Sari la conținut

Pozele nevestelor/prietenelor noastre ! (dati note!)

Postări Recomandate

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat
Acum 21 minute, cojack25 a spus:

Salutare cum fac sa postez și eu pe telegram poze cu soția 

iti las adresa de mail sa trimiti pozele si te ajut eu [email protected]

Postat

Salut! Cine e interesat de schimb de poze cu soțiile, trimiteți-mi  mesaj pe fb, cătălin geo geo, o silueta cu o armă. A mea e blondă, sub 30 de ani, inaltă si arata bine.

Postat

Pentru mine oralul suprem făcut de nevasta e atunci când începe până nu am penisul în erecție. Așa îl ia in gura până la testicule și erecția o am la ea direct in gura in timpul prestației. De multe ori îmi dau drumul in gura ei.

Din păcate nici macar o tata nu mă lăsa să îi pozez

• Like 2
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat
Acum 22 minute, vento18 a spus:

Pentru mine oralul suprem făcut de nevasta e atunci când începe până nu am penisul în erecție. Așa îl ia in gura până la testicule și erecția o am la ea direct in gura in timpul prestației. De multe ori îmi dau drumul in gura ei.

Norocosule!pe a mea nu o pot convinge la oral sub nici o forma!lo luat pe nu în brate!

• Trist 2
  • Oras:Gyula
Postat
Acum 47 minute, vento18 a spus:

Subscriu la cele spuse de tine, și eu prefer sa înceapă pana nu am erectie deși e cam greu deoarece doar la gândul a ce urmează "chelu" e drepți. Cat despre al lua tot în gura după 15 ani de când suntem împreună reușește fără probleme ,adevărat nu sunt foarte dotat, iar de multe ori am parte și de swalow. Nici a mea nu vrea sa  o pozez dar ce ii drept nici nu tare am insistat,dar ma simt dator fata de cei care postează și o sa insist  și o sa postez cât de curând și eu ceva poze .

• Inimioara 1
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Cum fac sa pun poze pe telegram daca poate cineva sa ma ajunte nu sa i trimit eu poze pe gmail și sa le posteze vreau  sa la pun eu multumesc 

Postat
Acum 33 minute, cojack25 a spus:

Cum fac sa pun poze pe telegram daca poate cineva sa ma ajunte nu sa i trimit eu poze pe gmail și sa le posteze vreau  sa la pun eu multumesc 

De ce vrei sa le pui pe telegram, punele aici sunt mai mulți cei care s-ar bucura de ele,

• Oras:Iași
  • Oras:Iași
Postat
La 13.12.2021 la 11:42, chiareu21 a spus:

da,frumos

Confratele vld95 lovește din nou 😉

Bravo voua ! 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 5 ore, daniell86 a spus:

Norocosule!pe a mea nu o pot convinge la oral sub nici o forma!lo luat pe nu în brate!

Dai frate laba la ochi......nu o ierta.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
Acum 10 ore, Razwy90 a spus:

https://discord.gg/QFURVVgwPs

grup discord pentru care vor sa puna poze fara limita si fara sa expire cu istoric

Inscris .Vad ca sunt cativa futaciosi pe acolo. Sper sa ne adunam mai multi . Curaj fratilor ,dureaza 1 minut si te inscrii

Vizitator Mihai390
Reputație: 0
Postat

Hop ca vin si eu

Postat
Acum 1 oră, Razwy90 a spus:

Suntem 40 pana acum eu zic ca in 12 ore de la deschidere s-au adunat câțiva 

Nu reușesc să deschid linnk-ul către grup.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...