Sari la conținut

0765296737 Cristina 20 ani

Postări Recomandate

• Oras:Ploiești

Poate sa ajungă si la top, singura problemă este ca lipsesc 9 recenzii pozitive de la useri colorati. :)

Din ce ma "documentasem" eu, aici pe forum, știu ca doar pe București este valabila treaba cu useri colorați, iar în alte orașe pot avea orice culoare. Habar n-am, poate greșesc. ÃŽn numărul recenziilor ma încadrez, însă am vreo 3 de la același user, și nu cred ca se pun toate la socoteala. 🤣🤗 Anyway, mulțumesc mrmikel pentru propunere 😘😘🤗

• Like 1
Link spre comentariu

Bună dimineața!!! Lucrez și astăzi, programul meu fiind pana la ora 20.30, când iau ultima programare! Va astept cu drag pe toți cei ce doriți sa ma cunoașteți! 😘😘😘😘 Va pup și va doresc o săptămână frumoasă! 😘🤗🤗😘🌄🌄

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Bună dimineața!!! Lucrez și astăzi, programul meu fiind pana la ora 20.30, când iau ultima programare! Va astept cu drag pe toți cei ce doriți sa ma cunoașteți! Va pup și va doresc o săptămână frumoasă!

Buna dimineata Cristina! COF accepti?

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Mi-am adus aminte ca a zis cineva pe aici, ca este de etnie fata....este cioara?

Prietene, Kristine este o fata super care te face sa te simți special și dacă e de etnie sau nu este de etnie asta este o întrebare "rarista" dacă fata te face sa te simți super ce contează etnia?

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot și nicăieri.

Prietene, Kristine este o fata super care te face sa te simți special și dacă e de etnie sau nu este de etnie asta este o întrebare "rarista" dacă fata te face sa te simți super ce contează etnia?

Frate poate omul este rasist..nah.. trebuie sa respectam fiecare om cu dorințele lui si simțurile pe care le are.Normal ca nu are nici o treabă daca este sau nu de etnie atâta timp cât te face sa te simți bine..

Link spre comentariu

Buna.duminica lucrezi..si daca da pana la ce oră....si esti singura in locație sau cu colega????merci

Frate de unde ai scos'o pe asta cu colega??eu unul nu țin minte să fi scris vreodată ceva de vreo colega ceva..tot timpul a activat singură..

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Salutare! Azi am fost si eu la Cristina.Pot sa zic ca ma declar multumit. Pozele sunt ceva mai vechi( in prezent are sanii mai lasati) dar trecand peste asta, daca va plac femeile putin mai plinute, atunci va va place si ea. Este o tipa vorbareata si ai impresia ca te cunoaste de ceva timp. In ceea ce priveste serviciile ei:

Locatia:Caraiman

Apartamentul destul de curat

Orala neprotejat (asa am ales eu)-9 este atenta la zonele adiacente si te priveste in ochi

Normal protejat - 10 are o pozitie ok in care o poti privii in ochi, dar nu refuza alte pozitii

Intre numere ( am ales o ora) iti face un masaj si poti purta o discutie cu ea.

Accepta CIM dar nu inghite

Dupa terminare te spala ea la "prestator"

In timpul actului geme (probabil fals dar placut urechii)

In concluzie voi mai reveni

Total 250 lei

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare! Azi am fost si eu la Cristina.Pot sa zic ca ma declar multumit. Pozele sunt ceva mai vechi( in prezent are sanii mai lasati) dar trecand peste asta, daca va plac femeile putin mai plinute, atunci va va place si ea. Este o tipa vorbareata si ai impresia ca te cunoaste de ceva timp. In ceea ce priveste serviciile ei:

Locatia:Caraiman

Apartamentul destul de curat

Orala neprotejat (asa am ales eu)-9 este atenta la zonele adiacente si te priveste in ochi

Normal protejat - 10 are o pozitie ok in care o poti privii in ochi, dar nu refuza alte pozitii

Intre numere ( am ales o ora) iti face un masaj si poti purta o discutie cu ea.

Accepta CIM dar nu inghite

Dupa terminare te spala ea la "prestator"

In timpul actului geme (probabil fals dar placut urechii)

In concluzie voi mai reveni

Total 250 lei

Total 250 de lei ?? N-am crezut ca face și anal în prețul ăsta!maine dimineață la prima oră sunt la tine Cristina!! 😀😀ðŸ‘ðŸ¼

Link spre comentariu

Frate poate omul este rasist..nah.. trebuie sa respectam fiecare om cu dorințele lui si simțurile pe care le are.Normal ca nu are nici o treabă daca este sau nu de etnie atâta timp cât te face sa te simți bine..

Una sunt dorintele/gusturile, alta e rasismul. Daca am ajuns sa "respectam rasismul" pai sa nu ne mai plangem tata de ce suntem vai de capul nostru ca popor.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...