Sari la conținut

Pe care va mananca sa fiu moderatoare?

Postări Recomandate

• Oras:Malmö

Asadar, Iisusa, dupa ce a ales sa traiasca in moloz serotoninergic, pentru binele aproapelui, normal, isi foloseste puterile magice si imi induce mie o stare de perpuliseala si ma pis pe B. ogd. An si pe neamul lui de sarmale umplute cu cacat.

Si voi fi banat.

Nebanuite si intortocheate sunt caile Domnului.

Mai ales cand esti beata manga.

Ai de :) mea.

• Like 1
Link spre comentariu

Asadar, Iisusa, dupa ce a ales sa traiasca in moloz serotoninergic, pentru binele aproapelui, normal, isi foloseste puterile magice si imi induce mie o stare de perpuliseala si ma pis pe B. ogd. An  si pe neamul lui de sarmale umplute cu cacat.

Si voi fi banat.

Nebanuite si intortocheate sunt caile Domnului.

Mai ales cand esti beata manga.

Ai de :) mea.

O sa renunti la cont pentru ca o sa fac un amalgam in jurul tau, numai de cont nu o sa ai timp... :)

Link spre comentariu
Vizitator sleepingfox
Reputație: 0

O sa renunti la cont pentru ca o sa fac un amalgam in jurul tau, numai de cont nu o sa ai timp... :)

ce zici ca faci ?

• Like 1
Link spre comentariu

Incredibil!

Tocmai am primit mail de la Qatar Airways, in care sunt instiintat ca, "due to operational and safety concerns", mi-au schimbat clasa de zbor, de la J, adica business, la Y, adica economy, la pachet cu toate saraciile de backpackeri si, cosmarul meu etern, familii cu plozi.

Ce dreaq ai facut, tacanito?

Link spre comentariu
Vizitator loving boy
Reputație: 0

Incredibil!

Tocmai am primit mail de la Qatar Airways, in care sunt instiintat ca, "due to operational and safety concerns", mi-au schimbat clasa de zbor, de la J, adica business, la Y, adica economy, la pachet cu toate saraciile de backpackeri si, cosmarul meu etern, familii cu plozi.

Ce i-a făcut și lui Messi.
Link spre comentariu

Incredibil!

Ce meriti, karma.

Ah, vezi ca o sa o sa probleme si cu femei...

Cine te-a pus?

Link spre comentariu

Incredibil!

Nu-mi place sa fac rau, daca vad ca-ti pare rau - retrag tot, pe cuvant.

Link spre comentariu

Io inca nu-s convins, desi am vazut si auzit multe, din lumea asta mare, la cei 45 de ani ai mei, de marlanie, nu de soledad, ai de :) mea.

Asta chiar este crede, ca detine puteri supranaturale sau troleaza, creand astfel trafic, in speranta ca sarmalagiul o angajeaza p-acilea?

Sa ma pis pe B. ogd. An

Link spre comentariu

Io inca nu-s convins, desi am vazut si auzit multe, din lumea asta mare, la cei 45 de ani ai mei, de marlanie, nu de soledad, ai de :) mea.

Asta chiar este crede, ca detine puteri supranaturale sau troleaza, creand astfel trafic, in speranta ca sarmalagiul o angajeaza p-acilea?

Sa ma pis pe B. ogd. An

In tregula. Era cat pe ce sa fac vacanta viselor tale... hai sa fac cosmarul tau. ;)

Link spre comentariu

Sa ma pis pe B. ogd. An

Asta ai inteles tu? Ai dreptul sa crezi ce vrei.

Link spre comentariu

filofteu sau filofteya ?

Esti sexist bre?

Cica orice pularau se poate identifica sau care naiba e termenul corect, ca femeie. Cacofonii ascunse.

Si daca indraznesti sa ma contrazici in feminitatea mea recent descoperita cica-i ''hate speech''.

Da' zi-mi cum vrei pentru ca mi-a placut abordarea :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...