Membru Premium farafiltre Reputație: 5072 Postat Iulie 5 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 5 Acum 46 minute, Criticul a spus: Parcă în Nigeria (dacă nu în Congo sau o țară din zonă) este un trib unde se laudå cu femeile lor... dacă ești musafir acolo îți cer să le fuți nevasta, sora, fiica... orice rudă de sex feminin. Acolo nimeni nu știe cine le e tatăl biologic. Antropologii spun că e metoda lor de a evita consangvinitatea.... Sper că nu te sperie că e și zona cu cea mai mare incidență de HIV de pe glob... 😛 nu știu de alte boli ce sunt, mie mi-a povestit un medic când îmi explica că stau într-o țară în top 5 mondial la HIV (asta doar la cazurile depistate căci în savană sunt comunități unde nimeni nu știe câți se nasc sau mor și din ce cauze) Inseamna ca de aici am auzit eu o vorba, ca un tata creste mii de fii, mii de fii nu cresc un tata🙂 Nu ma sperie, am citit ca au scos niste pilule de poti fute toate sidoasele.Cred ca si bulangii is in extaz ca isi pot da random ceaiu' pana si fac rana la chiur😁 dag dal gas!
Membru Premium Criticul Reputație: 6947 Postat Iulie 5 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 5 Acum 47 minute, SeqenenraTaa a spus: Păi și dacă ești un musafir gay ce faci? 😁 Cauta alt trib... sau face ceva sa nimereasca intr-o inchisoare africana, "desfunda" detinutii de acolo orice, de regula sunt "calibre" mari.... Daca e vreunul gay activ, nu-i va conveni... Si mai este un trib, unde femeile prefera burtosii, cu cat e burta m,ai mare, cu atat mai bine (tribul Bodi din Ethiopia) https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2480870/Ethiopian-Bodi-tribe-big-beautiful-men-compete-fattest.html Daca se mai rade de burta mea, acolo merg sa fiu apreciat. @farafiltre fa o vizita in Namibia, acolo e tribul: https://en.wikipedia.org/wiki/Okujepisa_omukazendu 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
SeqenenraTaa Reputație: 614 Postat Iulie 5 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 5 Acum 47 minute, Criticul a spus: Si mai este un trib, unde femeile prefera burtosii, cu cat e burta m,ai mare, cu atat mai bine (tribul Bodi din Ethiopia) https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2480870/Ethiopian-Bodi-tribe-big-beautiful-men-compete-fattest.html Daca se mai rade de burta mea, acolo merg sa fiu apreciat. În sfârșit un trib și pt mine! 😁 Dacă au si prestigiu pentru pula cât mai mică cer si cetățenie 😁 1
SeqenenraTaa Reputație: 614 Postat Iulie 5 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 5 Acum 53 minute, Criticul a spus: https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2480870/Ethiopian-Bodi-tribe-big-beautiful-men-compete-fattest.html Mi-ai amintit cu asta de o chestie ce o văzusem acum vreo 15 ani la documentarul ăla Taboo. In Mauritania ăia iau in serios expresia "Grasă și Frumoasă". Când începeau să devină adolescente și se pregăteau de căutat soți, fetele erau hrănite forțat de mamele lor cu tot felul de aluaturi lapte și grăsimi să se îngrașe. Erau hrănite ca purcicile frate, m-a șocat, le ziceau "mânca sau nu te măriți" si le băgau mâncare pe gură. https://www.theguardian.com/world/2009/mar/01/mauritania-force-feeding-marriage Și mai șocant e că tații nu aveau voie să se bage, mamele controlau tot procesul ăsta de atlete sumo in devenire 😂
Membru Premium farafiltre Reputație: 5072 Postat Iulie 5 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 5 Acum 22 minute, SeqenenraTaa a spus: Mi-ai amintit cu asta de o chestie ce o văzusem acum vreo 15 ani la documentarul ăla Taboo. In Mauritania ăia iau in serios expresia "Grasă și Frumoasă". Când începeau să devină adolescente și se pregăteau de căutat soți, fetele erau hrănite forțat de mamele lor cu tot felul de aluaturi lapte și grăsimi să se îngrașe. Erau hrănite ca purcicile frate, m-a șocat, le ziceau "mânca sau nu te măriți" si le băgau mâncare pe gură. https://www.theguardian.com/world/2009/mar/01/mauritania-force-feeding-marriage Și mai șocant e că tații nu aveau voie să se bage, mamele controlau tot procesul ăsta de atlete sumo in devenire 😂 Foagrá😆🤣 dag dal gas!
Membru Premium unsuflet Reputație: 2650 Postat Iulie 5 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iulie 5 Asta fiindcă acolo e foamete. Burta mare e semn că te descurci in viată, cam cum e lanțul gros de aur pe la "unele triburi" de la noi🤣. 1 2
Membru Premium farafiltre Reputație: 5072 Postat Iulie 5 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 5 Acum 1 oră, Criticul a spus: https://en.wikipedia.org/wiki/Okujepisa_omukazendu Me gusta! Mereu am ciulit urechile cu interes ori de cate ori am auzit...de depravare, fornicare, bigamie, poligamie ( monotonie nu)🤩 dag dal gas!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5 Postat Iulie 5 Rudareasa e ce trebuie ? Ca am vazut ca a revenit si ma atrage ambalaju’.
Membru Premium farafiltre Reputație: 5072 Postat Iulie 5 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 5 Acum 35 minute, Titus777 a spus: Rudareasa e ce trebuie ? Ca am vazut ca a revenit si ma atrage ambalaju’. Ii cam intepata, dar colaboreaza. Daca ii cazi cu dragan, posibil sa iasa ceva okay, ca potential are. Da, ambalajul chiar ii bun, mai ales pt cine prefera zvelt. Mie mi o place si la fata, ii de rasa pura🙂 1 dag dal gas!
SeqenenraTaa Reputație: 614 Postat Iulie 5 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 5 Acum 5 ore, unsuflet a spus: Asta fiindcă acolo e foamete. Burta mare e semn că te descurci in viată, cam cum e lanțul gros de aur pe la "unele triburi" de la noi🤣. Sincer eu nu is adeptul purtării chestiilor pe corp dar o fată cu aur pe ea mă atrage maxim. Mă face să mă simt ca faraonul cu soția principală din harem 😁 Chiar arată bine aurul pe femei, chiar și fake, culoarea să fie galbenă totuși. Paradoxal aurul alb sau platina mi se pare cam meh că seamănă prea mult cu argintul 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6 Postat Iulie 6 Acum 6 ore, farafiltre a spus: Ii cam intepata, dar colaboreaza. Daca ii cazi cu dragan, posibil sa iasa ceva okay, ca potential are. Da, ambalajul chiar ii bun, mai ales pt cine prefera zvelt. Mie mi o place si la fata, ii de rasa pura🙂 Dacă e adevărat ca opușii se atrag, s-ar putea să nu fie un match, ca sigur sunt cel puțin la fel de înțepat ca ea, daca nu mai înțepat. Acum ori ies scântei, ori artificii. Dar prea mă ispitește rasa aia pură ca să-i dau swipe left, ca eu cu doua pirande mi-am făcut mâna. Mersi ! Dacă ajung, povestesc.
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Iulie 6 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Iulie 6 3 hours ago, Titus777 said: Dacă e adevărat ca opușii se atrag, s-ar putea să nu fie un match, ca sigur sunt cel puțin la fel de înțepat ca ea, daca nu mai înțepat. Acum ori ies scântei, ori artificii. Dar prea mă ispitește rasa aia pură ca să-i dau swipe left, ca eu cu doua pirande mi-am făcut mâna. Mersi ! Dacă ajung, povestesc. "Prietene" Titus, hai sa-ti fui un pic de ajutor ca tot ne stim noi de mult si ne-am "imprietenit" pe aici La prima intalnire cu Rudareasa a fost fix ce trebuie. Doar ca aia era acum vreo 2 ani, cand era mai pe la inceputul carierei si nu avea tatuajele alea pe ea. Ajunsesem la ea dupa ce fusesem la o pustoaica e 19 ani care ma enervase cu un sex mecanic si nu avusesem cu ea nici o chimie. Deci era al doilea numar al meu din seara aia si Rudareasa a fost "wwwauu". Mi-a si luat banii la sfarsit si a facut cam tot ce vrut pula mea.Ba parca mi-a fost si un pic ciuda ca la cat era de pasionala si pofticioasa n-am dus eu cat ar fi putut duce ea. A fost totusi singura data cand nu mi-a cerut banii la inceput. O periaoda a disparut dupa treaba aia si chiar o cautam si imi doream sa revina. Dupa reaparitie am mai avut vreo 3 vizite, dar a fost din ce i nce mai rau parca... Au aparut tatuajale si s-a mai profesionalizat un pic. Si eu i-am povestit tot felul de prostii, despre "oata cea firava" si alea alea si poate nu trebuia... Cel mai naspa e ca o data sunt absolut sigur ca m-a controlat la portofel. Nu a furat nimic din el ,dar mi l-a verificat 100% ca sunt faorte atent la detalii si mi-am dat seama. De asta am si banuit-o la un moment dat ca are acelasi "profesor" cu "oata cea firava" Asta cu umblatul la portofel, faptul ca ofera aceleasi servicii totale la acelasi pret, graiul oltenesc, faptul ca au mintit amandoua ca sunt din Craiova la inceput si inca ceva. A dat-o sus si tare la un moment dat inainte sa ma termin ca vrea sa-mi inghita sperma si m-a pacalit, ca la final a mers la chiuveta si a scuipat, deci era doar marketing Asa ceva doar "oata cea firava" mi-a mai facut, dar aia macar a fost si "cuminte": de cateva ori si a inghitit absolut tot Are vrajeala puternica pe ea tigancusa si tot timpul mi s-a parut ca e lucida si calcualta la maxim si asteapta sa-ti prinda momentul de slabiciune ca sa te faca Daca esti si tu intepat, mici sanse sunt sa ai cu ea o intalnire reusita, ca eu cand m-am dus intepat, rezultatul a fost ca dupa ce m-am dezbracat, m-am imbracat la loc, "am certat-o" un pic si am plecat. Totusi exista un respect intre noi si un pic de chimie si niciodata nu ne-am vorbit urat unul altuia. Chiar si atunci cand m-am imbracat si am plecat de la ea nemultumit am facut-o intr-un mod finut si civilizat. Dintr-un motiv sau altul Rudareasa nu a fost niciodata prima mea optiune si vizitele la ea au fost mai mult o sulutie de avarie cand nu ajungeam la altele... Fizic imi place, dar parca ii lipseste ceva... De aici iti tragi tu singur concluziile si te hotarasti daca vrei sa o vizitezi sau nu 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6 Postat Iulie 6 Acum 8 ore, ShadowX40 a spus: "Prietene" Titus, hai sa-ti fui un pic de ajutor ca tot ne stim noi de mult si ne-am "imprietenit" pe aici La prima intalnire cu Rudareasa a fost fix ce trebuie. Doar ca aia era acum vreo 2 ani, cand era mai pe la inceputul carierei si nu avea tatuajele alea pe ea. Ajunsesem la ea dupa ce fusesem la o pustoaica e 19 ani care ma enervase cu un sex mecanic si nu avusesem cu ea nici o chimie. Deci era al doilea numar al meu din seara aia si Rudareasa a fost "wwwauu". Mi-a si luat banii la sfarsit si a facut cam tot ce vrut pula mea.Ba parca mi-a fost si un pic ciuda ca la cat era de pasionala si pofticioasa n-am dus eu cat ar fi putut duce ea. A fost totusi singura data cand nu mi-a cerut banii la inceput. O periaoda a disparut dupa treaba aia si chiar o cautam si imi doream sa revina. Dupa reaparitie am mai avut vreo 3 vizite, dar a fost din ce i nce mai rau parca... Au aparut tatuajale si s-a mai profesionalizat un pic. Si eu i-am povestit tot felul de prostii, despre "oata cea firava" si alea alea si poate nu trebuia... Cel mai naspa e ca o data sunt absolut sigur ca m-a controlat la portofel. Nu a furat nimic din el ,dar mi l-a verificat 100% ca sunt faorte atent la detalii si mi-am dat seama. De asta am si banuit-o la un moment dat ca are acelasi "profesor" cu "oata cea firava" Asta cu umblatul la portofel, faptul ca ofera aceleasi servicii totale la acelasi pret, graiul oltenesc, faptul ca au mintit amandoua ca sunt din Craiova la inceput si inca ceva. A dat-o sus si tare la un moment dat inainte sa ma termin ca vrea sa-mi inghita sperma si m-a pacalit, ca la final a mers la chiuveta si a scuipat, deci era doar marketing Asa ceva doar "oata cea firava" mi-a mai facut, dar aia macar a fost si "cuminte": de cateva ori si a inghitit absolut tot Are vrajeala puternica pe ea tigancusa si tot timpul mi s-a parut ca e lucida si calcualta la maxim si asteapta sa-ti prinda momentul de slabiciune ca sa te faca Daca esti si tu intepat, mici sanse sunt sa ai cu ea o intalnire reusita, ca eu cand m-am dus intepat, rezultatul a fost ca dupa ce m-am dezbracat, m-am imbracat la loc, "am certat-o" un pic si am plecat. Totusi exista un respect intre noi si un pic de chimie si niciodata nu ne-am vorbit urat unul altuia. Chiar si atunci cand m-am imbracat si am plecat de la ea nemultumit am facut-o intr-un mod finut si civilizat. Dintr-un motiv sau altul Rudareasa nu a fost niciodata prima mea optiune si vizitele la ea au fost mai mult o sulutie de avarie cand nu ajungeam la altele... Fizic imi place, dar parca ii lipseste ceva... De aici iti tragi tu singur concluziile si te hotarasti daca vrei sa o vizitezi sau nu Mersi prietene ! 😁 Din ce ai relatat aici, nu prea e de mers. Dar nu e un NU hotărât, ca n-ar fi prima oara când am făcut fată faină și cu bun simț, dintr-o țepară, trecută de “gura lumii” la de evitat. Și n-ar fi nici prima oară când informațiile date de tine, mi-au influențat o decizie. Faza cu înghițitul, eu n-am pățit-o, dar cu îmbrăcatul și plecatul, s-a mai întâmplat și la case mari. Chiar când a reușit să mă enerveze o față cunoscuta, dar cu o inimă rea.
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 5041 Postat Iulie 6 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iulie 6 Acum 9 minute, M0ff0ss a spus: O discuție mai veche parcă te-ndemna să scrii.. se pare că a câștigat acel baigli care nu vrea să deranjeze. Culmea, într-o eră în care dómină recenziile de 10 cu * și felicitări, parcă am mai vrea să citim și ceva.. pe bune. 🙂 Ca să fiu cinstit până la capăt.... Am ajuns la concluzia că habar n-am să scriu recenzii. Eu povestesc întâlnirea și trăirile mele. Și sunt ale Mele. E perspectiva mea. În ce privește fătucile.... Multe din ele Nici măcar nu se fut. Ce PLM de recenzie să și lași când te duci undeva și nu fuți.... să nu ajungi să fuți... Dar (într-adevăr) notele sunt de 10, la sex... 🥲 1 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
M0ff0ss Reputație: 925 Postat Iulie 6 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 6 Acum 11 minute, Cozonac77 a spus: ... În ce privește fătucile.... Multe din ele Nici măcar nu se fut. Ce PLM de recenzie să și lași când te duci undeva și nu fuți.... să nu ajungi să fuți ... Mai erá și blondă.. 😂 2
jocrep1 Reputație: 1114 Postat Iulie 7 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 7 Acum 6 ore, Cozonac77 a spus: Ca să fiu cinstit până la capăt.... Am ajuns la concluzia că habar n-am să scriu recenzii. Eu povestesc întâlnirea și trăirile mele. Și sunt ale Mele. E perspectiva mea. În ce privește fătucile.... Multe din ele Nici măcar nu se fut. Ce PLM de recenzie să și lași când te duci undeva și nu fuți.... să nu ajungi să fuți... Dar (într-adevăr) notele sunt de 10, la sex... 🥲 Parera mea... nici nu trebuie sa scrii mai mult decât trăirile tale. Nu trebuie sa îți dau eu sfaturi, doar ziceam, ești vulpoi bătrân, dar ăștia cu "bergenbier" putem sa extragem esențialul din ce scrii, chiar dacă notele sunt de 10. Hai sa trăiești (bine)! S-auzim de bine! 3
SeqenenraTaa Reputație: 614 Postat Iulie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 7 Acum 23 minute, Titus777 a spus: Eu dădeam mult mai bine decât domnișoru’, într-o poza din asta. 😉 Eu mă gândeam la altceva. Cum ea face astea pt OF, si followerii acolo in general is de ăștia de vârstă medie mai cu burtică, cam greu se identifică ei cu junele. Ori OF e practic pe aceleași principii ca hierogamia din antichitate, când făcea sex preoteasa cu o statuie a zeului, in cazul OF modela teoretic face sex cu subscriberu prin transpunerea junelui pe cameră. Oricum a scris că nu caută model pt OF deci are "partener de suferință" 😁
Membru Premium Criticul Reputație: 6947 Postat Iulie 7 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 7 Acum 28 minute, SeqenenraTaa a spus: Eu mă gândeam la altceva. Cum ea face astea pt OF, si followerii acolo in general is de ăștia de vârstă medie mai cu burtică, cam greu se identifică ei cu junele. Ori OF e practic pe aceleași principii ca hierogamia din antichitate, când făcea sex preoteasa cu o statuie a zeului, in cazul OF modela teoretic face sex cu subscriberu prin transpunerea junelui pe cameră. Oricum a scris că nu caută model pt OF deci are "partener de suferință" 😁 În principiu, după o anumită vârstå ajungi la stabilitate financiară și atunci îți permiți cheltuieli pe care un june nu prea poate (ca student, tânăr angajat etc). În plus, tinerii poate găsesc în cercul lor, pentru cei trecuți de 35 de ani e cam strident să se dea la astea de 20+ ani într-un loc populat. Și mai este și criza vârstei mijlocii când intervine tentația de a căuta ce nu ți-ai permis când erai tânăr... Eu acum câteva decenii eram tânăr și sărac... după muncă pe brânci în zeci de ani, nu mai sunt tânăr... 3 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
SeqenenraTaa Reputație: 614 Postat Iulie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 7 Acum 1 minut, Criticul a spus: Eu acum câteva decenii eram tânăr și sărac... după muncă pe brânci în zeci de ani, nu mai sunt tânăr... Plm, cam așa și eu...
jocrep1 Reputație: 1114 Postat Iulie 7 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 7 Acum 49 minute, Criticul a spus: În principiu, după o anumită vârstå ajungi la stabilitate financiară și atunci îți permiți cheltuieli pe care un june nu prea poate (ca student, tânăr angajat etc). În plus, tinerii poate găsesc în cercul lor, pentru cei trecuți de 35 de ani e cam strident să se dea la astea de 20+ ani într-un loc populat. Și mai este și criza vârstei mijlocii când intervine tentația de a căuta ce nu ți-ai permis când erai tânăr... Eu acum câteva decenii eram tânăr și sărac... după muncă pe brânci în zeci de ani, nu mai sunt tânăr... Cred ca asta e tiparul multora de aici. Cel puțin eu ma regăsesc oarecum în ce ai scris. După o anumita vârsta din lipsa de timp și alte cele am început sa fiu mai mult culegator (decat vânător). S-auzim de bine! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7 Postat Iulie 7 Acum 2 ore, SeqenenraTaa a spus: Eu mă gândeam la altceva. Cum ea face astea pt OF, si followerii acolo in general is de ăștia de vârstă medie mai cu burtică, cam greu se identifică ei cu junele. Ori OF e practic pe aceleași principii ca hierogamia din antichitate, când făcea sex preoteasa cu o statuie a zeului, in cazul OF modela teoretic face sex cu subscriberu prin transpunerea junelui pe cameră. Oricum a scris că nu caută model pt OF deci are "partener de suferință" 😁 Da, ai dreptate. Dar si eu când văd cum o fute unu out of shape, parcă îmi scade libidoul. Dar eu sunt o **spam editat**tate în calculul ăsta. Mai bine făcea una focusată pe ea sau strict pe penetrare, din alt POV. Am văzut și mai rău la alte fete. Din aia burtoși și flocoși, cu puța mică. :))
SeqenenraTaa Reputație: 614 Postat Iulie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 7 Acum 1 minut, Titus777 a spus: Din aia burtoși și flocoși, cu puța mică. :)) Păi din ăia i-ar trebui să match audiența. In general ăia pe OF sunt prea timizi să meargă la sex pe bune din multe motive inclusiv că is burtoși flocoși cu puța mică 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7 Postat Iulie 7 Ma jur ca-mi plătesc abonament doar ca să-l minusez pe Mofoș, până nu mai am ce minusa și mă apuc să-i vânez postările. Eu înțeleg ca nu-ți place ceva și e dreptul tau sa ai propria părere. Dar ca sa influențezi o reputație în sensul greșit, când nu e ceva flagrant, cum faci cu postările mele, e cel puțin aiurea. Ca am mai multe experiență decât majoritatea forumiștilor, am dat și multe recenzii. Recenzii bune, nu ca alea de pe Emag, apreciate și de colegii vechi și de unele d-re. Multe cu analiză destul de obiectivă și de complexa. Deci faci un rău comunității, din motive pur personale.
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Iulie 7 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Iulie 7 6 minutes ago, Titus777 said: Ma jur ca-mi plătesc abonament doar ca să-l minusez pe Mofoș, până nu mai am ce minusa și mă apuc să-i vânez postările. Eu înțeleg ca nu-ți place ceva și e dreptul tau sa ai propria părere. Dar ca sa influențezi o reputație în sensul greșit, când nu e ceva flagrant, cum faci cu postările mele, e cel puțin aiurea. Ca am mai multe experiență decât majoritatea forumiștilor, am dat și multe recenzii. Recenzii bune, nu ca alea de pe Emag, apreciate și de colegii vechi și de unele d-re. Multe cu analiză destul de obiectivă și de complexa. Deci faci un rău comunității, din motive pur personale. Mai Titus, n umai pune atat la suflet, ca nu asta e ideea, sa ne minusam intre noi si sa ne certam ca tampitii Secretul e, cand vezi unul mai scortos asa ca Mofos, sa-l lasi in treaba lui, ca reputatia de aici chiar nu conteaza, ca nu traiesti pe forum. Nu mai da cu bata-n balta si acum cand chiar ai reputatie pozitiva, nu te-ai cesrat cu nimeni si totul e ok Pana la urma e dreptul omului sa-i placa sau nu postarile tale si sa le aprecieze cu plus sau cu minus dupa bunul lui plac. PS: Asta-mi aminteste de cand m-am luat eu grav de unul acum in trecut. Cred ca de Ferry Sabin era vorba. SI ala, avand cont premium m-a minusat pe toate postarile. Culmea a fost ca aveam o reputatie atat de buna ca si dupa taote minusurile lui tot peste vreo 100 pe plus ramasesem La fel e cazul si acum cu Mofos.. Omul are peste 700 reputatia, dec imai mare decat numarul lu ide postari. Si daca-t ifuti saptamani din viata aiurea sa-i dai minus la absolut toate postarile tot pe plus ramane omul si oricum i se rupe. Deci sfatul meu e sa va impacati, sa va pupati si sa va luati in brate
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7 Postat Iulie 7 Acum 2 minute, ShadowX40 a spus: Mai Titus, n umai pune atat la suflet, ca nu asta e ideea, sa ne minusam intre noi si sa ne certam ca tampitii Secretul e, cand vezi unul mai scortos asa ca Mofos, sa-l lasi in treaba lui, ca reputatia de aici chiar nu conteaza, ca nu traiesti pe forum. Nu mai da cu bata-n balta si acum cand chiar ai reputatie pozitiva, nu te-ai cesrat cu nimeni si totul e ok Pana la urma e dreptul omului sa-i placa sau nu postarile tale si sa le aprecieze cu plus sau cu minus dupa bunul lui plac. PS: Asta-mi aminteste de cand m-am luat eu grav de unul acum in trecut. Cred ca de Ferry Sabin era vorba. SI ala, avand cont premium m-a minusat pe toate postarile. Culmea a fost ca aveam o reputatie atat de buna ca si dupa taote minusurile lui tot peste vreo 100 pe plus ramasesem La fel e cazul si acum cu Mofos.. Omul are peste 700 reputatia, dec imai mare decat numarul lu ide postari. Si daca-t ifuti saptamani din viata aiurea sa-i dai minus la absolut toate postarile tot pe plus ramane omul si oricum i se rupe. Deci sfatul meu e sa va impacati, sa va pupati si sa va luati in brate Da prietene, dar uite ce postare a minusat, ca ma apuca și râsu’. :)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum