altmarz Reputație: 6167 Postat Aprilie 20, 2023 Partajează Postat Aprilie 20, 2023 30 minutes ago, Flx01 said: Nu e moldoveanca... 🙈 😱😱😱 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Aprilie 20, 2023 Membru Premium Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Acum 1 minut, altmarz a spus: 😱😱😱 Nu fi asa.. Ai putea fii... 🙈😂😂 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6167 Postat Aprilie 20, 2023 Partajează Postat Aprilie 20, 2023 1 minute ago, Flx01 said: Nu fi asa.. Ai putea fii... 🙈😂😂 Serios? Nu e moldoveanca? Spune tot ce stii 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Aprilie 20, 2023 Membru Premium Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Chiar acum, altmarz a spus: Serios? Nu e moldoveanca? Spune tot ce stii Nu ma lasa religia🙈😜 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4246 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Acum 48 minute, Flx01 a spus: Nu e moldoveanca... 🙈 Nici macar nascuta?(nu crescuta) Dar vene?🙂 1 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Aprilie 20, 2023 Membru Premium Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Acum 1 minut, farafiltre a spus: Nici macar nascuta?(nu crescuta) Dar vene?🙂 In vene sar putea sa fie ceva... 🤔 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4246 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Acum 5 minute, Flx01 a spus: In vene sar putea sa fie ceva... 🤔 Aici nu sunt dubii!😁 M ar interesa un lucru...ai mers si mai departe? Nu stiu cum sa formulez sa nu fiu mai clar decat ii nevoie, ca tin la discretie...cred ca iti dai seamq la ce ma refer dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Aprilie 20, 2023 Membru Premium Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Acum 2 minute, farafiltre a spus: M ar interesa un lucru...ai mers si mai departe? Nu stiu cum sa formulez sa nu fiu mai clar decat ii nevoie, ca tin la discretie...cred ca iti dai seamq la ce ma refer .... E o femeie minunata.... Cind vrea. Restul e cancan😜 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4246 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Acum 31 minute, altmarz a spus: Spune tot ce stii Iti amintesti cand iti ziceam sa nu pomenesti de unde vii, greseala aia o facusem eu prima data🙂 1 dag dal gas! Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6167 Postat Aprilie 20, 2023 Partajează Postat Aprilie 20, 2023 1 minute ago, farafiltre said: Iti amintesti cand iti ziceam sa nu pomenesti de unde vii, greseala aia o facusem eu prima data🙂 Da, eu nu spun. Eu la fetele din Arad merg ca Aradean 100%. Doar una stie ca sunt din TM de fapt...si coincidenta sau nu, si ea e tot din TM...s-au dus doi banateni sa se iubeasca in Arad 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Aprilie 20, 2023 Membru Premium Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Acum 3 minute, altmarz a spus: Da, eu nu spun. Eu la fetele din Arad merg ca Aradean 100%. Doar una stie ca sunt din TM de fapt...si coincidenta sau nu, si ea e tot din TM...s-au dus doi banateni sa se iubeasca in Arad Șî io ma iubii cu o aradeanca la 300 de km 🤦♂️... Si mai am doua in plan... 🙈😜 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4246 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 20, 2023 I am spus in ideea sa nu si bata pl de programare. Ca una i sa vii de la bou rosu, si alta i sa ti faci vinieta. Aata tot, nu aveam alte asteptari🙂 1 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13944 Postat Aprilie 21, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 21, 2023 Acum 13 ore, tomson a spus: @nellu2012 n-ai fost la blonda sau nu ai lasat recenzie ? ca nu vad nici o recenzie pe acolo te intreb e tine ca tu mai dai inimioare pe acolo :-) N-am fost. Ca scriam recenzie daca o vizitam. Dar, o am in vizor. 1 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2812 Postat Aprilie 21, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 21, 2023 Onor stapanirea ma fortzeaza sa scriu recenzii pe unde apuc... chiar si aici! 🤪 Am fost azi la o fata unde merg eu de obicei, cand am chef de un sex anal (ce va mirati asa?!) de calitate, dar mai ales de o atitudine de nota 11.0! Fata sta cam vis-a-vis de emag de pe Rebreanu (nu prea stiu Timisoara, dar cred ca e aproape si de Sagului 🤪). Parca zicea ca o cheama ceva gen ***Lia... n-am tzinere de minte... si-s si cam surd (asa-i de la o varsta 🤪). Numaru' ei de telefon se termina cu *******397. Programare de ieri pe azi... ceva incurcaturi cu SMS... amuzante, pana la urma! Fata e 'naltutza, pe la 1.65-1.70 (cred), blonda, cu forme tare faine! Garsoniera curata si aranjata. Actiunea intensa, cu ejaculari si orgasme. DFK, ON si AP... mai multe pozitii. Toata distractia a tinut o ora si m-a costat RON 300.00. Mangaieri, saruturi... in general, cam tot ce mi-a dorit inimioara! Chiar si dusuri calde... 3 la numar! 🤪 Notele: fata (aspect) = 9.5, fata (atitudine) = 10.0+ (ca nu se poate acorda 11.0), locatie = 9.0, ON = 9.0, AP = 10.0+ Dac-am uitat ceva... ma trageti de maneca si revin cu detaliile cerute! 3 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2812 Postat Aprilie 21, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 21, 2023 3 minutes ago, tomson said: cand am vazut noua poza am zis : ma duc dupa am citit recenzia am zis : lasa ca vine Ra...aaa 🙂 marfa buna da probleme la servire Ma draqu' stie cum se intampla... dar asta e a 2-a fatuca ce apare prin Timisoara... imi flutura curu' pe sub nas... zice ca pot sa-mi bag pula pe acolo... si parca nu m-as duce! "I'm still on the fence" vorba verilor nostrii din Lumea Noua! 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6167 Postat Aprilie 21, 2023 Partajează Postat Aprilie 21, 2023 1 hour ago, danp123 said: Ma draqu' stie cum se intampla... dar asta e a 2-a fatuca ce apare prin Timisoara... imi flutura curu' pe sub nas... zice ca pot sa-mi bag pula pe acolo... si parca nu m-as duce! Sigur esti ok? Poate astenia de primavara...ceva depresie...e tare periculos cand se intampla asa... 1 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2812 Postat Aprilie 21, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 21, 2023 18 minutes ago, altmarz said: Sigur esti ok? Poate astenia de primavara...ceva depresie...e tare periculos cand se intampla asa... Eu sunt OK! Dar fetele astea... nu par sa fie ce trebe'... opinia mea! 2 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6167 Postat Aprilie 21, 2023 Partajează Postat Aprilie 21, 2023 Just now, danp123 said: Eu sunt OK! Dar fetele astea... nu par sa fie ce trebe'... opinia mea! Da, asa e, ai dreptate...si eu era sa ajung la una din ele dar din fericire nu ne-am sincronizat cu programul...asa ca nu am ajuns, si dupa au aparut recenziile, si nici nu o sa mai incerc... 2 Link spre comentariu
exualexu24 Reputație: 25 Postat Aprilie 22, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 22, 2023 Acum 11 ore, danp123 a spus: Onor stapanirea ma fortzeaza sa scriu recenzii pe unde apuc... chiar si aici! 🤪 Am fost azi la o fata unde merg eu de obicei, cand am chef de un sex anal (ce va mirati asa?!) de calitate, dar mai ales de o atitudine de nota 11.0! Fata sta cam vis-a-vis de emag de pe Rebreanu (nu prea stiu Timisoara, dar cred ca e aproape si de Sagului 🤪). Parca zicea ca o cheama ceva gen ***Lia... n-am tzinere de minte... si-s si cam surd (asa-i de la o varsta 🤪). Numaru' ei de telefon se termina cu *******397. Programare de ieri pe azi... ceva incurcaturi cu SMS... amuzante, pana la urma! Fata e 'naltutza, pe la 1.65-1.70 (cred), blonda, cu forme tare faine! Garsoniera curata si aranjata. Actiunea intensa, cu ejaculari si orgasme. DFK, ON si AP... mai multe pozitii. Toata distractia a tinut o ora si m-a costat RON 300.00. Mangaieri, saruturi... in general, cam tot ce mi-a dorit inimioara! Chiar si dusuri calde... 3 la numar! 🤪 Notele: fata (aspect) = 9.5, fata (atitudine) = 10.0+ (ca nu se poate acorda 11.0), locatie = 9.0, ON = 9.0, AP = 10.0+ Dac-am uitat ceva... ma trageti de maneca si revin cu detaliile cerute! Cine-i asta? Vizavi de eMAG?🤨🧐 Link spre comentariu
Umbre Reputație: 215 Postat Aprilie 22, 2023 Oras:Sin City Oras:Sin City Partajează Postat Aprilie 22, 2023 E o clasica Doar pentru cunoscatori Parca se zicea ca i-a fost sters topicul pentru ca nu si-a facut cont aici si n-a platit reclama Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6167 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 On 4/21/2023 at 12:56 AM, Flx01 said: Șî io ma iubii cu o aradeanca la 300 de km 🤦♂️... Si mai am doua in plan... 🙈😜 După încă câteva vizite la Arad la diferite fete... mi-am dat seama că cele mai faine arădence sunt...timișorencele 5 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Aprilie 24, 2023 Membru Premium Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 2 minute, altmarz a spus: După încă câteva vizite la Arad la diferite fete... mi-am dat seama că cele mai faine arădence sunt...timișorencele Asa e aproape ai dreptate😀😀 2 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Aprilie 25, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 25, 2023 am tot vrut sa merg la miruna ca imi placea genul si pozele dar simtul dialogul si dovezile erau impotriva , cum ca evident nu presteaza cu chef de lucru asa ca am stat pe cur si ma intreb de ce nu vor unele ca ea sa lucre sa traga ca sa castige sa fie bine si pt ele si pt noi ca uite o plecat mult mai rpd si cred abea dc nu o iesit in pierdere Singurul gand ce imi vine plauzibil e ca face parte din categoria care ia procent Asa nici eu nu am vrut sa lucru vreodata cand omu e independent trage ca e pt sine cand nu e fara chef nu ? 2 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6167 Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 3 hours ago, tomson said: am tot vrut sa merg la miruna ca imi placea genul si pozele dar simtul dialogul si dovezile erau impotriva , cum ca evident nu presteaza cu chef de lucru asa ca am stat pe cur si ma intreb de ce nu vor unele ca ea sa lucre sa traga ca sa castige sa fie bine si pt ele si pt noi ca uite o plecat mult mai rpd si cred abea dc nu o iesit in pierdere Singurul gand ce imi vine plauzibil e ca face parte din categoria care ia procent Asa nici eu nu am vrut sa lucru vreodata cand omu e independent trage ca e pt sine cand nu e fara chef nu ? Da, nu știu ce a fost perioada care a trecut când apăreau fete și nici una nu părea ce trebuie... Și nimeni nu răspundea, dar suntem în regulă, pare că încet încet se întorc și fetele faine... 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4246 Postat Aprilie 25, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 25, 2023 Acum 4 ore, altmarz a spus: *Evident ca dupa scenariul acesta noi nu o sa ne mai revedem, dar eu cu siguranta nu am cum sa regret intalnirea mea cu ea. La 14.04.2023 la 23:37, farafiltre a spus: *mi a dat un stres de s a terminat lumea, mi am si spus, ba, orice ar fi, la ea nu mai "ai voie" sa calci... 😁🤣 Domnisoara "casti" este speciala.🙂 Daca reusesti s o intelegi, iti ofera intalniri pe care sa le ti minte (in mai multe sensuri, adevarat), dar, nu toata lumea i pregatita pentru ea...pe buna dreptate, pot intwlege. (am cunoscut o bine, desi tarziu. Cozonacu' a intalnit o cand deabea si deschisese petalele, el ii stie bine evolutia...chiar dezbatusem subiectul...dupa ce recent am revizitat o,ambii...ii complicat s o vorbim vreodata de rau...acu ca ai intalnit o, intelegi usor de ce) 1 dag dal gas! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum