Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Postat Iunie 24, 2019 Ar fi cineva interesat sa mearga in Rep Moldova un weekend pentru o incursiune? Poate planificam ceva si mergem 2/3, mai dam un nr, mai bem o bere, mai scapam de rutina asta etc... stiu ca in strainatate se practica turism sexual. Acu momentul nu e important, important e daca mai sunt doritori, si mai important daca mai e cineva care a fost si cunoaste fete sau smenuri. Sau nu se merita ?
zelea69 Reputație: 95 Postat Iunie 25, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Postat Iunie 25, 2019 Ar fi cineva interesat sa mearga in Rep Moldova un weekend pentru o incursiune? Poate planificam ceva si mergem 2/3, mai dam un nr, mai bem o bere, mai scapam de rutina asta etc... stiu ca in strainatate se practica turism sexual. Acu momentul nu e important, important e daca mai sunt doritori, si mai important daca mai e cineva care a fost si cunoaste fete sau smenuri.Sau nu se merita ?daca vrei sa faci puscarie la basarabeni poti sa incerci
Vizitator revolutionarul Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2021 Postat Ianuarie 10, 2021 NU recomand !!! Acolo puscaria e serioasa pentru asta si chiar videochatul se pedepseste. Doar DACA stii concret o adresa sau ceva si mergi la sigur. Am auzit de oameni care au avut probleme. O tara extrem de inapoiata , nu are NICI O TREABA cu Romania. Am locuit cativa ani acolo , deci stiu ce vorbesc. Mai bine platesti taxi de acolo la Iasi. Am auzit asa caz. Probabil tipa era si profesoara de sex
kenken111 Reputație: 467 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:No importa Oras:No importa Postat Ianuarie 10, 2021 Eu știu bărbați din Iași care fac regulat turism sexual la Chișinău. Nu prea m-au interesat detaliile atunci, dar chiar m-ați făcut curios și, cu prima ocazie în care mă întâlnesc cu ei, cer informații. Din cele auzite, lucrurile sunt foarte OK și semnificativ mai ieftine ca la Iași, iar calitatea este spre top. Evident, oamenii mergeau la pont, nu la căutat prin anunțuri de ziar sau de net. Chiar mă voi interesa... 1 1
sofer100 Reputație: 859 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 10, 2021 1 hour ago, kenken111 said: Eu știu bărbați din Iași care fac regulat turism sexual la Chișinău. Nu prea m-au interesat detaliile atunci, dar chiar m-ați făcut curios și, cu prima ocazie în care mă întâlnesc cu ei, cer informații. Din cele auzite, lucrurile sunt foarte OK și semnificativ mai ieftine ca la Iași, iar calitatea este spre top. Evident, oamenii mergeau la pont, nu la căutat prin anunțuri de ziar sau de net. Chiar mă voi interesa... E interesanta si partea cu carantinarea. 1
kenken111 Reputație: 467 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:No importa Oras:No importa Postat Ianuarie 10, 2021 2 hours ago, sofer100 said: E interesanta si partea cu carantinarea. Corect, asta e altă poveste.
sofer100 Reputație: 859 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 10, 2021 1 hour ago, kenken111 said: Corect, asta e altă poveste. M-am interesat, asa ca idee. La dus nu sunt probleme, la intoarcere da.
rechin3 Reputație: 28 Postat Ianuarie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2021 In BUCURESTI sunt cele mai multe fete si ieftine !
Vizitator revolutionarul Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2021 Postat Ianuarie 20, 2021 Cu carantina in MD s-a scos de cateva zile . Uite aici punctul 7.2 https://gov.md/sites/default/files/hotarirea_cnesp_nr.35_27.11.2020.pdf cu completarea : https://msmps.gov.md/wp-content/uploads/2021/01/15-ianuarie-state-izolare--724x1024.png
zeuzeu Reputație: 1060 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Nu am . Dorm in casele altora Oras:Nu am . Dorm in casele altora Postat Ianuarie 25, 2021 Salut. Eu vreau sa merg daca se formeaza o echipa
zeuzeu Reputație: 1060 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Nu am . Dorm in casele altora Oras:Nu am . Dorm in casele altora Postat Ianuarie 25, 2021 https://m.999.md/ro/69369551 Deci fete sunt. Nu cred ca te aresteaza nimeni ca platesti sa futi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum