Sari la conținut

Carmen 0784861481 - Pasaj Basarab

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutari dragi confrati dornici de aventuri si ponturi.
Doream sa intreb daca o cunoaste cineva ori a trecut prin vizita, vreun mușteriu care poate da detalii despre dameză.

https://www.anuntul.ro/anunt-carmen-B4jnr6#oD

https://stor213033601.anuntul.ro/media/foto/imgs/2019/3/21/213033601.jpg
next
Vezi galeria
Distribuie pe Facebook
Descriere anunt
Carmen,

doamna matura 50 ani ofera masaj de relaxare, zona Pasaj Basarab, program 9-18.

Postat

Salutare tovarăşi.Este cea din primul topic postat mai sus.M-a mâncat în fund şi am fost să văd despre ce este vorba.Bloc comunist situat la intersecția Banu Manta cu Nicolae Titulescu.Tanti trecută de 50 de ani cu o burtă mare de zici că mai are puțin şi naşte.De futut nici nu se pune problema dar fiind masochist am râmas pentru o finalizare orală foarte slabă cu urme de dinți.Pentru masochişti recomand dar pentru ceilalți categoric nu.50 de lei foarte prost investiți.Vă salut cu respect.

• Like 3

Postat

Hai sa va spun sa nu mai visați cu ochii deschiși și să nu vă faceți iluzii și stați dreaq acasă , cum sa dai frate 50 de lei pt o laba ? Sau 150 pt un oral ? Unde mai pui că e și marfa de proasta calitate și plină de figuri și talente . Nu tu atingere nu tu nud pt că e burtoasa . Doamna activează de vre-o 9 ani in Banu manta in intersectie blocul cu BRD și Raifaisen , are copii are nepoți chiar daca nu stau cu ea . Are și Facebook dar nu mai ți minte cum era trecută , are poze acolo . Să-mi repar laptopul și le pun eu aici . Și acum stric ce va oferă doamna

Masaj doar pentru zonele intime, nu pe tot corpul, numai pentru domni,Cu finalizare, pe masa de masaj, cu uleiuri , pretul este pe finalizare nu pe ora, 50 lei manual, 100 lei oral protejat sau 150 oral neprotejat. Zilnic intre orele 10 - 22, programare cu minim o jumatate de ora inainte.

Nu insistați și nu încercați mai mult de atât cine spune altceva sunt pure fantezii

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...