Sari la conținut

oradean1

Serious Contributor
  • Număr conținut

    250
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de oradean1

  1. @Guest1203 imediat se deschide un club de swingers aici 🤣🤣🤣
  2. Frumos, mai ales a doua poza..., dacă is cu adevărat poze făcute de tine felicitări!
  3. Ca fut asa ceva nu are nimic fiecare cu pitici lui,știi care ii problema le fut și neprotejat iar apoi merg la escorte care ne pot transmite și noua cine știe ce.
  4. 2 de care Mmf sau Ffm, ai acceptat pana la urma Mmf
  5. Guest 1203 cred ca o sa ramai pe dinafara🤣🤣🤣, o sa fie un Mmm pana la urma și nu un Fmf cum ai vrea tu .
  6. Nu am primit ultimul mesaj de la tine, am încercat sa îți scriu eu dar zice ca nu poți primi mesaje, probabil trebuie sa ai ceva puncte în plus la reputație, deși nici când am vb tura trecuta nu aveai foarte multe. O sa ma gândesc azi la o alta modalitate de a continua aceea discuție și o sa îți scriu aici dacă nu pot în privat.
  7. Te rog sa îți golești casuta de mesaje , nu mai poți primi😁
  8. Mylky eu nu am vrut sa te simți jignit, nu o știu pe aceea fata din nufăru. Eu ma refeream doar la dameza din Iosia ,era curata nu ii vorba despre asta, fizic mă refeream ca îți trebuie ori stomac tare ori 2 sticle de vin sa o poți fute la cum arata. Dacă reuseai sa treci peste aspectul fizic , femeia era chiar peste ce oferă multe care se cred top. Încă o data sper sa nu ma înțelegi greșit și sa te simți jignit. Îți mulțumesc că ne împartasesti din experientele tale , iar mai departe dacă vrem sa încercăm și noi sau nu depinde doar de noi.
  9. Nu vreau sa ii iau apărarea, am beneficiat o singura data de serviciile fetelor propuse aici de mylky, și tin minte ca și la aceea poveste lumea era sceptica despre cele povestite dar s-au adeverit pt mine, a fost exact cum a descris el (dameza de lângă fostul pod de pontoane) sa comportat exact cum a zis el . În schimb ca să poți fute ce propune el îți trebuie stomac destul de tare, ( din punctul meu), în rest tot respectul meu pt el.
  10. Ai tu un dar frate mylky sa îți apară doar ție in cale astea 😁. Ce e bine ii ca ne spui și noua despre ele și nu ești egoist sa le ții doar pt tine.
  11. Superba doamna, sper sa ne mai încânți cu niște poze cât mai curând,
  12. Cum am scris și anterior la inceput a fost dureros dar și plăcut pt ea ( din ce zicea), nu reușeam penetrarea doar în anumite poziții în special în cele în care ea avea controlul. Nu reușea niciodată capra poziție la care și acum are momente de ezitare la sexul anal, zice ca o doare. Cu problemele de după nu știu ce sa zic , noi practicam acest tip de sex de vreo 15 ani, nu îl facem de fiecare data când facem sex dar nici o data pe an ci atunci când simtim, de fiecare data respectam anumite reguli (lubrifiere, creștem intensitatea treptat...). Probabil ca contează mult și dotarea, eu fiind normal sa zicem, destul de mare cât sa satisfac o femeie dar și destul de mic sa mi se indeplineasca fanteziile (Deepthroat, anal...) fără probleme de către o civila , dar cel mai important cred ca este starea de relaxare a femei în momentul în care încearcă sexul anal.
  13. Subscriu la cele scrise mai sus, orgasmul anal este altceva (din spusele sotiei). Eu ma pot considera norocos ,inițiativa spre anal a venit din partea ei, a fost destul de greu/ dureros la inceput pt ea și doar în anumite poziții iar acum dupa ani mulți de antrenamente sunt dați când facem și dubla penetrare (vibrator intr-o gaura și penis în alta). Eu zic ca în majoritatea cazurilor dacă discutați deschis la un pahar de vin , sotiile sunt deschise la multe , și temerea lor cea mai mare este ca ce veți zice voi dupa aceea. Dar cum spuneam eu sunt norocos si alături de sotie am parte de anal, swalow, squirt, facial ( de asta mai puțin ca nu ii prea place, dar lucram și la asta😁)asta și datorita discuțiilor purtate și nici o data a reproșurile.
  14. Frumos, din poze mi se pare ca doamnei ii place și analu, sau ma înșel.
  15. Blonda Antonia facea Cim si swalow , nu știu dacă e în oras, nu am mai vizitat-o de cel puțin 1 an ,dar era foarte ok din punctul de vedere al fanteziilor fiind foarte deschisa la multe.
  16. Sunt sigur ca colegul Magelan a greșit fără intenție atunci când a pus pozele. Daca va uitați în spate are poze care se pot vedea și acum ,după foarte mult timp după ce l-a posta. Iar dacă a postat doar pt 10 min este decizia lui, aceea de a le vedea doar cei care erau atunci pe site. Ps: nici eu nu am văzut pozele deși a-și fi vrut, și am întrat la vreo ora după ce a postat.
  17. Nu știu dacă se mai pot pune dar din câte îmi aduc aminte la început(pagina 1-5) exista ceva filmulețe deci se puteau pune.
  18. Era mai demult Andreea8 sau ceva în genu asta , era destul de permisiva. Fata era genul Bbw mai știe cineva ceva de ea?
  19. Susțin ceea ce scrie mai sus , sunt destule de văzut/facut în Oradea dacă vrei, acuma depinde doar de tine care parte vrei sa o vezi cea frumoasa, la care sa ajuns în urmă multor șantiere, sau doar șantierele care sunt acuma și în urma cărora speram sa apară alte lucruri frumoase.
  20. Ceau ,ai adăugat și înghițire în meniu? Finalizare faciala accepți și pana când stai la noi în oraș?
×
×
  • Creează nouă...