Sari la conținut

Poze Nevestelor/prietenelor noastre ! (da-ti Note!)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Acum 5 ore, niku731 a spus:

Fundulețul ăla cere dublă penetrare!

Da , cere , incercam sa ne facem curaj pentru asa ceva , iti trebuie curaj si multa incredere sa poti sa faci asta, unora li se pare injositor , altora le este frica ca le fuge femeia dupa o experienta de genu. Eu sunt de parere ca daca ai curaj sa faci asa ceva relatia devine mult mai misto, si nu ma refer doar la MMF sau FFM, chiar si cu un alt cuplu gen swing. Oricum noi suntem tot mai aproape de o partida cu un alt cuplu fara schimb de parteneri , pt inceput . Apreciez aprecierile voastre . Big up

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:București
  • Telefon: 0700000000
Acum 8 ore, nimenidenicaieri a spus:

Da , cere , incercam sa ne facem curaj pentru asa ceva , iti trebuie curaj si multa incredere sa poti sa faci asta, unora li se pare injositor , altora le este frica ca le fuge femeia dupa o experienta de genu. Eu sunt de parere ca daca ai curaj sa faci asa ceva relatia devine mult mai misto, si nu ma refer doar la MMF sau FFM, chiar si cu un alt cuplu gen swing. Oricum noi suntem tot mai aproape de o partida cu un alt cuplu fara schimb de parteneri , pt inceput . Apreciez aprecierile voastre . Big up

Îți recomand să încerci masajul erotic de cuplu. Este soft, profi, va obișnuiți cu prezența unei alte persoane între voi.

Eu așa am început cu soția mea.

Apoi trecerea spre soft swing a fost mai ușoară.

Acum după 4 ani, am pășit la full swing și sing party uri.

Succes și multă răbdare.

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Acum 16 ore, nimenidenicaieri a spus:

Salut , câți ani aveți și de unde sunteți ? 

si noi suntem un cuplu de 33 și 29 

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 483
  • Oras:Arad
La 12.08.2024 la 1:21, nimenidenicaieri a spus:

Treptat, cu răbdare,  ajungeți!

Dacă deja ați experimentat MMF/FFM, mai este un pas! Trebuie doar să găsiți cuplul deschis la asta. Dacă deja ați găsit un cuplu alături de care să faceți sex chiar fără schimb de parteneri, fii sigur că în curând se va trece la "nivelul superior"

• Like 1
Link spre comentariu
La 11.08.2024 la 17:38, nimenidenicaieri a spus:

Bună!

Se poate să repostezi pozele,  acum am întrat pe forum și am văzut că ai postat pozele și acum nu se m-ai pot vedea.

Mulțumesc!

Link spre comentariu
Reputație: 387
  • Oras:Gaesti
  • Oras:Gaesti
Acum 40 minute, vld95 a spus:

In opinia voastră, care e cea mai reușită poza?

Mie unul îmi plac cele din prim plan. Oricum, tipa este de top. Face și anal ca n am văzut în nicio poza... 

Link spre comentariu
Acum 22 minute, mihaiftw a spus:

Mi-e doar una îmi merge..

Acum 2 minute, alexanderr22 a spus:

La fel și mie

Merg toate....nu inteleg cum nu se deschid la voi....

Link spre comentariu
Reputație: 1191
  • Oras:Home town
Acum 22 minute, mihaiftw a spus:

Mi-e doar una îmi merge..

Acum 2 minute, alexanderr22 a spus:

La fel și mie

Nu știți voi sa copiati corect link-urile. Eu am putut sa le vad pe toate.

• Like 1
Link spre comentariu
1 minute ago, th3und3ad said:

Nu știți voi sa copiati corect link-urile. Eu am putut sa le vad pe toate.

Da, asa noroc cu tine poate ne înveți și pe noi..😂😂😂🤦 cum am zis îmi merge doar o poză..

Link spre comentariu

Reputație: 1191
Chiar acum, mihaiftw a spus:

Da, asa noroc cu tine poate ne înveți și pe noi..😂😂😂🤦 cum am zis îmi merge doar o poză..

E foarte simplu. Copiezi tot linkul.

Exemplu

https://ibb.co/2kqb4TC

Si ii dai lipire in alt tab de browser. Nu e complicat. 🙂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...