Sari la conținut

Angy #o dulceata de fata! 0730209130

Postări Recomandate

Postat

Buna.

Sunt Angy, o roscata focoasa de 20 ani, inalta 1,70m, sunt slim, talie subtirica, exact ca in poze!

Serviciile mele sunt:

✔preludiu(mangaieri,sarutari corporale),

✔sex oral(protejat/neprotejat in functie de igiena),

✔sex normal(protejat),

✔dus(impreuna,asistat),

✔masaj erotic/de relaxare,

✔mici fantezii,

✔69,

✔franch kiss,

✔despre alte servicii/fantezii vom discuta cand ne vom cunoaste!

PROGRAMARI LA TEL: 0730209130

Sunt disponiba intre orele 10.00_22.00

Cadou: 150ron/fin-30 min

250ron/ora-60min

Zona: Bd.Unirii

Va astept!

post-296225-0-30802100-1561197008_thumb.jpg

post-296225-0-60795800-1561197022_thumb.jpg

post-296225-0-42657800-1561197034_thumb.jpg

post-296225-0-32228100-1561197049_thumb.jpg

post-296225-0-28506600-1561197060_thumb.jpg

post-296225-0-21351700-1561197073_thumb.jpg

• Like 3
Postat

dap. fost eu pt colega, dar am nimerit in pescaria, cuib, hogeac ocupat la sefa, asa ca am ramas si prost am facut la aceasta minunata.

arata simpatica la fata, corpul pare f ok, mai ales fundul, dar ce nu se vede e ca are tatele moi, mici si lasate ca la babe. cere extra aiurea, ceruse 250 pt 1 finalizare cu cim. pe bune? am dat pana la urma 200, a luat-o 2 cm, si tot dadea din mana, oarecum cuminte, dar nu stie nimic si nici nu ii place. am trecut la normal pe unul din fotolii, ingusta, dar sta fara sa participe. m-am intors la ON, unde la un moment dat o zbugheste pe langa mine la baie, se intoarce dupa peste 5 min timp in care eu am facut laba si o intreb, nu ma termini? ea zice - pai ai terminat! - ghinion, NU. s-a intors cu gura la laba mea si a asteptat incarcatura apoi a fugit din nou la baie.

note

ea - corp general 9, tate 2, fata 8-9

prestatie ON - zero, NP - 4

de nerevenit.

pret / prestatie JALNIC

fast fuck cu 2 fete sub nivelul pietei, la preturi astronomice fata de cum arata si cum presteaza (200 / 25 min)

• Like 27
  • Oras:in rond
Postat

pai ce-ai facut ma ionele de ce n-ai intrebat si tu inainte ??

Postat

ba ionele suntem aicea da 10 ani pa forum si tu-ti mai iei tepe d-astea ?

• Oras:FALASTOACA
Postat

dap. fost eu pt colega, dar am nimerit in pescaria, cuib, hogeac ocupat la sefa, asa ca am ramas si prost am facut la aceasta minunata.

arata simpatica la fata, corpul pare f ok, mai ales fundul, dar ce nu se vede e ca are tatele moi, mici si lasate ca la babe. cere extra aiurea, ceruse 250 pt 1 finalizare cu cim. pe bune? am dat pana la urma 200, a luat-o 2 cm, si tot dadea din mana, oarecum cuminte, dar nu stie nimic si nici nu ii place. am trecut la normal pe unul din fotolii, ingusta, dar sta fara sa participe. m-am intors la ON, unde la un moment dat o zbugheste pe langa mine la baie, se intoarce dupa peste 5 min timp in care eu am facut laba si o intreb, nu ma termini? ea zice - pai ai terminat! - ghinion, NU. s-a intors cu gura la laba mea si a asteptat incarcatura apoi a fugit din nou la baie.

note

de nerevenit.

pret / prestatie JALNIC

fast fuck cu 2 fete sub nivelul pietei, la preturi astronomice fata de cum arata si cum presteaza (200 / 25 min)

" O dulceață de fata" :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

note

de nerevenit.

pret / prestatie JALNIC

Mersi ca ai impartasit si-mi pare rau pentru experienta ta nereusita, dar stii cum e, nu-i fraier cine cere, ci cine da...dar asta e viata, cu totii ne-am luat tepe. De fapt asta e rolul acestei comunitati, sa stim pe cine sa evitam. Bafta!

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator sofia_newgirl
Reputație: 0
Postat

Buna baieti...Angy este colega mea, este noua in domeniu, cei ce doresc sa o intalneasca le sugerez sa aiba putina rabdare cu ea. Va pupacesc!

• Like 1
Postat

Mersi ca ai impartasit si-mi pare rau pentru experienta ta nereusita, dar stii cum e, nu-i fraier cine cere, ci cine da...dar asta e viata, cu totii ne-am luat tepe. De fapt asta e rolul acestei comunitati, sa stim pe cine sa evitam. Bafta!

Tinere,aste sunt noile achizitii ale lui Betty,aia care ti-a adormit beata moarta in pula.

Nu este suficient ca sa-ti dai seama ca este un cuib de tepare?

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna baieti...Angy este colega mea, este noua in domeniu, cei ce doresc sa o intalneasca le sugerez sa aiba putina rabdare cu ea. Va pupacesc!

Pai noua in domeniu, dar cu preturi de experimentata. 

Cu alte cuvinte tre sa o invatam noi meserie pe banii nostri. 

Daca e incepatoare si vrea sa invete sa puna tariful de incepatoare.

• Like 2
  • Oras:Pă zonă
Postat

note

de nerevenit.

pret / prestatie JALNIC

Imi pare rau pentru experienta nasoala si iti multumesc ca ai ales sa o impartasesti cu noi!

Postat

Daca e noua in domeniu ar trebui sa aiba si tarife pe masura! Eu unul nu voi incerca ceva nou in domeniu cu mai mult de 100 ron.

Vizitator sleepingfox
Postat

Angy e colega ta si voi doua sunteti sclavele lu Betty herpes genital care si-a sters toate recenziile negative, deci despre ce vorbim ?

Mare grija sa nu ajungeti la parnaie ca Janette, tot prin grija ei si a tiganului care o pesteste.

Postat

pana atunci cineva sa modifice titul din dulceata de fata in  Angy (Scumpa si grabita)

• Like 1
Vizitator batranul george
Postat

Am fost si eu ieri, cred ca dupa Ionel ca mi-a zis fata ca eu sunt al 2-lea.

M-a indus in eroare fata zambitoare a fetei care e placuta undeva de nota 8.La o privire mai atenta observi un corp cu  probleme.Carnea foarte flasca, probabil a slabit foarte mult dupa o sarcina, sanii sunt ca niste sosete care atarna, operatie urata de cezariana facuta de un felcer, taieturi pe mana ca baietii, d-alea facute la betie, deci nasol.M-a asteptat pe tocuri si un body, machiata apreciez atentia pentru aceste detalii.

Prestatia a insemnat un oral si un preludiu din partea ei cu sarutari pe corp.Initial a zis ca ea face oralul protejat si abia dupa ce i-am spus ca la telefon am stabilit altceva a zis, bine.Este clar ca la telefon nu vorbesti cu ea.Am finalizat pe fata, taxa 50 de lei, obiceiul casei.Ii este scarba de sperma, oral a incercat deep, dar nu poate, se simt si ceva dinti, dar in sine nu e atat de grav, se straduieste.

Note:

locatie, 9,5  apartamentul e ok, aer conditionat

aspect    4 corp, 8 fata 

oral         6, neprotejat cu cof

atitudine 7, fata vrea, dar nu poate

igiena     8, mancase si mirosea un pic a sos de shaorma 

Concluzii: o recomand? Nu, dar nici nu a fost asa groaznic.Prin comparatie eu m-am simtit mai bine cu ea decat cu Ines.

• Like 16
  • Oras:nu spun
  • Oras:nu spun
Postat

nu stiam ca iti plac dolofanele

interesanta comparatia: cu Ines

multi pleaca cu gust amar de la Ines

dolores/il duce stie cel mai bine ce gust au ovulele anti-candida, lol

• Like 1
Postat

Am fost si eu ieri, cred ca dupa Ionel ca mi-a zis fata ca eu sunt al 2-lea.

M-a indus in eroare fata zambitoare a fetei care e placuta undeva de nota 8.La o privire mai atenta observi un corp cu probleme.Carnea foarte flasca, probabil a slabit foarte mult dupa o sarcina, sanii sunt ca niste sosete care atarna, operatie urata de cezariana facuta de un felcer, taieturi pe mana ca baietii, d-alea facute la betie, deci nasol.M-a asteptat pe tocuri si un body, machiata apreciez atentia pentru aceste detalii.

Prestatia a insemnat un oral si un preludiu din partea ei cu sarutari pe corp.Initial a zis ca ea face oralul protejat si abia dupa ce i-am spus ca la telefon am stabilit altceva a zis, bine.Este clar ca la telefon nu vorbesti cu ea.Am finalizat pe fata, taxa 50 de lei, obiceiul casei.Ii este scarba de sperma, oral a incercat deep, dar nu poate, se simt si ceva dinti, dar in sine nu e atat de grav, se straduieste.

Note:

locatie, 9,5 apartamentul e ok, aer conditionat

aspect 4 corp, 8 fata

oral 6, neprotejat cu cof

atitudine 7, fata vrea, dar nu poate

igiena 8, mancase si mirosea un pic a sos de shaorma

Concluzii: o recomand? Nu, dar nici nu a fost asa groaznic.Prin comparatie eu m-am simtit mai bine cu ea decat cu Ines.

Masochist.

• Like 4
  • Minus 1
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Pai noua in domeniu, dar cu preturi de experimentata.

Cu alte cuvinte tre sa o invatam noi meserie pe banii nostri.

Daca e incepatoare si vrea sa invete sa puna tariful de incepatoare.

ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘
  • Like 1
Postat

Nah..., pionier mai degrabă.

Dacă nu s-ar duce alde George și alții ca el, și n-ar lăsa feedback, la câte nasoale n-am lua noi țeapă?

Poti sa-ti iei teapa atunci cand totul decurge bine pana ai dat banul si ai început acțiunea,dar când vezi una tăiata cu lama pe mâini nu mergi mai departe,mai bine lasi 50 lei pentru deranj si fugi cat te tin picioarele. 

• Like 1
Vizitator batranul george
Postat

Poti sa-ti iei teapa atunci cand totul decurge bine pana ai dat banul si ai început acțiunea,dar când vezi una tăiata cu lama pe mâini nu mergi mai departe,mai bine lasi 50 lei pentru deranj si fugi cat te tin picioarele. 

Am vazut taieturile dupa ce am inceput actiunea, sunt niste cicatrici nu te gandi ca e carne vie.

Sanii de asemenea.

Postat

Am vazut taieturile dupa ce am inceput actiunea, sunt niste cicatrici nu te gandi ca e carne vie.

Sanii de asemenea.

Batrane,nu vreau sa despicam firul in patru,ideea este ca o femeie care se autoflagelează tăindu-se cu lama pe brate are probleme psihice grave.

• Like 1

Postat

pipilica... eu si george ne-am dus. v-am povestit si voua cum a fost, ca sa aveti mai multa informatie decat am avut noi. comentariile tale sunt subtirele, semitransparente, ca numele tau... nu mai bine te duci tu la vreo fata de pe aici si ne povestesti, ca sa stim de ce sa ne ferim si unde sa mergem neaparat? ca asa, tu ca mare filozof pe timpul si banii mei, nu ai nici un haz. 

ceea ce observ e ca unii fac off topic la greu ca sa nu gaseasca cei interesati cronicutele nasoale... esti direct interesat?

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...