Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Oras:Univers
Postat
Acum 3 minute, andra000 a spus:

Îmi place sa modelez gaura ...sa se simtă...

Ce sa se simtă? Stii macar la cati cm se află prostata, de intrare? Dar ce formă are? Dar masajul in cate feluri se face la prostata? Cum se ejaculeaza, cand faci un masaj la prostata, corect?😂

Dacă nu răspunzi imediat, iti urez succes la search pi net!

• Oras:București
Postat
6 minutes ago, povestitorul said:

😂😂😂....ma confunzi ...eu provoc durere ...nicidecum nu o alin ....sa ma anunti ca o sa te lasi dominata 😇😇

Ai zis sa te las în pace și acum te iau gândurile infernale de a ma vreodată domina ??? Awww ce drăgălaș ești ^ ^ Ca tot vb de lucruri ascuțite...îți plac țepușele sau cuiele ? 

Postat
5 minutes ago, Impartial said:

Ce sa se simtă? Stii macar la cati cm se află prostata, de intrare? Dar ce formă are? Dar masajul in cate feluri se face la prostata? Cum se ejaculeaza, cand faci un masaj la prostata, corect?😂

Dacă nu răspunzi imediat, iti urez succes la search pi net!

🤣🤣🤣🤣🤣 cred ca ai greșit persoana căreia aceste întrebări trebuie puse ...te ast sa ți dau răspunsul practic 

• Haha 1
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 4 minute, andra000 a spus:

Ai zis sa te las în pace și acum te iau gândurile infernale de a ma vreodată domina ??? Awww ce drăgălaș ești ^ ^ Ca tot vb de lucruri ascuțite...îți plac țepușele sau cuiele ? 

Auf ...aici m ai nimerit ...fara nici o ezitare ...aleg cuiele ...si sunt mai multe.🤩🤩🤩

Tie iti place biciul sau funia ??

• Haha 2
Postat
Acum 1 minut, povestitorul a spus:

Auf ...aici m ai nimerit ...fara nici o ezitare ...aleg cuiele ...si sunt mai multe.🤩🤩🤩

Fachirul povestitor...😁

• Haha 1
Postat
4 minutes ago, povestitorul said:

Ambele ...pt tine as alege biciul cât sa te mângâi cu vârfurile...ca și o briza răcoroasă după o noapte calda 

Postat
Acum 2 minute, andra000 a spus:

Ambele ...pt tine as alege biciul cât sa te mângâi cu vârfurile...ca și o briza răcoroasă după o noapte calda 

Si marmota invelea ciocalata!😂

• Haha 1
Postat
8 minutes ago, povestitorul said:

Sa mi aduci și mie câteva ca nu am avut timp decât de ciocan sa achiziționez...

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, andra000 a spus:

Eu zic sa ne intalnim ...si dupa.stabilim.cine pe cine foloseste biciul ...dar tin sa avertizez de pe acum ...ca sunt o persosna care reactioneaza la agresiuni fizice ...gen ma lovesti cu o palma ...iti dau un pumn ...dai cu biciul ...dau cu ciocanul 😂😂😂...la.final vedem cine iasa invingator   

Plus ca am o simpatie aparte pentru dominatoare 😂😂😂

Aaa ...daca si cuiul e rulat bine ...o sa fie ceva Epic 😉😉

• Haha 1
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

Cine-i @andra000? De unde vine și cu ce se ocupă?

Postat
13 minutes ago, Cozonac7 said:

Cine-i @andra000? De unde vine și cu ce se ocupă?

Cauta și sa nu fi surprins când afli *)))

• Like 1
Postat
12 minutes ago, andra000 said:

Cauta și sa nu fi surprins când afli *)))

Dac-o sun pă Nandia, o să fii tu surprinsă că aflu mai multe decât știi tu :)

• Like 1
  • Haha 2
Postat
7 minutes ago, Cozonac7 said:

Mmm abia aștept ....*)

Postat
7 minutes ago, andra000 said:

@nandia cozonac considera sa I spui câte ceva despre mine...Merita ?:))

Mai bine mi-ai spune tu 

Postat
Acum 42 minute, Cozonac7 a spus:

Nadia ...ii pierduta ....cred ca baiatul acela de ii fermier ...a imblanzit o . 

Suntem pe cont propriu . 

Am incercat si eu sa o descos pe dominatoare ...fara niciun rezultat . 

Poate ai tu mai mult.noroc ...Succes 

Postat
29 minutes ago, povestitorul said:

Nadia ...ii pierduta ....cred ca baiatul acela de ii fermier ...a imblanzit o . 

Suntem pe cont propriu . 

Am incercat si eu sa o descos pe dominatoare ...fara niciun rezultat . 

Poate ai tu mai mult.noroc ...Succes 

Eu sper s-o fi pus-o pe Nandia la muncile câmpului, să nu mai stea să frece pula toată ziua. 

Să se trezească de dimineață, să rânească la vite, să facă mâncare și curățenie, să spele rufele la mână, să meargă la secerat de grâu, strâns baloți... Și seara să-și fericească omu'! M-aș bucura pentru ea 🤗

Zici că Andra e dominatoare?? Păi nu știe să spună 2-3 vorbe.... Ce să domine?? :)

50 minutes ago, andra000 said:

🤣

Râzi....!! 😇

• Haha 1
  • Membru Premium
Reputație: 34268
  • Oras:Banat
Postat
Acum 3 ore, povestitorul a spus:

Mai ...tu ai vinul ...de asta am.vrut sa ajung la tine ...de unde    tu cu @22leon m ati scos dator 😡😡.

Tu ai început cu poveștile,  eu am continuat....doar cu alta variantă. 😁😂😂

Vad ca @nandia nu mai vorbește cu noi. Oare cine a supărat fata așa tare ? 😜😂

Acum, noi facem caterinca pe aici, dar sper ca Nandia ii bine. Prea multa liniște și de prea mult timp.

• Like 3
Postat
Acum 11 ore, 22leon a spus:

Vad ca @nandia nu mai vorbește cu noi. Oare cine a supărat fata așa tare ? 😜😂

Acum, noi facem caterinca pe aici, dar sper ca Nandia ii bine. Prea multa liniște și de prea mult timp.

Nandia a devenit inteleapta! Monopolizeaza ascultarea si lasa vorbitul pentru noi, cei mai putin intelepti.😁😂

• Haha 1
  • Inimioara 1
Postat
21 minutes ago, Impartial said:

Nandia a devenit inteleapta! Monopolizeaza ascultarea si lasa vorbitul pentru noi, cei mai putin intelepti.😁😂

Adică ne zici că ești prost? 😂 

Te-ai călugărit? Ce îți mai face prietenul tau, preotul? Mai mergi la el la slujba?

Postat
Acum 10 minute, Magnificul0 a spus:

Te-ai călugărit? Ce îți mai face prietenul tau, preotul? Mai mergi la el la slujba?

Adică deductia ta, nu e buna!😂 Mai puțin intelept, nu inseamna prost. Poti fi de ex. inteligent dar nu si intelept.

Da, m-am călugărit. Scriu din mănăstire...😁😂

Preotul, nu era prietenul meu.

• Haha 2
Postat
Acum 3 ore, Magnificul0 a spus:

Ticalosule ...vezi ca am nevoie de postariile tale pe topicul @andra000'  ei ...nu mai umbla brambura 😂😂😂😂

• Haha 1
  • Membru Premium
Reputație: 34268
Postat

Scriu aici, ca dacă @naty22își cumpără moderare ( desi nu prea cred), vor dispărea dezvăluirile făcute de @larisasex69

În multe scandaluri a bagat-o pe Larisa , care a pierdut destui clienți în Tm datorită asocieri ce ea. Inclusiv Statistic a trecut-o la " de evitat" datorită prieteniei cu Naty.

Acum 20 ore, Norocel123 a spus:

Uite ce spune prietena ei Larisa despre cinstita asta de Naty 

Mă bucur tare mult că mă înțelegi macar tu .....eu sunt o fată corectă, nu am știut și nu m am gândit că la Naty i poate trece așa ceva prin cap sa se folosească de mine și de statutul meu pe forum ....efectiv când am fost ocupată în camera cu un domn ....a intrat pe telefonul meu pe forum și a scris ce i a tăiat capul .....și când am ieșit din cameră apoi mi a zis ........ce era sa fac ??? Spune tu ???! ...am lasăt -o așa .....și apoi am răspuns cu note de glumă ......dar asta este adevărul Naty face poze ...dar le face de frică să nu i se întâmple ceva .  .....clienții ce i se pare suspecți sau care vine des la ea i filmează ....mai adaugă contactele pe Facebook și acolo i găsește cu familie etc ...nevasta neamuri ...... , De furat nu mai fura că i am zis sa mă roage că i împrumut eu daca are nevoie sa nu mai fie necesar sa fure clienții .......eu țin cu dreptatea ea știe asta ....și poate să vadă și ea ce am scris acum ......și are o fantezie .....sa înregistreze  clienții de când intră până pleacă de la ea ....sper să își de-a seama că greșește ... niciodată nu r prea târziu.....eu întotdeauna am încercat să o cizelez devenind o fată eleganta..... finută...curata .... corectă sa fie o doamnă 

Acum 7 ore, Norocel123 a spus:

Naty ce tot postezi aiurea te cam supăra adevărul 

Uite ce mi-o scris în privat Prietena ta Larissa69 

Sau iară mint 

Uite si tu și toți ceilalți cat este de "inteligenta"  .....azi dimineață am văzut că ma blocat pentru că ți am scris adevărul tie ......., Și nu îmi vine să cred câtă pasivitate și cât de șireată este .....postează întruna acel text care și l-a scris singură de pe contul meu profitand de faptul că eu eram ocupată în dormitor . A crezut că dacă face asta o sa își spele "păcatele" de pe forum ......Macar sa priceapă in ultimul moment că nu am nimic personal cu ea doar că este inadmisibil și strigător la cet să POZEZI CLIENȚII, sa îi FURI ..., Sa îi cautii pe Facebook după Nr care te au sunat .....(la nevestele bărbaților le trimitea și cerere de prietenie ) sa faci screenshot -uri la toate pozele de whatsapp a clienților .............este anormal ce face și cum procedează (a furat telefoanele unor clienții , cheile de la mașină, ochelarii ......știe ea ....... sper să își revină cu picioarele pe pământ !!!

Și noi care comentam de o amânată de poza 😁, pai Naty are serviciu complect, nu se joaca fata cu nimicuri.😈

".....este inadmisibil și strigător la cet să POZEZI CLIENȚII, sa îi FURI ..., Sa îi cautii pe Facebook după Nr care te au sunat .....(la nevestele bărbaților le trimitea și cerere de prietenie ) sa faci screenshot -uri la toate pozele de whatsapp a clienților "

Eu sunt curios care era tariful ptr.aceste servici sau erau în prețul standard ? 😁😂  Care ați fost de curand ? 🙈😂😂

• Like 2
  • Haha 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...