Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 33 minute, farafiltre a spus:

Alea inteligente de farmacie ce ti iau si inaltimea, fac medii, calculeaza tesut adipos ...draci, laci, nu trec de 150 ? Par performante, unele au si viu grai...poate ajungi sa le auzi ca ti solicita sa urcati pe rand😆

Bună idee, plus că unele farmaciste is buuune rău, poate combini ceva 😁

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Chiar acum, SeqenenraTaa a spus:

Ce faci 😅

• Minus 1
  • Membru Premium
Reputație: 7309
Postat
3 minutes ago, SeqenenraTaa said:

Oare dacă o am mare... rețeta...le impresionează? 🥹

Vizitator
Postat
Acum 5 minute, altmarz a spus:

Oare dacă o am mare... rețeta...le impresionează? 🥹

Numai dacă e pentru priapism 😁

Reputație: 1482
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 2 ore, altmarz a spus:

Si irina tot acolo vindea fructe, ma rog, langa
Si ma rog, altfel de fructe. 😂

Cu legumele am venit eu...🤣

Pai trebuia sa duci ceva legume și la fetele alea de se plângeau pe aici de băieții orașului. Ca cică ele au primit doar cornichon.

S-auzim de bine! 

• Membru Premium
Postat
1 minute ago, jocrep1 said:

Pai trebuia sa duci ceva legume și la fetele alea de se plângeau pe aici de băieții orașului.

Aaa stai, ca nu am vazut. Cine? Le-as duce 🤣

Postat
Acum 12 minute, SeqenenraTaa a spus:

Iti trec toate durerile când le vezi. Știu ce zici. 

S-auzim de bine! 

Postat
Acum 2 minute, altmarz a spus:

Aaa stai, ca nu am vazut. Cine? Le-as duce 🤣

Eeee, e mai demult. Dar nu le-am uitat eu. Mi-au rămas la inima...

S-auzim de bine! 

• Haha 3
  • Membru Premium
Reputație: 5348
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
Acum 26 minute, SeqenenraTaa a spus:

Mi ar place sa ma am bine cu una.. .unele chiar par pregatite, cred ca stiu niste combinatii chimice foarte precise🤩

dag dal gas!

• Membru Premium
Reputație: 6849
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
1 oră în urmă, farafiltre a spus:

Cat mai ie dovleceii? 

Chiar nu știu... (cum să zic să nu pară rău intenționat) 😇

• Haha 1

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

Vizitator
Postat
Acum 21 minute, farafiltre a spus:

Mi ar place sa ma am bine cu una.. .unele chiar par pregatite, cred ca stiu niste combinatii chimice foarte precise🤩

Am încercat să agăț vreo 2-3 când eram mai tânăr dar am... Eșuat 😁

Interesant e că Dona are cele mai multe bunăciuni, la restul is cam meh, unele au prins pe Gheorghiu Dej.

• Membru Premium
Postat
Acum 16 minute, SeqenenraTaa a spus:

Interesant e că Dona are cele mai multe bunăciuni, la restul is cam meh, unele au prins pe Gheorghiu Dej.

N am remarcat detaliul asta!😆🤣

De cand am fost cu o reteta in şaşâșpe farmacii si la toate le lipsea cate ceva din ce scria pe ea...acum frecventez doar doua🙂

dag dal gas!

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, farafiltre a spus:

N am renarcat detaliul asta!😆🤣

De cand am fost cu o reteta in şaşâșpe farmacii si la toate le lipsea cate ceva din ce scria pe ea...acum frecventez doar doua🙂

Așa-i cam peste tot, mai ales cu unele boli cronice ai de căutat. 

Eu am card la toate din oraș, si pare că se clusteruie bunăciunile la Dona 😁

• Membru Premium
Postat
Acum 29 minute, Cozonac77 a spus:

Chiar nu știu... (cum să zic să nu pară rău intenționat) 😇

Da, ii bun pe harneala, numa sa nu l treaca coronarienele pă varza dulce🙂

• Haha 1

dag dal gas!

Reputație: 1255
  • Oras:Ardeal
Postat
Acum 12 ore, geo20 a spus:

Cu toate că nu îmi plac polemiciile ...

Bună, dl. Geo! Nu-ți plac polemicile, dar totuși.. scrii mult și cam pe lângă!  

Încerc să-ți răspund punctual și omenește.. și sper să fiu înțeles! 

Da, susțin și acum că acel user din MH a încercat să promoveze fetele recent sosite în TM! Mai simplu (și mai eficient 😉) era să scrie recenzie! Nu că, vezi-Doamne, le-a vizitat prin alte orașe și ele sunt de Top.. și că așa fete n-a mai văzut Timișoara 😂🤦🏻‍♂️   

Dan.. e un coleg pe care îl apreciez în online, cu bune și cu rele.. așa cum suntem toți, inclusiv eu. Ce m-a deranjat a fost că s-a legat de o listă de servicii "umflată" a Deliuței (după spusele lui), dar aceeași listă o regăsim și la o altă d-ră pe care a vizitat-o de câteva ori.. fără a avea vreo problemă. Legat de poze.. una e să pui poze modificate, astfel încât să pari mai suplă, mai tonifiată.. și alta e să pui poze în care blurezi un tatuaj sau două! Înțelegi diferența?! Realitatea.. o găsești la cele care-și blurează doar tatuajele.. ex. Deliuța, Avaa etc. Nu am o problemă cu cele care-și ascund anumite tatuaje, semne distinctive, înțeleg și chiar apreciez că țin la intimitate, discreție. Am o problemă cu cele care încearcă să ne păcălească prin poze trucate.. gen Simo, Olivia.. Și da, inclusiv recenzia ta și a lu' Dan la Deliuța îmi dau dreptate, nu? 

Ce a făcut userul din MH și ce am făcut eu NU e același lucru! Eu am vizitat-o pe Deliuța în orașele în care am scris! Exemplu: Dacă ea va merge , să zicem, la AR.. nu mă pun și postez în prostie că o recomand și ce bună é, din moment ce nu am vizitat-o acolo.. capisci?! Atâta timp cât se intervine pe un alt oraș cu recomandări și că e Top, fără să o fi vizitat în orașul respectiv, se numește promovare.. simplu! 

Dan a fost la Deliuța și a scris recenzie.. bravo lui! Eu nu critic și nici nu mă cert că vizitați voi fetele prin alte orașe.. limitați-vă la a scrie pe Topicele respective, atât!  

Mă repet.. nu mă duc la prima vizită cu user-ul de pe Forum la d-re! Nu caut reduceri, beneficii sau alte căcaturi (cum fac alții😉).. îmi place să le găsesc cât mai naturale posibil (!). Iar dacă mi-am cerut scuze cuiva (ex. Luisa) am făcut-o pt. că așa am simțit și pt. că a meritat! Îți permiți cam multe întrebându-mă care au fost motivele.. stai lin! Și nici nu știe cine sunt, îți vine să crezi?! Și nici Deliuța.. Ambele merită vizitate și apreciate pt. ceea ce sunt și pt. ceea ce oferă.. punct! Din păcate, sunt puține de acest fel!  

N-am mai scris recenzie "la cald" de vreo 4 ani.. tocmai pt. a mă putea bucurá și eu de discreție, oarecum și anonimitate.. ce înseamnă asta? că scriu obiectiv (subiectiv, după caz), dar fără vreo intenție ascunsă sau vre-un beneficiu! 😉  Oare câți dintre voi puteți să afirmați același lucru?!

Personajul "titus" nu mai merită nici o reacție sau replică din partea mea! Atâta timp cât își va vedea de treabă și nu va mai pășí greșit.. să fie sănătos! Dar, faptul că l-ai adus în discuție (pe lângă toate tag-urile din mesajul matále) spune multe despre tine.  

Ginerică.. nu cred că are nevoie de avocați, lingăi sau susținători! E un membru prea vechi pt. așa ceva.. Știu că e capabil să-și susțină, în felul lui, toate intervențiile pe care le are pe acest minunat Forum! Că nu putem fi de acord cu tot ce se scrie p-aici, asta e altă discuție.. nu suntem la fel.. și asta cred că e un lucru bun. Dacă colericu' l-a numit "proxenet virtual" nu e problema mea!!! Sunt 2 bărbați maturi (sper😂) în stare să-și rezolve problemele, contradicțiile.. fără intervenția vre-unuia dintre noi.  

Colegul tău (din MH) poate să-și expună părerea oriunde.. atâta timp cât e doar în urma unei vizite în orașul respectiv! Eu, dacă am scris pe vre-un oraș, înseamnă că am vizitat în orașul respectiv! Dacă dorești să facem geografie.. și Ardeal.. și alea.. ești cam obraznic!  

Legat de colorat.. iar vb mult, prost și degeaba! Pe orașele mai mici, se contorizează inclusiv postările de pe DG.. documentează-te și nu mai fi răuț (fără a avea habar)!  

În final.. nu m-am adresat user-ului de pe MH ca fiind peștișor!!! Îți cam place să te bagi în seamă fără argumente, observ..  

Ne oprim doar dacă lași și matále rahaturile astea nefondate si atacuri fără argument! Știu că faci parte din categoria "hai să atacăm fără dovezi, dar totuși.. hai să ne oprim!" 😂 

M-am lungit și eu cu răspunsul.. data viitoare când vii fără argumente viabile, nu se va mai întâmpla! 

P.S. nu mai fiți răuți! 😘

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 39 minute, SeqenenraTaa a spus:

Interesant e că Dona are cele mai multe bunăciuni

Da. Și-s fete faine 🥰

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

• Membru Premium
Postat
Acum 7 minute, M0ff0ss a spus:

scriu obiectiv (subiectiv, după caz), dar fără vreo intenție ascunsă sau vre-un beneficiu! 😉  Oare câți dintre voi puteți să afirmați același lucru?!

1, 2, 3, 4, 5... Sunt. 

Îți cam dai seama din stilul în care sunt scrise recenziile.

A pierdut Craiova și voi vă ciondăniți pe subiecte fără rost 🥲

I prefer blondes!

• Membru Premium
Postat

Voiam sa apreciez, dupa care am dat de electroputere🤨

dag dal gas!

Postat
Acum 38 minute, Cozonac77 a spus:

... A pierdut Craiova și voi vă ciondăniți pe subiecte fără rost 🥲

Din moment ce v-ați lepădat de 2 dintre cei mai importanți jucători, ce petrenții să mai ai?! 

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 1 oră, Cozonac77 a spus:

Ca frânele de la Dacie.

Un subiect bun.. ce mașina ați condus prima dată? 🙂

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 3323
Postat
2 hours ago, M0ff0ss said:

Golf 1... masina de scoala! Iar masina proprie (a tatei, de fapt) Dacia 1310. A urmat un Daewoo Cielo.

• Membru Premium
Postat
Acum 9 ore, farafiltre a spus:

Voiam sa apreciez, dupa care am dat de electroputere🤨

Te-au prins că furi curent?

Acum 8 ore, M0ff0ss a spus:

Dacia 1310, Furia Roja 😁 avea un abțibild cu flăcări pe toată aripa stânga față, să nu se vadă rugina 🥲 cu ea am intrat prima oară în șanț. Mă doare și acum sufletul când mă gândesc că nu am luat-o când am avut ocazia 🥺🥺 Avea sub 40.000km prin 2014 sau 2015... când stătea degeaba în fața blocului și Nici în ziua de azi nu pot să-mi explic de ce n-am dat 10 milioane (1000 Ron). Fusese luată de nouă 🥺😢 

Am mai dat câteva ture prin zonă (și pe câmp) cu un Opel Kadett. După care un tractor... și o glorie (aia cu care se treieră grâul) în aceeași vară. 

Apoi am făcut școala pe un Golf 3, alb... parcă... 

N-am niciun accident la activ. Am zgâriat de multe ori bara sau aripa dar nimic grav.

• Like 2

I prefer blondes!

• Membru Premium
Postat
9 hours ago, M0ff0ss said:

Pegas 1027 Campion

• Haha 1
  • Oras:TImisoara
  • Oras:TImisoara
Postat
6 hours ago, danp123 said:

Golf 1... masina de scoala! Iar masina proprie (a tatei, de fapt) Dacia 1310. A urmat un Daewoo Cielo.

Tu esti mai batran ca mine :D Eu scoala am facut-o pe Dacia SupeRNova. Masina smechera si moderna cu motor de Renault ;) Fara servodirectie totusi :P 

De atunci am condus doar BMW-uri, ca "ori suntem golani, ori nu mai suntem" :D;) 

Reputație: 1200
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

@jocrep1îți răspund aici să facem totul corect. Nu am prins-o pe Flory cu cim, și totul protejat.  Oricum nu este genul meu ca e slim și totul protejat și cu toate astea nu au fost intilniri rele. Abia a treia oara am scăpat de balonas.  Nu știu dacă are anunt pe publi. Dacă avea și cim mergeam mai des fiind aproape. Și în pijamale puteam merge. 😂

• Mersi 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 2 guests

• Creează nouă...