Sari la conținut

Poze Nevestelor/prietenelor noastre ! (da-ti Note!)

Postări Recomandate

• Oras:Timis
  • Oras:Timis
Postat
6 hours ago, ice2016 said:

De asta multi evita sa posteze ceva frumos. Totdeauna se gaseste un bou sa comenteze ceva. Eu macar am ce posta . Tu ai ?

Bravo ai dreptate,din cauza asta nu mai postez nici eu!!!

Postat
Acum 10 ore, ice2016 a spus:

De asta multi evita sa posteze ceva frumos. Totdeauna se gaseste un bou sa comenteze ceva. Eu macar am ce posta . Tu ai ?

Subscriu, majoritatea care comenteaza contra sunt satui de laba, au vazut pasarica doar in cuiburi😆

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Acum nu trebuie ca cei care apreciem și suntem încântați de pozele celor ce postează, sa suferim din cauza unor la bari care se trezesc sa trancane p aici. Nu i băgați în seama și postați frumusețile pizde pe care le aveți..... 

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat
15 hours ago, alexmitzu123 said:

Te-au pus pe făcut bani? 3.5€ pentru un sms? Serios? 😅😅😅

Nu inteleg mesajul tau

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 23.11.2024 la 23:18, boss6310 a spus:

Frumos

Dar ar trebui sa ii faci cadou o ședință de manichiură!

Sunt cam crescute unghiile

Ce comentariu de labagiu. Fix aia era problema.

• Oras:Arad
Postat
La 24.11.2024 la 8:52, FoxyFox a spus:

Asta mi-a trimis dintr-o deplasare https://uploadnow.io/f/2T4FL9z

cand am prins-o acasa, a primit cu varf si indesat anal

Frumos video ....Superba pasarica...Din pacate sotia mea nu vrea nicidecum sa faca anal...Imi face orice vreau dar cand ii zic sa incercam anal nu vrea..😊

• Oras:Bacau
Postat
17 minutes ago, Oldredhead said:

Superba, sa ai grija sa o futi regulamentar. 😜

Am grija😊

• Oras:Romania
Postat
20 hours ago, sido said:

pasarica...Din pacate sotia mea nu vrea nicidecum sa faca anal...Imi face orice vreau dar cand ii zic sa incercam anal nu vrea..

De ce nu vrea să facă anal ți a zis? Și cum rezolvi treabă asta in cazul asta? Că te cred că îți dorești să dai anal dar ai interzis...ii aiurea te inteleg poți trăi așa fără anal? Schimbați soția...cu una care face anal

• Like 1
Postat
20 hours ago, sido said:

Frumos video ....Superba pasarica...Din pacate sotia mea nu vrea nicidecum sa faca anal...Imi face orice vreau dar cand ii zic sa incercam anal nu vrea..😊

Salutare...din punctul meu, totul tine de lubrifiere si multa rabdare...un masaj usor, cu degetul, fa-o sa se relaxeze, sa nu stea incordata deloc...pentru ca da, o va durea in cazul asta 

• Like 1
Postat
Acum 29 minute, OHara a spus:

De ce nu vrea să facă anal ți a zis? Și cum rezolvi treabă asta in cazul asta? Că te cred că îți dorești să dai anal dar ai interzis...ii aiurea te inteleg poți trăi așa fără anal? Schimbați soția...cu una care face anal

Stiu ce zici dar sincer sa fiu nu stiu daca s-ar merita sa o schimb cu una care face anal dar in schimb poate nu imi este fidela cu actuala sotie sunt de 9 ani si totul merge foarte bine in afara de anal dar cum zice Pacha21 trebuie sa mai incerc alte metode si poate va accepta candva...Zi buna sa aveti..!

Postat
2 minutes ago, sido said:

Stiu ce zici dar sincer sa fiu nu stiu daca s-ar merita sa o schimb cu una care face anal dar in schimb poate nu imi este fidela cu actuala sotie sunt de 9 ani si totul merge foarte bine in afara de anal dar cum zice Pacha21 trebuie sa mai incerc alte metode si poate va accepta candva...Zi buna sa aveti..!

Nu e definitoriu pentru o femeie sexul anal:)) cum sa o lasi pentru asa ceva, cand in rest, te completeaza...nu fac spam acuma, daca vrei, putem continua pe telegram: pacha21

• Like 1
Postat
2 hours ago, Pacha21 said:

Salutare...din punctul meu, totul tine de lubrifiere si multa rabdare...un masaj usor, cu degetul, fa-o sa se relaxeze, sa nu stea incordata deloc...pentru ca da, o va durea in cazul asta 

Dacă mai pui și lubrifiant intra pula in cur fara probleme...

Pentru băiatul ăsta e definitoriu sexul anal se pare, cred că și soției lui i ar place daca ar încerca

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...