picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 15, 2019 Ceilalti tac si nu o fac pe viteazul, tu esti prostul fudul. Tu zici ca nu ai futut-o cand jumatate de forum a dat in ea inaintea ta. E vorba de caracter in plm, nu caut sa te educ, nu fac asta nici daca as fi platit bine. Tu acuzi si judeci pe altii de lucruri pe care tu le faci. O faci in mod intentionat cu rea vointaBă, tâmpitule, te-ai dat de gol singur! Deci, ceilalți care au futut-o, presupunând ar fi fost **spam editat**ă, sunt "curați", că așa vrei tu și alți câțiva cretini! Eu, dacă mă iau și de mojici și de lingăi, deranjez. Vă deranjez pe voi, guvizilor, că numai niște guvizi au timp să stea toată ziua pe forum, să-și facă o grămadă de conturi, să scormonească prin topice, să fie la curent cu tot ce mișcă. Vă deranjez pentru că vă încurc afacerea, guvizi de baltă și ați dat în clocot! Deschideți topic după topic, vă dați de ceasul morții, vă strofocați să... demonstrați ce nu poate fi demonstrat, pentru că nu e așa. De disperați ce sunteți, repostați recenzii de-ale mele, unele de scum 7 ani, ca să "demonstrați" că aș fi lingău, recenzii cu note de 8 și chiar de 7. Nu aveți de să vă legați vă dați singuri cu tesla-n coaie, disperaților! Sunteți jalnici pulifricilor!Și, da, Amada are dreptate! Nu doar că m-am coborât la nivelul vostru, ci mai ales că nu v-am ignorat total! Jegurilor! 1 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 16, 2019 Bă, tâmpitule, te-ai dat de gol singur! Deci, ceilalți care au futut-o, presupunând ar fi fost **spam editat**ă, sunt "curați", că așa vrei tu și alți câțiva cretini! Eu, dacă mă iau și de mojici și de lingăi, deranjez. Vă deranjez pe voi, guvizilor, că numai niște guvizi au timp să stea toată ziua pe forum, să-și facă o grămadă de conturi, să scormonească prin topice, să fie la curent cu tot ce mișcă. Vă deranjez pentru că vă încurc afacerea, guvizi de baltă și ați dat în clocot! Deschideți topic după topic, vă dați de ceasul morții, vă strofocați să... demonstrați ce nu poate fi demonstrat, pentru că nu e așa. De disperați ce sunteți, repostați recenzii de-ale mele, unele de scum 7 ani, ca să "demonstrați" că aș fi lingău, recenzii cu note de 8 și chiar de 7. Nu aveți de să vă legați vă dați singuri cu tesla-n coaie, disperaților! Sunteți jalnici pulifricilor!Și, da, Amada are dreptate! Nu doar că m-am coborât la nivelul vostru, ci mai ales că nu v-am ignorat total! Jegurilor! deci confirmi ca ai futut-o pe Tanya la 16 si 17 ani si ai inventat pe urma ca avea permis de conducere =))) , dar minti cu nerusinare pe forum ca ai ars-o la 18 ani si ca nu stiai nimic. Jigodia draq de mumie ambulanta. A pus dolores informatii cand e ziua ei de nastere ca sa faci un mic calcul matematic ca in 2017 cand ai fufut-o prima oara pe Tanya avea defapt 16 ani :X Multumim dolores. 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 16, 2019 cere-te ba afara troll imputit, prost te- a mai cacat ma-ta aia si ti-a lasat cocioaba aia care o numesti tu casa, mi-as pula in chelia ta de oligorfren 3
n e l u Reputație: 59 Postat Iunie 16, 2019 Oras:sub patrafir Oras:sub patrafir Postat Iunie 16, 2019 zii asta hodorogului **spam editat** picon, de pe un cont il lingi in cur, de pe alta clona ii dai un sut in fund. Ce pastile anti-depresive ti-a prescris femeia de serviciu ? =))))pastile de cloramina, de alea de pus in buda 2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 16, 2019 pastile de cloramina, de alea de pus in budanu se mai satura , le trage pe nas 1
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 oare de ce xoxo si dolores isi bat joc de picon de pe clone ? 3
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 16, 2019 deci confirmi ca ai futut-o pe Tanya la 16 si 17 ani si ai inventat pe urma ca avea permis de conducere =))) , dar minti cu nerusinare pe forum ca ai ars-o la 18 ani si ca nu stiai nimic. Jigodia draq de mumie ambulanta. A pus dolores informatii cand e ziua ei de nastere ca sa faci un mic calcul matematic ca in 2017 cand ai fufut-o prima oara pe Tanya avea defapt 16 ani :X Multumim dolores.Nu confirm nimic, boule, termină cu minciunile astea sfruntate! Ce a pus Dolores, nu băga mâna în foc că e adevărat, e notorie adversitatea lui pentru ea. Nu am mințit cu nimic, prostule, spun ce am văzut, este adevărat, în fugă. Dar, rămâne lucrul cel mai important, adică faptul că dintre toți cei ce au vizitat-o, ți s-a pus, vi s-a pus pata pe mine, pentru că vă stric afacerile guvidice. Degeaba vă strofocați, userii văd și știu adevărul. Degeaba vă dați cu curul de pământ, pentru că în curând vă veți da cu capul de pereți! cere-te ba afara troll imputit, prost te- a mai cacat ma-ta aia si ti-a lasat cocioaba aia care o numesti tu casa, mi-as pula in chelia ta de oligorfrenEvident, în lipsă de argumente, apelezi la mizeriile astea. Jegosule! 1 3
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 Nu confirm nimic, boule, termină cu minciunile astea sfruntate! Ce a pus Dolores, nu băga mâna în foc că e adevărat, e notorie adversitatea lui pentru ea. Nu am mințit cu nimic, prostule, spun ce am văzut, este adevărat, în fugă. Dar, rămâne lucrul cel mai important, adică faptul că dintre toți cei ce au vizitat-o, ți s-a pus, vi s-a pus pata pe mine, pentru că vă stric afacerile guvidice. Degeaba vă strofocați, userii văd și știu adevărul. Degeaba vă dați cu curul de pământ, pentru că în curând vă veți da cu capul de pereți! Evident, în lipsă de argumente, apelezi la mizeriile astea. Jegosule! minti, ai futut o **spam editat** de 16 ani, restul e cancan 3
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 16, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 16, 2019 nu e panica 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 16, 2019 Nu confirm nimic, boule, termină cu minciunile astea sfruntate! Ce a pus Dolores, nu băga mâna în foc că e adevărat, e notorie adversitatea lui pentru ea. Nu am mințit cu nimic, prostule, spun ce am văzut, este adevărat, în fugă. Dar, rămâne lucrul cel mai important, adică faptul că dintre toți cei ce au vizitat-o, ți s-a pus, vi s-a pus pata pe mine, pentru că vă stric afacerile guvidice. Degeaba vă strofocați, userii văd și știu adevărul. Degeaba vă dați cu curul de pământ, pentru că în curând vă veți da cu capul de pereți! Evident, în lipsă de argumente, apelezi la mizeriile astea. Jegosule! faptele vorbesc de la sine, te draq de prost, **spam editat** basinos 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 16, 2019 minti, ai futut o **spam editat** de 16 ani, restul e cancan faptele vorbesc de la sine, te draq de prost, **spam editat** basinosPeste 70 de postări fiecare, într-o zi de duminică, vara, și wee-end prelungit și la mulți nebugetari! Dovada cât sunteți de distruși, fără viață personală și dependenți de forum. Toate astea, pentru a borâ minciuni și mizerii!Împușca-ți-vă! 1 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 16, 2019 Peste 70 de postări fiecare, într-o zi de duminică, vara, și wee-end prelungit și la mulți nebugetari! Dovada cât sunteți de distruși, fără viață personală și dependenți de forum. Toate astea, pentru a borâ minciuni și mizerii!Împușca-ți-vă!sugi pula hodorog **spam editat** ce esti, toata viata ai fost pe forum =)))). Sa ma pis pe chelia ta de **spam editat** uratule. Esti si vei ramane un **spam editat** dovedit ;) 2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 16, 2019 HIGHLANDER Platinum Member 47806 Postari: 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 16, 2019 sugi pula hodorog **spam editat** ce esti, toata viata ai fost pe forum =)))). Sa ma pis pe chelia ta de **spam editat** uratule. Esti si vei ramane un **spam editat** dovedit ;)Continuă! :laugh2 1 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 16, 2019 numarul ala spune multe despre dependenta ta de acest forum **spam editat** imputit. Cand zic imputit zic strict ca esti un nespalat libidinos care duhnesti a bautura si transpiratie 2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 16, 2019 - 6624 = looser=)))))))))))) =)))))))))))) =)))))))))))) 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 16, 2019 Continuați, guvizilor ratați! :laugh2 1 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 16, 2019 faptele vorbesc de la sine, te draq de prost, **spam editat** basinos mesaj de interes public pentru **spam editat**ul peconel 1
morakygr Reputație: 165 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iunie 16, 2019 <p>HIGHLANDER Platinum Member47806 Postari:La o medie per postare de 1 min sa zicem, i a luat 33,20 zile sa posteze toate cele 47806 comenturi... Parerea mea, cam mult timp petrecut pe aici... 2
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 La o medie per postare de 1 min sa zicem, i a luat 33,20 zile sa posteze toate cele 47806 comenturi... Parerea mea, cam mult timp petrecut pe aici...Economist sau matematician? Vreu sa ma reprofilez. Nu mai suport IT-ul. E prost platit! 2 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 Îmi vad de fetele dragi mie. :)
morakygr Reputație: 165 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iunie 16, 2019 Economist sau matematician? Vreu sa ma reprofilez. Nu mai suport IT-ul. E prost platit!Nici una nici alta, indubitabil ðŸ˜. De vrei sa te reprofilezi, hai deschidem un studio de videochat :)) fifty-fifty € 😊
morakygr Reputație: 165 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iunie 16, 2019 Iauzi, plm... Doar 500? :))))) 2
indragostitul Reputație: 677 Postat Iunie 16, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iunie 16, 2019 La o medie per postare de 1 min sa zicem, i a luat 33,20 zile sa posteze toate cele 47806 comenturi... Parerea mea, cam mult timp petrecut pe aici...Scuzati ca ma bag,nu iau apararea la nimeni, dar.....47806 postari in aproape 8 ani sunt cam 5975 de postari pe an adica vreo 16-17 postari pe zi. Avand in vedere cat posteaza altii cred ca 16 postari pe zi e mai mult decat decent. Sorry ,just my 2 cents 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum