geo20 Reputație: 389 Postat Mai 9 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 9 Acum 5 minute, Cozonac77 a spus: Îl vedeam (aproape) în fiecare weekend în Brena și pe la Termal Da' e singurul de la care am autograf, deci Talent clar a fost că eu nu cer autograf la orice pârci de jucător 🥹 A dat probe de joc la Barcelona când era junior, a luat, dar nu a mai mers. El și Cânu erau clienții casei la Brena. A fost un chef de pomină acolo când a jucat Petrolul cu Poli, dirijor de orchestră fiind Mutu și Bornescu!🤣 Nu am văzut pe nimenea în viața mea să bea în halul în care o făcea Bornescu. Cu câțiva înainte, peste drum de Brena, puțin mai spre ieșirea din Timișoara, era celebrul Trafic, unde erau plin de fetițe, iar Costică Rădulescu, un mare antrenor (D-zeu să-l odihnească) îi băga pe cei de la Poli sau UMT în cantonament la Campingul de lângă Trafic (nu mai știu cum îi spunea), dracii fugeau noaptea la Trafic la băute și fete și nea Costică îi prindea, deoarece le plătea pe fete să-i dea în gât, și îi fugarea în toiul nopții până ieșea alcoolul din ei. Mai era la Poli, prin ani 80, un fotbalist Nucă, talent ieșit din comun, pe el îl lua dimineața rupt de beat de la Palace, îl băgau sub duș rece, intra titular și dădea 2 goluri! Mulți erau drojdieri în acea perioadă, ca să nu mai spun de curvari, dar erau fotbaliști, frate! Alte vremuri, alți oameni!🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
babujee1 Reputație: 56 Postat Mai 13 Oras:Ala Oras:Ala Partajează Postat Mai 13 La 09.05.2024 la 8:53, geo20 a spus: A dat probe de joc la Barcelona când era junior, a luat, dar nu a mai mers. El și Cânu erau clienții casei la Brena. A fost un chef de pomină acolo când a jucat Petrolul cu Poli, dirijor de orchestră fiind Mutu și Bornescu!🤣 Nu am văzut pe nimenea în viața mea să bea în halul în care o făcea Bornescu. Cu câțiva înainte, peste drum de Brena, puțin mai spre ieșirea din Timișoara, era celebrul Trafic, unde erau plin de fetițe, iar Costică Rădulescu, un mare antrenor (D-zeu să-l odihnească) îi băga pe cei de la Poli sau UMT în cantonament la Campingul de lângă Trafic (nu mai știu cum îi spunea), dracii fugeau noaptea la Trafic la băute și fete și nea Costică îi prindea, deoarece le plătea pe fete să-i dea în gât, și îi fugarea în toiul nopții până ieșea alcoolul din ei. Mai era la Poli, prin ani 80, un fotbalist Nucă, talent ieșit din comun, pe el îl lua dimineața rupt de beat de la Palace, îl băgau sub duș rece, intra titular și dădea 2 goluri! Mulți erau drojdieri în acea perioadă, ca să nu mai spun de curvari, dar erau fotbaliști, frate! Alte vremuri, alți oameni!🤣🤣🤣 Cred că vremurile nu s-au schimbat prea mult, diferența este că atunci cred că toți în toată lumea erau alcoolici și curvari, acum au rămas ai noștri ceilalți s-au apucat de muncă și de aici și diferența. Link spre comentariu
babujee1 Reputație: 56 Postat Mai 13 Oras:Ala Oras:Ala Partajează Postat Mai 13 La 08.05.2024 la 5:44, geo20 a spus: Mutu nu putea ajunge niciodată la valoarea lui Gică Hagi, și de altfel nu îl văd nici peste Adrian Ilie. Pe presupuneri că dacă nu era dracu sau lacu, se poate spune și de Romica Buia, care a fost un talent ieșit din comun, dar alcoolul i-a distrus cariera. Alți jucători, cum erau Dobrin sau al nostru Tata Mare (Dan Păltinișan, D-zau să-i odihnească pe ambii), nu intrau pe teren până nu drojdeau ceva înainte de meci. Bine, au fost și alte vremuri, iar fotbal se juca mult mai artistic și lent în acele vremuri. Ieri citeam un interviu cu Gabi Tamaș (alt talent distrus în parte de aburii alcoolului) în care spunea că se consideră al treilea fundaș ca valoare, după Cristi Chivu și Gică Popescu, pe care l-am avut la națională, total fals, el nefiind nici în degetul mic a lui Belodedici, Costică Stefanescu, Sames sau chiar Bumbescu. Și apropo, ieri a fost 7 mai, o zi unică pentru fotbalul românesc, când în 86 Steaua reușea să câștige Cupa Campionilor Europeni, și nu am văzut pe nimenea să pomenească ceva despre asta. Celor mai tineri, vă recomand să vizionați meciurile Stelei din perioada 86-89 (an în care Steaua a mai jucat o finală de Cupa Campionilor), chiar și cele ale lui Dinamo și Craiova, să vedeți ce fotbal jucau băieții ăia în cupele europene, comparativ cu bambiliciul care îl joacă cei de acum, idem și pentru echipa națională. Tamaș a spus că e al 3 lea fundaș român raportandu-se după postul jucat. Ștefănescu și Belodedici au jucat pe alt post, iar el a făcut comparația luând în calcul campionatele in care a jucat . Pentru că spre deosebire de Tamaș, Bumbescu a jucat doar in țară , deci nu e chiar total fals ceea ce spune, fiindcă după Popescu și Chivu a fost el care a jucat afară, și singurul care a jucat mai mult decât el Stefan Radu însă pe alt post și de aici nu a făcut comparația! Am văzut interviul și a răspuns cat se poate de ok pentru întrebările puse de moderator! Link spre comentariu
babujee1 Reputație: 56 Postat Mai 13 Oras:Ala Oras:Ala Partajează Postat Mai 13 La 09.05.2024 la 8:53, geo20 a spus: A dat probe de joc la Barcelona când era junior, a luat, dar nu a mai mers. El și Cânu erau clienții casei la Brena. A fost un chef de pomină acolo când a jucat Petrolul cu Poli, dirijor de orchestră fiind Mutu și Bornescu!🤣 Nu am văzut pe nimenea în viața mea să bea în halul în care o făcea Bornescu. Cu câțiva înainte, peste drum de Brena, puțin mai spre ieșirea din Timișoara, era celebrul Trafic, unde erau plin de fetițe, iar Costică Rădulescu, un mare antrenor (D-zeu să-l odihnească) îi băga pe cei de la Poli sau UMT în cantonament la Campingul de lângă Trafic (nu mai știu cum îi spunea), dracii fugeau noaptea la Trafic la băute și fete și nea Costică îi prindea, deoarece le plătea pe fete să-i dea în gât, și îi fugarea în toiul nopții până ieșea alcoolul din ei. Mai era la Poli, prin ani 80, un fotbalist Nucă, talent ieșit din comun, pe el îl lua dimineața rupt de beat de la Palace, îl băgau sub duș rece, intra titular și dădea 2 goluri! Mulți erau drojdieri în acea perioadă, ca să nu mai spun de curvari, dar erau fotbaliști, frate! Alte vremuri, alți oameni!🤣🤣🤣 Întrebările pentru Tamaș au fost așa Gică Popescu sau Tamaș Chivu sau Tamaș Chiricheș sau Tamaș Moți sau Tamaș Adrian iencsi sau Tamaș și mai vreo 2 toți din generația/perioada aceea de după anii 90 (in mare) și atunci da este al 3 lea după Chivu! Link spre comentariu
geo20 Reputație: 389 Postat Mai 13 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 13 Acum 3 minute, babujee1 a spus: Întrebările pentru Tamaș au fost așa Gică Popescu sau Tamaș Chivu sau Tamaș Chiricheș sau Tamaș Moți sau Tamaș Adrian iencsi sau Tamaș și mai vreo 2 toți din generația/perioada aceea de după anii 90 (in mare) și atunci da este al 3 lea după Chivu! Eu am citit pe Prosport și acolo ziceau de fundaș central, nu au precizat altceva! Știu la ce te referi, libero sau fundaș central de marcaj, și ai dreptate dacă a spus așa în interviu. Link spre comentariu
babujee1 Reputație: 56 Postat Mai 13 Oras:Ala Oras:Ala Partajează Postat Mai 13 Acum 5 minute, geo20 a spus: Eu am citit pe Prosport și acolo ziceau de fundaș central, nu au precizat altceva! Știu la ce te referi, libero sau fundaș central de marcaj, și ai dreptate dacă a spus așa în interviu. A fost un podcast, și astea au fost întrebările. Nu s-a menționat un jucător care sa fie activ înainte de Gică Popescu. Dar exact cum a spus și el în interviu de multe ori presa bagă titluri de genul clickbait ca apoi articolul să fie total diferit de subiect. Pentru că probabil daca titlul era Gabi Tamaș a spus că e al 3 lea fundaș central al României după 90, nu mai intra nimeni sa citească fiindcă nu prea ai cum sa contrazici. Așa oprindu-se la titlul Gabi Tamaș al 3 lea fundaș central după Popescu și Chivu....toți sunt curioși, contrariați că înainte de el au fost totuși alții care au ridicat niste trofee. Când a fost întrebat de Popescu a zis din start păi nici nu pot sa compar, nu se poate așa ceva, vorbim de căpitan la Barcelona, eu am fost capitan la Chiajna. Chivu la fel a ridicat urecheata, și făcea moderatorul, da dar l-a chinuit nu știu cine in finala. Și Tamaș a spus chinuit ne chinuit trofeul l-a ridicat el. Link spre comentariu
babujee1 Reputație: 56 Postat Mai 13 Oras:Ala Oras:Ala Partajează Postat Mai 13 Acum 2 minute, babujee1 a spus: A fost un podcast, și astea au fost întrebările. Nu s-a menționat un jucător care sa fie activ înainte de Gică Popescu. Dar exact cum a spus și el în interviu de multe ori presa bagă titluri de genul clickbait ca apoi articolul să fie total diferit de subiect. Pentru că probabil daca titlul era Gabi Tamaș a spus că e al 3 lea fundaș central al României după 90, nu mai intra nimeni sa citească fiindcă nu prea ai cum sa contrazici. Așa oprindu-se la titlul Gabi Tamaș al 3 lea fundaș central după Popescu și Chivu....toți sunt curioși, contrariați că înainte de el au fost totuși alții care au ridicat niste trofee. Când a fost întrebat de Popescu a zis din start păi nici nu pot sa compar, nu se poate așa ceva, vorbim de căpitan la Barcelona, eu am fost capitan la Chiajna. Chivu la fel a ridicat urecheata, și făcea moderatorul, da dar l-a chinuit nu știu cine in finala. Și Tamaș a spus chinuit ne chinuit trofeul l-a ridicat el. Pentru că așa ca jucători contemporani ii mai ai pe Dan Petrescu, Răzvan Raț. Și pe lângă astea inițial a spus că Săpunaru e al 3 lea, dar după a revenit și a spus sa nu se supere fratele meu pe mine, dar sunt puțin mai bun ca el. Link spre comentariu
babujee1 Reputație: 56 Postat Mai 13 Oras:Ala Oras:Ala Partajează Postat Mai 13 Acum 16 minute, geo20 a spus: Eu am citit pe Prosport și acolo ziceau de fundaș central, nu au precizat altceva! Știu la ce te referi, libero sau fundaș central de marcaj, și ai dreptate dacă a spus așa în interviu. Fac puțin de spam acum și îți răspund așa, că am ceva timp mai mult acum și să ii dau fanului meu numărul 1 ocazia sa mai îmi dea niste minusuri 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15 Partajează Postat Mai 15 La 13.05.2024 la 15:48, XenonXenon a spus: As da orice suma de bani pentru o intalnire cu ea. La 13.05.2024 la 15:43, XenonXenon a spus: As da orice suma de bani pentru a ne intalni. La 13.05.2024 la 15:37, XenonXenon a spus: As da o caruta de bani sa ma intalnesccu ea. Aoleu, nu mai zi de astea că ești victimă sigură 😁 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33739 Postat Mai 15 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Mai 15 Acum 37 minute, Userkare a spus: Aoleu, nu mai zi de astea că ești victimă sigură 😁 Uită-te pe topicul asta 😁 2 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3617 Postat Mai 15 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Mai 15 Acum 2 ore, Userkare a spus: De acord, dar mi se pare că e un fel de Ianis Hagi... Talent are din plin, dar nu scrie cartea aia care sa devanseze Suge-o Ramona 😁 N-am maculator și nici creion cu radieră ✏️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Acum 17 ore, 22leon a spus: Uită-te pe topicul asta 😁 Aoleu 😁 Trebuie să îl băgăm si pe Lucas în acel topic, neapărat să auzim părerea lui. Acum 15 ore, Cozonac77 a spus: N-am maculator și nici creion cu radieră ✏️ ☹️ Link spre comentariu
geo20 Reputație: 389 Postat Mai 16 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 16 Ca la noi, la nimeni! Cică într-o comună cu 88 de locuitori, candidatul la funcția de primar a strâns 100 de semnături pentru a-și depune candidatura, necesarul minim! Incredibil!🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2818 Postat Mai 16 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Mai 16 20 minutes ago, geo20 said: Ca la noi, la nimeni! Cică într-o comună cu 88 de locuitori, candidatul la funcția de primar a strâns 100 de semnături pentru a-și depune candidatura, necesarul minim! Incredibil!🤣🤣🤣 Fii sigur ca au semnat toti boii! Poate si cateva vaci! 😁 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Acum 22 minute, geo20 a spus: Ca la noi, la nimeni! Cică într-o comună cu 88 de locuitori, candidatul la funcția de primar a strâns 100 de semnături pentru a-și depune candidatura, necesarul minim! Incredibil!🤣🤣🤣 Tu vezi la suprafață o comună de 88 de oameni. Dar fiecare comună are câteva sate, câteva sate au câteva cimitire. Acolo mai sunt probabil sute de oameni de 500+ ani care vor și ei sa voteze! Link spre comentariu
geo20 Reputație: 389 Postat Mai 16 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 16 Acum 20 minute, danp123 a spus: Fii sigur ca au semnat toti boii! Poate si cateva vaci! 😁 L-au întrebat pe prostan și a zis că la 12 le-a făcut flotant, exact cum procedează unii când vor să-și înscrie copii la o anumită școală. Vai de capul nostru! Acum 20 minute, Userkare a spus: Tu vezi la suprafață o comună de 88 de oameni. Dar fiecare comună are câteva sate, câteva sate au câteva cimitire. Acolo mai sunt probabil sute de oameni de 500+ ani care vor și ei sa voteze! Poate ai uitat, dar acum câțiva ani a fost trecut pe lista de vot unul care a decedat, ba chiar a și câștigat mandatul de primar.🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Acum 13 minute, geo20 a spus: L-au întrebat pe prostan și a zis că la 12 le-a făcut flotant, exact cum procedează unii când vor să-și înscrie copii la o anumită școală. Vai de capul nostru! Poate ai uitat, dar acum câțiva ani a fost trecut pe lista de vot unul care a decedat, ba chiar a și câștigat mandatul de primar.🤣🤣🤣 Vezi? La noi si undeadzii câștigă 😁 Eram sigur că a făcut faza cu flotant. Multe partide fac asa, sincer ar trebui interzis votul dacă nu ai domiciliul pe bune acolo. Dar cei ce au făcut legile si-au lăsat portița asta, oare de ce? Cât despre comuna de 88 de oameni? Comasată cu următoarea comună și asta e. La noi e haos cu definiția unei localități. Ai comune de 88 de oameni, orașe de 1500, municipii de 8000 de oameni. În același timp ai comune gen Florești, Dumbrăvița, Giroc, Giarmata cu 10000-30000 de oameni. Multe ar trebui desființate, altele comasate, altele să ia un upgrade că e ridicol sa le zici sate cand sunt orașe in toată regula. Dar nu vor să își piardă agaricii funcțiile. Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1811 Postat Mai 16 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Mai 16 Vă gândiți ca acea comunâ cu 88 oameni are primar, consiliu local, secretar etc, practic vreo 20 persoanr...din taxele locale nu își iau nici mâcar salariile. Trist. Trebuie o reformă administrativă. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Acum 28 minute, unsuflet a spus: Vă gândiți ca acea comunâ cu 88 oameni are primar, consiliu local, secretar etc, practic vreo 20 persoanr...din taxele locale nu își iau nici mâcar salariile. Trist. Trebuie o reformă administrativă. Trebuia de mult reforma administrativă. Problema e ca sistemul de corupție are nevoie de primării, mai ales cele mici din sate si comune, pentru voturi. Apoi acolo se fură banii cel mai ușor prin proiecte cu fonduri de la bugetul de stat care sunt greu de monitorizat. Evident nu prea vezi fonduri europene la sate ca la alea se fură mai greu, si dlaf sau olaf nu sunt o glumă. Reforma administrativă ne-ar economisi o grămadă de bani la buget. Link spre comentariu
geo20 Reputație: 389 Postat Mai 16 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 16 1 oră în urmă, unsuflet a spus: Vă gândiți ca acea comunâ cu 88 oameni are primar, consiliu local, secretar etc, practic vreo 20 persoanr...din taxele locale nu își iau nici mâcar salariile. Trist. Trebuie o reformă administrativă. Ăștia și reforma, mă faci să râd! Ai uitat că acum câțiva ani am făcut referendum pentru reducerea numărului de parlamentari la 300, noi am mers și am votat, iar ei au făcut ceva pe votul nostru și au rămas la fel! Ne-au aburit ani de zile și cu regionalizarea, ba au organizat unele instituții pe sistemul regional, cum au fost cei de la finanțe (cancerul societății românești, în opinia mea), pastrandu-le și pe cele județene și locale, doar pentru a-și împărții funcțiile de șefi. Poate urmași, urmașilor noștri, vorba lui Cel Mare și Sfânt, vor face cu adevărat reforma adminstrativ-teritoriala! 1 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1811 Postat Mai 16 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Mai 16 Cred ca facem parte din același partid reformist🤣. Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33739 Postat Mai 17 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Mai 17 Na belea , am auzit-o și pe asta 🤣🤣 Unde sunt "artistele" noastre ? 😁😂 https://files.fm/u/zkpy4p5rdu 5 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3617 Postat Mai 17 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Mai 17 Alpinistă, familistă, avangardistă Studiază-n State, vrea s-ajungă o artistă Cu master in P.R, următoru' superstar Mai tare decât Sandra, face totu' special 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6192 Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 Just now, tomson said: Poate ne spuni tu Emma care sunt ale tale ca sa nu mai fie confuzie Iti spun eu...nici una Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2818 Postat Mai 24 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Mai 24 31 minutes ago, Userkare said: Bună, scuze că revin pe acest subiect. Ești originară din România sau din Germania? Pentru că dacă ești nemțoaică 100% (si înclin sa cred că ești, ca văd translator folosit in text) atunci te vizitez cu siguranță! 😁 Au nemtzoaicele ceva in "plus" si eu NU STIU?! Ca la negresele si asiaticele pe care le-am futut, eu n-am descoperit nimic extra! 😁 Nici macar la cele "Latinas"! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum