M0ff0ss Reputație: 925 Postat Marți la 21:29 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Marți la 21:29 Acum 9 ore, Giocondda a spus: Ai dreptate, imi cer scuze de la tine daca ți s-a părut ca am făcut o nedreptate! Nu e cazul.. și nici ironii ieftine nu accept! Consider doar că puteai să gestionezi altfel situația.. fără iz de circ (chiar dacă, între timp, s-au șters postările). P.S. É la mintea.. găinii că, dacă vreo colegă vrea să te-ncurce, n-o va face de pe telu' de muncă! Subiect închis! 1
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Marți la 21:38 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Marți la 21:38 18 minutes ago, Cozonac77 said: Bine.... Fie... Ai fost la fel de încântat după fiecare vizită? Sau a oscilat? Daca vrei sa te inteleaga si un om beat fii mai explicit! Dupa fiecare vizita la cine? Vezi ca e o conditie in care nu ma gasesti des, deci ar trebui sa profiti la maxim acum 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 5041 Postat Marți la 21:40 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Marți la 21:40 Chiar acum, ShadowX40 a spus: Dupa fiecare vizita la cine? La blonda aia fără tatuaje. Despre Ea vorbim. Sau? I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Marți la 21:43 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Marți la 21:43 Aaa.. Ok... In principiu a fost din ce in ce mai bine... Mi-a zis de cateva ori ca ma bate! Ca am cam profitat de ea.. Dar na.. In final am scapat totusi nebatut
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Marți la 21:48 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Marți la 21:48 La intalnire n-am scos-o totusi.. Ca sunt un pic timid... Si mi-a fost rusine sa-i propun
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 5041 Postat Marți la 21:49 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Marți la 21:49 Are suflet blând 😇 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
M0ff0ss Reputație: 925 Postat Marți la 21:50 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Marți la 21:50 Acum 6 ore, Titus777 a spus: ... Că nici eu n-am auzit de bine despre tine decât de la ea ... Ai început să-l vorbești pe Nellu.. continui cu umbre? Cât de jegos să fii să te interesezi de alți useri când mergi la d-re?! Cât de jegos să fii să ocupi timpul unei d-re, să mai faci și consumație.. și să pleci fără să plătești?! 3 lei sau 5 lei cât era apa aia.. bogatule! Te ții bărbat, dar jignești public o femeie care avea de gând să-ți umple golurile trupești! Frumosule.. bărbatule!!! 🤮 Păcat de d-rele care vin în vizită la TM și nu te știu cine ești.. P.S. Nu mai meriți nici o reacție.. nici măcar un minus!
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Marți la 21:53 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Marți la 21:53 4 minutes ago, Cozonac77 said: Are suflet blând 😇 De unde stii?
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 5041 Postat Marți la 21:56 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Marți la 21:56 Acum 1 minut, ShadowX40 a spus: De unde stii? Eh .... I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Marți la 21:58 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Marți la 21:58 2 minutes ago, Cozonac77 said: Eh .... Bai vericule. daca-ti fac loc in cutiuta postala im ifaci o recenzie cu lux de amanunte asa cum mi-ai promis sau imi stric degeaba conversatia cu Nelu?
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 5041 Postat Marți la 22:00 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Marți la 22:00 Chiar acum, ShadowX40 a spus: Bai vericule. daca-ti fac loc in cutiuta postala im ifaci o recenzie cu lux de amanunte asa cum mi-ai promis sau imi stric degeaba conversatia cu Nelu? Încă nu-i cazul. Mai ai uMpicuț răbdare 😇 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Marți la 22:03 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Marți la 22:03 3 minutes ago, Cozonac77 said: Încă nu-i cazul. Mai ai uMpicuț răbdare 😇 Adica sa inteleg ca inca n-ai fost la ea? Sau cum? PS: Numai sa nu-me ceri mie bani imprumut sa mergi la ea, ca nu-ti dau! 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 5041 Postat Marți la 22:07 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Marți la 22:07 Acum 4 minute, ShadowX40 a spus: PS: Numai sa nu-me ceri mie bani imprumut sa mergi la ea, ca nu-ti dau! Păi stai așa.. . Prima oară ai zis că-mi dai! Să nu zici că-i dai pe băutură în loc să ajuți un verișor.... La nevoie 😁 (Am fost o singură dată, a fost bine. Doar bine. Mai merg cu altă ocazie.... poate o să fie și mai bine) Edit: d'aia te-am și întrebat dacă a fost mai bine de la întâlnire la întâlnire 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Marți la 22:13 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Marți la 22:13 1 minute ago, Cozonac77 said: Păi stai așa.. . Prima oară ai zis că-mi dai! Să nu zici că-i dai pe băutură în loc să ajuți un verișor.... La nevoie 😁 (Am fost o singură dată, a fost bine. Doar bine. Mai merg cu altă ocazie.... poate o să fie și mai bine) Edit: d'aia te-am și întrebat dacă a fost mai bine de la întâlnire la întâlnire Pai na, daca nu esti inalt, "om fain" si nu semeni cu fat-frumos aia e... Poate fi "doar bine" Asta-i singurul lucru ce ai vrut sa ma intrebi acum cand sunt in stare de ebrietate? Daca nu mai ai "alta intrebare" eu merg la somn... PS: Si rupt de beat sa stii ca am o memorie faorte buna de obicei. Si nu-mi amintesc sa-ti fi zis tie vreodata ca-ti dau bani.. Asa ca lasa vrrajeala vericule ca nu tine cu mine!
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 5041 Postat Marți la 22:24 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Marți la 22:24 Acum 9 minute, ShadowX40 a spus: Pai na, daca nu esti inalt, "om fain" si nu semeni cu fat-frumos aia e... Poate fi "doar bine" Asta-i singurul lucru ce ai vrut sa ma intrebi acum cand sunt in stare de ebrietate? Daca nu mai ai "alta intrebare" eu merg la somn... PS: Si rupt de beat sa stii ca am o memorie faorte buna de obicei. Si nu-mi amintesc sa-ti fi zis tie vreodata ca-ti dau bani.. Asa ca lasa vrrajeala vericule ca nu tine cu mine! Mergi liniștit, că și eu la fel fac. Nu-i indicat să pierzi nopțile... Ascultă de mine că nu-ți zic de rău 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Marți la 22:31 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Marți la 22:31 4 minutes ago, Cozonac77 said: Mergi liniștit, că și eu la fel fac. Nu-i indicat să pierzi nopțile... Ascultă de mine că nu-ți zic de rău Când eu pierdeam nopțile, tu te jucai cu puța prin nisip, mai junior 😋 Deci nu da sfaturi celor mai bătrâni ca tine 😉 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 5072 Postat Miercuri la 04:00 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Miercuri la 04:00 Acum 6 ore, Cozonac77 a spus: * și abia atunci s-a oprit. Macar, bine ca n o luase pe ulei😁 Acum 6 ore, M0ff0ss a spus: Nu e cazul.. și nici ironii ieftine nu accept! Consider doar că puteai să gestionezi altfel situația.. fără iz de circ (chiar dacă, între timp, s-au șters postările). P.S. É la mintea.. găinii că, dacă vreo colegă vrea să te-ncurce, n-o va face de pe telu' de muncă! Subiect închis! O ironie subtire...ii cand preotul iti sugereaza sa faci donatii pentru problemele bisericii, iar pentru ale tale te pune sa te rogi. 😁😆 Gata, ma bag si eu la somn. 2 2 dag dal gas!
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Miercuri la 04:32 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Miercuri la 04:32 30 minutes ago, farafiltre said: O ironie subtire...ii cand preotul iti sugereaza sa faci donatii pentru problemele bisericii, iar pentru ale tale te pune sa te rogi. 😁😆 Gata, ma bag si eu la somn. Mi se pare mie sau nu prea esti dus tu pe la Biserica? 😁😋
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14999 Postat Miercuri la 05:12 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Miercuri la 05:12 Acum 12 ore, Cozonac77 a spus: Cineva m-a întrebat dacă ce a pățit ceva Nellu... 🥲 @nellu2012, lasă și tu un comentariu, să știe lumea de tine 🥹 Sunt bine, doar ca, în concediu fiind, am alte preocupări. Asta nu înseamnă că nu va citesc. Revin în câteva zile și voi fi...din nou ce-am fost și poate chiar mai mult. P.S. După cum spunea și @ShadowX40, când va fi sa-mi fac ieșirea, o sa simțiți asta. Va fi cu...surle și trâmbițe. Poate punem și de-o petrecere. 2 1
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Miercuri la 06:25 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Miercuri la 06:25 1 hour ago, nellu2012 said: P.S. După cum spunea și @ShadowX40, când va fi sa-mi fac ieșirea, o sa simțiți asta. Va fi cu...surle și trâmbițe. Poate punem și de-o petrecere. Daca n-o aduci pe "oata cea firava" sa-mi danseze mie pe masa la petrecere, n-ai ambitie 1
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14999 Postat Miercuri la 08:53 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Miercuri la 08:53 Acum 2 ore, ShadowX40 a spus: Daca n-o aduci pe "oata cea firava" sa-mi danseze mie pe masa la petrecere, n-ai ambitie Prima data sa ma "imprietenesc" cu ea. Dupa...vedem cat e de deschisa.
Membru Premium farafiltre Reputație: 5072 Postat Miercuri la 11:18 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Miercuri la 11:18 Acum 6 ore, ShadowX40 a spus: Mi se pare mie sau nu prea esti dus tu pe la Biserica? 😁😋 Cu Ea, am o relatie mai speciala. 2 dag dal gas!
SeqenenraTaa Reputație: 614 Postat Miercuri la 11:45 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Miercuri la 11:45 Acum 26 minute, farafiltre a spus: Cu Ea, am o relatie mai speciala. Ea? Preoteasa? 😁 1
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Miercuri la 14:19 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Miercuri la 14:19 5 hours ago, nellu2012 said: Prima data sa ma "imprietenesc" cu ea. Dupa...vedem cat e de deschisa. Nu conteaza cat e ea de deschisa, conteaza cat de deschis esti tu la portofel Daca tot faci petrecere eu iti spun pretentiile mele. Vreau sa-mi danseze 3 pe masa: oața cea firavă, rudăreasa și game over Cu astea 3 m-am inteles eu bine la un moment dat si am avut "focuri de artificii" in pat, dar acum toate 3 au ciuda pe mine Pai si daca tot e petrecere, sa fie petrecere adevarata si sa le vad pe toate 3 cum imi danseaza cu ciuda pe masa 1
ShadowX40 Reputație: 194 Postat Miercuri la 14:43 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Miercuri la 14:43 3 hours ago, farafiltre said: Cu Ea, am o relatie mai speciala. Macara ai scris-o cu "E" mare... In semn de respect 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum