Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Membru Premium
Reputație: 2257
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Postat
Acum 5 ore, SeqenenraTaa a spus:

😁

😂 

Și în ziua de azi mă întreb oare cum era dacă rămâneam? Poate vorba lu Moffos e chiar o tipă mișto? 

De obicei, dacă  iși cere ea scuze,  iese o intâlnire incendiară.

Am pățit cu o blondâ adorată de multi, pt care unii chiar faceți naveta la noi. La sfârșit a zis că nici bani nu ii trebuie pt prestație, dar am insistat să ii dau, muncise pt ei.

• Haha 1
  • Membru Premium
Reputație: 6666
Postat
1 hour ago, unsuflet said:

De obicei, dacă  iși cere ea scuze,  iese o intâlnire incendiară.

Am pățit cu o blondâ adorată de multi, pt care unii chiar faceți naveta la noi. La sfârșit a zis că nici bani nu ii trebuie pt prestație, dar am insistat să ii dau, muncise pt ei.

Spune-i sa imi greseasca si mie 😌

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat
7 hours ago, SeqenenraTaa said:

Daca mergi să îmi zici si mie cum e 😁

Eu am fost la ea mai demult, nu ne prea înțelegeam prin mesaje dar am zis sa merg totuși.

Bun, mă ține vreo 20 de min pe afară, apoi când ajung ea credea că is nush ce client vechi cu alt număr, well surprise surprise eram nou, avem un mic schimb de replici apoi plec de la ușă că părea supărată 😂 Si-a cerut scuze apoi in mesaje și am că poate ne vedem altă dată dar nu am mai revenit.

Și în ziua de azi mă întreb oare cum era dacă rămâneam? Poate vorba lu Moffos e chiar o tipă mișto? 

Ce pot confirma e că e frumoasă, blonda fit/skinny ca in poze (par pozele ei btw). Și frumoasă la față.

6 hours ago, farafiltre said:

🤦🏾‍♂️

+temperament vulcanic, combinatia perfecta.

Daca nu primesc mesaje a doua zi la 5 dimineata de la ea, nu e ce trebuie 😆

• Haha 1
Reputație: 95
  • Oras:TImisoara
Postat
19 hours ago, SnabbaCashh said:

Deci esti un client problematic !? Fetele, inchideti si sus si jos, ca-i Cristi pe palier 😁 Ca sa-ti raspund la intrebare, trebuie sa te orientez catre psihoanalisti clasici si se complica treaba. Si da, esti vedeta pe forum, ce sa mai. Eu, Nelu si Cozonac, ce te mai urmarim. Ca gagicutele se pare ca nu prea se baga pe profilul tau. 😋 

Titus bai baiatule, iar o iei pe aratura :P Se pare ca ai facut o pasiune pentru mine. Vezi sa nu te indragostesti! :D :P Nu de alta, dar pe mine chiar nu ma atrag barbatii de nici o culoare. "Psihoanalistii" fac cu totul altceva de cat iti inchipui tu. Analiza comportamentala in principiu. Deci faci o confuzie. Dar oricum nu aveam pretentii de la tine in materie de inteligenta si cultura generala. ;)

Nelu si Cozonac poate ma mai urmaresc sa vada cand sunt online si sa extraga informatii utile de la mine, ca eu cu ei mai schimb mesaje si in privat. Despre fete bineinteles, in nici un caz despre tine :P Deci tu esti singurul care ma urmareste fix degeaba....

Fetele n-au de ce sa ma urmareascal, ce ele intra aici sa faca bani, nu sa urmareasca clientii, da-ti dau deja prea multe explcatii degeaba, ca oricum nu pricepi...

Eu zic sa-ti vez itu de treaba ta si sa nu te mai futa grija de ce face unul si altul pe aici, ca iar te baneaza astia ca nu te poti abtine si te iei de toata lumea ;):P 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 44 minute, Shadow40 a spus:

Titus bai baiatule, iar o iei pe aratura :P Se pare ca ai facut o pasiune pentru mine. Vezi sa nu te indragostesti! :D :P Nu de alta, dar pe mine chiar nu ma atrag barbatii de nici o culoare. "Psihoanalistii" fac cu totul altceva de cat iti inchipui tu. Analiza comportamentala in principiu. Deci faci o confuzie. Dar oricum nu aveam pretentii de la tine in materie de inteligenta si cultura generala. ;)

Nelu si Cozonac poate ma mai urmaresc sa vada cand sunt online si sa extraga informatii utile de la mine, ca eu cu ei mai schimb mesaje si in privat. Despre fete bineinteles, in nici un caz despre tine :P Deci tu esti singurul care ma urmareste fix degeaba....

Fetele n-au de ce sa ma urmareascal, ce ele intra aici sa faca bani, nu sa urmareasca clientii, da-ti dau deja prea multe explcatii degeaba, ca oricum nu pricepi...

Eu zic sa-ti vez itu de treaba ta si sa nu te mai futa grija de ce face unul si altul pe aici, ca iar te baneaza astia ca nu te poti abtine si te iei de toata lumea ;):P 

Cristi, iar ai adormit tumultuos singur si te-ai trezit tot singur la pranz, într-un pat foarte deranjat. Tu întrebai ce are tovarasul tau cu mine si raspunsul era fix in cercetarile  alora care studiau analiza comportamentala acum un secol si au venit cu conceptul denumit Complexul Napoleon. Gresesti persoana ! Nu sunt eu cel mai mare tocilar de pe forum. Dar cu siguranta stau mult mai bine decat tine la capitolul inteligenta. Sunt atatia analfabeti pe forum si tu fix de mine ti-ai gasit sa te iei ca nu pun virgula unde trebuie. Sau ca mai pocesc cuvinte cand scriu in viteza, ca eu nu pun suflet ca tine. Degeaba ai cultura generala daca nu ai logica buna. Si tu acolo esti repetent. Am mai întalnit oameni foarte prosti care au citit sute de carti.

Fetele mai au si clienti preferati si cu siguranta nu esti tu ala. Uita-te la blocul de vizitatori ai lui DaNddy si vezi cate vizualizari am facut în cateva zile. Pe Titus am facut în cateva luni cat aveau conturi populare, inregistrate in 2013. Tu nu prezinți interes, bai baiatule. Nici pentru sogori nici, pentru fete. Degeaba te agiti ca esti fumat. Ba chiar ar trebui sa-mi multumesti, ca la Kamy, de exemplu am fost inaintea ta si te-am informat. Dar nu te-a ajutat foarte tare ca tu n-ai luat extrauri si nici n-ai platit ora probabil, de bogat ce esti. Si nici nu te-a oprit de minim trei ori la normal, folosind lubrifiant, ca o durea. Tu ai avut loc si sa întorci. 😁 Ai fi surprins, eu chiar sunt de treaba cand sunt respectat. Tu zici, dar nu zici bine, ca daca ma uit putin peste activitatea ta, ai toata paleta de “contraventii” si tu ar cam trebui sa fii banat. Dar chiar nu contează.

Postat
59 minutes ago, SnabbaCashh said:

Cristi, iar ai adormit tumultuos singur si te-ai trezit tot singur la pranz, într-un pat foarte deranjat. Tu întrebai ce are tovarasul tau cu mine si raspunsul era fix in cercetarile  alora care studiau analiza comportamentala acum un secol si au venit cu conceptul denumit Complexul Napoleon. Gresesti persoana ! Nu sunt eu cel mai mare tocilar de pe forum. Dar cu siguranta stau mult mai bine decat tine la capitolul inteligenta. Sunt atatia analfabeti pe forum si tu fix de mine ti-ai gasit sa te iei ca nu pun virgula unde trebuie. Sau ca mai pocesc cuvinte cand scriu in viteza, ca eu nu pun suflet ca tine. Degeaba ai cultura generala daca nu ai logica buna. Si tu acolo esti repetent. Am mai întalnit oameni foarte prosti care au citit sute de carti.

Fetele mai au si clienti preferati si cu siguranta nu esti tu ala. Uita-te la blocul de vizitatori ai lui DaNddy si vezi cate vizualizari am facut în cateva zile. Pe Titus am facut în cateva luni cat aveau conturi populare, inregistrate in 2013. Tu nu prezinți interes, bai baiatule. Nici pentru sogori nici, pentru fete. Degeaba te agiti ca esti fumat. Ba chiar ar trebui sa-mi multumesti, ca la Kamy, de exemplu am fost inaintea ta si te-am informat. Dar nu te-a ajutat foarte tare ca tu n-ai luat extrauri si nici n-ai platit ora probabil, de bogat ce esti. Si nici nu te-a oprit de minim trei ori la normal, folosind lubrifiant, ca o durea. Tu ai avut loc si sa întorci. 😁 Ai fi surprins, eu chiar sunt de treaba cand sunt respectat. Tu zici, dar nu zici bine, ca daca ma uit putin peste activitatea ta, ai toata paleta de “contraventii” si tu ar cam trebui sa fii banat. Dar chiar nu contează.

Omule, esti defect! Trateaza-te! Tu? Respectat? In ce univers se intampla asta? Ca-n asta in care traim noi ceilalti observ ca nu te respecta nimeni... La inceput m-ai distrat, dar incepe sa-mi fie mila de tine deja....

Vizitator
Postat
Acum 13 minute, Shadow40 a spus:

Omule, esti defect! Trateaza-te! Tu? Respectat? In ce univers se intampla asta? Ca-n asta in care traim noi ceilalti observ ca nu te respecta nimeni... La inceput m-ai distrat, dar incepe sa-mi fie mila de tine deja....

Ce spuneam ? Aici discutati o mana de oameni care va stiti, sunteti rude de gradu 5. Forumul asta e citit de sute de mii si dintre noi doi, nu ai fost tu niciodata ala “popular”. Remote e usor sa nu respecti Cristi. Mie nu-mi provoci nici mila cand te citesc aici. Doar cand ma uit la profilul tau pe fb. 

Postat
3 minutes ago, SnabbaCashh said:

Ce spuneam ? Aici discutati o mana de oameni care va stiti, sunteti rude de gradu 5. Forumul asta e citit de sute de mii si dintre noi doi, nu ai fost tu niciodata ala “popular”. Remote e usor sa nu respecti Cristi. Mie nu-mi provoci nici mila cand te citesc aici. Doar cand ma uit la profilul tau pe fb. 

N-are cum sa se inteleaga omul cu tine... Ok.. fii atent! Posteaza-mi aici public pe forum profilul de facebook.. E al meu! Deci iti dau eu voie :D:P 

Reputație: 717
  • Oras:T M
  • Oras:T M
Postat
Acum 20 ore, SnabbaCashh a spus:

Tu sa înveti sa respecti prima oara si dupa sa ai pretentii ... Sper ca ti-a priit concediul.

P.S. Ai grija cum calci, ca marja e mica 

P.S. 2 Poti sa ma minusezi cat vrei, ca nu ma încurci de data asta. Sau mai bine zis, ma minusezi cat mai poti. 

Acest minunat Forum (mai ales pe TM) nu "stă" nici în tine, nici în mine.. nici măcar în baigli, ginerică sau oricare altul! Se dorește a fi doar o comunitate în care să ne ajutăm, să împărtășim (cât mai obiectiv posibil) experiențele pe care le trăim vizitând aceste.. "curve", cum le numești tu (multe dintre ele îți sunt net superioare când vine vorba de bun-simț sau respect!!!). Pot să apreciez o recenzie scrisă chiar dacă nu mă regăsesc în ea, chiar dacă am experimentat trăiri total opuse.. dar mă simt nevoit să intervin când citesc atacuri nefondate, amenințări și recenzii scrise din răzbunare. Ești genu' ăla care scuipă acolo unde, mai demult, a lins..

Matále inspiri milă, nicidecum respect! Ești doar un ipocrit care vorbește de "respect".. acesta se câștigă, nu se impune, indiferent de "uniforma" pe care o porți! Bravezi aiurea, ameninți și te răzbuni.. atât în online, cât și în viața reală. Denotă doar niște frustrări și neajunsuri de-ale tale.. împacă-te cu tine, în primul rând! Nu sunt vinovat nici eu, nici alții, că ți-ai luat tu (atâtea) ban-uri.. sau că unele d-re nu te mai primesc.. învață să te comporți, învață să accepți un refuz, fără a amenința, fără a te "încorda" mai mult decât e cazul. 

Vezi-ți de treaba ta și nu mai purta grija altor useri de pe acest minunat Forum! Nu are nimeni, nimic cu tine.. dar lasă atacurile astea la persoană că nu-ți fac bine și singurul care va avea de pierdut vei fi doar tu!

P.S. Îmi fac Concediile când doresc eu, unde doresc eu și cu cine dorește suflețelul meu, din moment ce eu îmi semnez Pontajul 😉 

P.S.. Calc cu dreptul înainte, sunt un optimist de fel.. 🙂 (dacă tot vb de marjă.. LR, Lipovei și Torontal). 

P.S... dacă te interesează atât de mult minusurile/aprecierile primite pe acest minunat Forum.. e destul de clar, cauți validare într-un loc total nepotrivit. 

Următorul nume să ți-l alegi SCANDAL.. că doar atât știi.

Postat

Iti racesti gura degeaba colegu'.. Sau ma rog, iti obosesti degetele degaeba sa-i scrii, ca omul nu intelege oricum ;) Despre respect n-avem ce sa-i explicam noi lui, ca n-a primit asa ceva in viata lui si nici n-o sa primeasca, deci nu stie ce-i ala :P 

El are alte probelme existentiale...  Unde ne petrecem noi concediile, ce postam pe facebook, cat de lunga sau de scurta o avem si ce futem noi, ceilalti. :D:P Dovada ca el are o viata foarte plina si feritcita, daca-l fute incontinu grija altora ;)  

Ce nu intelegi tu mai Titus e ca nu conteaza daca esti tu de treaba sau nu, cat esti tu de popular sau cat o ai tu de mare, ca centrul atentiei acestu forum nu esti TU.... :P Noi daca vrem sa futem ceva si n-avem pe moment, mergem la curve, ca despre ele deiscutam aici pe forum si in nici un caz nu ne fute pe noi grija cine esti sau ce faci TU ;) 

PS: Eu personal nu cunosc absolut nici un membu al acestui minunat forum... Asa.. Ca fapt divers... In afara de fete bineinteles, care pe unele le cunosc chiar foarte bine in sensul ala Biblic :D

• Like 1
Postat

@M0ff0ssColega' ti s-au terminat gloantele sau cum de are asta reputatie cu plus? :D:P Nu ca mi-ar pasa mie foarte tare de reputatia lui, dar ma intreba "un prieten", asa ca fapt divers :D :D :D 

• Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 53 minute, M0ff0ss a spus:

Acest minunat Forum (mai ales pe TM) nu "stă" nici în tine, nici în mine.. nici măcar în baigli, ginerică sau oricare altul! Se dorește a fi doar o comunitate în care să ne ajutăm, să împărtășim (cât mai obiectiv posibil) experiențele pe care le trăim vizitând aceste.. "curve", cum le numești tu (multe dintre ele îți sunt net superioare când vine vorba de bun-simț sau respect!!!). Pot să apreciez o recenzie scrisă chiar dacă nu mă regăsesc în ea, chiar dacă am experimentat trăiri total opuse.. dar mă simt nevoit să intervin când citesc atacuri nefondate, amenințări și recenzii scrise din răzbunare. Ești genu' ăla care scuipă acolo unde, mai demult, a lins..

Matále inspiri milă, nicidecum respect! Ești doar un ipocrit care vorbește de "respect".. acesta se câștigă, nu se impune, indiferent de "uniforma" pe care o porți! Bravezi aiurea, ameninți și te răzbuni.. atât în online, cât și în viața reală. Denotă doar niște frustrări și neajunsuri de-ale tale.. împacă-te cu tine, în primul rând! Nu sunt vinovat nici eu, nici alții, că ți-ai luat tu (atâtea) ban-uri.. sau că unele d-re nu te mai primesc.. învață să te comporți, învață să accepți un refuz, fără a amenința, fără a te "încorda" mai mult decât e cazul. 

Vezi-ți de treaba ta și nu mai purta grija altor useri de pe acest minunat Forum! Nu are nimeni, nimic cu tine.. dar lasă atacurile astea la persoană că nu-ți fac bine și singurul care va avea de pierdut vei fi doar tu!

P.S. Îmi fac Concediile când doresc eu, unde doresc eu și cu cine dorește suflețelul meu, din moment ce eu îmi semnez Pontajul 😉 

P.S.. Calc cu dreptul înainte, sunt un optimist de fel.. 🙂 (dacă tot vb de marjă.. LR, Lipovei și Torontal). 

P.S... dacă te interesează atât de mult minusurile/aprecierile primite pe acest minunat Forum.. e destul de clar, cauți validare într-un loc total nepotrivit. 

Următorul nume să ți-l alegi SCANDAL.. că doar atât știi.

N-am scris in viata mea o recenzie din razbunare sau ca sa denigrez pe cineva. Daca voiam sa fac asta nu eram atat de bland si am o imaginatie mult mai bogata de atat. Cat despre domnisoarele care nu ma primesc, ca tot bateti unii dintre voi in directia asta, sunt cateva din cele peste o suta care nu-si mai doresc sa ne întalnim. Întamplator sau nu nici eu nu-mi mai doresc. Motivul lor nicidecum nu tine de valoarea mea, de etica mea. Ca multi dintre voi nu sunteti nici jumate din barbatul care sunt eu. Doar ca sunt mai pretentios decat sogorul obisnuit si mai greu de multumit. Si fut si al dracului de tare si mult ( uneori ). Tu n-ai cum sa-ti dai cu parerea despre mine niciodata, despre cum sunt eu in viata reala si cat respect primesc. Nici sa-mi spui ca n-ai nimic cu mine, dupa ce scrii ca sunt demn de mila si alte mizerii. Si m-ai atacat in repetate randuri in trecut, încalcand regulamentul, doar ca sa provoci un raspuns din partea mea in aceeasi masura, pe care sa-l raportezi. Nu ma poti învata nici tu, nici vreo domnisoara nimic despre moralitate si respect, atat de sine, cat si fata de altii.

@Shadow40 scopul forumului ar trebui sa fie mai mult decat un altfel de Publi24. Sau un loc unde sa te anturezi cu altii de nivelul tau. Diferenta o fac recenziile, asta era si singurul meu scop pe forumul asta. Tu astea putine pe care le-ai dat, in ultimul timp, sunt foarte vagi si induc foarte tare in eroare. Faci un deserviciu forumului. 

Postat

@SnabbaCashhMai omule, tu chiar esti demn de MILA si nu intelegi... VALOAREA si ETICA ta nu intereseaza pe NIMENI! Cauti validare pe un forum despre curve si futut si un om intreg la cap nu face asa ceva.... Ca tu futi "al dracului de tare si mult" iar nu ne intereseaaza, ca nu vrem sa ne futem cu tine! Soarta ta si viata ta pesronala nu intereseaza chiar pe nimeni. Ni se rupe frate!

Vrei sa fii interesant pentru noi? Zi-ne ce ai mai futut bun in ultimul timp si recomanda-ne ceva! Asta ne intereseaza pe noi si despre asta vorbim noi aici. Ca futi tu bine sau prost, mult sau putin sau ca o ai mare sau microscopica oricum la toti ni se rupe. Nu ne intereseaza DRAMELE tale ca nu esti muiere sa te tot plangi aici la noi. Ne plictisesti si ne obosesti cu ele, asta NU INTEGEGI tu!!!

Postat

@farafiltre Ca tot vad ca esti prezent pe aici și tot vrem sa revenim la lucruri cu adevărat importante 😁

Mai știi ceva de “Thalia” Fata aia de la Arad de presta prin Timișoara și ma înțelegeam eu tare bine cu ea anul trecut..Avea ceva tatuaj cu “777” și alte câteva. Sigur o știi ca ți-am recomandat-o eu la un moment dat. Indirect cred ca te-ai prins tu ca e ce trebe din ce am scris eu și ai mers 😁😋

Ultima oară am vb cu ea prin ianuarie când nu eram eu chiar apt fizic de mers la ea ca aveam ceva probleme de sănătate. Ba cred ca venise și cu ceva colegă la final, dar n-am putut eu să merg în perioada aia și pe colega n-am văzut-o . După nu a mai avut anunț nici luna dintre ele și au dispărut fără urmă. 

Dar mă bazez pe tine ca ești bineinformat de obicei și sigur știi tu ceva 😁😉😋

• Membru Premium
Reputație: 4881
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
Acum 2 ore, Shadow40 a spus:

@farafiltre Ca tot vad ca esti prezent pe aici și tot vrem sa revenim la lucruri cu adevărat importante 😁

Mai știi ceva de “Thalia” Fata aia de la Arad de presta prin Timișoara și ma înțelegeam eu tare bine cu ea anul trecut..Avea ceva tatuaj cu “777” și alte câteva. Sigur o știi ca ți-am recomandat-o eu la un moment dat. Indirect cred ca te-ai prins tu ca e ce trebe din ce am scris eu și ai mers 😁😋

Ultima oară am vb cu ea prin ianuarie când nu eram eu chiar apt fizic de mers la ea ca aveam ceva probleme de sănătate. Ba cred ca venise și cu ceva colegă la final, dar n-am putut eu să merg în perioada aia și pe colega n-am văzut-o . După nu a mai avut anunț nici luna dintre ele și au dispărut fără urmă. 

Dar mă bazez pe tine ca ești bineinformat de obicei și sigur știi tu ceva 😁😉😋

Nu odata m am gandit la ea lunile astea🥲

A disparut fara urma, probabil ii in afara granitelor, n o vad pregatita sa si satisfaca viciile fara sa fie prezenta in urbea noastra.. .twerk eaza bine, balansul ii unul incantator..  dar nu ii suficient incat sa cred ca o trecut la alt nivel, ala de a se imprumuta strict prin recomandari, si nici suficient de vicleana incat sa fii agatat un sponsor dispus sa i faca mofturile.

*singurul tatuaj pe care mi l amintesc, ii frunza de iarba  (iarba aia care nu moare niciodata) de pe buca stanga😁 La fel cum bine tiparit in minte mi au ramas si trandafirii tatuati pe buca dreapta a unei gagici c'è presta acu multi ani pe Take (roxy parca si spunea)🙂

Poate revine, eu inca sper sa revina macar odata si Alice...Alice cea din tara minunilor, nu oricare🙂

dag dal gas!

Reputație: 311
Postat

Nu mai am multe cuvinte, așa că le îngrămădesc pe toate într-un mesaj.

On 5/15/2025 at 2:27 AM, SeqenenraTaa said:

ești ok man?

Da. Bănuiesc că tu ești Userkare. Aveam pretenții mai mari de la tine. Dar dacă te confund, n-am defapt niciuna.

Titus evoluează, pe Cristi îl apasă singurătatea iar Mofoș ne propune un ușor exces de zel.

Timpul e al vostru și-l folosiți cum vreți. Totuși, nu pot să mă rețin din a vă invita să nu faceți concurs între cine jignește mai diplomat. Cristi, mi se pare că tu ești mărul stricat. Te rog - nu te obosi să-mi spui nu te-a întrebat nimeni. Îmi este clar că trăiești într-o indiferență forțată de indiferența primită.

Abia aștept să mai scriu o recenzie cum i-am scris Monei. Din păcate n-am încă cui.

Până atunci, vă las cu... Un gând? O idee? Îi zic ceva. Vă las cu ceva:

Cea mai periculoasă creatură de pe pământ nu este nici rechinul, nici tigrul, ci bărbatul singur trecut de 30 de ani.

A... țss 😮‍💨 Să nu uit de Cozo. Dragul de Cozo. Cozo, de țigări te lași când mai ai 19 în pachet.

• Oras:Timișoara
Postat
Acum 1 oră, ursulake2 a spus:

Da. Bănuiesc că tu ești Userkare. Aveam pretenții mai mari de la tine. Dar dacă te confund, n-am defapt niciuna.

Titus evoluează, pe Cristi îl apasă singurătatea iar Mofoș ne propune un ușor exces de zel.

Timpul e al vostru și-l folosiți cum vreți. Totuși, nu pot să mă rețin din a vă invita să nu faceți concurs între cine jignește mai diplomat. Cristi, mi se pare că tu ești mărul stricat. Te rog - nu te obosi să-mi spui nu te-a întrebat nimeni. Îmi este clar că trăiești într-o indiferență forțată de indiferența primită.

Abia aștept să mai scriu o recenzie cum i-am scris Monei. Din păcate n-am încă cui.

Cea mai periculoasă creatură de pe pământ nu este nici rechinul, nici tigrul, ci bărbatul singur trecut de 30 de ani.

A... țss 😮‍💨 Să nu uit de Cozo. Dragul de Cozo. Cozo, de țigări te lași când mai ai 19 în pachet.

Ce am zis așa nașpa? Eu chiar te-am întrebat dacă ești ok pe bune. Că pare că ai trecut prin ceva ca să postezi asta.

Postat
7 hours ago, ursulake2 said:

Ia te uita cine s-a trezit din hibernare.. Ursu' Lake :D Desi numele tau spune din start mai multe decat as putea eu sa zic totusi sunt de parere ca mai bine hibernai in continuare.. Macar pana treceai de pubertate si de episodul asta depresiv in care esti. :P Nu o mai da tu in filozofii si nu te mai lega de toata lumea de pe aici ursulet ca inteligenta nu e punctul tau forte si incepi s-o dai in penibilitate cu filozofiile tale. 

Decat sa te legi de noi astai "batraneii" trecuti de 30 de ani nu mai bine ti-ai vedea tu de treaba ta si n-ai mai intra pe aici, ca stii cum e cu merele stricate, daca stau lnga ele le strica si pe cele bune ;) Ca sa fiu si eu filozof :D La varsta ta de pustiulica ar trebui sa futi pe gratis, nu sa intrii pe un forum despre curve si sa dai sfaturi barbatilor de pe acolo. Nu de alta, dar pana ajungi tu barbat mai e. In ritmul asta si la atitudinea pe care o ai, ai tu grija sa nu ajungi barbatul singur la 50 de ani la un moment dat, ca atunci vezi ce inseamna cu adevarat depresie si cat e dracu de negru ;) :P Si eu chiar iti sau sanse mari sa ajungi asa, ursulet, Ca trasaturi de barbat de valoare care sa fie instare sa-si gaseasca o femeie in viata asta nu prea ai ;) 

SI lasa-te definitiv de filozofie, ca numai aberatii zici.. "nu te masturba niciodata"? :D Mergi dracului pe la un doctor urolog de specialiate, vorbeste cu el si vezi stiintific care e treaba. inainte sa debitezi tot felul de tampenii :P 

PS: De ce nu mai scrii o recenzie din aia fenomenala? N-ai bani de mers la curve? :P Te imprumut eu? :D :P 

PS2: Nu ma cheama Cristi.. Ala cu numele de "Cristi" a fost cel mai "sub acoperire" cont pe care l-am avut, ca n-am vrut sa-si dea lumea seama ca sunt eu initial. Deci oricare altul din numele mele de pe aici "Sacalul, Umbre etc. e mai aproape de adevar...

Reputație: 622
Postat

Drag coleg @M0ff0ssda ai avut dreptate la olivia,. recunosc eu am greșit, am citit  prea repede (vârsta) și am înțeles gresit. Pt punctul 1 cer scuze. La punctul 2 cu recenziile credibile și necredibile. Da am scris cred 3 recenzii în 6 luni la ea. Oricum mulți scriu recenzii multiple la domnișoare și mie mi se pare ok și pt cititori și pt domnișoare, și lor le place sa primească rec în special bune.  Acum rec ta negativa e ok  ție  nu tia plăcut fata de restul colegilor. Asta se întâmplă, nu toți rezonam, fiecare vrea altceva, suntem diferiți, cu trăirile proprii și nici o domnișoară no sa poată sa fie pe placul tuturor. Poate unde ai fost tu mulțumit, alții no sa fie. Până aici totul ok. Ai  scris ca tu nu o recomanzi, e dreptul tău, dar zic sa nu  mai faci recomandări.  Dacă erai tu primul la ea și scriai recenzia ta, mulți nu se mai duceau , poate nici eu, și românește zis o sugeram toți care au fost foarte mulțumiți de ea. Ca noroc nu ai fost primul.  Sa zicem 20 de recenzii bune contra 1 negativa. Care sunt credibile și care nu? Eu zic toate și a ta.  Tu nu ai reușit cu ea și se întâmplă asta la toți. Sugestia mea ar fii ca poți scrie ce vrei, numa recomdare sa nu faci.  Sper ca nu te ai supărat. Dacă da poți să-mi dai un minus. 

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat
1 hour ago, Alita said:

Drag coleg @M0ff0ssda ai avut dreptate la olivia,. recunosc eu am greșit, am citit  prea repede (vârsta) și am înțeles gresit. Pt punctul 1 cer scuze. La punctul 2 cu recenziile credibile și necredibile. Da am scris cred 3 recenzii în 6 luni la ea. Oricum mulți scriu recenzii multiple la domnișoare și mie mi se pare ok și pt cititori și pt domnișoare, și lor le place sa primească rec în special bune.  Acum rec ta negativa e ok  ție  nu tia plăcut fata de restul colegilor. Asta se întâmplă, nu toți rezonam, fiecare vrea altceva, suntem diferiți, cu trăirile proprii și nici o domnișoară no sa poată sa fie pe placul tuturor. Poate unde ai fost tu mulțumit, alții no sa fie. Până aici totul ok. Ai  scris ca tu nu o recomanzi, e dreptul tău, dar zic sa nu  mai faci recomandări.  Dacă erai tu primul la ea și scriai recenzia ta, mulți nu se mai duceau , poate nici eu, și românește zis o sugeram toți care au fost foarte mulțumiți de ea. Ca noroc nu ai fost primul.  Sa zicem 20 de recenzii bune contra 1 negativa. Care sunt credibile și care nu? Eu zic toate și a ta.  Tu nu ai reușit cu ea și se întâmplă asta la toți. Sugestia mea ar fii ca poți scrie ce vrei, numa recomdare sa nu faci.  Sper ca nu te ai supărat. Dacă da poți să-mi dai un minus. 

Ai inceput bine, dar l-ai atacat din nou :) 

Sa stii ca nu a fost frumos deloc, si se vede chiar urat ce ai facut, ai atacat direct un membru care lasa recenzii, doar pentru simplul fapt ca nu ii place o fata de care tie se pare ca iti place, aparent foarte mult.

1 hour ago, Alita said:

Sa zicem 20 de recenzii bune contra 1 negativa. Care sunt credibile și care nu?

O recenzie negativa e de 100 ori mai valoroasa decat una pozitiva.

• Like 1
Postat
Acum 22 minute, altmarz a spus:

Ai inceput bine, dar l-ai atacat din nou :) 

Sa stii ca nu a fost frumos deloc, si se vede chiar urat ce ai facut, ai atacat direct un membru care lasa recenzii, doar pentru simplul fapt ca nu ii place o fata de care tie se pare ca iti place, aparent foarte mult.

O recenzie negativa e de 100 ori mai valoroasa decat una pozitiva.

Îmi pare rău eu nu lam atacat cum zici tu, nu am nici o problema cu recenzia negativă, fiecare scrie cum sa simțit , și da sunt valoroase și rec negative, eventual sa știm sa le ocolim pe respectivele. Eu altceva iam scris.  Cu recomandare. Eu pot să recomand pe una și pt tine să fie groaznic sau să no recomand și pt tine sa fie superb. De n ori  se intimplat asta.  Atât am avut de zis despre recomandare. Îmi plac de cei care scriu o rec neg dar zic ca poate alții o sa fie bine.  Oricum pt mine subiectul închis. Sa facă fiecare ce vrea. Și ma repet nu consider ca lam atacat ci mi-am exprimat părerea cred civilizat și frumos.  

• Membru Premium
Reputație: 4636
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 4 ore, Alita a spus:

Tu nu ai reușit cu ea și se întâmplă asta la toți. Sugestia mea ar fii ca poți scrie ce vrei, numa recomdare sa nu faci.  Sper ca nu te ai supărat. Dacă da poți să-mi dai un minus.

Ți-am dat eu.

Și eu zic că serviciile Oliviei sunt slabe. Aș zice Foarte slabe, dar dacă are gârlă de recenzii pozitive, là ce Rahat să mai scriu (și) eu una negativă?

Oralul este banal, aici sunt în asentimentul lu' Jiji 🥲 Tatuajul ăla de piept...E moartea căprioarei 😢 là futut... Abia dacă poți schimba vreo poziție în afară de misionar 🥺 și ar mai fi și altele de punctat dar (Repet!!!) când are GÂRLĂ de recenzii pozitive, là ce Rahat să mai scrie cineva ceva de rău despre fătucă?

E păcat să îi stricăm imaginea, nu? 🥲 

Edit: să nu se înțeleagă că ar fi Singura. Mai sunt vreo 3-4(cel puțin... atâtea am cunoscut eu recent...) care la fel, sunt praf și pulbere 🥺 Dar sunt vorbite de bine...

Nu-i păcat să le strici imaginea? 🥲

• Haha 2
  • Trist 1

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

Postat
Acum 17 minute, Cozonac77 a spus:

Ți-am dat eu.

Și eu zic că serviciile Oliviei sunt slabe. Aș zice Foarte slabe, dar dacă are gârlă de recenzii pozitive, là ce Rahat să mai scriu (și) eu una negativă?

Oralul este banal, aici sunt în asentimentul lu' Jiji 🥲 Tatuajul ăla de piept...E moartea căprioarei 😢 là futut... Abia dacă poți schimba vreo poziție în afară de misionar 🥺 și ar mai fi și altele de punctat dar (Repet!!!) când are GÂRLĂ de recenzii pozitive, là ce Rahat să mai scrie cineva ceva de rău despre fătucă?

E păcat să îi stricăm imaginea, nu? 🥲 

Edit: să nu se înțeleagă că ar fi Singura. Mai sunt vreo 3-4(cel puțin... atâtea am cunoscut eu recent...) care la fel, sunt praf și pulbere 🥺 Dar sunt vorbite de bine...

Nu-i păcat să le strici imaginea? 🥲

Bravo, ești bun. Doamne aici sa nu cutezi sa exprimi părerea sau sa zici ceva către eminenta forumului, toți sar să-l apere. Mamă cer scuze public atunci, retrag tot ceam scris.  Am scris și eu părerea mea  , , sunt nou ca vechime, am greșit, nu mai fac. Cred ca ar trebui deschis un Dg 2 pentru noi, mai prosti, certareti, atacatori cum sunt să nu ne mai amestecam  și să greșim fata de useri vechi cu statut și recenzii credibile.  Ca să încheiam subiectul greșeli mele retrag tot ce am scris și cer scuze  lui moffos. 

• Membru Premium
Reputație: 4636
Postat
Acum 3 minute, Alita a spus:

Bravo, ești bun. Doamne aici sa nu cutezi sa exprimi părerea sau sa zici ceva către eminenta forumului, toți sar să-l apere. Mamă cer scuze public atunci, retrag tot ceam scris.  Am scris și eu părerea mea  , , sunt nou ca vechime, am greșit, nu mai fac. Cred ca ar trebui deschis un Dg 2 pentru noi, mai prosti, certareti, atacatori cum sunt să nu ne mai amestecam  și să greșim fata de useri vechi cu statut și recenzii credibile.  Ca să încheiam subiectul greșeli mele retrag tot ce am scris și cer scuze  lui moffos. 

Nu-i trebuie să ceri scuze nimănui. Doar să nu ataci (aiurea, Total aiurea) recenziile sau părerea altora. Care Poate fi diferită de a ta.

Și Nici să dai note de 10 pt un oral banal...zic și eu 😇

• Minus 1

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...