Sari la conținut

Minciuna are picioare scurte

Postări Recomandate

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

https://66.media.tumblr.com/4a9a695d3aefd444b3080b7ce9a9a8aa/tumblr_pcl3nzQ05y1tk6b6wo1_500.gif

I a ajuns pana la omușor 😂😂 l a simțit pă tot 😂😂😂

miskine ti-ai gasit si tu un rujat asa ca tine ? ca de supt pula stiu ca o iei pana la amigdale

Se lasa cu gâdilat de amigdale 😂😂😂.. Le înroșește ca pă ouă 😂😂

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce repede s-au activat ramolitul atarnator/clonat ,Condition , care-i pute gura a sperma si vanatorul de shaorme , @Pulereaza  , care-i plesneste burta de atata maioneza si pipota de ciuda

Sunt atat de redundant, mahh  , de-mi belesti pula in mod constant , chiar si in lipsa mea de aici. Doar ti-am aratat ieri.(ce-i drept , observat intamplator) cum o sugeai pe ascuns. Scleroza maxima si pe tine , te-n gura de mameluc schizofrenic si curentat ., ti-au pus shaormele capac pe Nimfomane  , de pozezi in schizofrenic ca si Pecoaie .

Vine shaorma , stai parcat mahh @pulasculata  . Cand te vad ca postezi haotic "ca sunt plictisitor" , dupa care tot tu revii si ma aduci din nou in discutie , facand gay pe altii , uitand in acelasi timp cum va dati libi in gaoaze pe toate Topicele si in acelasi format/conjunctura de popandai exaltati , de mai  bine de 3 ani  de zile (adica 2016 , de cand v-am remarcat pe aici)  si mai observ si ce femei vizitezi/futeti , mi se face mie mila de tine la cat esti de prost ., parca imi si pare rau , astfel incat ma si vad in postura de a-ti face putina  educatie financiara , adica in loc de 2 shaorme , prin toate cuiburile  , nu mai bine un meniu complet cu bunatati , gratar plus alea d'alea, , mai rarut , si nu la toate perifericele  ? Da' nu stii tu d'astea , ca la tine ....cum ziceai..."pula nu stie carte"....ar impunge si un catel ratacit de la coltul strazii , chiar  daca la prima vedere pare catea .

Ah, fatăh, da, fatăh, hai, fatăh, să-l bage cineva... ,

Pyzdoyule , nu stiam ca vrei sa te remarci in halul acesta .

Vineee  fatalaulee , esteee , fatalauleee !!! ...hastag gaura de covrig , ca prea te manifesti si postezi la foc automat , spasmofiliticule , ca si proasta aia de sandy Bell .

Sa o aspiri si  pe partea  dorsala si de pe clona asta de izmenar canditor/sociopat  , lingator de cufureala proaspata ....

Hastag...am zis ...pe ochi sa-ti fie . A ajuns , cocalar prostovan ?

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Ah, fatăh, da, fatăh, hai, fatăh, să-l bage cineva... , futu-te-n gât de găoz umblător, antreprenoru’ dân coceni.

Ce repede s-au activat ramolitul atarnator/clonat ,Condition , care-i pute gura a sperma si vanatorul de shaorme , @Pulereaza  , care-i plesneste burta de atata maioneza si pipota de ciuda

Sunt atat de redundant, mahh  , de-mi belesti pula in mod constant , chiar si in lipsa mea de aici. Doar ti-am aratat ieri.(ce-i drept , observat intamplator) cum o sugeai pe ascuns. Scleroza maxima si pe tine , te-n gura de mameluc schizofrenic si curentat ., ti-au pus shaormele capac pe Nimfomane  , de pozezi in schizofrenic ca si Pecoaie .

Vine shaorma , stai parcat mahh @pulasculata  . Cand te vad ca postezi haotic "ca sunt plictisitor" , dupa care tot tu revii si ma aduci din nou in discutie , facand gay pe altii , uitand in acelasi timp cum va dati libi in gaoaze pe toate Topicele si in acelasi format/conjunctura de popandai exaltati , de mai  bine de 3 ani  de zile (adica 2016 , de cand v-am remarcat pe aici)  si mai observ si ce femei vizitezi/futeti , mi se face mie mila de tine la cat esti de prost ., parca imi si pare rau , astfel incat ma si vad in postura de a-ti face putina  educatie financiara , adica in loc de 2 shaorme , prin toate cuiburile  , nu mai bine un meniu complet cu bunatati , gratar plus alea d'alea, , mai rarut , si nu la toate perifericele  ? Da' nu stii tu d'astea , ca la tine ....cum ziceai..."pula nu stie carte"....ar impunge si un catel ratacit de la coltul strazii , chiar  daca la prima vedere pare catea .

Pyzdoyule , nu stiam ca vrei sa te remarci in halul acesta .

https://www.youtube.com/watch?v=n-Qz6HlzKJU&fbclid=IwAR1ZqaiZ40lgahOQLRKUW65_vJXi_1Y0KKogzkbWg682g-m96GW_WqZLuEE

Vineee  fatalaulee , esteee , fatalauleee !!! ...hastag gaura de covrig , ca prea te manifesti si postezi la foc automat , spasmofiliticule , ca si proasta aia de sandy Bell .

Sa o aspiri si  pe partea  dorsala si de pe clona asta de izmenar canditor/sociopat  , lingator de cufureala proaspata ....

Hastag...am zis ...pe ochi sa-ti fie . A ajuns , cocalar prostovan ?

Găozule, de ce ai șters ce era mai important, originalule? Repet, să nu uiți, ești de o imbecilitate absolut năucitoare.

Bineanteles

• Like 1
Postat

hahahah...ce-ai prins-o p'asta , te-n gura de cocosat cu bilet la all inclusive

Direct pe ochi ti s-a lipit

• Oras:Kathmandu
Postat

Vezi, bă, că ai debarasat 2 mese!

Ești un lingău dublim!

Îți dai seama de ăia cu peste 70 de postări/zi! Ferească bunuțu'!

AGRAMAT!

• Like 1
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

https://66.media.tumblr.com/4a9a695d3aefd444b3080b7ce9a9a8aa/tumblr_pcl3nzQ05y1tk6b6wo1_500.gif

Esti homalau!? :laugh2

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
Postat

Gata nene, am inteles ca esti corector de texte la vreo editura, dar nu ne mai face sa pierdem timpul citind aiurelile astea... A dat gramatica-n tine la ceas de seara?

Postat

Păi, stimate domn, dacă mă uit bine, domnia voastră aveți 227 postări în 100 de zile, ceea-ce dă o medie de aproape 23 postări/zi  :350x  :350x  :350x , cam cu 30% mai mult ca mine. Sincer, mi se pare mult PE ZI! Să nu uităm că avem o viață și trebuie s-o trăim ... Cumva ... Numai noi ne-o alegem cum ...

Exact asta spuneam: cele două clone, într-o zi de duminică, vara, într-un week-end prelungit, au ales să-și trăiască viața pe forum, cu peste 70 de postări, mușcându-mă de cur, deschizând topice, căutând scandal cu orice preț. De altfel, mai multe zile au fost campioni absoluți la postări, împărțindu-și primul loc. Cum spunea Puleșteu mai sus (și nu numai el), vina mea a fost că i-am băgat în seamă.  Ar fi trebuit să-i bag altundeva, dar m-aș fi coborât și mai jos. 

post-298091-0-56798600-1562787241_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Peste 70 de postări fiecare, într-o zi de duminică, vara, și wee-end  :350x  :350x  :350x prelungit și la mulți nebugetari! Dovada cât sunteți de distruși, fără viață personală și dependenți de forum. Toate astea, pentru a borâ :350x  :350x  :350x minciuni și mizerii!

Împușca-ți-vă!

• „â” se folosește în interiorul cuvântului;
  • „î” se folosește la începutul și finalul cuvântului;
  • de asemenea, „î” se folosește și în interiorul cuvântului, în cazul cuvintelor formate prin prefixare.

AGRAMAT!

• Minus 1
Postat

• „â” se folosește în interiorul cuvântului;
  • „î” se folosește la începutul și finalul cuvântului;
  • de asemenea, „î” se folosește și în interiorul cuvântului, în cazul cuvintelor formate prin prefixare.

AGRAMAT!

Sustin tendinta ta de a da peste nas, dar nu stii cum sa o faci.

Tine-ti dusmanul aproape pana iti spune unde il doare cel mai mult! :)

Cand vine timpul, cu o singura postare il fac sa nu mai intre pe forum. ;) Un timp, apoi repetam cu una si mai acida. :)

Postat

Bă, tâmpitule, te-ai dat de gol singur! Deci, ceilalți care au futut-o, presupunând ar fi fost **spam editat**ă, sunt "curați", că așa vrei tu și alți câțiva cretini! Eu, dacă mă iau și de mojici și de lingăi, deranjez. Vă deranjez pe voi, guvizilor, că numai niște guvizi au timp să stea toată ziua pe forum, să-și facă o grămadă de conturi, să scormonească prin topice, să fie la curent cu tot ce mișcă. Vă deranjez pentru că vă încurc afacerea, guvizi de baltă și ați dat în clocot! Deschideți topic după topic, vă dați de ceasul morții, vă strofocați să... demonstrați ce nu poate fi demonstrat, pentru că nu e așa. De disperați ce sunteți, repostați recenzii de-ale mele, unele de scum 7 ani, ca să "demonstrați" că aș fi lingău, recenzii cu note de 8 și chiar de 7. Nu aveți de să vă legați vă dați singuri cu tesla-n coaie, disperaților! Sunteți jalnici pulifricilor!

Și, da, Amada are dreptate! Nu doar că m-am coborât la nivelul vostru, ci mai ales că nu v-am ignorat total! Jegurilor!

• Minus 1
Postat

Bă, tâmpiților, voi puteți scrie orice aberație, dar v-am întrebat de ce, dintre toți ăia care au vizzitat-o și țnainte și după mine, doar de coaiele mele vă legați? Vă stric activitățile piscicole? 

Marș, în pula calului, debililor!! De proști ce sunteți, nici măcar nu realizați că efectul este fix invers! 

• Minus 1
Postat

Picon, nu esti invitat pana ceri scuze cat mai sincere ca m-ai certat cu Scrat si Pisi...

Parsivenia ta trebuie sa aiba o limita, daca nu ma crezi cu binisorul, vin sa cunosc femeia manipulata de tine. ;)

Postat

Forumul crede ca sunt o betiva din cauza lui Picon.

Cand nu mai vorbeam cu el, l-a facut pe Scrat sa ma sune. Am spus ca nu vin pentru ca era si Picon acolo, Scrat mi-a spus ca poate sunt prea beata sa vin...

Asta e partea cu Scrat. Ce mi-a spus Pisi in PM este aproape identic la ce mi-a spus Picon acum ceva saptamani...

Tine tare si mare ca nu el m-a propus, asta dupa ce Pisi l-a rugat pe el sa fie moderator... 

Ma balbai de nu se intelege?

• Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Forumul crede ca sunt o betiva din cauza lui Picon.

Cand nu mai vorbeam cu el, l-a facut pe Scrat sa ma sune. Am spus ca nu vin pentru ca era si Picon acolo, Scrat mi-a spus ca poate sunt prea beata sa vin...

Asta e partea cu Scrat. Ce mi-a spus Pisi in PM este aproape identic la ce mi-a spus Picon acum ceva saptamani...

Tine tare si mare ca nu el m-a propus, asta dupa ce Pisi l-a rugat pe el sa fie moderator... 

Ma balbai de nu se intelege?

amada pai noi suntem certati ?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:...
  • Oras:...
Postat

Forumul crede ca sunt o betiva

Forumul nu crede.

Forumul STIE.

De la tine stie, tu singură ai avut grija sa ne informezi de toate detaliile din viața ta tristă.

Acum câțiva ani cereai idei despre cum sa te sinucizi.

Ai primit cateva ponturi bune, de ce le ignori?

• Like 2

Postat

amada pai noi suntem certati ?

Mi-a trecut. ;)

Forumul nu crede.

Forumul STIE.

De la tine stie, tu singură ai avut grija sa ne informezi de toate detaliile din viața ta tristă.

Acum câțiva ani cereai idei despre cum sa te sinucizi.

Ai primit cateva ponturi bune, de ce le ignori?

A fost o perioada cand dadeam peste cap si 2 sticle de coniac pe zi, combinat cu 4 pachete de tigari...

Ai fost acolo sa ma linistesti? Altcineva? 

Atunci stai in banca ta!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...