pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2019 La modul cel mai serios.Nu ma intereseaza comentariile de bautura, boala, etc.Ce credeti ca ar fi forumul daca era la dispozitia mea?
Administrator pisicuts Reputație: 114412 Postat Iunie 15, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 15, 2019 La modul cel mai serios.Nu ma intereseaza comentariile de bautura, boala, etc.Ce credeti ca ar fi forumul daca era la dispozitia mea? amada asa ai deveni si tu : O sibiancă a descoperit, după ce a semnat la angajare fişa postului, că în atribuţiile ei de serviciu intră prestarea de body masaj şi masaj erotic şefului ei. Entuziasmată de salariu, femeia a semnat contractul de muncă şi fişa postului fără să mai arunce vreun ochi pe ea. Nici prin cap nu i-a trecut că, pe lângă cafeaua directorului , tehnoredactarea unor acte şi răspunsul la telefon, trebuie să facă şi masaj erotic administratorului societăţii, o femeie, cât şi asociatului majoritar, Iosipescu Zambra. https://www.gandul.info/stiri/o-sibianca-avea-in-fisa-postului-masaj-erotic-pentru-sef-video-2793929 3
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2019 amada asa ai deveni si tu : O sibiancă a descoperit, după ce a semnat la angajare fişa postului, că în atribuţiile ei de serviciu intră prestarea de body masaj şi masaj erotic şefului ei. Entuziasmată de salariu, femeia a semnat contractul de muncă şi fişa postului fără să mai arunce vreun ochi pe ea. Nici prin cap nu i-a trecut că, pe lângă cafeaua directorului , tehnoredactarea unor acte şi răspunsul la telefon, trebuie să facă şi masaj erotic administratorului societăţii, o femeie, cât şi asociatului majoritar, Iosipescu Zambra. https://www.gandul.info/stiri/o-sibianca-avea-in-fisa-postului-masaj-erotic-pentru-sef-video-2793929 Eu vreau sa stiu cine ti-a propus prostia asta.Eu pot face multe, drept exemplu, m-ai enervat incat putini mai scriu, pot schimba si asta...Nu sug pula sefului.
Administrator pisicuts Reputație: 114412 Postat Iunie 15, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 15, 2019 Eu vreau sa stiu cine ti-a propus prostia asta.Eu pot face multe, drept exemplu, m-ai enervat incat putini mai scriu, pot schimba si asta...Nu sug pula sefului. mos craciun mi-a propus 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2019 Ai da moderarea pe o pizda... :slap2Tell you what, daca ajungi in Bucale, vorbim, daca-mi placi... cine stie.Fa sa-mi placi ca te duci cum ai venit. ;)
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Iunie 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Postat Iunie 15, 2019 Ai da moderarea pe o pizda... :slap2Tell you what, daca ajungi in Bucale, vorbim, daca-mi placi... cine stie.Fa sa-mi placi ca te duci cum ai venit. ;) :slap2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2019 :slap2 :laugh2 N-are sanse? Sa lucreze la vorbirea cu femei... Nu cer mai mult. ;)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 15, 2019 :laugh2 N-are sanse? Sa lucreze la vorbirea cu femei... Nu cer mai mult. ;)Amada,pentru moderare ai face orice,absolut orice.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2019 Amada,pentru moderare ai face orice,absolut orice. As vrea sa ma retrag de pe site, complet.Suge tu pula sefului, daca te lasa. Are pitici, satul de ... whatever.. Intr-un fel ma bucur, poate gaseste ce-i lipseste, ca tot insista pe subiect....;)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 15, 2019 As vrea sa ma retrag de pe site, complet.Suge tu pula sefului, daca te lasa. Are pitici, satul de ... whatever.. Intr-un fel ma bucur, poate gaseste ce-i lipseste, ca tot insista pe subiect.... ;)Nu poti sa pleci,ești dependenta de site,alcool,droguri si umilinta 1
Administrator pisicuts Reputație: 114412 Postat Iunie 15, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 15, 2019 Nu sug pula sefului. amada o femeie cand zice ca nu ar face un lucru fix la acela se gandestesi in plus de asta, cine se scuza, se acuza
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 15, 2019 Din meandrele saramalagiului.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2019 amada o femeie cand zice ca nu ar face un lucru fix la acela se gandestesi in plus de asta, cine se scuza, se acuza Nu ma scuzam, am dat un lucru cert.Nu vrei sa-ti revii...Taie! Pisulica si oricare denigreaza fetele, nu vorbesc de recenzii adevarate, pana cum ar trebui sa stii care sunt...Ma intreb uneori daca mai stii ceva.Pe Muiskin il banai la cateva postari, acum si-a pus un tron de pe care face ce ai face tu...Dunga!Lasa loc sa vina cei care au ceva de spus, trollii fac trafic, dar cat au facut de la un timp?Sterge. Imi asum eu raspunderea. ;)
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 15, 2019 Paranoia loading... Il sfatuiesc pe Iisus sa-si amane (indelung anuntata) a doua venire pe Pamant. Nu o sa aiba loc de Amada. Stai, Gogule, acasa, ca bine ti-e.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2019 Postat Iunie 15, 2019 bolovanul asta nu prezinta interes.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Iunie 15, 2019 Iisus vs Amada Iisus a zis Talitha Kumi.Amada a trimis vibratii si a vindecat o copila. 1-1 Iisus a mers pe apa. Amada a mers in arest. 1-2 Iisus a transformat apa in vin. Ar vrea Amada sa transforme apa in vodka. 2-2 Iisus a luat pacatele muritorilor asupra lui. Amada isi asuma banarile masive, ce va sa vina. 3-3 Ai de :) mea. 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2019 Paranoia loading... Il sfatuiesc pe Iisus sa-si amane (indelung anuntata) a doua venire pe Pamant. Nu o sa aiba loc de Amada. Stai, Gogule, acasa, ca bine ti-e. Mi-ai castigat respectul putin intr-o privinta, il pierzi constant in alta...L-am luat in brate mai devreme, s-a simtit tradat cand m-am retras...Ma implic cand ar fi personal, sa vina oricare martir, nu mai schimba ce s-a stricat. ;)
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2019 Postat Iunie 15, 2019 Iisus vs Amada Iisus a zis Talitha Kumi.Amada a trimis vibratii si a vindecat o copila. 1-1 Iisus a mers pe apa. Amada a mers in arest. 1-2 Iisus a transformat apa in vin. Ar vrea Amada sa transforme apa in vodka. 2-2 Iisus a luat pacatele muritorilor asupra lui. Amada isi asuma banarile masive, ce va sa vina. 3-3 Ai de :) mea.A mai spus și "eli, eli, lama sabachthani".
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2019 In regula, accept sa fiu moderator, 2 saptamani, de proba.Nu ma fut sau sug pula adminului, desi pentru asta mi-a propus postul.Nu ai nimic de pierdut. ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2019 cat e halatul? Nu a vrut vreodata sa fiu moderator, a zis ca ma prosteste cu asta...L-am chemat la ce a spus! :no2
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2019 Postat Iunie 15, 2019 Nu a vrut vreodata sa fiu moderator, a zis ca ma prosteste cu asta...L-am chemat la ce a spus! :no2ok, cât i-ai cerut?Sau ești tu drăguță și o faci voluntar?
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 15, 2019 In regula, accept sa fiu moderator, 2 saptamani, de proba.Nu ma fut sau sug pula adminului, desi pentru asta mi-a propus postul.Nu ai nimic de pierdut. ;)Trebuie sa faci si anal,obligatoriu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2019 Postat Iunie 15, 2019 Trebuie sa faci si anal,obligatoriu urechi,nas,buric,nu?
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2019 Postat Iunie 15, 2019 Eva,nu te uiti si tu pe wapp?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum