lovelyred Reputație: 1533 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Acum 2 minute, Criticul a spus: Ai înțeles că bărbaților le place oralul? Ai depășit limita de 3 cm de luat în gură? Și doar cu clientul în picioare că altfel nu știi? De limbi la 00 nu spun... 😛 Și tot așa, deasupra nu poți, nici când e o poziție unde să dai contre?!? 😇 Și mai întrebi dacă mai durează mult? 😁 Astia care ma fut bine si s tinereiii mama ce contre le dau n au nici burta ❣️❣️❣️ 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 Acum 14 minute, lovelyred a spus: Stai bre fusei la mn tu ? Nu fusei bre, dar am vrut încă din 2023 să te vizitez, îți știu topicul 😋 Am mai interacționat acolo. Aveam alt cont atunci, is la 8-lea cont acuma 😁 Da tu nu erai din Moldova? Că fusei e la olteni 😁
lovelyred Reputație: 1533 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Chiar acum, SeqenenraTaa a spus: Nu fusei bre, dar am vrut încă din 2023 să te vizitez, îți știu topicul 😋 Am mai interacționat acolo. Aveam alt cont atunci, is la 8-lea cont acuma 😁 Da tu nu erai din Moldova? Că fusei e la olteni 😁 Da moldoveanca sunt .aaa ai vechime in conturi 🤣🤣🤣
lovelyred Reputație: 1533 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Criticule eu nu vreau sa ma intelegi gresit n am nimic personal dar inceteaza ca nu s nevasta ta sau mai stiu eu ce n ai fost multumit n ai fost ti ai spus o data parerea ai vazut ca nu vreau sa dau curs si ma provoci lasa ma in pace!
Alita Reputație: 1279 Postat Iulie 25 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 25 Acum 1 minut, lovelyred a spus: Da moldoveanca sunt .aaa ai vechime in conturi 🤣🤣🤣 Ca să destindem atmosfera, mai bine glumim decât sa ne certăm, domnișoară așai că nici cei cu 8 conturi nu sunt primiți? Parca mas simți mai bine sa știu ca nu numa eu am interdicție. 😄 1 2
lovelyred Reputație: 1533 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Da tot incearca sa dea in mine a fost si el o data si nu a fost ce se astepta si acum o tine toata viata .Nu e ok nu te mai duci gata parerea e spusa o data .
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 No care ati vrut femei pe topic? E bine acum😅? Țineți-vă bine! Nu ne mai trebe meci/seriale diseară.
ShadowX40 Reputație: 559 Postat Iulie 25 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Iulie 25 Criticule, nu mai fi asa critic! Nu de alta, dar ma faci sa merg s-o vizitez si eu pe domnisoara, ca eu de obicei ma inteleg tare bine cu astea care nu se lasa si sunt un pic mai afurisite asa 1
lovelyred Reputație: 1533 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Acum 1 minut, unsuflet a spus: No care ati vrut femei pe topic? E bine acum😅? Țineți-vă bine! Nuu ,ca eu nu stau mult la barfa ma fac rea aici !Sunt un om vesel nu vreau sa inraiesc.
Alita Reputație: 1279 Postat Iulie 25 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 25 @SeqenenraTaavezi ca am primit like, deci e de acord și nu te primește. A trebuit sa te lauzi cu 8 conturi😄. Adio sarmale. 2
lovelyred Reputație: 1533 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Deal naibi il primesc nah🤣🤣
Alita Reputație: 1279 Postat Iulie 25 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 25 Acum 1 minut, lovelyred a spus: Deal naibi il primesc nah🤣🤣 Sper ca la mine te referi.🙏 Mersi. Îmi fac programare. 1
lovelyred Reputație: 1533 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Va pup copii , numai suparati oameni care nu va fac nimic .Invatati sa fiti domni pana la final!Care nu va placut nu va mai duceti si ati rezolvat problema .
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 Acum 3 minute, lovelyred a spus: Va pup copii , numai suparati oameni care nu va fac nimic .Invatati sa fiti domni pana la final!Care nu va placut nu va mai duceti si ati rezolvat problema . L-ai facut "copil" pe @Criticul"??? Am trăit s-o văd si pe asta! El a fost catalogat in multe feluri, dar asa nu cred ca a mai fost făcut, prichindelu🤣🤣🤣.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 Acum 22 minute, Alita a spus: Ca să destindem atmosfera, mai bine glumim decât sa ne certăm, domnișoară așai că nici cei cu 8 conturi nu sunt primiți? Parca mas simți mai bine sa știu ca nu numa eu am interdicție. 😄 Heeeeeyyyyy 😧 Acum 19 minute, unsuflet a spus: No care ati vrut femei pe topic? E bine acum😅? Țineți-vă bine! Nu ne mai trebe meci/seriale diseară. Mie îmi place 😁 Acum 15 minute, Alita a spus: @SeqenenraTaavezi ca am primit like, deci e de acord și nu te primește. A trebuit sa te lauzi cu 8 conturi😄. Adio sarmale. Aoleu 😂 Acum 13 minute, lovelyred a spus: Deal naibi il primesc nah🤣🤣 Pwp 😘🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 Acum 21 minute, lovelyred a spus: Deal naibi il primesc nah🤣🤣 Deci asta e parola pt cei care nu se incadrează la tine, să spună că sunt @SeqenenraTaa. Urmatorii 5 clienți toți vor fi el😁. Tu să nu spui cine ești, să nu ii dai de gol.
Alita Reputație: 1279 Postat Iulie 25 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 25 Acum 4 minute, SeqenenraTaa a spus: Heeeeeyyyyy 😧 Mie îmi place 😁 Aoleu 😂 Pwp 😘🤗 Totuși rămâne, noroc la programare. Sper sa nu scriu eu recenzia mai repede. 😄
Alita Reputație: 1279 Postat Iulie 25 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 25 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Deci asta e parola pt cei care nu se incadreazș la tine, sș spună că sunt @SeqenenraTaa. Urmatorii 5 clienți toți vor fi el😁. Vai ce idee bună. Mersi
Alita Reputație: 1279 Postat Iulie 25 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 25 @lovelyredma luat valul, glumele etc. Acum am realizat ca de fapt nu am încă 55. Minus 4 luni, deci nu sunt interzis. Sper sa mai ai sarmale miine. 🥰 1
lovelyred Reputație: 1533 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Va rog din suflet nu ma mai citati , mie mi-a ajuns! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 Acum 28 minute, unsuflet a spus: Deci asta e parola pt cei care nu se incadrează la tine, să spună că sunt @SeqenenraTaa. Urmatorii 5 clienți toți vor fi el😁. Tu să nu spui cine ești, să nu ii dai de gol. Heyyy, parcă toți ne dădeam @nellu2012 până acum 😂
Membru Premium Criticul Reputație: 8263 Postat Iulie 25 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 25 Acum 38 minute, unsuflet a spus: L-ai facut "copil" pe @Criticul"??? Am trăit s-o văd si pe asta! El a fost catalogat in multe feluri, dar asa nu cred ca a mai fost făcut, prichindelu🤣🤣🤣. TU nu ai trăit dar cândva, mult înainte de Matusalem, mi s-a spus și mie copil... 😛 În altă ordine de idei, dacă cea ce nu vrea să fie mentionatå lucrează la servicii în beneficiul clienților, acțiunea mea și-a atins scopul, la fel și forumul, cel ca fetele să vadă unde greșesc și să remedieze... ȘI DA, S-A ÎNTÂMPLAT! o fată vizitată când lucra pe Publi24 a crescut mult de când și-a luat cont roșu (mi-am luat o groază de blesteme de la ea căci o demascam de fiecare dată când schimba anunțul pe Publi24, atentionân serviciile slabe... chiar ea mi-a spus, acum suntem ok) 😅 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Alita Reputație: 1279 Postat Iulie 25 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 25 Acum 5 minute, SeqenenraTaa a spus: Heyyy, parcă toți ne dădeam @nellu2012 până acum 😂 Mai schimbăm. Am văzut că 8 conturi e atrăgător și ești primit. Eu cu un singur cont nu. Înghit în sec când ma gândesc ca o sa maninci sărmăluțe. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 Acum 51 minute, SeqenenraTaa a spus: Heyyy, parcă toți ne dădeam @nellu2012 până acum 😂 Lasă că data viitoare, când suntem mai bine infipți deasupra, ne dăm drept Ctiticul. Să avem puțină parte și de rodeo😅.
Membru Premium Criticul Reputație: 8263 Postat Iulie 25 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 25 Acum 38 minute, unsuflet a spus: Lasă că data viitoare, când suntem mai bine infipți deasupra, ne dăm drept Ctiticul. Să avem puțină parte și de rodeo😅. Ai citit pe topicul cu prețuri? 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum