Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 33 minute, Cozonac77 a spus:

N-o cunosc... Nu-mi plac unguroaicele. Nici măcar alea din Ungaria nu m-au dat pe spate, prefer româncele noastre 🥰

Sa fie blonde 😉:)))

• Like 1
  • Oras:Oriunde
Postat
Acum 4 ore, nellu2012 a spus:

Recunosc, am trecut prea ușor peste faza cu nelu și Giulia. Și nici n-am inteles-o prea bine. Dacă se poate sa mi-o traduci și mie. Care-i faza cu scandalul de pe forum? 

Cativa ( destui), i-au luat apararea prea insistent Giuliei, cand a fost acuzata de doi tipi ( de pe conturi noi) ca a raspandit BTS-uri. Imediat au fost catalogati drept frauda si luati la 11 metrii, pentru ca din spusele lor, ale multimii ( unii nici n-au vizitat-o, altii o data, acum 3 ani si asa mai departe ) fata e doar lapte si miere. Eu am vizitat-o mai mult decat oricare dintre ei si am explicat la ce concluzie am ajuns. De ce n-are caracter, de ce la cum lucreaza are toate sansele sa aiba tot felul de bucurii ( macar din cand în cand) si chiar am patit-o si eu, anul trecut, dupa o vizita la ea. Nu la fel de grav pe cat descriau cei doi, cei drept, dar am patit-o. Asa ca îi cred. Despre tine a fost întrebata într-o nota nu foarte serioasa, daca i-a placut de tine. Se întampla atunci, imediat dupa ce i-ai lasat recenzie. Mi-a raspuns asa derajata ca ea a facut sa fie bine, ca nu vrea probleme pe forum. Cum a facut sa fie bine pe forum si cand s-a gândit sa nu se asocieze cu mine, fara sa tina cont absolut deloc de tot ce am facut pentru ea. Nu are nici caracter, nici nu e de apreciat. Cei care i-au luat apararea gresesc amarnic. Si nu, nu o atac din motive personale, doar ca acum nu mai am nici un motiv sa fiu super baiat cu ea si sa nu spun tot ce stiu. Merita sa-i însirui punctual, direct pe topic, toate aspectele negative pe care le-am observat la ea, nu la DG ! Nu sunt putine si nici nu ( prea) sunt de trecut cu vederea.

• Mersi 1
Postat
Acum 11 ore, Laris a spus:

👀🍿

Asa ma uitam si eu la bucile alea

• Haha 1
Reputație: 1233
  • Oras:Ardeal
Postat
Acum 13 ore, Alita a spus:

Raisa parcă se numește acum, e fosta silvi  , nu e de  mers la ea. 

Ai vizitat-o?

Postat

Ce ziceam ? Cu un exudat faringian s-a facut lumina. Bine ca v-a linistit. 🙂 Eu ar trebui sa-l gâtui putin doctorul meu, ca pe mine m-a trimis sa fac vreo doua pagini, fata-verso de analize.. 

• Oras:Oradea
Postat
Acum 23 ore, DaNddy a spus:

Ai fost ? Unde e recenzia ? Sau.. doar ca sa te afli in treaba ? 😁

Întrebarea asta poți să-ți pui pentru tine 😂

• Like 1
Postat
Acum 13 minute, DaNddy a spus:

Ce ziceam ? Cu un exudat faringian s-a facut lumina. Bine ca v-a linistit. 🙂 Eu ar trebui sa-l gâtui putin doctorul meu, ca pe mine m-a trimis sa fac vreo doua pagini, fata-verso de analize.. 

Ce rezultate ai primit....🤔

• Like 1
Postat
Acum 9 minute, morganleefay a spus:

Întrebarea asta poți să-ți pui pentru tine 😂

Eu i-am dat 3 recenzii. 2 sunt pe topicul ei si una e pe topicul Carinei, ca a fost threesome. 

Acum 9 minute, morganleefay a spus:

Ce rezultate ai primit....🤔

Absolut tot negativ, dar le-am facut dupa ce am luat un timp antibiotic. Nu m-am dus imediat ce am constatat ca mă ustura cand urinam, pentru ca mi-am dat seama ca nu e grav, ca am ceva experienta.

Vizitator
Reputație: 0
Postat
4 minutes ago, DaNddy said:

Absolut tot negativ, dar le-am facut dupa ce am luat un timp antibiotic. 

După ce ai luat schema completă?

Postat
Acum 8 minute, DaNddy a spus:

Eu i-am dat 3 recenzii. 2 sunt pe topicul ei si una e pe topicul Carinei, ca a fost threesome. 

Absolut tot negativ, dar le-am facut dupa ce am luat un timp antibiotic. Nu m-am dus imediat ce am constatat ca mă ustura cand urinam, pentru ca mi-am dat seama ca nu e grav, ca am ceva experienta.

Mă bucur că totul e OK.  Noi să fim sănătoși restul vine de la viață. Ne descurcam 😉

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
Acum 7 ore, M0ff0ss a spus:

Ai vizitat-o?

Sigur la Öti nu i a priit, scrie negru pe alb ca la fata cuvanul de ordine ii kijarat.

Pai daca i adevarat, mai bine ma joc cu o câine neagră😁

dag dal gas!

Reputație: 1472
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 19 minute, farafiltre a spus:

Sigur la Öti nu i a priit, scrie negru pe alb ca la fata cuvanul de ordine ii kijarat.

La Kijarat am fost și eu. E imediat cum intri în Ungaria. 

S-auzim de bine! 

• Membru Premium
Postat
Acum 15 minute, jocrep1 a spus:

La Kijarat am fost și eu. E imediat cum intri în Ungaria. 

S-auzim de bine! 

Si eu am fost, se intinde de la prima pana la ultima iesire.😁 Imi amintesc odata un prieten ce ma indemna sa fiu atent cand ajung la maroșlele, sa nu cumva sa rarez iesirea de kijarat( eu si in ziua de azi, tot pe la cenad ies)😄

• Haha 2

dag dal gas!

• Membru Premium
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 9 ore, nellu2012 a spus:

*Per total o intalnire de (aproape) 10....fara felicitari si stelutze. 

Deci... A fost destul de gravă situația 🥲

• Haha 1

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

Reputație: 1233
Postat
Acum 5 ore, farafiltre a spus:

L-am întrebat dacă a vizitat-o.. din moment ce a zis că "nu e de mers la ea". Or, ne luăm după "povești" din auzite și o dăm mai departe.. N-a binevoit să răspundă, cumva mi-am primit răspunsul. 

Pe vremuri, avusesem un rendez-vous cu dânsa, așa pe repezeală, la o oră târzie și n-a fost chiar așa de rău (am avut eu experiențe mai nasoale cu unele mândre de pe acest minunat Forum).  

Érted?

• Membru Premium
Postat
Acum 42 minute, M0ff0ss a spus:

Érted?

Igheen! Mai stiu si odide nunceag, din serialul cu Linda!😁

Eu n am fost, n am indemnat si si nici n as face o, din expwrienta ce a descris o Falco, fata mi s a  parut vomitevole, chiar si cinica(!?).. .strict la atitudine ma refer, nicidecum la aspect, ca mi o place. Vulturul ii unul cu care nu dau rateuri cand iau seama la ce zice. 🤷🏿‍♂️ La Õti domneste prea mult bun simt, nu l vad si nu pretind sa fie mai critic de atat:no2

Si da, nu cred ca ii o practica buna sa transmiti mesaje neprobate.

• Confuz 1

dag dal gas!

Postat
Acum 1 oră, Cozonac77 a spus:

Exact asa m-am gandit si eu.

Postat

Cand / daca o sa scrie Nelu ca cineva e de evitat, eu clar nu ma duc..

Reputație: 1194
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 6 ore, M0ff0ss a spus:

L-am întrebat dacă a vizitat-o.. din moment ce a zis că "nu e de mers la ea". Or, ne luăm după "povești" din auzite și o dăm mai departe.. N-a binevoit să răspundă, cumva mi-am primit răspunsul. 

Pe vremuri, avusesem un rendez-vous cu dânsa, așa pe repezeală, la o oră târzie și n-a fost chiar așa de rău (am avut eu experiențe mai nasoale cu unele mândre de pe acest minunat Forum).  

Érted?

Nu am binevoit sa răspund. Ieri de la 4 dimi plecat, conducând 980 km   în trafic nebun, stau etc, plus venind încet sa număr și pe o parte și cealaltă , în câte locuri scrie kijarat  nu aveam cu să răspund.   Recenziile de aici  și părerile unura sunt povesti auzite? Dacă pt tine a fost ok, pt alții nu. Silvi avea alt număr și.multe rec proaste, pe Oradea și în TM. 

• Membru Premium
Reputație: 15117
Postat
Acum 7 ore, Cozonac77 a spus:

Acum 5 ore, DaNddy a spus:

Exact asa m-am gandit si eu.

Sărutul nu a fost chiar asa cum mi l-as fi dorit eu....de aici și retinerea mea în a acorda calificative maxime. Pentru ca în rest nu am nimic de reproșat. Poate doar faptul ca prețul întâlnirii l-am aflat la final și a fost diferit de cel pe care-l știam eu. Una peste alta, a fost o întâlnire pe care o voi repeta. Nu știu când, dar sigur o voi repeta. 

• Like 2
Postat
Acum 6 minute, SeqenenraTaa a spus:

@Eveee69 te văd la noi pe forum. Planuri să revii in TM? 😁

Cu invitatia asta gresesti colegu. Eu o am salvata în telefon Eve Teapa Ring si nu am prea multe cu al doilea “nume” “teapa”.. dar faci cum vrei. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 34 minute, DaNddy a spus:

Cu invitatia asta gresesti colegu. Eu o am salvata în telefon Eve Teapa Ring si nu am prea multe cu al doilea “nume” “teapa”.. dar faci cum vrei. 

Mersi de atenționare.

Eu am fost la ea când a venit in TM prima oară in Octombrie, avea si alt cont pe atunci (Eveline31 sau ceva de genul, am memorie bună 😁).

A fost ok atunci. Poate am avut eu noroc sau am prins-o într-o pasă bună.

Oricum mi-a zis că ii place mai mult dominarea, dar eu tot pt sex vreau să o mai vizitez 😁

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...