ShadowX40 Reputație: 289 Postat August 7 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat August 7 1 hour ago, lovelyred said: Aș vrea ceva somon 😁🎈 Si mie-mi place somonul Dar imi plac si sarmalele... Si nu mi-ai dat! Zgarcito! Las ca te tin eu minte! 1
lovelyred Reputație: 1525 Postat August 7 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat August 7 Pana plec fac 💪fac "mare" chef la mine 💃💃Sa veniti cu bani ca bag taxa la intrare🤣🤣💪💪 1
ShadowX40 Reputație: 289 Postat August 7 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat August 7 7 minutes ago, lovelyred said: Pana plec fac 💪fac "mare" chef la mine 💃💃Sa veniti cu bani ca bag taxa la intrare🤣🤣💪💪 Sa ne zici din timp cat e taxa? S-avem timp sa punem bani deoparte 1
M0ff0ss Reputație: 962 Postat August 7 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 7 Acum 6 ore, lovelyred a spus: Voi doi puteti deveni prieteni🤣🤣🤣🤣☕️ Au încercat, dar nu a mers.. cică nepotrivire de caracter: unul are, celuilalt îi lipsește cu desăvârșire! 🙂 1
M0ff0ss Reputație: 962 Postat August 7 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 7 Ăștia care n-am primit sarmale, mai plătim taxa? 2
lovelyred Reputație: 1525 Postat August 7 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat August 7 Chiar acum, M0ff0ss a spus: Ăștia care n-am primit sarmale, mai plătim taxa? Dublu 🤣🤣🤣💪 1
ShadowX40 Reputație: 289 Postat August 7 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat August 7 Macar Titus respecta ziua nationala de doliu si nu-si face simtita prezenta azi aici.... Nu ca voi, băi neserioșilor!!! 2
lovelyred Reputație: 1525 Postat August 7 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat August 7 Chiar acum, ShadowX40 a spus: Macar Titus respecta ziua nationala de doliu si nu-si face simtita prezenta azi aici.... Nu ca voi, băi neserioșilor!!! Acuș apare🤣🤣
M0ff0ss Reputație: 962 Postat August 7 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 7 Acum 24 minute, lovelyred a spus: Dublu 🤣🤣🤣💪 Nu-i problemă, e plin portbagaju' de doze.. mă-ndrept spre Tonomatul de reciclare. Mi-e să nu mă-ntâlnesc cu vreun bogat pe-acolo 😂 P.S. De lista cu servicii ce se mai aude? 😋 1
lovelyred Reputație: 1525 Postat August 7 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat August 7 Chiar acum, M0ff0ss a spus: Nu-i problemă, e plin portbagaju' de doze.. mă-ndrept spre Tonomatul de reciclare. Mi-e să nu mă-ntâlnesc cu vreun bogat pe-acolo 😂 P.S. De lista cu servicii ce se mai aude? 😋 Poponeata neatinsa💪😁 1 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 2713 Postat August 7 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat August 7 Acum 15 minute, lovelyred a spus: Poponeata neatinsa💪😁 Nu am văzut licitația niciunde la cât a mai ajuns suma? 1
lovelyred Reputație: 1525 Postat August 7 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat August 7 1500 , mai astept sa creasca 1
Alita Reputație: 947 Postat August 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 7 Acum 15 minute, unsuflet a spus: Nu am văzut licitația niciunde la cât a mai ajuns suma? Ce sumă?. Pentru primul? Gratis. Adică cum e treaba asta. Ma duc pe o baltă înghețată, ma chinui, sparg gheata, fac o copca , lărgesc frumos gaura și sa vina alții la pescuit cu 100 RON sa zic, și eu care am făcut treaba grea de la început sa plătesc 1500? Care face treaba de început e gratis. 😀 4
lovelyred Reputație: 1525 Postat August 7 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat August 7 250 nu 100 🤣🤣🤣🤣auzi gratis da ma 🤣🤣🤣ai de asteptat
lovelyred Reputație: 1525 Postat August 7 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat August 7 Acum 19 minute, Alita a spus: Ce sumă?. Pentru primul? Gratis. Adică cum e treaba asta. Ma duc pe o baltă înghețată, ma chinui, sparg gheata, fac o copca , lărgesc frumos gaura și sa vina alții la pescuit cu 100 RON sa zic, și eu care am făcut treaba grea de la început sa plătesc 1500? Care face treaba de început e gratis. 😀 Cine vrea"cur" sa se chinuie 🤣🤣🤣🤣 odata il dau 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1
M0ff0ss Reputație: 962 Postat August 7 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 7 Acum 25 minute, lovelyred a spus: ... astept sa creasca Poponeața?! E miștò cum e acu' 😍 1
lovelyred Reputație: 1525 Postat August 7 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat August 7 Chiar acum, M0ff0ss a spus: Poponeața?! E miștò cum e acu' 😍 "Io" stiu, dar care il vrea sa scoata bani 🤣🤣🤣🤣
M0ff0ss Reputație: 962 Postat August 7 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 7 Acum 43 minute, unsuflet a spus: Nu am văzut licitația niciunde la cât a mai ajuns suma? Nu-i treaba ta! Tré să ai flotant de TM! 😋 Repede și tu.. 😂 2
M0ff0ss Reputație: 962 Postat August 7 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 7 Acum 23 minute, Alita a spus: Ce sumă?. Pentru primul? Gratis. Adică cum e treaba asta. Ma duc pe o baltă înghețată, ma chinui, sparg gheata, fac o copca , lărgesc frumos gaura și sa vina alții la pescuit cu 100 RON sa zic, și eu care am făcut treaba grea de la început sa plătesc 1500? Care face treaba de început e gratis. 😀 Matále te-ncadrezi? La cele-nscrise-n semnătură 🙂
Alita Reputație: 947 Postat August 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 7 Acum 7 minute, M0ff0ss a spus: Matále te-ncadrezi? La cele-nscrise-n semnătură 🙂 Cam pe jumătate. Pe o baltă da, la Irina nu. 1
lovelyred Reputație: 1525 Postat August 7 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat August 7 Acum 33 minute, Alita a spus: Cam pe jumătate. Pe o baltă da, la Irina nu. Nu bag eu asa cv in program 🤣🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7 Postat August 7 Acum 7 ore, ShadowX40 a spus: Iar n-ai inteles cum sta treaba, mai Titus Pe mine ma considera frumusel doar femeile Pe astia batausi, care se baga prin spitale unii pe altii ii atrag mai mult cei cu fete de oameni rai, asa ca tine Dovada ca n-au putut sa se desparta de tine nici la spital si tot impreuna ati fost Vezi că de obicei, ăstia care simt nevoia să amintească mereu, la toată lumea, prin vorbe, că sunt regi, de obicei sunt cei mai bufoni, măi Cristi. Hai la un MMF, dacă vrei să dovedești ceva. Exagerezi când zici femeile. Ai răni în palmă, cum am eu monturile.
Alita Reputație: 947 Postat August 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 7 Acum 2 minute, lovelyred a spus: Nu bag eu asa cv in program 🤣🤣🤣🤣 Bine faci. Într-o zii te măriți, măcar acolo viitorul soț sa fie primul. 😆 1
lovelyred Reputație: 1525 Postat August 7 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat August 7 Chiar acum, Alita a spus: Bine faci. Într-o zii te măriți, măcar acolo viitorul soț sa fie primul. 😆 Baaai🤣🤣🤣🤣👊ha ha
Membru Premium unsuflet Reputație: 2713 Postat August 7 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat August 7 Spălat(ă) e ca nou(ă). Da-i bătaie, ca doar nu iți montează primul contor la cur😆😆😆. O femeie merge la doctor și il roaga sa ii coase himenul la loc, că vrea să se mărite. Doctorul o coase, totul ok. Fata revine cu aceeasi rugăminte incă de 2-3 ori. La ultima intâlnire, doctorul o intreabă: -Măi Irinucă, nu vrei tu să iți montez mai bine un fermoar acolo jos😁? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum