Sari la conținut

Pe care va mananca sa fiu moderatoare?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

amada prost e ala care iti plateste tie chiria, intretinerea , curentul lunar si care-ti aduce napolitane si parizer

Si cum ai ajuns tu la concluzia asta?

Ti-am spus eu ca stau cu chirie?

De prost. ;)

Link spre comentariu
Vizitator amandina
Reputație: 0

Am dezgropat contul asta, nu mai stiam ca l-am avut facut, nici nu l-am folosit.

Trage si aici o dunga.

Spun de atata timp ca mi s-a scrabit de locul asta, te-ai gandit sa ma ajuti sa-mi banezi contul. :slap2

Hai cu dunga, bolovane! :laugh2

Peseu: Iza, nici gratis nu te futeam, zdreanto!

Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla

"Copii astia sunt hotii si criminali de maine"

Fortza agramatului manelist, pupincurist! :laugh2

Mancameai scarba de etanolica reaqu vrei si tu bagare n seama nu te mai faci moderatoare? Sugeami.ai abcesu de la masea 

Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm

Am dezgropat contul asta, nu mai stiam ca l-am avut facut, nici nu l-am folosit.

Trage si aici o dunga.

Spun de atata timp ca mi s-a scrabit de locul asta, te-ai gandit sa ma ajuti sa-mi banezi contul. :slap2

Hai cu dunga, bolovane! :laugh2

Peseu: Iza, nici gratis nu te futeam, zdreanto!

Cat de obsedata poti fi ! Ti-a banat contul aseara si uite cum "intamplator", in miezul noptii la 3 jumate, ai gasit un cont de-al tau nefolosit din 2015, doar doar sa mai mananci rahat pe aici.

Cat despre faptul ca tu nu m-ai fute nici gratis, chiar nu e cazul. Nu ma atragi ca femeie, asa ca nu vad rostul. Iar de futut, stai linistita, ma fut altii, pe bani !

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Fut altii ....asa e ...gen Pecoaie ....cu limba , din ce am citit . E mester bun .

Mesteca piersicute zemoase , cum ar veni  . E si asta o scoala , ce mai ...crezi ca e usor  ?

Link spre comentariu
Vizitator amandina

Cat de obsedata poti fi ! Ti-a banat contul aseara si uite cum "intamplator", in miezul noptii la 3 jumate, ai gasit un cont de-al tau nefolosit din 2015, doar doar sa mai mananci rahat pe aici.

Cat despre faptul ca tu nu m-ai fute nici gratis, chiar nu e cazul. Nu ma atragi ca femeie, asa ca nu vad rostul. Iar de futut, stai linistita, ma fut altii, pe bani !

Jartea parsiva, tot eu sunt obsedata? Nu tu alergai cu munusuri dupa mine si imediat i-ai bagat limba in cur motanului cand ai vazut contul banat?

Eu dorm cand mi-e somn, nu cand vrei tu.

Stai cuminte, ca nu-ti place de mine e clar demult, dar nu uita ca tu te-ai bagat in seama, altfel treceai neobservata.

Link spre comentariu
Vizitator amandina

de smecher

Ti-am dat stergerea contului, vad ca-ti tremura mana sa-l banezi singur.

Ramai cu panaramele tale, inclusiv masculine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...