khrisstynne Reputație: 58 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Da am făcut și pe 100,in zilele în care aveam foarte puține programări. Dar asta s-a întâmplat de 3, maxim 4 ori. Cat despre minciuni... Am fost transparenta în TOTALITATE, inclusiv când am fost întrebata despre viata mea personala. Nu am avut niciodată nimic de ascuns. Asta sunt, asta ma cheamă. 1 Link spre comentariu
khrisstynne Reputație: 58 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Oricum, stați liniștiți. M-am retras! Cel puțin momentan nu ma veți mai găsi lucrând nicăieri în România. (nici în alta tara). 2 Link spre comentariu
zuzulica69 Reputație: 79 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Păcat că nu făceai doar oral la un preț mai mic...Și eu sunt de părere că e printre cele mai bune la oral.Un plus și finalizarea orală Link spre comentariu
john73 Reputație: 1 Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Buna!Dincolo de prestațiile ireproșabile vreau sa ți mulțumesc ca te am cunoscut...un om deosebit , o femeie frumoasa, un caracter puternic și o maturitate pe care mulți din cei care scriu aici nu o au.Îmi pare rău ca nu am mai avut ocazia sa mi iau rămas bun de la tine , dar sper sa te mai întâlnesc cândva...Nu uita ca lucrurile valoroase (demnitatea,credința, puterea de a renaște mereu) se păstrează intr un colț de suflet, ascunse , sa nu le poată lua nimeni. 1 Link spre comentariu
sorinph Reputație: 867 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Buna!Dincolo de prestațiile ireproșabile vreau sa ți mulțumesc ca te am cunoscut...un om deosebit , o femeie frumoasa, un caracter puternic și o maturitate pe care mulți din cei care scriu aici nu o au.Îmi pare rău ca nu am mai avut ocazia sa mi iau rămas bun de la tine , dar sper sa te mai întâlnesc cândva...Nu uita ca lucrurile valoroase (demnitatea,credința, puterea de a renaște mereu) se păstrează intr un colț de suflet, ascunse , sa nu le poată lua nimeni. de cand sunt pe forumul asta o mai mare mizerie n-am citit pana acum. 4 1 Link spre comentariu
zuzulica69 Reputație: 79 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 de cand sunt pe forumul asta o mai mare mizerie n-am citit pana acum.😂😂😂 1 Link spre comentariu
berege2 Reputație: 342 Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 sanchi, baga si el vrajeala ca poate o abordeaza pe whapp sa o convina sa-i dea o clanta la juma de pret :))) 2 Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Buna!Dincolo de prestațiile ireproșabile vreau sa ți mulțumesc ca te am cunoscut...un om deosebit , o femeie frumoasa, un caracter puternic și o maturitate pe care mulți din cei care scriu aici nu o au.ÃŽmi pare rău ca nu am mai avut ocazia sa mi iau rămas bun de la tine , dar sper sa te mai întâlnesc cândva...Nu uita ca lucrurile valoroase (demnitatea,credința, puterea de a renaște mereu) se păstrează intr un colț de suflet, ascunse , sa nu le poată lua nimeni.Ce.ai facut coitze , l.ai citit pe Emil Cioran 🤣🤣🤣Bine ca a plecat ca asta o cerea in casatorie 4 Link spre comentariu
futadores 91 Reputație: 186 Postat Noiembrie 21, 2019 Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Asa ceva, doamne fere, ne mai plângem ca și-au luat astea fițe, pai cu atati plânge pizda în jur, astea cred ca sunt singurele posesoare de pasarica din univers, ce-i drept fata nu era rea💗, dar pe bune, atitudinea noastră, le da aripi, și și-o i-au fetele în cap, fie vorba aici, cât și în viata reala!ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
gabi viziru Reputație: 42 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Mi-a placut aia cu " credinta" la o prostituata....😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
gabi viziru Reputație: 42 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Chiar si " demnitatea" e in top la o prostituata...😉😂 Link spre comentariu
dau_limbi33 Reputație: 202 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Îmi pare rău să vă anunt,dar... Am primit mai multe mesaje cu părere de rău asupra plecării mele, decât comentariile voastre. Cat am fost în Ploiesti nu ati mai avut asemenea comentarii... Și voi băieți smecheri! "Dai și fugi" ai avut si recenzii negative,,,dar,,,ma rog...timpul arata adevarata ta valoare... Link spre comentariu
khrisstynne Reputație: 58 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 ai avut si recenzii negative,,,dar,,,ma rog...timpul arata adevarata ta valoare... Ia toate paginile la rand și ai sa vezi ca singura recenzie negativa a fost de la tine. Va rog frumos sa nu mai discutați despre mine, căci o faceți fără rost. M-AM RETRAS! Am luat decizia DEFINITIVA! 3 Link spre comentariu
petremarin30 Reputație: 1134 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Rugam administratorii sa mute topicul la inactive! Link spre comentariu
mrmikel Reputație: 48 Postat Ianuarie 1, 2020 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Mai stiti ceva de ea? Link spre comentariu
Vizitator cristi753 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2020 Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 Bună Cristina mai revi în Ploiești 😘😘 Link spre comentariu
ferdinand24 Reputație: 10 Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 Mai e pe piata? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum