Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Martie 24, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 24, 2023 Acum 15 ore, tttpttt a spus: Intrebare...dc lumea merge la Jasmine si da bani grei, cand fata nu ofera ON, FK...si nimic altceva mai special? Mai ales tu @nellu2012 m-ai surprins in recenzia de la Antonia, in care ziceai ca Jasmine ii belea. Oricat m-as "screme", nu pot sa-ti dau un raspuns mai bun decat al lui Cozo. Asa ca o sa-ti raspund cu comentariul lui, cu precizarea ca eu am vreo 10 vizite la Jasmine, daca nu mai mult. Acum 14 ore, Cozonac7 a spus: Pot să răspund (și) eu... Că îmi place de ea. În primul rând, Jasmine e printre cele mai frumoase fete. Din breaslă și nu numai, fata e foarte frumoasă! Are o prezență impecabilă. N-am eu foarte multe vizite la ea(vreo 3 cred), dar ca prezența n-ai ce să-i reproșezi. De la ținută, la îngrijirea personală și până la modul în care te tratează e cam fără cusur. Nu are silicoane sau tatuaje d'alea tribale, e naturală toată. Posibil să aibe acid în buze, aia nu știu sigur...ne-am pupat doar pe obraji. Felul ei de a fi e foarte plăcut. Te simți și excelent și relaxat și satisfăcut în prezența ei. Singurul minus ar fi oralul protejat...Dar cred că e cel mai bun oral protejat de care poți avea parte. Iar ca puncte bonus...cum se manifestă când are orgasm...sau cum mimează(că nu poți ști niciodată sigur)... Chiar te simți și tu bine și ai o altă mândrie de sine E o fată demnă de toate aprecierile și toate laudele! P.S. In cazul meu stiu sigur ca Jasmine nu mimeaza orgasmul. I-am prins "spilul" si reusesc sa o termin de fiecare data. Relativ...usor si repede. Ca si pe Alexandra de altfel. Daca rezonezi cu o fata, nu prea are cum sa nu-ti iasa. Insa e clar, trebuie sa isi doreasca si ea asta. 2 1 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2812 Postat Martie 24, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 24, 2023 6 hours ago, Cozonac7 said: Eu am ținut cu Italia... Sunt mai d'ai noștri. Dar nu mai contează. Problema este ce facem noi în Andorra!? Cu Belarus...nu vreau să mă gândesc 🥲 Pai cu Andorra facem egal...poate! Cu Belarus eu cred ca iesim mai ieftin daca nu ne prezentam! Lasand gluma la o parte... speram in niste rezultate bune. 1 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Martie 24, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Martie 24, 2023 @nellu2012 zi mi te rog ...cateva cuvinte despre tipa de facea masaj . Am deschis topic sa intreb despre ea ...a intrebat si Cozo . Ii aceiasi tipa ?? Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Martie 24, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 24, 2023 Acum 8 minute, 20_14 a spus: @nellu2012 zi mi te rog ...cateva cuvinte despre tipa de facea masaj . Am deschis topic sa intreb despre ea ...a intrebat si Cozo . Ii aceiasi tipa ?? Unde-i topicul. ca nu-l vad? Si nu stiu la ce ...sa raspund. Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Martie 24, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Martie 24, 2023 Acum 4 minute, nellu2012 a spus: Unde-i topicul. ca nu-l vad? Si nu stiu la ce ...sa raspund. Vivi 😉😉 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Martie 24, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 24, 2023 Acum 2 minute, 20_14 a spus: Vivi 😉😉 Nu are nicio legatura de titulara topicului de mai sus. Fata despre care vorbesc eu facea doar masaj de relaxare si a activat cam un an in Timisoara. Si da, era foarte stricta. Trebuia sa intri cu chiloti la masaj sau iti dadea ea unii din aia de unica folosinta. Ca s-a intamplat ce s-a intamplat intre noi, asta e alta poveste si tine de anumite...pasiuni comune. 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4243 Postat Martie 24, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 24, 2023 Acum 12 minute, 20_14 a spus: Vivi 😉😉 Fata cu deplasari...de vreo doua/3 luni nu mai e valabil anuntul,... voiam sa te intreb ce ai mai aflat (cate un mesaj de pe doua numere, nici un fel de raspuns. Cred ca n a fost abordarea corecta, trebuia s o intreb strict cat ii ora)🙂 A stat o perioada buna si nimeni n a vrut sa zica nimic, cine stie ce o fi fost acolo🙂 1 dag dal gas! Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Martie 24, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Martie 24, 2023 Acum 6 minute, farafiltre a spus: Fata cu deplasari...de vreo doua/3 luni nu mai e valabil anuntul,... voiam sa te intreb ce ai mai aflat (cate un mesaj de pe doua numere, nici un fel de raspuns. Cred ca n a fost abordarea corecta, trebuia s o intreb strict cat ii ora)🙂 A stat o perioada buna si nimeni n a vrut sa zica nimic, cine stie ce o fi fost acolo🙂 Am avut noroc si ne am ciocnit ....aaa scuze ...intalnit . 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4243 Postat Martie 24, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 24, 2023 Acum 2 minute, 20_14 a spus: Am avut noroc si ne am ciocnit ....aaa scuze ...intalnit . Bravo🙂 dag dal gas! Link spre comentariu
tttpttt Reputație: 695 Postat Martie 24, 2023 Partajează Postat Martie 24, 2023 La 23.03.2023 la 15:14, m0f0ss a spus: Atata timp cat nici ea si nici noi nu ne futem pe banii tai, nu cred ca ar trebui sa-ti faci astfel de griji si sa pui semenea intrebari, chiar si aici la DG! Daca ai vizitat-o (cumva) lasa o recenzie pe topicul ei, daca nu, mergi mai departe si te opresti din scroll-at la cele care te atrag, atat fizic, cat si prin serviciile oferite. Poate paleta de servicii a J-ei nu e asa colorata precum si-ar dori-o multi dintre noi, dar compenseaza ea prin altele, drept dovada stau atat prezenta ei indelungata in minunatul nostru oras, cat si tarifele pe care le percepe. Clar, nu e pt. cine-si doreste un fast-fuck.. e putin.. altceva 🙂 P.S. Pt. unii ramane in continuare la Top. Te potolesti cavalere? N-am atacat fata si n-am zis ca nu merita...am INTREBAT DE CE. Mai usor cu saritu ca musca-n rahat Vezi ca linguselile de genul se fac in politica....poate chiar esti politician si uiti ca linsu nu tine peste tot :))) 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 24, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 24, 2023 On 3/23/2023 at 11:44 AM, sweetkati said: *Într-adevăr am încercat și in Timișoara și am decis sa rămân fidela aici fiindcă mă simt mai in siguranța😅😘 Eu zic să mai încerci o vizită. Să știi că suntem băieți mișto aici. Aș zice chiar mai mișto decât la Cluj dar nu vreau să (mai) supăr pe nimeni. Și nici comparație între frumosul nostru oraș de pe malul Begăi și cel de la poalele Feleacului nu fac 😇 Pentru siguranța ta... Am un pistol cu bile. Și o pușcă cu apă... 2 Link spre comentariu
1Simplu1 Reputație: 3 Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 Va salut! Pare ca sunt mai nou pe aici dar asta nu inseamnă ca îmi lipseste inteligenta… O sa va spun și vouă o experiența nu tocmai plăcută tocmai cu moderatoarea acestui forum… Pe topicul de Brașov activează cu alta identitate o fata care a trecut și pe aici și pe la Cluj…sub numele de Eliza deși și la Brașov se numește tot Eliza si folosește aceleași poze… i-am postat amblele topice de la Cluj si Timi dar am observat ca au fost șterse iar asta nu este tot… primesc mare mesaj de la doamna CLEO cum ca fata a spus ca topicele nu ii aparțin deși se vede clar ca folosește aceleași poze si același nume… Acum curiozitatea mea este foarte mare…Doamna stăpână chiar nu a verificat fata sau pentru suma de 500 lei plus moderarea încă 500 sa făcut ca o crede? Iar dacă pentru suna de 1000 de lei se permite sa fim bătaie de joc eu o sa spun pas forumului!!! 2 2 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6166 Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 7 minutes ago, 1Simplu1 said: Va salut! Pare ca sunt mai nou pe aici dar asta nu inseamnă ca îmi lipseste inteligenta… O sa va spun și vouă o experiența nu tocmai plăcută tocmai cu moderatoarea acestui forum… Pe topicul de Brașov activează cu alta identitate o fata care a trecut și pe aici și pe la Cluj…sub numele de Eliza deși și la Brașov se numește tot Eliza si folosește aceleași poze… i-am postat amblele topice de la Cluj si Timi dar am observat ca au fost șterse iar asta nu este tot… primesc mare mesaj de la doamna CLEO cum ca fata a spus ca topicele nu ii aparțin deși se vede clar ca folosește aceleași poze si același nume… Acum curiozitatea mea este foarte mare…Doamna stăpână chiar nu a verificat fata sau pentru suma de 500 lei plus moderarea încă 500 sa făcut ca o crede? Iar dacă pentru suna de 1000 de lei se permite sa fim bătaie de joc eu o sa spun pas forumului!!! Eu trebuie sa fug imediat la o programare la vecini... Dar ai dreptate, e aceeasi fata...cred ca doamna Cleo doar nu a verificat cu atentie istoricul ei, nu cred ca a facut-o intentionat. Are aceleasi servicii, aceleasi preturi, acelasi nume, si aceleasi poze ca pe contul vechi... 1 Link spre comentariu
1Simplu1 Reputație: 3 Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 Acum 2 minute, altmarz a spus: Eu trebuie sa fug imediat la o programare la vecini... Dar ai dreptate, e aceeasi fata...cred ca doamna Cleo doar nu a verificat cu atentie istoricul ei, nu cred ca a facut-o intentionat. Are aceleasi servicii, aceleasi preturi, acelasi nume, si aceleasi poze ca pe contul vechi... Pot sa spun ca este intenționat deoarece am primit mesaj de la Stăpâna cum ca trebuie sa fim mai buni și sa ii dam o șansa sa își schimbe identitate ca poate are de învățat 😂😂😂 Vreau sa văd dacă are aceasi atitudine dacă postezi tu pe topicul de Brașov sau alt membru… 1 2 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6166 Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 20 minutes ago, 1Simplu1 said: Pot sa spun ca este intenționat deoarece am primit mesaj de la Stăpâna cum ca trebuie sa fim mai buni și sa ii dam o șansa sa își schimbe identitate ca poate are de învățat 😂😂😂 Vreau sa văd dacă are aceasi atitudine dacă postezi tu pe topicul de Brașov sau alt membru… Sincer, brașovenii au probleme mai mari decât una ce încearcă să își facă rebranding... Cele două femei cu "atitudine" care au speriat Romania și fac scandal peste tot unde merg și-au dat întâlnire la ei în oraș...🤣 Oricum din câte văd ea are aceeași atitudine ca și pe contul vechi, o să îi meargă la fel de "bine"... 3 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33616 Postat Martie 25, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Martie 25, 2023 Acum 5 minute, altmarz a spus: Cele două femei cu "atitudine" care au speriat Romania și fac scandal peste tot unde merg și-au dat întâlnire la ei în oraș...🤣 Parcă îmi vine sa invit circul și la noi 😂😂 3 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6166 Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 59 minutes ago, 22leon said: Parcă îmi vine sa invit circul și la noi 😂😂 Măcar cheamă-le pe amândouă... 🤣 2 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33616 Postat Martie 25, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Martie 25, 2023 Acum 3 minute, altmarz a spus: Măcar cheamă-le pe amândouă... 🤣 Pai normal ca pe amândouă, dacă-i circ , circ sa fie . Bine, tare m-as duce la un show cu amândouă, dar parcă văd ca trebuie sa-mi apelez un credit micuț 🙉😂😂 3 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6166 Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 22 minutes ago, 22leon said: Bine, tare m-as duce la un show cu amândouă, dar parcă văd ca trebuie sa-mi apelez un credit micuț Așa tare te-ai supărat pe viață? Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 25, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 25, 2023 3 hours ago, 1Simplu1 said: Pot sa spun ca este intenționat deoarece am primit mesaj de la Stăpâna cum ca trebuie sa fim mai buni și sa ii dam o șansa sa își schimbe identitate ca poate are de învățat 😂😂😂 Vreau sa văd dacă are aceasi atitudine dacă postezi tu pe topicul de Brașov sau alt membru… Știi ce e trist? Că în cazuri d'astea se ascunde gunoiul sub preș, iar în cazul fetelor care își văd liniștite de treabă dar nu cotizează la buget pe forum... N-ai voie să zici ceva (nici de bine sau să scrii recenzii - cazul Giulia, Mira sau Seréna...și Jasmine până de curând) te mai trezești și că ești luat la rost de către conducere 🥺 Dar tot e bine... Eu am fost penalizat de către doamna Cleo și când m-am luat de o fătucă cu servicii slabe și probleme grave de igienă(amintite corespunzător în recenzie!) și în altă ocazie total gratiut. N-am primit niciun fel de explicație.... Doar am fost informat că am fost penalizat. Îmi e tare drag de dumneaei 🥰🥺 Link spre comentariu
1Simplu1 Reputație: 3 Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 Acum 13 minute, Cozonac7 a spus: Știi ce e trist? Că în cazuri d'astea se ascunde gunoiul sub preș, iar în cazul fetelor care își văd liniștite de treabă dar nu cotizează la buget pe forum... N-ai voie să zici ceva (nici de bine sau să scrii recenzii - cazul Giulia, Mira sau Seréna...și Jasmine până de curând) te mai trezești și că ești luat la rost de către conducere 🥺 Dar tot e bine... Eu am fost penalizat de către doamna Cleo și când m-am luat de o fătucă cu servicii slabe și probleme grave de igienă(amintite corespunzător în recenzie!) și în altă ocazie total gratiut. N-am primit niciun fel de explicație.... Doar am fost informat că am fost penalizat. Îmi e tare drag de dumneaei 🥰🥺 Mi se pare ireal faptul ca ești membru dar de fapt nu ai dreptul sa îți spui o părere sau cel puțin sa presupui un lucru… te simți exact ca in comunism unde trebuie sa spui exact ceea ce vrea conducerea fără sa te abați Sa spunem ca greșeam și nu era fata respectiva, cel puțin puteai sa lași atașarile acolo sa vada și alți membri… dar defapt ștergi/ ascunzi… atunci când ascunzi deja interesele sunt altele cu respectiva…. De când sunt pe forum nu am văzut niciodată ca atunci când i se atașează un topic mai vechi unei fete, sa fie șters…in cazul fetei ăsteia este cu totul altceva 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33616 Postat Martie 25, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Martie 25, 2023 Acum 2 ore, altmarz a spus: Așa tare te-ai supărat pe viață? Uneori parca simt nevoia de o întâlnire "altfel", și parca vad ca aș avea parte din plin de adrenalină cu ele. 2 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 25, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 25, 2023 8 minutes ago, 22leon said: Uneori parca simt nevoia de o întâlnire "altfel", și parca vad ca aș avea parte din plin de adrenalină cu ele. Mergi la ghici pe Publi. 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6166 Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 1 hour ago, Cozonac7 said: Știi ce e trist? Că în cazuri d'astea se ascunde gunoiul sub preș, iar în cazul fetelor care își văd liniștite de treabă dar nu cotizează la buget pe forum... N-ai voie să zici ceva (nici de bine sau să scrii recenzii - cazul Giulia, Mira sau Seréna...și Jasmine până de curând) te mai trezești și că ești luat la rost de către conducere 🥺 Dar tot e bine... Eu am fost penalizat de către doamna Cleo și când m-am luat de o fătucă cu servicii slabe și probleme grave de igienă(amintite corespunzător în recenzie!) și în altă ocazie total gratiut. N-am primit niciun fel de explicație.... Doar am fost informat că am fost penalizat. Îmi e tare drag de dumneaei 🥰🥺 1 hour ago, 1Simplu1 said: Mi se pare ireal faptul ca ești membru dar de fapt nu ai dreptul sa îți spui o părere sau cel puțin sa presupui un lucru… te simți exact ca in comunism unde trebuie sa spui exact ceea ce vrea conducerea fără sa te abați Sa spunem ca greșeam și nu era fata respectiva, cel puțin puteai sa lași atașarile acolo sa vada și alți membri… dar defapt ștergi/ ascunzi… atunci când ascunzi deja interesele sunt altele cu respectiva…. De când sunt pe forum nu am văzut niciodată ca atunci când i se atașează un topic mai vechi unei fete, sa fie șters…in cazul fetei ăsteia este cu totul altceva Hahha uitati-va pe topicul ei de la BV cum i-a raspuns la unul care i-a zis ca ora are 40 de minute la ea 🤣 @cleopatra01 la ametite din astea le dai a doua sansa? 🤣 Macar de si-ar chinui putin neuronii sa arate ca vor macar sa schimbe ceva...dar ea continua pe aceeasi tema...chiar mai rau...peste 2 luni maxim o sa vina cu alt cont nou si tot asa...ca ea crede ca aici e publi si merge la fiecare 2 luni un rebranding... EDIT: In mod normal voiam sa pastrez neutralitatea...dar tare m-a aprins raspunsul ei la comentariul ala ... 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 25, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 25, 2023 Just now, altmarz said: Hahha uitati-va pe topicul ei de la BV cum i-a raspuns la unul care i-a zis ca ora are 40 de minute la ea 🤣 @cleopatra01 la ametite din astea le dai a doua sansa? 🤣 Macar de si-ar chinui putin neuronii sa arate ca vor macar sa schimbe ceva...dar ea continua pe aceeasi tema...chiar mai rau...peste 2 luni maxim o sa vina cu alt cont nou si tot asa...ca ea crede ca aici e publi si merge la fiecare 2 luni un rebranding... Nu am pentru ce să mă uit... Că nu ea e vinovată. Și mie tot de doamna Cleo îmi vine să mă iau... Deci cel mai rău din toată ecuația asta tot eu aș ieși. Ultimul mesaj din partea doamnei Cleo a fost că dacă nu sunt de acord cu hotărârile luate de către dumneaei, sunt liber să părăsesc forumul ăsta minunat 🥲 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum