Sari la conținut

Poze Nevestelor/prietenelor noastre ! (da-ti Note!)

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat
Acum 3 ore, crocodilul dvd a spus:

9...mi-ai adus aminte de camin ... fortza C7 doamne ce viata...ce ani frumoși care nu o sa se mai întoarcă niciodată.

asta asa e  :)) 

Postat
La 02.04.2021 la 6:36, caproshu a spus:

Buna, sa te tina pula sa o faci fericita... 9plus...

pana acuma ma ținut deși e cam greu cu ea ca cere mereu :)))) 

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat
Acum 7 ore, tevezis a spus:

pana acuma ma ținut deși e cam greu cu ea ca cere mereu :)))) 

Cheamă ajutoare... Un vibrator, dildo, ceva.... Sau apelează un prieten 😁

Postat
Acum 15 ore, caproshu a spus:

Cheamă ajutoare... Un vibrator, dildo, ceva.... Sau apelează un prieten 😁

alea sunt de domeniul trecutului acu ne gândim sa facem un film se scurt metraj 😄

Postat
Acum 2 ore, alupigus08 a spus:

La ce e studenta? 10 de la mine! 

medicina :)

Vizitator caproshu
Postat
Acum 1 oră, tevezis a spus:

poza de la miezul nopții 🤭   

https://ibb.co/87drt7J

Omule, vrei sa nu mai avem somn? 

Vizitator caproshu
Postat
Acum 2 ore, tevezis a spus:

alea sunt de domeniul trecutului acu ne gândim sa facem un film se scurt metraj 😄

Sper sa vizionez premiera

Vizitator
Postat
Acum 11 ore, tevezis a spus:

medicina :)

Bună rău de pulă domnișoara doctor... Ar merita o dublă penetrare... 😉

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
12 hours ago, tevezis said:

poza de la miezul nopții 🤭   

https://ibb.co/87drt7J

Scuze, am o nelămurire: brusc e brunetă cu părul lung, a și slăbit și ați schimbat camera de cămin. Tu chiar crezi că cea din poze e amanta ta? Suferi de dedublare de persoană sau faci mișto de restul celor care sunt convinși că vreo poză de aici e reală și nu copiata de pe internet?

• Like 2
  • Haha 3
Postat
La 03.04.2021 la 23:06, niku731 a spus:

Nu doar el face asta. Sunt mulți cărora ne place asta. Și mie îmi place să fut nevasta în timp ce soțul o privește și mie îmi place să îmi admir iubita când si-o trage sau i-o suge altuia/altora😘

pacat ca esti din Timisoara

• Confuz 1
Postat
Acum 5 ore, uritescu a spus:

Scuze, am o nelămurire: brusc e brunetă cu părul lung, a și slăbit și ați schimbat camera de cămin. Tu chiar crezi că cea din poze e amanta ta? Suferi de dedublare de persoană sau faci mișto de restul celor care sunt convinși că vreo poză de aici e reală și nu copiata de pe internet?

salut sa știi ca nu întru în polemici cu tine, e treaba ta ce crezi , dar sincer nu ma interesează ce părerea ai tu, ce rost avea sa pun o poza după net 😹

Postat
Acum 7 ore, nickbocsa a spus:

Bună rău de pulă domnișoara doctor... Ar merita o dublă penetrare... 😉

am încercat și asta:) 

• Oras:Outside București
Postat

Deși ideea în sine nu-mi place pentru că nu este tocmai moral să faci publice poze cu iubitele sau futăcioasele noastre,cred că o să postez și eu ceva imediat ce mă voi familiariza cu modul de a posta. 

• Like 1
Vizitator caproshu
Postat
Acum 43 minute, shark864 a spus:

Deși ideea în sine nu-mi place pentru că nu este tocmai moral să faci publice poze cu iubitele sau futăcioasele noastre,cred că o să postez și eu ceva imediat ce mă voi familiariza cu modul de a posta. 

Hm, cine draq ar fi moral pe acest site, rechi? 

Postat
Acum 3 minute, caproshu a spus:

Hm, cine draq ar fi moral pe acest site, rechi? 

Ai dreptate! Suntem o şleahtă de imorali. Atunci să mă exprim altfel: suntem foarte imorali pentru că,după ce că le futem cum vrem noi,le mai punem și pizdele pe monitoare! 😍😍😂😂🤗🤗

• Like 1
Vizitator caproshu
Postat
Acum 11 minute, shark864 a spus:

Ai dreptate! Suntem o şleahtă de imorali. Atunci să mă exprim altfel: suntem foarte imorali pentru că,după ce că le futem cum vrem noi,le mai punem și pizdele pe monitoare! 😍😍😂😂🤗🤗

Astept vederi cu cucoana ta😁

Vizitator usersecret
Postat
La 04.04.2021 la 19:34, niku731 a spus:

Îmi amintesc o minipetrecere, în urma cu câțiva ani. A fost ceva "ad-hoc". Era un meci de fotbal la care ma uitam eu și un prieten. Ne-am pus pe băute și s-a lăsat cu chef... La un moment dat, am început sa ne prostim sa dansăm de nebuni, prietena mea sa "mimeze" un striptease care mai apoi a devenit strip-tease pe bune.  Dar, cum sa va spun,  asa, lent...a încins atmosfera. La un moment dat, eu cautam ceva prin dulap  și când m-am întors cu fața, iubita mea,stand cu spatele spre mine, aplecată, i-o sugea prietenului meu. Chiloțeii de pe ea nu știu când au dispărut dar parca și acum ii vad pizduca care parca ma poftea. Nu a stat pe gânduri și am început sa i-o ling și apoi sa i-o trag pe la spate...apoi noaptea a continuat fierbinte pana spre dimineață.  A fost o seara superba. Și ca să fie treaba bine făcută dimineața (pe la 12) când ne-am trezit, ne-am mai bucurat odată....si a fost și o dublă penetrare. Waaaaauuuuu ...superba priveliștea când admiri cum o penetrează și cât de bine se simte 

Halal prieten să-ți fută femeia ta.... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 4 guests

• Creează nouă...