pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 21, 2019 Nu te cred Ai libertatea sa crezi ce vrei. Link spre comentariu
catel_ahile Reputație: 8 Postat Iunie 21, 2019 Partajează Postat Iunie 21, 2019 "Barierele ! Pe fiecare drum este una. De cand ne nastem. Asteptam in fata lor, nu stim sa zburam pe deasupra, nu indraznim sa le aruncam in aer. Si totdeauna ajungem cu intarziere, chinuiti, vlaguiti, acoperiti de rusine. Asa ne pierdem zilele cel mai bune, si anii cei mai buni si toate care sunt in fiinta noastra cele mai bune." Maria si Marea - Radu Tudoran 1 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 22, 2019 amada ai ajuns moderator ?? Cand o sa realizei ca eram ultima persona sa-ti dobandesti ca dusman... o sa fie prea tarziu.Cei care tind sa ma raneasca nu sfarsesc bine, nici nu trebuie sa fac eu ceva pentru asta.Tu mi-ai propus ambiguu sa fiu moderator, te-am refuzat.Apoi ai facut sarade de copil reradat, cum numai tu poti...Nu inspiri incredere, motiv pentru care ti-am spus mai nimic despre mine cu toate insistentele tale.Javra parsiva! Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 22, 2019 Raman in relatii vechi oribile doar sa ma asigur ca am distrus...Ieri vorbeam cu un fost, caruia i-am spus ca relatia actuala este falsa... Nu mai e vreo relatie.I-am mai spus si de alte idei... nu m-a ascultat.Ok.Vreti sa fiti chinuiti, nu aveti decat!Pe Eva o dau in balbaiala, pe Iza nu o mai scoate nimeni in ce s-a bagat singura, iar pe motan... moartea era mult mai usoara!Primiti ce meritati! Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Iunie 22, 2019 Jesus Christ... 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Raman in relatii vechi oribile doar sa ma asigur ca am distrus...Ieri vorbeam cu un fost, caruia i-am spus ca relatia actuala este falsa... Nu mai e vreo relatie.I-am mai spus si de alte idei... nu m-a ascultat.Ok.Vreti sa fiti chinuiti, nu aveti decat!Pe Eva o dau in balbaiala, pe Iza nu o mai scoate nimeni in ce s-a bagat singura, iar pe motan... moartea era mult mai usoara!Primiti ce meritati!Esti singura minte limpede intr-o lume de imbacsiti, prosti, fara imaginatie. Trebuie sa-ti fie tare greu. Pierde mult omenirea pentru ca nu se invarte in jurul tau. Trist Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 pe Iza nu o mai scoate nimeni in ce s-a bagat singura, iar pe motan... moartea era mult mai usoara!Primiti ce meritati!Si ma rog in ce m-am bagat singura? In afara de pula?Iar o dai cu aberatiile tale, cu viziunile wifi si puterile curului?Daca nu am mai stat pe aici sa imi bat coceanul de tine, nu inseamna ca am probleme, ci doar nu am avut timp sau chef. Ti-am mai zis ca am si alte activitati in afara forumului, iar TU, esti deja un subiect rasuflat si ma plictisesc repede. Dar cheful vine mancand, asa ca nu ma provoca sa te fac iar sa speli putina.Vazand in ultimele zile ca nu ai mai stat non stop pe forum, m-am gandit ca ti-ai mai revenit la cap. Aiurea. Te-ai intors si cu mai multa ura. Doamne Fereste ma fata. Cum naiba poti avea atata dusmanie si rautate? 2 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 22, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 22, 2019 Raman in relatii vechi oribile doar sa ma asigur ca am distrus...Ieri vorbeam cu un fost, caruia i-am spus ca relatia actuala este falsa... Nu mai e vreo relatie.I-am mai spus si de alte idei... nu m-a ascultat.Ok.Vreti sa fiti chinuiti, nu aveti decat!Pe Eva o dau in balbaiala, pe Iza nu o mai scoate nimeni in ce s-a bagat singura, iar pe motan... moartea era mult mai usoara!Primiti ce meritati! Pe mine ma pupi, iti arat si unde, sa nu ratezi! Daca mai aveam vreun floc, fix in el ma durea de amenintarile tale 😀 Ia de pupa cu spor! Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 22, 2019 Ce e, tarfelor, va bate gura? :) Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Mai bine tarfa decat zdreanta de om ca tine.Sunt tarfa cand sug pula pt bani, tu esti zdreanta si cand dormi. Asa ca e o diferenta! 4 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 22, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 22, 2019 Ce e, tarfelor, va bate gura? :) 😀😀😀 Ni la ea... crezi ca daca tu nu mai esti tarfa, te-ai "albit"? Acu' cine te crezi, preacuvioasa Parascheva?😀 1 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 22, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iunie 22, 2019 Raman in relatii vechi oribile doar sa ma asigur ca am distrus...Ieri vorbeam cu un fost, caruia i-am spus ca relatia actuala este falsa... Nu mai e vreo relatie.I-am mai spus si de alte idei... nu m-a ascultat.Ok.Vreti sa fiti chinuiti, nu aveti decat!Pe Eva o dau in balbaiala, pe Iza nu o mai scoate nimeni in ce s-a bagat singura, iar pe motan... moartea era mult mai usoara!Primiti ce meritati!http://www.sfatmedical.ro/Dictionar_medical/Dementa_sifilitica Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Nu va mai certati, va rog frumos. Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 22, 2019 Ni la ea... crezi ca daca tu nu mai esti tarfa, te-ai "albit"? Acu' cine te crezi, preacuvioasa Parascheva?Ni la ma-ta ce prostituata parsiva a scos! :) Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 22, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 22, 2019 Eu cred ca esti un program de calculator care scrie injuraturi random Aceste 2 cuvintele si doar atat: Esti cretin - mi ai mai zis Ti am scurtcircuitat programelul este? Ahahahaha :))))) Ps.Inca tot o fut pe ma-tanu imi dau seama unde e glumainca crezi ca ai umor daca injuri de mame ? Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 22, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 22, 2019 dmx dmx intra pe clonele tale depresivul si baga ceva nou Link spre comentariu
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 22, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Partajează Postat Iunie 22, 2019 o fut si eu pe ma-ta curva curvelor =)) Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 22, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 22, 2019 eu zic sa nu il mai bagi in cacat pe batranul george Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 22, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 22, 2019 ala chiar e nebun Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 22, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 22, 2019 rezolvati problemele in afara forumului si nu mai baga pe altii in cacatasa vezi tu caterinca ? sa isi ia altii omor ? la propiu ? Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 22, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 22, 2019 Ni la ma-ta ce prostituata parsiva a scos! :) Nu intrece limita, eu n-am pomenit vreodata de neamurile tale! Ai facut clabuci la gura cand ti-au zis altii de mama ta, potoleste-te odata! Vezi-ti de blestemele tale si las-o pe mama... Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Unde e gagiul ăla cu Iisus, sa se dea jos de pe cruce. Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 22, 2019 Nu intrece limita, eu n-am pomenit vreodata de neamurile tale! Ai facut clabuci la gura cand ti-au zis altii de mama ta, potoleste-te odata! Vezi-ti de blestemele tale si las-o pe mama... Nu te las eu? O trimit si pe mama la tine, ce sunt eu, dar cum era ea... :laugh2Sa vezi atunci! ;)Cand te potolesti sa ma anunti, poate te iert, intre noi fie vorba - nu cred. Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 22, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 22, 2019 Nu te las eu? O trimit si pe mama la tine, ce sunt eu, dar cum era ea... :laugh2Sa vezi atunci! ;)Cand te potolesti sa ma anunti, poate te iert, intre noi fie vorba - nu cred.Chiar esti ultima speta de...nici om nu te poti numi, daca ai ajuns sa vorbesti in asa hal de propria ta mama moarta... Iarta-te pe tine, ca ai mare nevoie! Fix o sa te anunt, cui ii pasa de 'iertarile' tale? Pana si pe cei care te-au tratat frumos i-ai scarbit cu comportamentul tau de rahat, asa ca lasa aerele astea de Jesus in fuste ca nu te prinde. Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 22, 2019 Chiar esti ultima speta de...nici om nu te poti numi, daca ai ajuns sa vorbesti in asa hal de propria ta mama moarta... Iarta-te pe tine, ca ai mare nevoie! Fix o sa te anunt, cui ii pasa de 'iertarile' tale? Pana si pe cei care te-au tratat frumos i-ai scarbit cu comportamentul tau de rahat, asa ca lasa aerele astea de Jesus in fuste ca nu te prinde. Eu sa ma iert, pentru ce?Mama a fost cea mai dura din familie, i-am mostenit ordinea si justul, nu doar fatza de ceilalti, dar fatza de mine.Nu o sa ma ridic vreodata la nivelul asteptarilor ei, dar, in conditiile date, sunt aproape.Scopul meu recent este sa te vad imprastiata pe asfalt, ce crezi ca ar spune mamica despre o tarfa care se ia de fata ei mica? :) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum