Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Postat
Acum 7 ore, farafiltre a spus:

La fel ca cine?

Ca mine cand am fost la ruginita si i am trecut mana prin par de m a intrebat de ce am facut asta fara sa intreb? Nu cred, ca nu am povestit😁😆

Ca mine cand am fost odata pe circumvalatiunii in y si dupa oral n am fost bun sa trec mai departe din cauza de miros intepator de amoniac ce mi a venit cand si a deschis picioarele si o trebuit sa ma concentrez mai mult pe inspiratie? Da, intamplarea asta am povestit o candva😪

Ca mine cand am chemat pe camera o Mariucă (care nu mi era noua) si dupa ce am terminat de s a decuplat din revers am descoperit ca pe gluga qveam lipite "margelute" de branzică? Le numeam fior di latte daca erau suficient de "dezvoltate", asa pula, raman "simple" margelute anonime🥲 Nici detaliul asta nu aveai de unde sa il stii, ca n am avut chef sa povestesc.

Deci, ca cine? Ca ori m ai citat gresit, ori cauza ii ca nu sunt suficent de lung in banda incat sa prind ideea🤷🏿‍♂️

De citat  greșit ,sigur nu am facut ,dar asta e faza că banda nu e tot timpul atât de lungă precum crezi . Poți folosi prima data indicații traseu decât start traseu

• Confuz 1
  • Membru Premium
  • Oras:Everywhere.. and nowhere.
Postat
Acum 8 ore, farafiltre a spus:

... cand am fost la ruginita ...

É vre-o roșcată? 

Să știu dacă-i dau tag (ori bá) lu' biciclist

• Mersi 1
  • Haha 1

"When we understand that each day isn't one more day, but one less..          we'll start giving more value to the things that truly matter."

• Membru Premium
Postat
1 minute ago, M0ff0ss said:

É vre-o roșcată? 

Bun spirit de observatie, foarte bun. Mie mi-a scapat. 

Daca stiti ceva de roscate si nu ziceti...... 😂

• Haha 2

.

• Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, altmarz a spus:

... Daca stiti ceva de roscate si nu ziceti...... 😂

Pe Blaga.. undeva, 

Găsești peruci.. chiar câteva. 

Apoi mergi într-o locație, 

Și rezolvi a ta situație. 

Dacă-n Nord tu vei alege, 

Pe una dintre.. colege, 

Unde-i Profi.. la etaj,  

Să ai grijă la limbaj. 

Vremea-i grea și mare stres, 

Și anunțuri.. în exces. 

Ori ieși.. bine-tratat,  

Ori.. cel puțin, certat. 

P.S. Vezi să nu dai peste "gas" 

Că și-a anunțat.. popas. 

Popa-șapcă.. o brunetă, 

La Solar.. cică-i vedetă.

• Like 1
  • Haha 1

"When we understand that each day isn't one more day, but one less..          we'll start giving more value to the things that truly matter."

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
Acum 3 ore, M0ff0ss a spus:

É vre-o roșcată? 

Acum 2 ore, altmarz a spus:

Bun spirit de observatie, foarte bun. Mie mi-a scapat. 

Daca stiti ceva de roscate si nu ziceti...... 😂

Cunoasteti cazul, amandoi!

Unica roscata/rugi' pe care s o cunosc, se numeste Mia (domnisoara Mia) si are(avea) locatie intre Irisurile din torontal si cele din aradului.  Cu un accent perfect, declara despre ea ca vine tocmai din "iacuțc", ii foarte tanara si frumoasa, pare sa aiba o anumita finete si lejeritate in miscari, la prima vedere prezinta disciplină si gratie marca lezginka...atuuri de campEoană, PE PARCURS, descopar caracterul si ignoranta fata de crestinul ce'i şade aproape😁...gesturile de primadonă direct ma asfalteaza! Dar eu am tot timpul din lume daca tot o ales variata " lunga", in loc sa ma stie istorie dupa cinşpe minute (cu Marț tehnic cu tot, bineinteles)...pana si aroganta cu care inchidea usa dupa mine era de alt nivel.😆

• Like 1
  • Haha 2

dag dal gas!

• Membru Premium
Postat
5 hours ago, farafiltre said:

domnisoara Mia

Am văzut că are iar anunț activ 😁😂

.

• Membru Premium
Postat
Acum 7 ore, altmarz a spus:

Am văzut că are iar anunț activ 😁😂

Oooo, mersi! Cand dau de el, sunt pregatit sa fac o aroganta inainte sa il deschid!🤩

(((am sa dezactivez WiFiu', datele mobile se activeaza automat si am certitudinea ca eu sunt cel care plateste pentru o astfel de capodopera! 

• Haha 1

dag dal gas!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.