Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

am sunat, am dat mesaje, in zile diferite, la ore diferite, nu mai des de 1 apel la 30 min, sa nu o sperii, si nu mai mult de 4-5 apeluri pe zi, tot degeaba, nu reusesc sa dau de ea

pm acum nu mai are de cand cu femeile cu atitudine blabla

deci mai pune-ti pofta'n cui si aia e =))

Am ajuns acasa..sunt de gasit intre orele 11-21

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

pana una alta poate te ajuta daca ai sterge sau actualiza genul asta de anunturi, nu de alta dar ca sa eviti situatiile neplacute cand suna cate unii de gasesc anunturi de genul asta in care conditiile intalnirii nu mai corespund cu realitatea actuala

post-126699-0-41446400-1439293524_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am venit acum de la ea. Sta aproape de statia de metrou 1 Decembrie 1918.

A fost un oral cu finalizare foarte bun, cu rabdare, incet, fara sa streseze. A durat cam 15 minute si recompensa a fost 70.

Link spre comentariu

Alex, nu postez eu anunturile astea..sunt anumite site-uri care preiau anunturile de pe AT,modifica textul si le publica..nu-mi convine nici mie,dar nu cred ca am ce sa fac, eventual sa trimit un mail la fiecare site si sa le cer sa le stearga.

Link spre comentariu

Salut cu respect baietii!

Am fost si eu la brunetica futacioasa acum aproximativ 2 saptamani. Sunat programat in 25 de min fiind in zona si purces catre locatie. Am gasit-o intr-o rochita foarte sexy, predat banii pentru o finalizare si fugit la dus pentru scurta igienizare. Actiunea nu a fost una prea complexa, facut un oral bunicel, pus prezervativ, schimbat 2 pozitii si finalizat in cauciuc. A fost o experienta destul de placuta dar eram pe graba. Cred ca as reveni sa ma joc pe parcursul unei ore cu piersicuta ei.

Note:

Fata: 8 pustoiaca

Gfe: 8 nu ma pot plange dar nici nu a excelat

Oral: 8 o suge destul de bine

Normal: 8,5 destul de stramta in pizda

Cu stima,

Liviu

• Like 1
Link spre comentariu

Salut cu respect baietii!

Am fost si eu la brunetica futacioasa acum aproximativ 2 saptamani. Sunat programat in 25 de min fiind in zona si purces catre locatie. Am gasit-o intr-o rochita foarte sexy, predat banii pentru o finalizare si fugit la dus pentru scurta igienizare. Actiunea nu a fost una prea complexa, facut un oral bunicel, pus prezervativ, schimbat 2 pozitii si finalizat in cauciuc. A fost o experienta destul de placuta dar eram pe graba. Cred ca as reveni sa ma joc pe parcursul unei ore cu piersicuta ei.

Note:

Fata: 8 pustoiaca

Gfe: 8 nu ma pot plange dar nici nu a excelat

Oral: 8 o suge destul de bine

Normal: 8,5 destul de stramta in pizda

Cu stima,

Liviu

:)))) multumesc frumos, ar fi bine sa mai fiu pustoaica

Link spre comentariu

Ei, da. Fiind in trecere prin zona Piata Trapezului, caci rar mi se intampla asta, am zis sa-mi incerc si eu norocul la distinsa caprioara. Nu mai tin minte unde am gasit anuntul, dar nu cred ca are vreo relevanta.Programare facuta cu 20de minute inainte, respectata de amandoi la minut. Ajuns ma ghideaza ea pe o straduta la dreapta, nu mai tin minte ce bloc, ultima scara. Urc la etaj, ma asteapta o caprioara cam de 1, 67 si sa zic vreo 55 de kg, ten alb, cu niste ochi mari. Ne intretinem la o tigara. Tin sa mentionez ca e foarte deschisa si comunicativa. In fine, cer sa merg la dus, mi se ofera un prosop si purced. Baia e cam veche, dar iti faci treaba. Ies improspatat,ma invita in dormitor si se apuca de actiune cu pupaturi incepute de la gat si coborand pana la gogu. Acolo, un oral bunicel, cu grija la zonele adiacente. Are o limbuta fina si jjucausa. Dupa vreo 5-10 minute am preluat initiativa, vazand ca domnita este foarte curata si cu o piersicuta numa buna de lins. Am cerut un prezervativ, am adoptat pozitia doggy style cum de altfel am si finalizat. Asadar, notele mele pentru domnita sunt:
Aspect: 8, daca ar avea mai multa grija de ea, ar avea de castigat
Gfe 8, e comunicativa, deschisa, dar nu asa lipicioasa cum imi place mie, cu un minus mare fk ce din punctul meu de vedere ar destinde atmosfera mult mai repede
Oral8 , cu grija la zone adiacente
Normal 7, dar nu din vina ei. Eu am experimentat o singura pozitie
Igiena 10, foarte curata, pasarica foarte apetisanta.
Cam asta a fost.
Per total, recomand, eu insa nu stiu daca o sa mai revin.

• Like 1
Link spre comentariu

Buna, multumesc pt recenzie,dar te rog editeaza-ti postul sau,daca tu nu mai cum, rog un admin sa o faca. Daca voiam sa stie toti unde stau,scriam direct adresa in anunt...iar in legatura cu FK-ul,de ce e mare minus? cine tine asa de mult la asta,sa apeleze la fete care fac sau sa intrebe la telefon,eu nu fac si am mai spus asta.

Link spre comentariu

Am revenit in seara asta la Alina, aceeasi fata draguta, ceva mai bronzata de data asta, acelasi gfe , aceleasi servicii de calitate , acelasi pret, astazi am terminat cim, m-a enervat putin cauciucul , eu is de vina ca am venit cu el de acasa, un 9 pe linie zic eu ca e o nota corecta gandindu-ne si la pretul la care presteaza; a ramas una din cele mai bune alegeri. Spor la trageri!

• Like 10
  • Minus 12
Link spre comentariu

Am revenit in seara asta la Alina, aceeasi fata draguta, ceva mai bronzata de data asta, acelasi gfe , aceleasi servicii de calitate , acelasi pret, astazi am terminat cim, m-a enervat putin cauciucul , eu is de vina ca am venit cu el de acasa, un 9 pe linie zic eu ca e o nota corecta gandindu-ne si la pretul la care presteaza; a ramas una din cele mai bune alegeri. Spor la trageri!

acu chiar crezi ca bagam in seama recenziile la toti ucenicii sau maistri curvari ce drecu...avem si noi prestanta noastra :P =))

Link spre comentariu
  • Oras:buc
  • Oras:buc

Nu de mult i-am refăcut o vizita Alinei, o stiam de prin iulie 2013, când am fost de vreo două ori, pe-atunci lucra numai la finalizare 50 ron. Aceeasi persoana pro client, volubila, un corp intretinut si sâni de adolescenta, locatia in apropierea metrou 1918. Sunat, raspuns frumos, mă știa, avusese nr salvat si dupa doi ani si jumatate, aceeași persoana cireașa de pe tort. Desigur am luat o ora impreună, nu sunt persoana țaca-țaca ca iepurele, reinprospatat si la treabă. Momente memorabile cu preludiu, un oral neprotejat, soft, m-a pus  in pozitia unde se vedea tot dosul in timp ce lucra la oral, am oprit-o eu sa nu fac inca ca șprayul, ma îmbraca de intrat in mină................schimbat mai multe poziții si la sfârșit iarasi un oral de exceptie cu finalizat oral. Cred ca atitudinea ei le intrece pe multe de la top, te simti foarte confortabil in preajma ei și am sa mai trec pe la ea.

Note      -locatie 9 ap nerenovat -1 pt aspectul băii, dar cu de toate, prosop curat uscat

-aspect fața 9 corp 10 

-ON 10 cu felicitari cu finalizare

-NP 10 mai multe pozitii fara nici un comentariu

-GFE 10 pro client 

-FK nu face dar la mine nu-i cazul nu pretind

- Anal nu face

-Halat 150 h o finalizare cu de toate 

Eu am sa mai trec pe la ea si o recomand. 

Sarbatori Fericite si fetițe cat mai dulci.

• Like 4
Link spre comentariu

Am fost plecata,de aceea nu am putut raspunde la tel si voi pleca din nou la inceputul lunii martie,de data asta pentru cateva luni. Pana atunci,sunt disponibila zilnic,intre 11-21,iar pretul a ramas la fel 150 de lei ora. Voi pune si un set de poze recente cat de curand.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...