blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 15, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 15, 2013 Tu ai grija ca eu deja am negociat cu Nellu canapeaua si patura din dotare Iarasi ai scris aici!Ti-o iei!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 15, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 15, 2013 Ce imi iese ca sa imi tin gura .. :blushing2 :blushing2 :maninlove :maninlove Ochii daca nu... Sau trebuia sa te iau cu frumosul?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 15, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 15, 2013 ce va mai place off-topicu`............mai mult ca shaorma................. on topic:blondo,ma iei???ca nash avem deja Unde sa te iau si ce sa fac cu tine?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2013 Iarasi ai scris aici!Ti-o iei! Valeeeeeuuu si nu stiu sa inot !!!
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Autor Postat Iunie 15, 2013 Pai mai acestia care se tot iau. Voi stiti ca si casa isi ia partea nu? A se intelege parintele
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 15, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 15, 2013 Valeeeeeuuu si nu stiu sa inot !!! mai avem variante: : sau : sau sau sau sau !Si inca nu am epuizat arsenalul de tortura!
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Autor Postat Iunie 15, 2013 Ce imi iese ca sa imi tin gura .. :blushing2 :blushing2 :maninlove :maninlove Bai daca-mi spui mie stii ca ai parte de confidentialitatea parinte-enorias. Plus o bere
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 15, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 15, 2013 Pai mai acestia care se tot iau. Voi stiti ca si casa isi ia partea nu? A se intelege parintele Ce-ti pofteste sufletelul parinte? Ps. Oare chiar vreau sa aflu (cine m-a pus sa intreb?!)?!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 15, 2013 Pisic in drum spre casa de cununii... cu blondy in fata ofiterului starii civile... dupa... si tot dupa ...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 15, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=58oMb-Sq2QU o parte din invitati ...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 15, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6iFcgobhYLg si una din melodiile pentru eveniment
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Autor Postat Iunie 15, 2013 Ce-ti pofteste sufletelul parinte? Ps. Oare chiar vreau sa aflu (cine m-a pus sa intreb?!)?! Pai imi trebuie cateva pagini...sufletelul meu tare pofteste... Unde-i ma pisicul ala de nu raspunde la strigare. Oiii iti cade forumul in curand vino de semneaza condica! Gabriele suplineste-l tu pana una alta Poti sa fii scaun domnesc (nu e nici o referire la cacu jur).
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2013 mai avem variante: : sau : sau sau sau sau !Si inca nu am epuizat arsenalul de tortura! Se vede ca inca nu esti maritata!! Draga mea asta e doar preludiul intr-o casnicie.
vyypuss Reputație: -425 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Iunie 15, 2013 Bai daca-mi spui mie stii ca ai parte de confidentialitatea parinte-enorias. Plus o bere Parinte o inseli e Annita ce dracu' te vede Doamne, Doamne .... Nu vand secretu doar pe bere bre, mai gandestete o leaca. Apropoo Blondo ce imi iese??? ......... zi repede mancati-as "Gurita Dulce" si "Ochisorii cei patrunzatori"
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 15, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 15, 2013 Pai imi trebuie cateva pagini...sufletelul meu tare pofteste... Parintele e pofticos...hmmm...oare sa ma supun?Ceva indicii ...ca sa stiu daca ma bag sau e prea mult pentru mine
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 15, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 15, 2013 Parinte o inseli e Annita ce dracu' te vede Doamne, Doamne .... Nu vand secretu doar pe bere bre, mai gandestete o leaca. Apropoo Blondo ce imi iese??? ......... zi repede mancati-as "Gurita Dulce" si "Ochisorii cei patrunzatori"tucati-as gurita ta...acum vrei sa spun tot public...ma gandeam ca-ti place sa descoperi in privat
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Autor Postat Iunie 15, 2013 Eu nu cred ca exista prea mult. Limitele sunt facute sa fie intinse si imaginatia sa fie lasata libera. Na c-am fost si profund acum... O sa deschid un thread una din zilele astea cu poftele mele. Pana atunci te las doar cu un poop unde-l plasezi depinde de tine
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Autor Postat Iunie 15, 2013 Arunc o piesa sa momesc pisicul...pis-pis-pis
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2013 Parinte eu il vreau pe Pisic! Fuge de mine ca vampirii de tamaie ...dar eu il vreau!Pisic...uite ca am zis-o si public!
octavian92 Reputație: 22 Postat Iunie 15, 2013 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 15, 2013 De plictiseala las si eu aici un post o parere personala ......toate femeile sunt curve (sa fiu mai vulgar) ,singura diferenta e pretul. asa ca nu prea conteaza pe care o iei nu ?
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 15, 2013 o parere personala ......toate femeile sunt curve (sa fiu mai vulgar) ,singura diferenta e pretul.Cine a zis asta,tu sau Napoleon???
octavian92 Reputație: 22 Postat Iunie 15, 2013 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 15, 2013 napoleon a zis "toate femeile sunt curve ,in afara de mama si sora ,dar sa nu uitam ca si ele sunt femei"
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 15, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 15, 2013 Cat timp mai trebuie sa treaca sa nu mai fim etichetate cu curva daca ne place sexul, si ne alegem liberi partenerii sexuali, de cate ori vrem, cati vrem, oricand vrem?
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 15, 2013 asa e....mare graitor Napoleon asta
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2013 Cass... a fost odata... pe vremea matriarhatului da e mult de atunci!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum