pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 23, 2019 amada prost e ala care iti plateste tie chiria, intretinerea , curentul lunar si care-ti aduce napolitane si parizer Si cum ai ajuns tu la concluzia asta?Ti-am spus eu ca stau cu chirie?De prost. ;) Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Nici tu nu stai cuminte piz'd. Uite unde s-a ajuns. Cum o sa mai vorbim acum. Na, rezolva asta. Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 de smecherTot de smecher ai si banat-o ! Big like !!! :))) Binee bosss ! 6 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 23, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Iunie 23, 2019 Repet, daca nu ar fi la butoane, sarmala ar fi un fel de Pipilica. Doar sa vezi, ce baragladine, la propriu, viziteaza saracia si iti dai seama, ce prost e. Latrau, sclavau, pampalau, tantalau, balalau, talalau. 1 Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 adevarat Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Iunie 23, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 23, 2019 adevarat nu e adevaratmiskin pai tu cu minus 61 de puncte te-ai gasit sa vorbesti ? Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 23, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Iunie 23, 2019 Ma pis pe tine, pe punctele tale si pe fumigenele tale de oligofren.Stai dreaq parcat, saracie. Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Ma pis pe tine, pe punctele tale si pe fumigenele tale de oligofren.Stai dreaq parcat, saracie.Salut! 1 Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Una scurta la baiatu'? Platesc cu stima vesnica. Link spre comentariu
Vizitator amandina Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Am dezgropat contul asta, nu mai stiam ca l-am avut facut, nici nu l-am folosit.Trage si aici o dunga.Spun de atata timp ca mi s-a scrabit de locul asta, te-ai gandit sa ma ajuti sa-mi banezi contul. :slap2Hai cu dunga, bolovane! :laugh2 Peseu: Iza, nici gratis nu te futeam, zdreanto! Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 24, 2019 amada prost e ala care iti plateste tie chiria, intretinerea , curentul lunar si care-ti aduce napolitane si parizer Fortzaaaaaaaaaaa =))))))) Link spre comentariu
Vizitator amandina Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 "Copii astia sunt hotii si criminali de maine" Fortza agramatului manelist, pupincurist! :laugh2 1 Link spre comentariu
xtremetalent Reputație: 1 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Medina Oras:Medina Partajează Postat Iunie 24, 2019 Asta a durut rau Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 24, 2019 "Copii astia sunt hotii si criminali de maine" Fortza agramatului manelist, pupincurist! :laugh2Ce faci betivo te ai trezit ? Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 24, 2019 Asta a durut rau Daaa rau de tot ma trece o bashina ia fi atent aici Sa mi spui daca vreodata sa mai basit cineva live in gura ta Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 24, 2019 "Copii astia sunt hotii si criminali de maine" Fortza agramatului manelist, pupincurist! :laugh2 Mancameai scarba de etanolica reaqu vrei si tu bagare n seama nu te mai faci moderatoare? Sugeami.ai abcesu de la masea Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 24, 2019 Asta a durut rau Uite chiar acum admiram o poza de a ta :DPtiu ca frumos esti sa nu te deochi cred ca si ma-ta te scuipa cand erai mic si te vedea pe undeva Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Am dezgropat contul asta, nu mai stiam ca l-am avut facut, nici nu l-am folosit.Trage si aici o dunga.Spun de atata timp ca mi s-a scrabit de locul asta, te-ai gandit sa ma ajuti sa-mi banezi contul. :slap2Hai cu dunga, bolovane! :laugh2Peseu: Iza, nici gratis nu te futeam, zdreanto!Cat de obsedata poti fi ! Ti-a banat contul aseara si uite cum "intamplator", in miezul noptii la 3 jumate, ai gasit un cont de-al tau nefolosit din 2015, doar doar sa mai mananci rahat pe aici.Cat despre faptul ca tu nu m-ai fute nici gratis, chiar nu e cazul. Nu ma atragi ca femeie, asa ca nu vad rostul. Iar de futut, stai linistita, ma fut altii, pe bani ! 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 24, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 24, 2019 Fut altii ....asa e ...gen Pecoaie ....cu limba , din ce am citit . E mester bun . Mesteca piersicute zemoase , cum ar veni . E si asta o scoala , ce mai ...crezi ca e usor ? Link spre comentariu
Vizitator amandina Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Cat de obsedata poti fi ! Ti-a banat contul aseara si uite cum "intamplator", in miezul noptii la 3 jumate, ai gasit un cont de-al tau nefolosit din 2015, doar doar sa mai mananci rahat pe aici.Cat despre faptul ca tu nu m-ai fute nici gratis, chiar nu e cazul. Nu ma atragi ca femeie, asa ca nu vad rostul. Iar de futut, stai linistita, ma fut altii, pe bani ! Jartea parsiva, tot eu sunt obsedata? Nu tu alergai cu munusuri dupa mine si imediat i-ai bagat limba in cur motanului cand ai vazut contul banat?Eu dorm cand mi-e somn, nu cand vrei tu.Stai cuminte, ca nu-ti place de mine e clar demult, dar nu uita ca tu te-ai bagat in seama, altfel treceai neobservata. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Poate te face moderatoare pe contul ăsta. Link spre comentariu
Vizitator amandina Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 de smecher Ti-am dat stergerea contului, vad ca-ti tremura mana sa-l banezi singur.Ramai cu panaramele tale, inclusiv masculine. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 That was fast! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Iunie 24, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 24, 2019 Ti-am dat stergerea contului, vad ca-ti tremura mana sa-l banezi singur.Ramai cu panaramele tale, inclusiv masculine. amada cand revii pe forum ? :))) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Să-și mai amintească alte conturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum