Jump to content

oradean1

Serious Contributor
 • Posts

  246
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About oradean1

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Oradea

Recent Profile Visitors

1,050 profile views

oradean1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done

Recent Badges

98

Reputation

 1. Cum am scris și anterior la inceput a fost dureros dar și plăcut pt ea ( din ce zicea), nu reușeam penetrarea doar în anumite poziții în special în cele în care ea avea controlul. Nu reușea niciodată capra poziție la care și acum are momente de ezitare la sexul anal, zice ca o doare. Cu problemele de după nu știu ce sa zic , noi practicam acest tip de sex de vreo 15 ani, nu îl facem de fiecare data când facem sex dar nici o data pe an ci atunci când simtim, de fiecare data respectam anumite reguli (lubrifiere, creștem intensitatea treptat...). Probabil ca contează mult și dotarea, eu fiind normal sa zicem, destul de mare cât sa satisfac o femeie dar și destul de mic sa mi se indeplineasca fanteziile (Deepthroat, anal...) fără probleme de către o civila , dar cel mai important cred ca este starea de relaxare a femei în momentul în care încearcă sexul anal.
 2. Subscriu la cele scrise mai sus, orgasmul anal este altceva (din spusele sotiei). Eu ma pot considera norocos ,inițiativa spre anal a venit din partea ei, a fost destul de greu/ dureros la inceput pt ea și doar în anumite poziții iar acum dupa ani mulți de antrenamente sunt dați când facem și dubla penetrare (vibrator intr-o gaura și penis în alta). Eu zic ca în majoritatea cazurilor dacă discutați deschis la un pahar de vin , sotiile sunt deschise la multe , și temerea lor cea mai mare este ca ce veți zice voi dupa aceea. Dar cum spuneam eu sunt norocos si alături de sotie am parte de anal, swalow, squirt, facial ( de asta mai puțin ca nu ii prea place, dar lucram și la asta😁)asta și datorita discuțiilor purtate și nici o data a reproșurile.
 3. Frumos, din poze mi se pare ca doamnei ii place și analu, sau ma înșel.
 4. Blonda Antonia facea Cim si swalow , nu știu dacă e în oras, nu am mai vizitat-o de cel puțin 1 an ,dar era foarte ok din punctul de vedere al fanteziilor fiind foarte deschisa la multe.
 5. Sunt sigur ca colegul Magelan a greșit fără intenție atunci când a pus pozele. Daca va uitați în spate are poze care se pot vedea și acum ,după foarte mult timp după ce l-a posta. Iar dacă a postat doar pt 10 min este decizia lui, aceea de a le vedea doar cei care erau atunci pe site. Ps: nici eu nu am văzut pozele deși a-și fi vrut, și am întrat la vreo ora după ce a postat.
 6. Nu știu dacă se mai pot pune dar din câte îmi aduc aminte la început(pagina 1-5) exista ceva filmulețe deci se puteau pune.
 7. Era mai demult Andreea8 sau ceva în genu asta , era destul de permisiva. Fata era genul Bbw mai știe cineva ceva de ea?
 8. Susțin ceea ce scrie mai sus , sunt destule de văzut/facut în Oradea dacă vrei, acuma depinde doar de tine care parte vrei sa o vezi cea frumoasa, la care sa ajuns în urmă multor șantiere, sau doar șantierele care sunt acuma și în urma cărora speram sa apară alte lucruri frumoase.
 9. Ceau ,ai adăugat și înghițire în meniu? Finalizare faciala accepți și pana când stai la noi în oraș?
 10. Magelan11 tata, dau berea și fizic nu numai virtual, daca ne faci o vizita la Băile Felix ca să nu te apuce reumatismul, și le aduci și pe doamne cu tine😁😁😁. Cat despre poze numai de bine ,felicitări ține-o tot asa.
×
×
 • Create New...