catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Septembrie 28, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Propun sa fie mutata la top.Poate sa ajungă si la top, singura problemă este ca lipsesc 9 recenzii pozitive de la useri colorati. :) 6 Link spre comentariu
khrisstynne Reputație: 58 Postat Septembrie 29, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Poate sa ajungă si la top, singura problemă este ca lipsesc 9 recenzii pozitive de la useri colorati. :)Din ce ma "documentasem" eu, aici pe forum, știu ca doar pe București este valabila treaba cu useri colorați, iar în alte orașe pot avea orice culoare. Habar n-am, poate greșesc. ÃŽn numărul recenziilor ma încadrez, însă am vreo 3 de la același user, și nu cred ca se pun toate la socoteala. 🤣🤗 Anyway, mulțumesc mrmikel pentru propunere 😘😘🤗 1 Link spre comentariu
khrisstynne Reputație: 58 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Bună dimineața!!! Lucrez și astăzi, programul meu fiind pana la ora 20.30, când iau ultima programare! Va astept cu drag pe toți cei ce doriți sa ma cunoașteți! 😘😘😘😘 Va pup și va doresc o săptămână frumoasă! 😘🤗🤗😘🌄🌄 1 Link spre comentariu
zzppzz Reputație: 45 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:B Oras:B Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Bună dimineața!!! Lucrez și astăzi, programul meu fiind pana la ora 20.30, când iau ultima programare! Va astept cu drag pe toți cei ce doriți sa ma cunoașteți! Va pup și va doresc o săptămână frumoasă! Buna dimineata Cristina! COF accepti? Link spre comentariu
khrisstynne Reputație: 58 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Buna dimineata Cristina! COF accepti?Buna! COF nu, dar accept CIM, draga igiena și aspectul genial ale partenerului sunt bune! ☺ï¸ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ 1 Link spre comentariu
khrisstynne Reputație: 58 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Bună dimineața! Sunt disponibila si astăzi, același program de lucru 😘😘😘 Link spre comentariu
khrisstynne Reputație: 58 Postat Octombrie 3, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Bună dragilor, va aștept și astăzi la mine, lucrez pana în jur de 21.00😘 Link spre comentariu
khrisstynne Reputație: 58 Postat Octombrie 5, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2019 Bună! Lucrez și în weekend 🤗 1 Link spre comentariu
khrisstynne Reputație: 58 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Am revenit! 😘😘🤗 1 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Am revenit! 😘😘🤗Unde ai fost ?? Link spre comentariu
petrolul din ploiesti Reputație: 93 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Mi-am adus aminte ca a zis cineva pe aici, ca este de etnie fata....este cioara? Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Mi-am adus aminte ca a zis cineva pe aici, ca este de etnie fata....este cioara?Frate ea a postat niște poze cu ea aici pe topicul ei.Ți se pare că ar fi de etnie?sincer? Link spre comentariu
anefsex Reputație: 773 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Mi-am adus aminte ca a zis cineva pe aici, ca este de etnie fata....este cioara? Prietene, Kristine este o fata super care te face sa te simți special și dacă e de etnie sau nu este de etnie asta este o întrebare "rarista" dacă fata te face sa te simți super ce contează etnia? Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Prietene, Kristine este o fata super care te face sa te simți special și dacă e de etnie sau nu este de etnie asta este o întrebare "rarista" dacă fata te face sa te simți super ce contează etnia?Frate poate omul este rasist..nah.. trebuie sa respectam fiecare om cu dorințele lui si simțurile pe care le are.Normal ca nu are nici o treabă daca este sau nu de etnie atâta timp cât te face sa te simți bine.. Link spre comentariu
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Octombrie 16, 2019 Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Buna.duminica lucrezi..si daca da pana la ce oră....si esti singura in locație sau cu colega????merci Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Buna.duminica lucrezi..si daca da pana la ce oră....si esti singura in locație sau cu colega????merciFrate de unde ai scos'o pe asta cu colega??eu unul nu țin minte să fi scris vreodată ceva de vreo colega ceva..tot timpul a activat singură.. Link spre comentariu
khrisstynne Reputație: 58 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Buna.duminica lucrezi..si daca da pana la ce oră....si esti singura in locație sau cu colega????merciLucrez și duminica, nu am o ora fixa. De obicei anunț aici programul aproape zilnic. Colega nu am. 2 Link spre comentariu
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Octombrie 17, 2019 Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Frate de unde ai scos'o pe asta cu colega??eu unul nu țin minte să fi scris vreodată ceva de vreo colega ceva..tot timpul a activat singură..Eu doar am întrebat, nu am spus că are sau a avut colega...duminica aveam treaba prin ploiesti si mai sunt cu un prieten Link spre comentariu
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Octombrie 17, 2019 Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Lucrez și duminica, nu am o ora fixa. De obicei anunț aici programul aproape zilnic. Colega nu am.Multumesc pt rsp Link spre comentariu
khrisstynne Reputație: 58 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Multumesc pt rspCu drag! 😘🤗🤗 Link spre comentariu
menumorut1 Reputație: 26 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Salutare! Azi am fost si eu la Cristina.Pot sa zic ca ma declar multumit. Pozele sunt ceva mai vechi( in prezent are sanii mai lasati) dar trecand peste asta, daca va plac femeile putin mai plinute, atunci va va place si ea. Este o tipa vorbareata si ai impresia ca te cunoaste de ceva timp. In ceea ce priveste serviciile ei:Locatia:CaraimanApartamentul destul de curatOrala neprotejat (asa am ales eu)-9 este atenta la zonele adiacente si te priveste in ochiNormal protejat - 10 are o pozitie ok in care o poti privii in ochi, dar nu refuza alte pozitiiIntre numere ( am ales o ora) iti face un masaj si poti purta o discutie cu ea.Accepta CIM dar nu inghiteDupa terminare te spala ea la "prestator" In timpul actului geme (probabil fals dar placut urechii) In concluzie voi mai reveniTotal 250 lei 1 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Salutare! Azi am fost si eu la Cristina.Pot sa zic ca ma declar multumit. Pozele sunt ceva mai vechi( in prezent are sanii mai lasati) dar trecand peste asta, daca va plac femeile putin mai plinute, atunci va va place si ea. Este o tipa vorbareata si ai impresia ca te cunoaste de ceva timp. In ceea ce priveste serviciile ei:Locatia:CaraimanApartamentul destul de curatOrala neprotejat (asa am ales eu)-9 este atenta la zonele adiacente si te priveste in ochiNormal protejat - 10 are o pozitie ok in care o poti privii in ochi, dar nu refuza alte pozitiiIntre numere ( am ales o ora) iti face un masaj si poti purta o discutie cu ea.Accepta CIM dar nu inghiteDupa terminare te spala ea la "prestator" In timpul actului geme (probabil fals dar placut urechii) In concluzie voi mai reveniTotal 250 leiTotal 250 de lei ?? N-am crezut ca face și anal în prețul ăsta!maine dimineață la prima oră sunt la tine Cristina!! 😀😀ðŸ‘🼠Link spre comentariu
menumorut1 Reputație: 26 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Nu ma inrelege gresit. Nu era vorba de anal. Nu face anal. Era vorba de tarif pf tot ce am scris. Link spre comentariu
sheldoncooper Reputație: 207 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 20, 2019 Frate poate omul este rasist..nah.. trebuie sa respectam fiecare om cu dorințele lui si simțurile pe care le are.Normal ca nu are nici o treabă daca este sau nu de etnie atâta timp cât te face sa te simți bine..Una sunt dorintele/gusturile, alta e rasismul. Daca am ajuns sa "respectam rasismul" pai sa nu ne mai plangem tata de ce suntem vai de capul nostru ca popor. 1 Link spre comentariu
khrisstynne Reputație: 58 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2019 Bună! Sunt disponibila si astăzi, accept programări pana în ora 20.00 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum