miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Nu aveai incredere in puterile mele, uneori erau descrise prin sticle... :)Hai sa vedem. ;) Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Iunie 26, 2019 Asadar, Iisusa, dupa ce a ales sa traiasca in moloz serotoninergic, pentru binele aproapelui, normal, isi foloseste puterile magice si imi induce mie o stare de perpuliseala si ma pis pe B. ogd. An si pe neamul lui de sarmale umplute cu cacat.Si voi fi banat.Nebanuite si intortocheate sunt caile Domnului.Mai ales cand esti beata manga.Ai de :) mea. 1 Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Asadar, Iisusa, dupa ce a ales sa traiasca in moloz serotoninergic, pentru binele aproapelui, normal, isi foloseste puterile magice si imi induce mie o stare de perpuliseala si ma pis pe B. ogd. An si pe neamul lui de sarmale umplute cu cacat. Si voi fi banat. Nebanuite si intortocheate sunt caile Domnului. Mai ales cand esti beata manga. Ai de :) mea. O sa renunti la cont pentru ca o sa fac un amalgam in jurul tau, numai de cont nu o sa ai timp... :) Link spre comentariu
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 O sa renunti la cont pentru ca o sa fac un amalgam in jurul tau, numai de cont nu o sa ai timp... :) ce zici ca faci ? 1 Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 ce zici ca faci ? De ce te-ar interesa?Il urasc pe Pisicuts. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Iunie 26, 2019 Incredibil! Tocmai am primit mail de la Qatar Airways, in care sunt instiintat ca, "due to operational and safety concerns", mi-au schimbat clasa de zbor, de la J, adica business, la Y, adica economy, la pachet cu toate saraciile de backpackeri si, cosmarul meu etern, familii cu plozi. Ce dreaq ai facut, tacanito? Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 El te iubește. Bine, te-ar iubi. Cum.... E altă poveste. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Incredibil! Tocmai am primit mail de la Qatar Airways, in care sunt instiintat ca, "due to operational and safety concerns", mi-au schimbat clasa de zbor, de la J, adica business, la Y, adica economy, la pachet cu toate saraciile de backpackeri si, cosmarul meu etern, familii cu plozi. Ce dreaq ai facut, tacanito?Ce i-a făcut și lui Messi. Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Incredibil! Tocmai am primit mail de la Qatar Airways, in care sunt instiintat ca, "due to operational and safety concerns", mi-au schimbat clasa de zbor, de la J, adica business, la Y, adica economy, la pachet cu toate saraciile de backpackeri si, cosmarul meu etern, familii cu plozi. Ce dreaq ai facut, tacanito? Ce meriti, karma.Ah, vezi ca o sa o sa probleme si cu femei...Cine te-a pus? Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Ai belit-o, Miskine. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Ia-ți o parașuta, că nu se știe. Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Incredibil! Tocmai am primit mail de la Qatar Airways, in care sunt instiintat ca, "due to operational and safety concerns", mi-au schimbat clasa de zbor, de la J, adica business, la Y, adica economy, la pachet cu toate saraciile de backpackeri si, cosmarul meu etern, familii cu plozi. Ce dreaq ai facut, tacanito? Nu-mi place sa fac rau, daca vad ca-ti pare rau - retrag tot, pe cuvant. Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 26, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 26, 2019 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Iunie 26, 2019 Io inca nu-s convins, desi am vazut si auzit multe, din lumea asta mare, la cei 45 de ani ai mei, de marlanie, nu de soledad, ai de :) mea.Asta chiar este crede, ca detine puteri supranaturale sau troleaza, creand astfel trafic, in speranta ca sarmalagiul o angajeaza p-acilea?Sa ma pis pe B. ogd. An Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Io inca nu-s convins, desi am vazut si auzit multe, din lumea asta mare, la cei 45 de ani ai mei, de marlanie, nu de soledad, ai de :) mea. Asta chiar este crede, ca detine puteri supranaturale sau troleaza, creand astfel trafic, in speranta ca sarmalagiul o angajeaza p-acilea? Sa ma pis pe B. ogd. An In tregula. Era cat pe ce sa fac vacanta viselor tale... hai sa fac cosmarul tau. ;) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Gata, mâine vin mulder și sculi să investigheze. 1 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Piz'd vrei doar sa devastezi azi. Bine ca am stat jos cand citeam. Auzi draga, te-as bate. Cu foi de varza. Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Io inca nu-s convins, desi am vazut si auzit multe, din lumea asta mare, la cei 45 de ani ai mei, de marlanie, nu de soledad, ai de :) mea. Asta chiar este crede, ca detine puteri supranaturale sau troleaza, creand astfel trafic, in speranta ca sarmalagiul o angajeaza p-acilea? Sa ma pis pe B. ogd. An Asta ai inteles tu? Ai dreptul sa crezi ce vrei. Link spre comentariu
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 De ce te-ar interesa?Il urasc pe Pisicuts. ca nu te-a futut, inseamna ca nu meriti 2 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Eu vreau da nu mai fie suparata pe mine. Parca pluteste in aer senzatia. Link spre comentariu
xtremecobai Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Medina Oras:Medina Partajează Postat Iunie 26, 2019 Eu vreau da nu mai fie suparata pe mine. Parca pluteste in aer senzatia.filofteu sau filofteya ? Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 filofteu sau filofteya ?Esti sexist bre? Cica orice pularau se poate identifica sau care naiba e termenul corect, ca femeie. Cacofonii ascunse. Si daca indraznesti sa ma contrazici in feminitatea mea recent descoperita cica-i ''hate speech''. Da' zi-mi cum vrei pentru ca mi-a placut abordarea :D Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Iunie 27, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 27, 2019 De ce te-ar interesa?Il urasc pe Pisicuts. de ce ma urasti amada ? Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 27, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 27, 2019 Ca ai banat-o ? Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 Ca ai banat-o ?Nu .Pentru ca esti prost , puti si stai in canale cu familia ta de sobolani Ahahahahhahaha =)) 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum