start_free Reputație: 93 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2019 salutfacem si noi un topic unde gasim sa dam blana jos?eu am fost la asa zisa randunica dar nu am fost multumitacum ma duc la bella si e foarte okaveti si alte recomandari pt bucuresti?as dori sa mai incerc si altcevamultumesc 1
gelugun Reputație: -199 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2019 salutfacem si noi un topic unde gasim sa dam blana jos?eu am fost la asa zisa randunica dar nu am fost multumitacum ma duc la bella si e foarte okaveti si alte recomandari pt bucuresti?as dori sa mai incerc si altcevamultumescPentru epilare , fara alte bonusuri , salon Sofia Eleni Universitate.Langa Pescarul.Costa 60 Lei , inghinal total si interfesier.Pielea ramane neteda si moale ca pielea unui fundulet de bebe Doamna Mirela. De obicei dupa amiaza.Are 15 ani de cosmetica.Au si site.Succes ! 1 3
fxlx Reputație: 1515 Postat Iunie 21, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 21, 2019 https://sofiaeleni.ro/preturi-cosmetica-in-bucuresti/
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 21, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 21, 2019 Pentru cei care au firul de par de culoare inchisa, este foarte ok epilatul cu laser, IPL. Preturile sunt ok, in cateva sedinte dispar toate firele de par, nu doare, iar ulterior este necesara o sedinta de intretinere cam la 6 luni-1 an. Eu am mers la Nomaswello, sunt mai multe locatii in Bucuresti si alte orase, iar pentru cei care doresc, sunt si pachete de epilare definitiva pe mai multe zone sau pe tot corpul.
start_free Reputație: 93 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 21, 2019 multumesc pt raspunsuriun numar de telefon al doamnei?la salon nu mam dus niciodata( imi e cam rusine:D)multumesc
gelugun Reputație: -199 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2019 multumesc pt raspunsuriun numar de telefon al doamnei?la salon nu mam dus niciodata( imi e cam rusine:D)multumescEste pe siteul lor....☺ 3
gelugun Reputație: -199 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2019 Pentru cei care au firul de par de culoare inchisa, este foarte ok epilatul cu laser, IPL. Preturile sunt ok, in cateva sedinte dispar toate firele de par, nu doare, iar ulterior este necesara o sedinta de intretinere cam la 6 luni-1 an. Eu am mers la Nomaswello, sunt mai multe locatii in Bucuresti si alte orase, iar pentru cei care doresc, sunt si pachete de epilare definitiva pe mai multe zone sau pe tot corpul.Da , Nomasvello au un bun renume. De pilda sediul de pe Decebal.Costa 140 Lei inghinal total.Fara zona scrotala.Dar trebuie sa te razi in prealabil , nu te duci ca la epilarea cu ceara , cu minim 3 mmAsa mi s-a spus.... 1 3
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 21, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 21, 2019 Da , Nomasvello au un bun renume. De pilda sediul de pe Decebal.Costa 140 Lei inghinal total.Fara zona scrotala.Dar trebuie sa te razi in prealabil , nu te duci ca la epilarea cu ceara , cu minim 3 mmAsa mi s-a spus.... Eu ma duc in Park Lake, fetele de acolo te tund ele repede cu masina, niciodata n-au zis ca trebuie sa te razi singur inainte 1
start_free Reputație: 93 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2019 Pentru epilare , fara alte bonusuri , salon Sofia Eleni Universitate.Langa Pescarul.Costa 60 Lei , inghinal total si interfesier.Pielea ramane neteda si moale ca pielea unui fundulet de bebeDoamna Mirela. De obicei dupa amiaza.Are 15 ani de cosmetica.Au si site.Succes !stiti daca face si in particular?nu vreau bonusuri sau altceva doar epilaremultumesc
start_free Reputație: 93 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2019 Este pe siteul lor....☺ma gandeam ca aveti si nr personalacela de pe site e pt programari la salon;)multumesc
start_free Reputație: 93 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2019 0727614815 recomand!
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 25, 2019 salutfacem si noi un topic unde gasim sa dam blana jos?eu am fost la asa zisa randunica dar nu am fost multumitacum ma duc la bella si e foarte okaveti si alte recomandari pt bucuresti?as dori sa mai incerc si altcevamultumescZici ca randuneaua nu te-a rezolvat? Se vorbea ca la o epilare face si o laba pe moca
start_free Reputație: 93 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2019 Zici ca randuneaua nu te-a rezolvat? Se vorbea ca la o epilare face si o laba pe mocape mine nue ceva mecanic si eu nu sunt asaincerc sa mai gasesc si altceva ca sapt viitoare cam trebuie sa ma ducsi as mai vrea sa incerc si altceva dar se pare ca raman la bella
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 25, 2019 Bella face si un oral dupa epilare?
start_free Reputație: 93 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2019 Bella face si un oral dupa epilare?eu am fost pt epilaream inteles ca face si companie
sammsamm Reputație: 23 Postat Iunie 26, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 26, 2019 Ce date de contact are Bella..?
bucuresti01 Reputație: 15 Postat August 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 4, 2019 Bella face si un oral dupa epilare? face si oral:)testat
vasilestan Reputație: 104 Postat Februarie 20, 2021 Oras:București Oras:București Postat Februarie 20, 2021 On 6/25/2019 at 5:53 PM, laury said: Bella face si un oral dupa epilare? Salut, mai funcționează? Ceva date de contact? Thx!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum