Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Nu-i stres, ne permitem!!

Noi bem cafele cu 200 dă RON, avem o reputație, nu ne batem joc!! :laugh2

Îți mai scapă și ție câte un adevăr din când în când ;) :giggle:

Vizitator cozonacq
Postat

Îți mai scapă și ție câte un adevăr din când în când ;) :giggle:

Eu zic să te pui să cauți vreo postare de'a mea (oricare!!!) în care am zis ceva neadevărat! :)

Tot îți plac ție chestiile astea, măcar să ai ocupație și să nu mai propui fătuci noi la Top.

D'alea pe care le-ai testat personal de cel puțin 3-4 ori ;)

Baftă!

Vizitator cozonacq
Postat

Așa, așa... scuipă tot:))) Prin Martie am făcut și eu greșeala să parchez mașina în fața locației uneia și până am urcat din 250 ora s-a făcut 350 :))))).

Eu merg cu metroul :P

Vizitator ga971774
Postat

Eu merg cu metroul :P

Da da :)))) Am văzut în data de 31 iulie când am fost la voi, sapă ăia la greu pe lângă Iulius Mall la gura de metrou:)))

Vizitator gvbolovan
Postat

Eu zic să te pui să cauți vreo postare de'a mea (oricare!!!) în care am zis ceva neadevărat! :)

...

Ca să nu-ți dau peste nas cu minciuna aia de 2 bani, plină de "respect și bun simț" sarcastic, vin cu una mai drăguță, dar care tot minciunică se cheamă.

"Eu sunt si sarac si incult"
"Sunt un băiat sincer!"
"Nu e nimeni mai sincer decat mine."

E suficientă o logică elementară ca să înțelegi că cele 3 autocaracterizări nu au cum să fie adevărate toate.
Dacă consideri adevărată afirmația "sarac și incult", atunci afirmația "sincer" e o minciună gogonată, chiar simpatică fiind ea. Pentru că orice user care ți-a citit cât de cât postările, constată că nu ești deloc nici sărac și nici incult. Ba dimpotrivă.
Dacă consideri adevărată afirmația "sincer", atunci n-ai fi în stare să minți că ești "sarac și incult" :P

Q.E.D. :D
Vizitator cozonacq
Postat

Ca să nu-ți dau peste nas cu minciuna aia de 2 bani, plină de "respect și bun simț" sarcastic, vin cu una mai drăguță, dar care tot minciunică se cheamă.

"Eu sunt si sarac si incult"

"Sunt un băiat sincer!"

"Nu e nimeni mai sincer decat mine."

E suficientă o logică elementară ca să înțelegi că cele 3 autocaracterizări nu au cum să fie adevărate toate.

Dacă consideri adevărată afirmația "sarac și incult", atunci afirmația "sincer" e o minciună gogonată, chiar simpatică fiind ea. Pentru că orice user care ți-a citit cât de cât postările, constată că nu ești deloc nici sărac și nici incult. Ba dimpotrivă.

Dacă consideri adevărată afirmația "sincer", atunci n-ai fi în stare să minți că ești "sarac și incult" :P

Q.E.D. :D

Hai mersi!! :)

https://nimfomane.com/forum/topic/138107-nominalizari-pentru-saracul-anului-2019/?p=5767827

Ca să poți vreodată să-mi dai mie peste nas (ipotetic vorbind) trebuie să ne învârtim în aceleași cercuri...iar tu...

Tu ești dintr-o altă galaxie!!

A galaxy far, faaaaaaar away!! :laugh2

Așadar, nu-mi scrie prescurtat în latină, eu d'abia mă descurc cu scrisul și cititul limbii materne. :)

Plus că:

Autocaracterizarea mi-o pot face singurel după cum am starea de spirit.

Afirmația mea avea cu totul altceva la bază și bătea într-o cu totul altă direcție :) dar matale ești psychic, le nimerești atât de bine încât Becali ar trebui să te ia consilier în alcătuirea primului 11 la Steaua :)

Hai să fii sănătos!!

Vizitator gvbolovan
Postat

Hai mersi!! :)

https://nimfomane.com/forum/topic/138107-nominalizari-pentru-saracul-anului-2019/?p=5767827

Ca să poți vreodată să-mi dai mie peste nas (ipotetic vorbind) trebuie să ne învârtim în aceleași cercuri...iar tu...

Tu ești dintr-o altă galaxie!!

A galaxy far, faaaaaaar away!! :laugh2

Așadar, nu-mi scrie prescurtat în latină, eu d'abia mă descurc cu scrisul și cititul limbii materne. :)

Plus că:

Autocaracterizarea mi-o pot face singurel după cum am starea de spirit.

Afirmația mea avea cu totul altceva la bază și bătea într-o cu totul altă direcție :) dar matale ești psychic, le nimerești atât de bine încât Becali ar trebui să te ia consilier în alcătuirea primului 11 la Steaua :)

Hai să fii sănătos!!

Mulțumesc de urare, la fel îți doresc și eu :)

Și ca de obicei, eu fac o afirmație concretă iar tu te învârți in jurul ei precum cățelul în jurul cozii :D

Clar galaxii diferite, ani lumină ne despart :laugh2

Incompatibilitate totală :( Și da, sunt psychic, de aia am înțeles mult înaintea ta asta, și dacă ai fi înțeles si tu atunci, am fi putut și azi să avem o relație decentă, chiar prietenoasă, așa cum am ajuns incet incet s-o am cu ccfdtig. Dar na, n-a fost să fie...

Vizitator cozonacq
Postat

Și ca de obicei, eu fac o afirmație concretă iar tu te învârți in jurul ei precum cățelul în jurul cozii :D

Clar galaxii diferite, ani lumină ne despart :laugh2

Incompatibilitate totală :( Și da, sunt psychic, de aia am înțeles mult înaintea ta asta, și dacă ai fi înțeles si tu atunci, am fi putut și azi să avem o relație decentă, chiar prietenoasă, așa cum am ajuns incet incet s-o am cu ccfdtig. Dar na, n-a fost să fie...

Pentru ca așa ceva să fie posibil, indicat era să nu mă fi înjurat vreodată!!

Plus multe alte chestii foarte urâte și mult prea aiurea venite din partea ta, la care să fiu extrem de sincer, nu m-aș fi așteptat.

Dar na, n-a fost să fie... :)

Matale preocupă-te să ai o imagine imaculată pe forumul ăsta minunat, și de câte ori îți citești semnătură, gândește-te (uMpicuț) la mine :)

Vizitator ga971774
Postat

Măh, aici Maestrul a deschis topicul să spunem adevărul despre ele nu despre noi :))) mai tacă-vă gura :))))

• Oras:Tm
Postat

Poate i s-a contaminat nitel ADN-ul de cand merge la Antonia si se vad ceva urme de dinamovist  :))))

Si ca sa fiu on topic, vreau sa zic ca si despre mine a zis neadevaruri acest Cozonac, cum ca eu am fost la Briana si ca eu i-am facut recenzie si mai stiu eu ce ..   :biggrinking

• Minus 1
Vizitator cozonacq
Postat

Scuze, mai ceva, să nu-mi uit ideea :)

Asta cu Incompatibilitatea este ceva tipic femeilor. Între bărbați există (uneori, nu mereu și nu este ceva obligatoriu) altceva.

Se numește respect!

Dar matale având toată viața doar 2 prieteni adevărați, și alea femei :) nu ai matale cum să pricepi conceptul acesta!

Ce este și mai trist, dpmdv, este că nici nu vei pricepe vreodată treaba asta!

Aia e!! :)

Vizitator cozonacq
Postat

Poate i s-a contaminat nitel ADN-ul de cand merge la Antonia si se vad ceva urme de dinamovist  :))))

Si ca sa fiu on topic, vreau sa zic ca si despre mine a zis neadevaruri acest Cozonac, cum ca eu am fost la Briana si ca eu i-am facut recenzie si mai stiu eu ce ..   :biggrinking

Da, așa este!!

Sunt convins că ai fost bombardat de telefoane, televiziunea a venit peste tine acasă pentru a putea avea și tu dreptul la replică și să îți susții nevinovăția cu privire la acest fapt! :)

Eu țin minte că am scris așa:

Nu i-ai scris recenzie dar ai fost la ea. :)

Avea doar recenzii bune - știu că pentru unii chiar contează treaba asta iar tu ai scris aici cândva că ții cont de recenzii. 

Fata nu arată rău. 

Oferă FK :) 

Eu credeam că ai fost. 

La un moment dat am fost și eu tentat să merg, acum n-aș mai merge! 

Dacă n-ai fost, n-ai fost, aia e! :)

Văd că ai reușit să treci peste toate acestea, pari teafăr și nevătămat. :)

Postat

Da, așa este!!

Sunt convins că ai fost bombardat de telefoane, televiziunea a venit peste tine acasă pentru a putea avea și tu dreptul la replică și să îți susții nevinovăția cu privire la acest fapt! :)

Eu țin minte că am scris așa:

Văd că ai reușit să treci peste toate acestea, pari teafăr și nevătămat. :)

Stiam ca eu ai scris ceva despre recenzie dar nu mai stiam ce.  :laugh2

Te-ai pus tu sa cauti mesaje vechi? nu pot sa cred. :)

• Minus 1
Vizitator cozonacq
Postat

Stai liniștit, sunt foarte multe lucruri despre mine care sunt greu de crezut :)

Unele poate chiar de neconceput pentru unii de p'aci :)

Cât despre faptul că ești încă afectat, ce să zic...dacă este doar puțin, ai scăpat ușor.

Sunt persoane care rămân grav afectate :)

Dar tu pari cât de cât ok, încearcă să te dai cu alifie, vindecă mai repede. :)

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Poate i s-a contaminat nitel ADN-ul de cand merge la Antonia si se vad ceva urme de dinamovist :)))) :biggrinking

Dinamovist te naști ;)

Edit: Ma scuzați, n-am putut sa ma abțin sa nu il corectez la acea falsă afirmație!

• Like 2
  • Oras:Timisoara
Postat

Apăi tomson dragă, avea dreptate Feri, ai pula mică :)))))))

crezi ca imi scade vreun pic dc manci kk ? :-))))))))))

Postat

Apăi tomson dragă, avea dreptate Feri, ai pula mică :)))))))

Pai și o are mai mica și mai subțire ca a mea de aia am zis și eu, degeaba e mitul pe forum ca tomson o are foarte groasa nu stau asau lucrurile, eu o am mai groasa ca a lui plus ca mai sunt și alții sigur care nu scriu aici...
  • Like 4
Vizitator ga971774
Postat

crezi ca imi scade vreun pic dc manci kk ? :-))))))))))

Ești dus măăăă, eu am glumit:)))) Sensibilule...

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

Scuze, mai ceva, să nu-mi uit ideea :)

Asta cu Incompatibilitatea este ceva tipic femeilor. Între bărbați există (uneori, nu mereu și nu este ceva obligatoriu) altceva.

Se numește respect!

Dar matale având toată viața doar 2 prieteni adevărați, și alea femei :) nu ai matale cum să pricepi conceptul acesta!

Ce este și mai trist, dpmdv, este că nici nu vei pricepe vreodată treaba asta!

Aia e!! :)

Da' ai tupeu, nu glumă :slap2
Cum dracu poți să vorbești despre respect tocmai tu, care în încercarea ta repetată de a mă discredita în tot felul în fața colegilor ai ajuns să apelezi până și la o minciună ordinară:

"Dacă scrii recenzii, bolovanii te cataloghează ipocrit!"

De 5 luni aștept răspunsul la întrebarea mea "Pe cine am catalogat ipocrit pentru că a scris o recenzie?" Și o să-l mai aștept o veșnicie pentru că un astfel de text nu există. Degeaba încerci tu să te ascunzi în spatele ironiilor și a sarcasmului, faptele sunt mereu mai puternice decât vorbele și adevărul triumfă.

Stai liniștit, când mă uit la semnătura mea, mă gândesc întotdeauna la tine și la cei de teapa ta.

Căt despre cei 2 prieteni ai mei, pentru mine alea 2 femei valorează cât 100 de cozonaci ca tine.
Postat

Pai și o are mai mica și mai subțire ca a mea de aia am zis și eu, degeaba e mitul pe forum ca tomson o are foarte groasa nu stau asau lucrurile, eu o am mai groasa ca a lui plus ca mai sunt și alții sigur care nu scriu aici...

dupa ce au spus fetele ca ai viermisor scarbos nu mai e nimic de zis

Ești dus măăăă, eu am glumit:)))) Sensibilule...

m-am gandit la varianta asta da cu mancatori de cacat ca feri nu mai stii 

• Minus 1
Postat

Cum stau lucrurile se vede aici 

cum sta pe langa sprayul de spuma  Gillette , ca sa nu fie discutii pe baza de pareri

https://nimfomane.com/forum/topic/101745-concurs-cel-mai-mare-penis-de-pe-forum/page-2

ia tu un spray din asta , are 5cm diametru ( lungime 20 cu capac -18 fara )  si pune viermisorul pe langa el 

ca la minciuni lungi si groase ne in treci pe toti   :-))))))))))))))))

Daca esti cat sprayul sau mai mare Ungaria va dobandi Transilvania , daca nu ,  o va avea numai acolo unde este viermisorul tau mare cat un piton , adica in visele tale  :-))

Hai arata ce poti , si Karina deabia asteapta !

• Minus 1

Vizitator saskia999
Postat

Hai arata ce poti , si Karina deabia asteapta !

Eu am facut misto de el , dar hai sa-l lasam in pace cu lungimea si grosimea penisului lui cu tot .

Nu cred ca intereseaza pe nimeni cat de mare o are vreunu’ din voi :))

Pe noi femeile nu ne mai mira absolut nimic in legatura cu instrumentul barbatilor, iar pe voi nu ar trebui sa va intereseze si nici macar sa va comparati dotarile intre voi, asta fac copii pe la 17 ani :).

Fiti barbati , ce dracu’ ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...