Sari la conținut

Georgiana - Navodari 💛 program doar 💛 21:00-02:00 - 0759378199

Postări Recomandate

Postat

buna,ma numesc Georgiana si sunt dornica de noi aventuri sunt aici pentru tine si pentru ati satisface dorintele suna.ma 0759378199 suna.ma te astept fac si deplasari. Sunt disponibila doar intre orele 21:00-02:00

post-291684-0-89417200-1560848580_thumb.jpg

post-291684-0-81967200-1560848583_thumb.jpg

post-291684-0-88424500-1560848586_thumb.jpg

post-291684-0-98326200-1560848589_thumb.jpg

post-291684-0-32731500-1560848593_thumb.jpg

post-291684-0-99546500-1560848596_thumb.jpg

post-291684-0-27672900-1560848601_thumb.jpg

post-291684-0-10289000-1560848606_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:ROMANIA
Postat

da....ii scoate in evidenta faptul ca fatuca este de la tara si a muncit la camp saracuta ...uite ce labute date cu o oja care a fost proaspata candva 

e greu incercata de sapa si de nevoi biata de ea...parul insa e piesa de rezistenta ,si probabil o fi si draguta ....

• Like 2
Postat

da....ii scoate in evidenta faptul ca fatuca este de la tara si a muncit la camp saracuta ...uite ce labute date cu o oja care a fost proaspata candva 

e greu incercata de sapa si de nevoi biata de ea...parul insa e piesa de rezistenta ,si probabil o fi si draguta ....

• Oras:antile
  • Oras:antile
Postat

as selecta-o in lotul de poney nedresati .

e mult de munca la ea sa o faci sa sclipeasca si nu cred ca se ocupa calificat  acea persoana  care  trebuie  sa o educe.

• Like 3
  • Oras:Patagonia
Postat

de unde mortii bunicii au scos si canapeaua aia ca imi vine sa declar pozele false find din anii 1920

Postat

as selecta-o in lotul de poney nedresati .

e mult de munca la ea sa o faci sa sclipeasca si nu cred ca se ocupa calificat  acea persoana  care  trebuie  sa o educe.

daca ar fi pe Constanta m-ar tenta dar pe Navodari zic pas....si nu din cauza fetei  

Postat

dece daca am voie sa intreb???

daca ar fi pe Constanta m-ar tenta dar pe Navodari zic pas....si nu din cauza fetei  

Postat

asa ....Navodari este un ELDORADO ...romanesc ....teritoriu cam nesigur dupa anumite ore ....exact orele in care lucreaza domnisoara 21-2 noaptea 

• Like 1
Postat

ok bine ca stiu si eu acuma

asa ....Navodari este un ELDORADO ...romanesc ....teritoriu cam nesigur dupa anumite ore ....exact orele in care lucreaza domnisoara 21-2 noaptea 

Postat

daca chiar ti mortis sa o ai ....chiam-o la tine ....face si deplasari ...e mai scump dar esti mai safe

Postat

nu este asa ca nu pot sa dorm din cauza ei, adica mie mi-e frica mai mult de cainii decat de oameni noaptea in navodari

daca chiar ti mortis sa o ai ....chiam-o la tine ....face si deplasari ...e mai scump dar esti mai safe

Postat

pai atunci go ...si spune-ne si noua cum a fost .chiar sunt curios cum arata tarancuta asta mica

• Like 2
  • Oras:MAI
  • Oras:MAI
Postat

E frumusica foc la fata, tatele maricele dar proaspat mamica, lasate. Doar deplasare sau in masina/padure. Cam piperata la preturi. Parca 200 normalul, 100 oralul, anal ar face dar ar fi prima data, inca 200 parca. Eu pas pentru moment, dar cu alta ocazie, daca n-oi avea pe ce sa arunc banii.....poate.

• Like 3
Vizitator lig76ct
Reputație: 0
Postat

Am fost anul trecut la dameza,locație între Navodari și Lumina,cartierul nou de case,fast fuck,am plecat neterminat.

Note 4 pe linie.

Nu recomand,de revenit never back again.

• Oras:Navodari
Postat

Am fost anul trecut la dameza,locație între Navodari și Lumina,cartierul nou de case,fast fuck,am plecat neterminat.

Note 4 pe linie.

Nu recomand,de revenit never back again.

Adeca, boarfa e fastNEfuck! Pay&Go!ðŸ˜
Postat

Adeca, boarfa e fastNEfuck! Pay&Go!ðŸ˜

M-am pripit putin! Pare o victima a vietii, ca sa nu spun mai mult!
Vizitator lig76ct
Reputație: 0
Postat

upp poze noi recenzii noi o mai fost cineva la ea de curand ?

• Oras:Tomis Nord - Constanta
  • Oras:Tomis Nord - Constanta
Postat

Bai, eu am sunat-o, nu a raspuns, anuntul de pe publi (link-ul de pe pagina trecuta) nu mai e valabil.  M-as fi riscat putin, mai ales ca stau in Ovidiu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...