Sari la conținut

Pe care va mananca sa fiu moderatoare?

Postări Recomandate

"Barierele ! Pe fiecare drum este una. De cand ne nastem. Asteptam in fata lor, nu stim sa zburam pe deasupra, nu indraznim sa le aruncam in aer. Si totdeauna ajungem cu intarziere, chinuiti, vlaguiti, acoperiti de rusine. Asa ne pierdem zilele cel mai bune, si anii cei mai buni si toate care sunt in fiinta noastra cele mai bune."

Maria si Marea - Radu Tudoran

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

amada ai ajuns moderator ??

Cand o sa realizei ca eram ultima persona sa-ti dobandesti ca dusman... o sa fie prea tarziu.

Cei care tind sa ma raneasca nu sfarsesc bine, nici nu trebuie sa fac eu ceva pentru asta.

Tu mi-ai propus ambiguu sa fiu moderator, te-am refuzat.

Apoi ai facut sarade de copil reradat, cum numai tu poti...

Nu inspiri incredere, motiv pentru care ti-am spus mai nimic despre mine cu toate insistentele tale.

Javra parsiva!

Link spre comentariu

Raman in relatii vechi oribile doar sa ma asigur ca am distrus...

Ieri vorbeam cu un fost, caruia i-am spus ca relatia actuala este falsa... Nu mai e vreo relatie.

I-am mai spus si de alte idei... nu m-a ascultat.

Ok.

Vreti sa fiti chinuiti, nu aveti decat!

Pe Eva o dau in balbaiala, pe Iza nu o mai scoate nimeni in ce s-a bagat singura, iar pe motan... moartea era mult mai usoara!

Primiti ce meritati!

Link spre comentariu
Vizitator mc hammer
Reputație: 0

Ieri vorbeam cu un fost, caruia i-am spus ca relatia actuala este falsa... Nu mai e vreo relatie.

Ok.

Pe Eva o dau in balbaiala, pe Iza nu o mai scoate nimeni in ce s-a bagat singura, iar pe motan... moartea era mult mai usoara!

Primiti ce meritati!

Esti singura minte limpede intr-o lume de imbacsiti, prosti, fara imaginatie. Trebuie sa-ti fie tare greu. Pierde mult omenirea pentru ca nu se invarte in jurul tau. Trist

Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm

pe Iza nu o mai scoate nimeni in ce s-a bagat singura, iar pe motan... moartea era mult mai usoara!

Primiti ce meritati!

Si ma rog in ce m-am bagat singura? In afara de pula?

Iar o dai cu aberatiile tale, cu viziunile wifi si puterile curului?

Daca nu am mai stat pe aici sa imi bat coceanul de tine, nu inseamna ca am probleme, ci doar nu am avut timp sau chef. Ti-am mai zis ca am si alte activitati in afara forumului, iar TU, esti deja un subiect rasuflat si ma plictisesc repede.

Dar cheful vine mancand, asa ca nu ma provoca sa te fac iar sa speli putina.

Vazand in ultimele zile ca nu ai mai stat non stop pe forum, m-am gandit ca ti-ai mai revenit la cap. Aiurea. Te-ai intors si cu mai multa ura. Doamne Fereste ma fata. Cum naiba poti avea atata dusmanie si rautate?

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Ok.

Primiti ce meritati!

Pe mine ma pupi, iti arat si unde, sa nu ratezi! Daca mai aveam vreun floc, fix in el ma durea de amenintarile tale 😀 Ia de pupa cu spor!

post-285560-0-45185500-1561187565_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm

Mai bine tarfa decat zdreanta de om ca tine.

Sunt tarfa cand sug pula pt bani, tu esti zdreanta si cand dormi. Asa ca e o diferenta!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Ce e, tarfelor, va bate gura? :)

😀😀😀 Ni la ea... crezi ca daca tu nu mai esti tarfa, te-ai "albit"? Acu' cine te crezi, preacuvioasa Parascheva?😀
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Ok.

Primiti ce meritati!

http://www.sfatmedical.ro/Dictionar_medical/Dementa_sifilitica

Link spre comentariu
  • Oras:nu spun
  • Oras:nu spun

Eu cred ca esti un program de calculator care scrie injuraturi random

Aceste 2 cuvintele si doar atat: Esti cretin - mi ai mai zis

Ti am scurtcircuitat programelul este?

Ahahahaha :)))))

Ps.Inca tot o fut pe ma-ta

nu imi dau seama unde e gluma

inca crezi ca ai umor daca injuri de mame ?

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Ni la ma-ta ce prostituata parsiva a scos! :)

Nu intrece limita, eu n-am pomenit vreodata de neamurile tale! Ai facut clabuci la gura cand ti-au zis altii de mama ta, potoleste-te odata! Vezi-ti de blestemele tale si las-o pe mama...
Link spre comentariu

Nu intrece limita, eu n-am pomenit vreodata de neamurile tale! Ai facut clabuci la gura cand ti-au zis altii de mama ta, potoleste-te odata! Vezi-ti de blestemele tale si las-o pe mama...

Nu te las eu? O trimit si pe mama la tine, ce sunt eu, dar cum era ea... :laugh2

Sa vezi atunci! ;)

Cand te potolesti sa ma anunti, poate te iert, intre noi fie vorba - nu cred.

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Nu te las eu? O trimit si pe mama la tine, ce sunt eu, dar cum era ea... :laugh2

Sa vezi atunci! ;)

Cand te potolesti sa ma anunti, poate te iert, intre noi fie vorba - nu cred.

Chiar esti ultima speta de...nici om nu te poti numi, daca ai ajuns sa vorbesti in asa hal de propria ta mama moarta... Iarta-te pe tine, ca ai mare nevoie! Fix o sa te anunt, cui ii pasa de 'iertarile' tale? Pana si pe cei care te-au tratat frumos i-ai scarbit cu comportamentul tau de rahat, asa ca lasa aerele astea de Jesus in fuste ca nu te prinde.

Link spre comentariu

Chiar esti ultima speta de...nici om nu te poti numi, daca ai ajuns sa vorbesti in asa hal de propria ta mama moarta... Iarta-te pe tine, ca ai mare nevoie! Fix o sa te anunt, cui ii pasa de 'iertarile' tale? Pana si pe cei care te-au tratat frumos i-ai scarbit cu comportamentul tau de rahat, asa ca lasa aerele astea de Jesus in fuste ca nu te prinde.

Eu sa ma iert, pentru ce?

Mama a fost cea mai dura din familie, i-am mostenit ordinea si justul, nu doar fatza de ceilalti, dar fatza de mine.

Nu o sa ma ridic vreodata la nivelul asteptarilor ei, dar, in conditiile date, sunt aproape.

Scopul meu recent este sa te vad imprastiata pe asfalt, ce crezi ca ar spune mamica despre o tarfa care se ia de fata ei mica? :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...