n e l u Reputație: 59 Postat Iunie 17, 2019 Oras:sub patrafir Oras:sub patrafir Postat Iunie 17, 2019 Mon cher, ai putea sa faci un efort si sa-i ignori, cel putin pentru o vreme ? Daca nu o sa mai scrii nimic, nici macar o virgula, sa zicem 2 saptamani, oare or sa mai spuna ceva la adresa ta ? Ai putea ?se umfla puroiul in el si face apoplexie 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 17, 2019 pecoaie sa taca din gura ? =)))))))))))))) hahahhahahahhahaha 2
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2019 Sa-l bage cineva in seama si pe amarasteanul asta , atarnator de ora 5-6 dimineata Al draq , scrie 5 cuvinte , editeaza si tot o balbaiala ii iese .. Acum am si eu o intrebare tehnica : Cam cate carti ar trebui sa citeasca o persoana ,ce studii ar trebui sa urmeze , astfel incat sa nu ajunga un amarastean , care sa se planga pe la usa oricarei curve de duzina (unele chiar **spam editat**e) sau sa se faca taximetristul/presul oricarei pitzipoance nescolarizate ? Hai jucati-o p'asta (sau retraieste aroganta asta , cum vrei sa-i zici ) , ca tare bine era pe vremea lu' Basescu ...adica, brici mergea treaba ....acum , amaraciune maxima , ce sa zic .ANALfabetule, esti varza homalaule! :laugh2 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2019 Nimic despre hoteluri,vile,miliarde..........?A uitat de cand umbla pe clone!
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 17, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 17, 2019 Nu mai varza ca unul care se cearta 2 saptamani , zi de zi , si la orice ora , cu una mai putin scolarizata Adica , nu stiu , ce boala psihica o fi reprezentand ? Mai ales cand rade si ca prostul in targ , de zici ca s-a drogat/afumat prospat cu pufoaica lui preferata ,
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 17, 2019 Nu mai varza ca unul care se cearta 2 saptamani , zi de zi , si la orice ora , cu una mai putin scolarizata Adica , nu stiu , ce boala psihica o fi reprezentand ? Mai ales cand rade si ca prostul in targ , de zici ca s-a drogat/afumat prospat cu pufoaica lui preferata , Miky,ai fost prostul nostru,ne-am distrat cu tine dar acum nu mai prezinți interes. 3
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2019 Nu mai varza ca unul care se cearta 2 saptamani , zi de zi , si la orice ora , cu una mai putin scolarizata Adica , nu stiu , ce boala psihica o fi reprezentand ? Mai ales cand rade si ca prostul in targ , de zici ca s-a drogat/afumat prospat cu pufoaica lui preferata , Care este ala handicapatule, te-ai uitat in oglinda? :laugh2 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 17, 2019 Care este ala handicapatule, te-ai uitat in oglinda? :laugh2Nu te-ai plictisit de prostanac?
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2019 Nu te-ai plictisit de prostanac?Ba da, insa imi lipseste cateodata idiotenia lui! :laugh2 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 17, 2019 Ba da, insa imi lipseste cateodata idiotenia lui! :laugh2Ai poza cu el si cred ca este suficient 2
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 17, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Autor Postat Iunie 17, 2019 va pregatiti de futai ? 1
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2019 Ce zice prostu' asta de @Pulereaza oparita mai sus , vanator de pizda de 100 de lei ? Tolomac mai esti , mah tristule . Ai ajuns o mortaciune/parazit de barbat , care te tot tii cu gura de pulele altora (cu toate acestea nu eziti sa contesti parerile altora , cand fac acelasi lucru vsv de altii....deci iata dovada ca esti si tembel prin ceea ce ai incercat sa apreciezi , contrazicandu-te in acelasi timp) , in loc sa-ti vezi de treaba ta , cu tot cu pensionarul tau Pecoaie , caruia ii iei apararea ca un prostovan .Ti-am spus ca o sa-i calci pe urme in urmatoarea perioada . Nu m-ai crezut . Eu tot nu am inteles sensul postarii tale !? Aici se discuta de curve centuriste , d'alea pe care le tot vizitezi tu (adesea) , si limbisti pansati/notorii lipsiti de orice viata sociala activa , si cu o prezenta non-stop pe aici . Ce treaba am eu cu toti parlitii obsedati sexual (ca si tine) , cu toate parasutele de duzina pe care le viziteaza unii dintre voi si cu certurile altora ? Sau ai devenit impotent si nu mai poti fute (de la un timp) , din cauza noastra , restul utilizatorilor ? Acum ca tot ai amintit de mine , in lipsa , iar eu am citit ...serveste-o si p'asta , popandaule deNimfomane : Al draq cocalar plictisitor/nervos , burtos si camuflat , nu te mai saturi de vizite pe la toate baragladinele , cuiburile si ieftiniturile , care s-ar arde de foame si pe o coaja de banana . Nimic nu ai iarta , atarnatorule obsedat sexual . Ti-ar baga rama si intr-o catea de pe marginea soselei. O fi avand si Miky o boala , aceea pe prosti , ca si tine , dar totusi , ma pot acomoda/stapani cu aceasta relativ usor si repede , mai cu seama atunci cand observ ca in jurul meu predominand prostia . Sunt curios , cum te poti acomoda tu cu acelea de care suferi , fiind vesnic indignat pe parerile altora sau in cautare de pizda noua , nu conteaza , de baragladine ieftine sa fie , si cat mai multe ? Mentionez ca nu e necesar raspunsul tau . Il cunosc foarte bine . Este al aceluiasi vanator imbecilizat si stupid * Topicele acelea ......taranule basit de la periferia Bucurestiului ...mai editeaza inca o data . Miky incearca sa-l imite pe V-Ships, dar ii lipseste intelectul si are lexicul tare scurt.Ala e nebun, dar e un nebun inteligent. Miky e doar prostul satului, talpa tarii. 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 18, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 18, 2019 Bahhh gustere , parerea ta nu conteaza , dar daca m-ai citat te adresezi vorbitorului la peroana a doua , oratorul pulii si vanator de pizda ieftina de 100 de lei Iar daca ai adus aminte de Mariner , consateanul nebunului 69 (aka Condition) de Constanta (un Pipilica 1 , ciugulitor si pus pe harta , ca asta a fost inaintea celuilalt , suparat ca exista proxeneti , iubiti si protectori cu epoleti ai curvelor, suparat ca exista curve si ca acestea se fut cu oricine pe bani , nu gratis...etc ...ce mai , suparat pe viata si pe tot ce-l inconjoara in ultima perioada ) , afla ca il recomanda cu sechele grave , nu ca ar fi ala cel mai mare intelept om al forumului , dar macar nu l-am auzit in ultimii ani de cand sunt pe aici sa se planga pe la usa unor curve , putin depasite de varsta majoratului , ca nu vor sa-l mai primeasca ? Si oricum e mai tanar decat bombonel , curva basesciana care i-a vandut flota Marinelului Vezi , uneori d'aia face urat pe aici , ca si tine , isi pune nadragii in cap si incepe sa-si strige vesnicele nemultumirile si suferinte , de ani de zile . Hai , pandare , mars la vanatoare ...de shaorme !!! Vezi ca a aparut una (cu de toate , ca ptr. un obsedat sexual , care nu mai poate scapa din acest cerc vicios , recunoscut , al curvelor platite ), mult mai ieftina decat cealalta pe care ai halit-o ultima data . Adica iti permiti si maine ,(in aceeasi bani) sa mananci acelasi lucru ..
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 18, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 18, 2019 Bahhh gustere , parerea ta nu conteaza , dar daca m-ai citat te adresezi vorbitorului la peroana a doua , oratorul pulii si vanator de pizda ieftina de 100 de lei Iar daca ai adus aminte de Mariner , consateanul nebunului 69 (aka Condition) de Constanta (un Pipilica 1 , ciugulitor si pus pe harta , ca asta a fost inaintea celuilalt , suparat ca exista proxeneti , iubiti si protectori cu epoleti ai curvelor, suparat ca exista curve si ca acestea se fut cu oricine pe bani , nu gratis...etc ...ce mai , suparat pe viata si pe tot ce-l inconjoara in ultima perioada ) , afla ca il recomanda cu sechele grave , nu ca ar fi ala cel mai mare intelept om al forumului , dar macar nu l-am auzit in ultimii ani de cand sunt pe aici sa se planga pe la usa unor curve , putin depasite de varsta majoratului , ca nu vor sa-l mai primeasca ? Si oricum e mai tanar decat bombonel , curva basesciana care i-a vandut flota Marinelului Vezi , uneori d'aia face urat pe aici , ca si tine , isi pune nadragii in cap si incepe sa-si strige vesnicele nemultumirile si suferinte , de ani de zile . Hai , pandare , mars la vanatoare ...de shaorme !!! Vezi ca a aparut una (cu de toate , ca ptr. un obsedat sexual , care nu mai poate scapa din acest cerc vicios , recunoscut , al curvelor platite ), mult mai ieftina decat cealalta pe care ai halit-o ultima data . Adica iti permiti si maine ,(in aceeasi bani) sa mananci acelasi lucru ..Mitomane, mai respira bai bulangiule, esti total dezinformat labagiule. Hai marsh in cacat, acolo iti este locul scursura umana! :laugh2 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 18, 2019 Nu inteleg, care este problema cu shawormele. E mancare de oameni normali, cu rudele si prietenii langa ei, nu? 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2019 Bahhh gustere , parerea ta nu conteaza , dar daca m-ai citat te adresezi vorbitorului la peroana a doua , oratorul pulii si vanator de pizda ieftina de 100 de lei Iar daca ai adus aminte de Mariner , consateanul nebunului 69 (aka Condition) de Constanta (un Pipilica 1 , ciugulitor si pus pe harta , ca asta a fost inaintea celuilalt , suparat ca exista proxeneti , iubiti si protectori cu epoleti ai curvelor, suparat ca exista curve si ca acestea se fut cu oricine pe bani , nu gratis...etc ...ce mai , suparat pe viata si pe tot ce-l inconjoara in ultima perioada ) , afla ca il recomanda cu sechele grave , nu ca ar fi ala cel mai mare intelept om al forumului , dar macar nu l-am auzit in ultimii ani de cand sunt pe aici sa se planga pe la usa unor curve , putin depasite de varsta majoratului , ca nu vor sa-l mai primeasca ? Si oricum e mai tanar decat bombonel , curva basesciana care i-a vandut flota Marinelului Vezi , uneori d'aia face urat pe aici , ca si tine , isi pune nadragii in cap si incepe sa-si strige vesnicele nemultumirile si suferinte , de ani de zile . Hai , pandare , mars la vanatoare ...de shaorme !!! Vezi ca a aparut una (cu de toate , ca ptr. un obsedat sexual , care nu mai poate scapa din acest cerc vicios , recunoscut , al curvelor platite ), mult mai ieftina decat cealalta pe care ai halit-o ultima data . Adica iti permiti si maine ,(in aceeasi bani) sa mananci acelasi lucru ..Esti mult prea plictisitor si redundant in prostia ta. Altceva? Toate bune? 1
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 18, 2019 Ce zice prostu' asta de @Pulereaza oparita mai sus , vanator de pizda de 100 de lei ? Tolomac mai esti , mah tristule . Ai ajuns o mortaciune/parazit de barbat , care te tot tii cu gura de pulele altora (cu toate acestea nu eziti sa contesti parerile altora , cand fac acelasi lucru vsv de altii....deci iata dovada ca esti si tembel prin ceea ce ai incercat sa apreciezi , contrazicandu-te in acelasi timp) , in loc sa-ti vezi de treaba ta , cu tot cu pensionarul tau Pecoaie , caruia ii iei apararea ca un prostovan .Ti-am spus ca o sa-i calci pe urme in urmatoarea perioada . Nu m-ai crezut . Eu tot nu am inteles sensul postarii tale !? Aici se discuta de curve centuriste , d'alea pe care le tot vizitezi tu (adesea) , si limbisti pansati/notorii lipsiti de orice viata sociala activa , si cu o prezenta non-stop pe aici . Ce treaba am eu cu toti parlitii obsedati sexual (ca si tine) , cu toate parasutele de duzina pe care le viziteaza unii dintre voi si cu certurile altora ? Sau ai devenit impotent si nu mai poti fute (de la un timp) , din cauza noastra , restul utilizatorilor ? Acum ca tot ai amintit de mine , in lipsa , iar eu am citit ...serveste-o si p'asta , popandaule deNimfomane : Al draq cocalar plictisitor/nervos , burtos si camuflat , nu te mai saturi de vizite pe la toate baragladinele , cuiburile si ieftiniturile , care s-ar arde de foame si pe o coaja de banana . Nimic nu ai iarta , atarnatorule obsedat sexual . Ti-ar baga rama si intr-o catea de pe marginea soselei. O fi avand si Miky o boala , aceea pe prosti , ca si tine , dar totusi , ma pot acomoda/stapani cu aceasta relativ usor si repede , mai cu seama atunci cand observ ca in jurul meu predominand prostia . Sunt curios , cum te poti acomoda tu cu acelea de care suferi , fiind vesnic indignat pe parerile altora sau in cautare de pizda noua , nu conteaza , de baragladine ieftine sa fie , si cat mai multe ? Mentionez ca nu e necesar raspunsul tau . Il cunosc foarte bine . Este al aceluiasi vanator imbecilizat si stupid * Topicele acelea ......taranule basit de la periferia Bucurestiului ...mai editeaza inca o data . Ăn direct dintre coceni și cu portofelu’ rupt ăn cur, CEL MAI TÂMPIT DINTRE PĂMÂNTENI. Bineanteles. Destul de. 2
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 18, 2019 Sa-l bage cineva in seama si pe amarasteanul asta , atarnator de ora 5-6 dimineata Al draq , scrie 5 cuvinte , editeaza si tot o balbaiala ii iese .. Acum am si eu o intrebare tehnica : Cam cate carti ar trebui sa citeasca o persoana ,ce studii ar trebui sa urmeze , astfel incat sa nu ajunga un amarastean , care sa se planga pe la usa oricarei curve de duzina (unele chiar **spam editat**e) sau sa se faca taximetristul/presul oricarei pitzipoance nescolarizate ? Hai jucati-o p'asta (sau retraieste aroganta asta , cum vrei sa-i zici ) , ca tare bine era pe vremea lu' Basescu ...adica, brici mergea treaba ....acum , amaraciune maxima , ce sa zic .Ah, fatăh, da, fatăh, hai, fatăh, să-l bage cineva... , futu-te-n gât de găoz umblător, antreprenoru’ dân coceni. 2
demonictrust Reputație: 186 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Militari Oras:Militari Postat Iunie 18, 2019 Mitomane, mai respira bai bulangiule, esti total dezinformat labagiule. Hai marsh in cacat, acolo iti este locul scursura umana! :laugh2 Nu inteleg, care este problema cu shawormele. E mancare de oameni normali, cu rudele si prietenii langa ei, nu? Esti mult prea plictisitor si redundant in prostia ta. Altceva? Toate bune? Ăn direct dintre coceni și cu portofelu’ rupt ăn cur, CEL MAI TÂMPIT DINTRE PĂMÂNTENI. Bineanteles. Destul de.https://66.media.tumblr.com/4a9a695d3aefd444b3080b7ce9a9a8aa/tumblr_pcl3nzQ05y1tk6b6wo1_500.gif 3 2
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 18, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 18, 2019 pt cine nu cunoaste, demonicmuie e contu lu pizdadera aka catelu ajutatorul da comunitateala care trebuie sa-si ia un parfum anume ca sa intre sa futa =))
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 18, 2019 https://66.media.tumblr.com/4a9a695d3aefd444b3080b7ce9a9a8aa/tumblr_pcl3nzQ05y1tk6b6wo1_500.gifAi talent la supt pula, nimic de comentat. 1
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2019 Avatarii gay folositi de Miskin si Miky. Ala de jos e Miky. Are si un cocean in cur, dar n-a incaput in cadru. 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 18, 2019 Momentul acela, cand tu centrezi, tu dai cu capu'. Si tot ratezi. O bujie, doua bujoaie.
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 18, 2019 Depinde de cât fugi și dacă te alege vreuna 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 18, 2019 miskine ti-ai gasit si tu un rujat asa ca tine ? ca de supt pula stiu ca o iei pana la amigdale
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum