este fix invers! 

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bă, tâmpiților, voi puteți scrie orice aberație, dar v-am întrebat de ce, dintre toți ăia care au vizzitat-o și țnainte și după mine, doar de coaiele mele vă legați? Vă stric activitățile piscicole? 

Marș, în pula calului, debililor!! De proști ce sunteți, nici măcar nu realizați că efectul este fix invers! 

Nu ma bag in vesnicele tale questuri de a muri cu dreptatea in brate...

Este doar dreptatea ta.

Nu esti tolerat pe forum de cand sunt eu aici. Nu s-a schimbat nimic in bine.

Daca pe vremuri trebuia sa vorbesti decent, de la un timp ai coborat mai jos decat am crezut eu ca poti.

Imi pare rau sa-ti spun, destept nu esti, dovada este si ce mi-ai spus ieri... Mi-a pus capac!

Eu m-am retras, ramai singur, la modul cel mai serios, ce nervi am avut aseara... :hihat

• Like 3
Postat

Este doar dreptatea ta.

Daca pe vremuri trebuia sa vorbesti decent, de la un timp ai coborat mai jos decat am crezut eu ca poti.

Imi pare rau sa-ti spun, destept nu esti, dovada este si ce mi-ai spus ieri... Mi-a pus capac!

Eu m-am retras, ramai singur, la modul cel mai serios, ce nervi am avut aseara... :hihat

:hihat

• Like 1
  • Minus 3
Postat

:hihat

Era atat de neagra... nu ma mira, nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi in capcana ta...

I-am dat ceva frumos... :)

Nu ai aflat, dincolo de manipulare, ce poate face un om. O sa afli.

Postat

Ceilalti tac si nu o fac pe viteazul, tu esti prostul fudul. Tu zici ca nu ai futut-o cand jumatate de forum a dat in ea inaintea ta. E vorba de caracter in plm, nu caut sa te educ, nu fac asta nici daca as fi platit bine. Tu acuzi si judeci pe altii de lucruri pe care tu le faci. O faci in mod intentionat cu rea vointa
  • Like 2
Postat

Este doar dreptatea ta.

Te tzuc, sa treaca bad vibe-ul
Postat

Ceilalti tac si nu o fac pe viteazul, tu esti prostul fudul. Tu zici ca nu ai futut-o cand jumatate de forum a dat in ea inaintea ta. E vorba de caracter in plm, nu caut sa te educ, nu fac asta nici daca as fi platit bine. Tu acuzi si judeci pe altii de lucruri pe care tu le faci. O faci in mod intentionat cu rea vointa

Nu cred ca l-a interesat varsta...

Te tzuc, sa treaca bad vibe-ul

Nu am nimic cu tine.

Nu-i cere ce nu poate recunoaste. El a spus ca in viata trebuie sa fii curva... a fost... sunt total dezamagita ca astuia luam apararea si inceram sa impac.

Am mai multe decat tine de care sa-mi para rau. ;)

Postat

Nu am nimic cu tine.

Nu-i cere ce nu poate recunoaste. El a spus ca in viata trebuie sa fii curva... a fost... sunt total dezamagita ca astuia luam apararea si inceram sa impac.

Am mai multe decat tine de care sa-mi para rau. ;)

sa stii ca a recunoaste o greseala e dovada de maturitate, eu inteleg ce zici, tine de om si de caracterul acestuia. Pe scurt ii cer ceva imposibil . O zi frumoasa iti doresc :kiss3

• Like 2
  • Minus 1
Postat

sa stii ca a recunoaste o greseala e dovada de maturitate, eu inteleg ce zici, tine de om si de caracterul acestuia. Pe scurt ii cer ceva imposibil . O zi frumoasa iti doresc :kiss3

Nu pot sa-ti spun de ce am facut ce trebuia sa fac...

Lasa cum a cazut, da, imi pare rau.

• Like 1
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Este doar dreptatea ta.

Ce ti-a spus picon? Da-mi in PM

Postat

Ce ti-a spus picon? Da-mi in PM

Cine esti tu sa-ti dau macar un scuipat? :)

• Like 1
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Cine esti tu sa-ti dau macar un scuipat? :)

Ala care te-a flegmat in ochi

• Like 1
  • Oras:in rond
  • Oras:in rond
Postat

cand o futeam eu pe tania deabia implinise 16 ani

AI FACEA MA-SA SI TAS-U SWEET 16 AN AMERICAAAAAA

CU CADORUI CU PULI MULTE 

SA VINA PULILIIIIIIII

Postat

cand o futeam eu pe tania deabia implinise 16 ani

AI FACEA MA-SA SI TAS-U SWEET 16 AN AMERICAAAAAA

CU CADORUI CU PULI MULTE 

SA VINA PULILIIIIIIII

Adevarat, eo cand a facut 17 ani i-am facut cado o plimbare prin ferentari si o masa la Nor, dar proasta a vrut la Mec, si voia sa ami conduca si masina.... CA CICA AVEA PERMIS DE CONDUCERE HAHAHHAA

Nu stiam ca Nicu i-a facut si permis fals pe langa buletin. Da prostu de Toma e la fel de idiot ca bolovan de timisoara si doctorul prostanasiuss de au pus botu la minciunile sale

Apropo mersi Nicule ca mi-ai dat harbu ala da seria 3 sa al bag oleaca prin gropi, doar nu crezi ca ai dadeam masina mea personala lu Cristina ca sa faca accident intentionat cu ea, ca sa ma bage an cacat, plus ca avea 17 ani si nici permis nu avea. Buna ancercare, la fel ca aia cand v-am dat banii aia si ati crezut ca m-ati facut da balamuc cand defapt stiam anca din 2017 da la Mihai si Denis despre voi, fraieriilor hahahaha

ahahahahaha

Eo tot astept sa vie Nicu an vizita la mine ca duar stie unde stau, si sa bem o cafea si sa ami multumeasca personal pentru plicu ala la care cand a vazut ce era an el Cristinuka a ramas proasta de se uita ca TAMPA vorba ei, nu-i asa Tomita ca doar de la tine a luat expresia?

Postat

zii asta hodorogului **spam editat** picon, de pe un cont il lingi in cur, de pe alta clona ii dai un sut in fund. Ce pastile anti-depresive ti-a prescris femeia de serviciu ? =))))

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...