Membru Premium farafiltre Reputație: 5076 Postat Iulie 20 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 20 Acum 16 minute, M0ff0ss a spus: Toată lumea, blonde-n sus.. blonde-n jos! Dar de-o brunetă n-ați spune ceva.. Cre' că de 3 zile mă chinui să prind loc la o verișoară.. 🤬 I-am dat și laic la poze, sper să fie ok 🙂 Cand aud de verisoare primele nume ce mi vin in minte ie jasmin, Irina si naty🙂 dag dal gas!
SeqenenraTaa Reputație: 625 Postat Iulie 20 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 20 Acum 2 minute, M0ff0ss a spus: Cre' că de 3 zile mă chinui să prind loc la o verișoară.. 🤬 I-am dat și laic la poze, sper să fie ok 🙂 Verișoara nu era blondă/șatenă? 1
M0ff0ss Reputație: 924 Postat Iulie 20 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 20 Acum 5 minute, ShadowX40 a spus: ... Ionela poate nu se ridica la nivelul lor la tehnica in pat ca-i mai incepatoare asa, dar la caracter e de 10 ori mai ce trebuie ... Cum se face că, de când ai băgat o fisă la dânsa.. s-a cam pierdut? Se arată a 3-a nuntă?
Membru Premium farafiltre Reputație: 5076 Postat Iulie 20 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 20 Acum 5 minute, SeqenenraTaa a spus: Verișoara nu era blondă/șatenă? Aia i varuța (corainei), verisoara ii alta💁🏾♂️ 1 dag dal gas!
M0ff0ss Reputație: 924 Postat Iulie 20 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 20 Acum 2 minute, farafiltre a spus: Cind aud de verisoare primele nume ce mi vin in minte ie jasmin, Irina si naty🙂 Oh.. ce oftat m-a luat.. d-astea nu se face! É urât.. să trezești amintiri 😋 * Noroc că una dintre ele mai se plimbă pe malurile Begăi.. rar, ce-i drept.
ShadowX40 Reputație: 232 Postat Iulie 20 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Iulie 20 2 minutes ago, M0ff0ss said: Cum se face că, de când ai băgat o fisă la dânsa.. s-a cam pierdut? Se arată a 3-a nuntă? Are fata problemele ei personale.. Nu le dezbatem aici ca nu-i cazul. Am bagat ciar 2 fise la ea si pentru a 3-a ma pregateam sa merg si pana la Arad Din pacate la Arad am vazut ca a ajuns colega ei singura.... Ar fi misto sa mai revina prin zona, ca era ce trebuie... Dar cine stie.. PS: Ma consolez cu gandul ca "blona netatuata" oricum revine ca mi-a zis ea mie si o cred
ShadowX40 Reputație: 232 Postat Iulie 20 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Iulie 20 @farafiltre Ca daca nu te citez nu observi postarea... Totusi.... Cine PLM e "futem sau ne futem"?
SeqenenraTaa Reputație: 625 Postat Iulie 20 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 20 Acum 9 minute, farafiltre a spus: Aia i varuța (corainei), verisoara ii alta💁🏾♂️ Da da, vărutza... Dacă stau să mă gândesc nu am mai văzut-o de jumătate de an, cred că remediez zilele astea 😁
Membru Premium farafiltre Reputație: 5076 Postat Iulie 20 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 20 Acum 5 minute, ShadowX40 a spus: @farafiltre Ca daca nu te citez nu observi postarea... Totusi.... Cine PLM e "futem sau ne futem"? Am vazut, n am zis nimic ca e' mai multiforma si a pierdut multicel din tonus ( odata avea carnea indesata ca la purcei, cum imi place mie) si stiu ca nu te intereseaza. Pe Dan il coafeaza, ca face anal😁 dag dal gas!
Membru Premium farafiltre Reputație: 5076 Postat Iulie 20 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 20 Acum 10 minute, SeqenenraTaa a spus: Da da, vărutza... Dacă stau să mă gândesc nu am mai văzut-o de jumătate de an, cred că remediez zilele astea 😁 Doar am vazut o si am stat putin la cioace...cred ca am si fumat, dar de punctat n am punctat. dag dal gas!
ShadowX40 Reputație: 232 Postat Iulie 20 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Iulie 20 Just now, farafiltre said: Am vazut, n am zis nimic ca e' mai multiforma si a pierdut multicel din tonus ( odata avea carnea indesata ca purcei, cum imi place mie) si stiu ca nu te intereseaza. Pe Dan il coafeaza, ca face anal😁 Aaaa.. ok.. Atunci nu insist Desi sa stii ca asa, ca o exceptie, game over care e mica s iindesata la pat m-a impresionat intotdeauna si e printre putinele la care asta na fost un impediment
Membru Premium farafiltre Reputație: 5076 Postat Iulie 20 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 20 Acum 5 minute, ShadowX40 a spus: Aaaa.. ok.. Atunci nu insist Desi sa stii ca asa, ca o exceptie, game over care e mica s iindesata la pat m-a impresionat intotdeauna si e printre putinele la care asta na fost un impediment Mie nu mi pare indesata, doar ca nu i slaba. Si ea are carnita moale la o varsta ...la care n ar fii chiar permis...se prezinta de parca are vreo trei nasteri🥲 Da, are un stil aparte, si cand muceste de iti asuda in brate...mie'imi da capatul😁 dag dal gas!
Membru Premium altmarz Reputație: 6903 Postat Iulie 21 Membru Premium Postat Iulie 21 52 minutes ago, jocrep1 said: Locatie 8,5: pe Ciprian Porumbescu, celebrele locații de acolo. Sa-mi bag pl de mai merg acolo, macar la R Towers am avut (si) experiente bune. 😆 1
jocrep1 Reputație: 1141 Postat Iulie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 21 Acum 2 minute, altmarz a spus: Sa-mi bag pl de mai merg acolo, macar la R Towers am avut (si) experiente bune. 😆 Am avut bune și nebune la ambele zone. Nu degeaba se zice ca omul sfințește locul. De data asta Ema a ridicat cota zonei... cel puțin pentru mine. S-auzim de bine! 1
ShadowX40 Reputație: 232 Postat Iulie 21 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Iulie 21 Sunt doar niste apartamente in regim hotelier mai baieti... Iar locatiile de care vorbiti voi sunt in niste blocuri noi unde de obicei totul e nou, modern si curat Acum 20 de ani mergeam la celebra Lore, cea mai veche curva din Timisoara in garsinierele de pe Labirint 10. Cei veterani stiu despre ce vorbesc. O camaruta minuscula, un pat de o prersoana, ca matrimonial n-avea cum sa incapa acolo, o masuta si poate un televizor mic din ala cu tub catodic cum erau pe vremuri prins undeva sus cu un suport pe perete ca altundeva n-avea loc. Baia era minuscula cu nici o sansa sa incapa o cada sau macar o cabina de dus in ea. Aveai doar o chiuvete minuscula, un WC si te spalai cu dusul pe jos daca doreai Si-n zilele noastre facem fite la apartamente noi cu minim 2 camere, open space compus din bucatarie si sufragerie cu mobilier nou si dormitor cu pat mare matrimonial. Va spargeti in figuri ca n-aveti loc de parcare sau ca faceti cu masina mai mult de 10-15 minute pana la locatie. Tare mi-ar placea sa simtiti si voi experienta mersului la curve de acum 20 de ani. Si nu doar Lore statea in locatia aia modesta. Majoritatea curvelor asa le gaseai. In cel mai fericit caz stateau intr-un apartamet din ala batranesc cu 2 camere, mobila veche si pat care scartaia teribil Si acum unii au pretentia ca in apartament la curve sa aiba confort mai bun decat la ei acasa 1
jocrep1 Reputație: 1141 Postat Iulie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 21 Acum 7 minute, ShadowX40 a spus: Sunt doar niste apartamente in regim hotelier mai baieti... Iar locatiile de care vorbiti voi sunt in niste blocuri noi unde de obicei totul e nou, modern si curat Acum 20 de ani mergeam la celebra Lore, cea mai veche curva din Timisoara in garsinierele de pe Labirint 10. Cei veterani stiu despre ce vorbesc. O camaruta minuscula, un pat de o prersoana, ca matrimonial n-avea cum sa incapa acolo, o masuta si poate un televizor mic din ala cu tub catodic cum erau pe vremuri prins undeva sus cu un suport pe perete ca altundeva n-avea loc. Baia era minuscula cu nici o sansa sa incapa o cada sau macar o cabina de dus in ea. Aveai doar o chiuvete minuscula, un WC si te spalai cu dusul pe jos daca doreai Si-n zilele noastre facem fite la apartamente noi cu minim 2 camere, open space compus din bucatarie si sufragerie cu mobilier nou si dormitor cu pat mare matrimonial. Va spargeti in figuri ca n-aveti loc de parcare sau ca faceti cu masina mai mult de 10-15 minute pana la locatie. Tare mi-ar placea sa simtiti si voi experienta mersului la curve de acum 20 de ani. Si nu doar Lore statea in locatia aia modesta. Majoritatea curvelor asa le gaseai. In cel mai fericit caz stateau intr-un apartamet din ala batranesc cu 2 camere, mobila veche si pat care scartaia teribil Si acum unii au pretentia ca in apartament la curve sa aiba confort mai bun decat la ei acasa Eu înțeleg ce zici și tu, dar 8,5 nu e nota mica. Cam știm și noi ce e un 10. Nu cred ca e cazul acolo. In rest nu sunt plângeri, dar am observat ca se cam profita de activitatea fetelor și pe niște apartamente mediu ca și calitate a dotarilor și finisajelor și se cer prețuri destul de piperate. Daca tot e sa vorbim de apartamente cu finisaje și lucratura bună de 10, pentru mine rămâne Future Residence. Daca mai e și mobilat bine atunci e complet. Nu pot sa compar ce era înainte cu vremurile actuale, ca înainte dacă aveai termopane erai baron local. Sau televizor color... S-auzim de bine!
ShadowX40 Reputație: 232 Postat Iulie 21 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Iulie 21 19 minutes ago, jocrep1 said: Eu înțeleg ce zici și tu, dar 8,5 nu e nota mica. Cam știm și noi ce e un 10. Nu cred ca e cazul acolo. In rest nu sunt plângeri, dar am observat ca se cam profita de activitatea fetelor și pe niște apartamente mediu ca și calitate a dotarilor și finisajelor și se cer prețuri destul de piperate. Daca tot e sa vorbim de apartamente cu finisaje și lucratura bună de 10, pentru mine rămâne Future Residence. Daca mai e și mobilat bine atunci e complet. Nu pot sa compar ce era înainte cu vremurile actuale, ca înainte dacă aveai termopane erai baron local. Sau televizor color... S-auzim de bine! Ce nu intelegeti voi e ca nu conteaza lucratura si finisajele apartamentelor si nu trebuie sa fie de nota 10 ca NU LOCUIM in ele, doar mergem la futut Nici macar ca investitie pentru inchiriat nu cauta oamenii de obicei apartamente cu lucratura si finisaje de nota 10. Unii nici macar ca sa locuiasca ei personal in ele, ca nu sunt asa pretentiosi Cu televizorul color ai cam dat-o cu bata-n balta, ca dupa revolutie cam toata lumea de la oras avea Si asta era acum 30 si ceva de ani Cel putin in Timisoara cam toti aveau
SeqenenraTaa Reputație: 625 Postat Iulie 21 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 21 1 oră în urmă, ShadowX40 a spus: Tare mi-ar placea sa simtiti si voi experienta mersului la curve de acum 20 de ani. Si nu doar Lore statea in locatia aia modesta. Majoritatea curvelor asa le gaseai. In cel mai fericit caz stateau intr-un apartamet din ala batranesc cu 2 camere, mobila veche si pat care scartaia teribil Eu aș vrea să fie ca acum 10 ani când găseam multe pe Take, Modern, chiar si ghena aia de Divizie 9 Cavalerie (nu pot să cred că regret favela aia 😂) Acum destule merg in Giroc, Dumbrăvița, Sagului. Pai așa mai bine merg la Arad direct 😁 Sau pe sate la tipa din Charlottenburg. Btw e mișto blocul ăla pe Devereux in spate la Hornbach? Că e o tipă la care aș reveni dar mi se pare că merg deja in Dumbrăvița acolo.
jocrep1 Reputație: 1141 Postat Iulie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 21 Acum 34 minute, ShadowX40 a spus: Ce nu intelegeti voi e ca nu conteaza lucratura si finisajele apartamentelor si nu trebuie sa fie de nota 10 ca NU LOCUIM in ele, doar mergem la futut Nici macar ca investitie pentru inchiriat nu cauta oamenii de obicei apartamente cu lucratura si finisaje de nota 10. Unii nici macar ca sa locuiasca ei personal in ele, ca nu sunt asa pretentiosi Cu televizorul color ai cam dat-o cu bata-n balta, ca dupa revolutie cam toata lumea de la oras avea Si asta era acum 30 si ceva de ani Cel putin in Timisoara cam toti aveau Pai atunci orice are niște pereți și sa ai unde face un dus, un pat ar fi de 10? Cu televizorul am zis de comparație cu trecutul, nu neapărat cu 20 de ani in urma. Dacă tu ai comparat cu 20 de ani în urma eu am dat exemplu și mai jos. Un apartament la ora actuala pe care îl poți nota de 10 e al Andei. S-auzim de bine!
jocrep1 Reputație: 1141 Postat Iulie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 21 Acum 7 minute, SeqenenraTaa a spus: Eu aș vrea să fie ca acum 10 ani când găseam multe pe Take, Modern, chiar si ghena aia de Divizie 9 Cavalerie (nu pot să cred că regret favela aia 😂) Acum destule merg in Giroc, Dumbrăvița, Sagului. Pai așa mai bine merg la Arad direct 😁 Sau pe sate la tipa din Charlottenburg. Btw e mișto blocul ăla pe Devereux in spate la Hornbach? Că e o tipă la care aș reveni dar mi se pare că merg deja in Dumbrăvița acolo. Ala pe Devereux poți vedea ceva în pozele lui Cami. Nu am fost la ea dar au fost mai multe acolo și la care am fost, știu apartamentul. La fel, bloc nou dar probleme cu canalizarea. Când am deschis ușa de la coșul gunoi la bucătărie sa arunc chestii a venit un damf... Chiar fetele se plângeau de chestia asta și la baie, ca mai vin mirosuri și aerisesc continuu. Pai asta as putea sa îl consider de 10? Doar ca am unde sa fut și nu ma plouă? Am dat o nota bunicica și acolo, dar pana la 10 mai e de munca. Cred ca am dezbătut destul problema notarii apartamentelor. Eu ma opresc aici, ca altfel o iau pe urmele lui nellu și ma suspectează careva ca am interese imobiliare în anumite zone și fac lobby pe aici. S-auzim de bine! 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 5076 Postat Iulie 21 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 21 Apartamentul pe care il folosea TaniaRing, in Balcescu cam de cate stele era?Apartamentul ala din alt film, restructurat antichizat, mobila "veche", ancadramente pă păreti, cica avea si camera ascunsa pentru gugustiuci... doar vreo doua fresce ii lipsea 🤩 In zi de sarbatoare se putea participa si la slujba, la biserica aia d'o frecventeaza Fritz Duminica 3 dag dal gas!
Membru Premium altmarz Reputație: 6903 Postat Iulie 22 Membru Premium Postat Iulie 22 9 hours ago, SeqenenraTaa said: Btw e mișto blocul ăla pe Devereux in spate la Hornbach? Că e o tipă la care aș reveni dar mi se pare că merg deja in Dumbrăvița acolo. Cum sa fie misto un bloc? E bloc nou, plm. Sunt 3-4 blocuri noi, cred ca au 4 etaje, nu sunt mari. Sunt mai bune saltelele ca la R Towers 😂 1 2
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 5046 Postat Iulie 22 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iulie 22 La 20.07.2025 la 23:15, ShadowX40 a spus: @Cozonac77 Vere eu cred c-ai luat-o pe blonda netatuata si ati fugit in lume c-a disparut si ea din oras si tu de pe aici Sa fie intr-un ceas bun! Am avut un weekend greu... Foarte greu 🥲 La 21.07.2025 la 1:02, SeqenenraTaa a spus: Să ne cheme măcar la nuntă 😁 Nu-l chem decât pe Nellu, atât. 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
SeqenenraTaa Reputație: 625 Postat Iulie 22 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 22 Acum 18 minute, Cozonac77 a spus: Am avut un weekend greu... Foarte greu 🥲 Nu-l chem decât pe Nellu, atât. Am auzit că ai combinat două blonde din același bloc?
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 5046 Postat Iulie 22 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iulie 22 Acum 24 minute, SeqenenraTaa a spus: Am auzit că ai combinat două blonde din același bloc? Zvonuri... Singura cu care am vb în weekend a fost o brunetă. Și m-a trimis la o "blondă" 🥹 N-ar fi zis "Hai să-ți dau o ciorbă... acră" 😌 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum