vizita Reputație: 146 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Tipa a sters toate.comentariile negative si reale despre serviciile ei(slăbuțe rau)pe care le au scris cei care au vizitat-o.Pai e frumos asa ceva? Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 bravo ma sclav acum te-ai trezit si tu ? =)) mai ieri alalteiri le luai aparareafutetear cangur numai in cur 4 Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 ai mai scris si cu majuscula fiecare cuvant si la andreeia te-ai dat peste cap sa-l scrii corect nu ? 3 Link spre comentariu
gigi buzereci Reputație: 12 Postat Iunie 25, 2019 Oras:undisclosed Oras:undisclosed Partajează Postat Iunie 25, 2019 E un sclav simplu, de ce esti aspru cu el? 1 Link spre comentariu
vizita Reputație: 146 Postat Iunie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2019 Tu ești degeaba,nu insemni nimic bravo ma sclav acum te-ai trezit si tu ? =)) mai ieri alalteiri le luai aparareafutetear cangur numai in cur 1 Link spre comentariu
vizita Reputație: 146 Postat Iunie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2019 Mai usor cu buzele pe la curu' meuE un sclav simplu, de ce esti aspru cu el? 1 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 bravo ma sclav acum te-ai trezit si tu ? =)) mai ieri alalteiri le luai aparareafutetear cangur numai in cur=)) 3 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iunie 25, 2019 Io-s curios dacă și asta lucrează “curat și sincer”, ca sor-sa. 1 Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 lucreaza la pula meamai sunt si fraieri ca alde vizita si parosu ala de-mi bateam joc in 2014 nici nu stiu cum il cheama ca n-a mai scris sclavu pe nicaieri.. astia ce mai sunt fraieriti de ele si dupa vin sa scrie pa forum ca vezi doamne ce prosti sunt ei si l-bag pula ca m-am plictisit sa scriu 1 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iunie 25, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 25, 2019 Sterge ce vrea pizda eiTipa a sters toate.comentariile negative si reale despre serviciile ei(slăbuțe rau)pe care le au scris cei care au vizitat-o.Pai e frumos asa ceva? Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iunie 25, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 25, 2019 Mai prost ca tine nu e nimeni,nu uita m am peeșat pe tine in 2014 si ma peeș in continuare,lasa fetele in pacelucreaza la pula meamai sunt si fraieri ca alde vizita si parosu ala de-mi bateam joc in 2014 nici nu stiu cum il cheama ca n-a mai scris sclavu pe nicaieri.. astia ce mai sunt fraieriti de ele si dupa vin sa scrie pa forum ca vezi doamne ce prosti sunt ei si l-bag pula ca m-am plictisit sa scriu Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 uite-l pa prost haaaaahahahahhaahhahahha 2 Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 BAAAA CUM RAGAIE ADRIAN DA LA INSULA IUBIRIIIIIII AHHHHHHHHHHHHHHHA H A HAAH AHMOR MORRRRRRRRRRRR Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 26, 2019 nu e singura tipa cu moderare. Unele sterg mizeriile lasate de picon & co, altele recenziile nefavorabile 1 Link spre comentariu
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Partajează Postat Iunie 26, 2019 nu e singura tipa cu moderare. Unele sterg mizeriile lasate de picon & co, altele recenziile nefavorabilemai sunt si alti trolli pe langa picon 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 26, 2019 Tipa a sters toate.comentariile negative si reale despre serviciile ei(slăbuțe rau)pe care le au scris cei care au vizitat-o.Pai e frumos asa ceva?Itaaa, ai descoperit apa caldă și mersul pe jos! Păi, ce-ai făcut Malone, te-ai dus la Andreea (nu Andreeia, analfabetule!), te-ai lăudat că ești marele, uriașul, gigantul, irepetabilul, irefutabilul, incomparabilul, inconturnabilul ... @vizită și te-a dat afară, că te-ai gândit tu, cu creierii încinși ai capului tău, să te răzbuni deschizând acest topic? Măi, băiete, asta e practică veche și au fost destule fete care au șters recenzii negative! Nu știu dacă Andreea a șters doar comentarii negative, ci și recenzii, dar unele cum ar fi Betty-herpesita, recent, sau Innes, care a șters recenziile negative, repostând la greu pe cele cu 10 +++. Innes, căreia îi luai implicit apărarea, atacându-mă pe mine. Sterge ce vrea pizda eiCe-i Dorele, le-a atacat blambecul ăsta pe prințesele tale? Păi, dacă ceea-ce spune e adevărat, e corect? Nu mai bine tăceai tu și o lăsai pe ea să reacționeze? Btw ... nu se vede nicio reacție, ceea-ce spune multe! nu e singura tipa cu moderare. Unele sterg mizeriile lasate de picon & co, altele recenziile nefavorabileTu vorbești, bă troll infect, fără contribuție, fără umor, fără neuroni? 1 6 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 26, 2019 Itaaa, ai descoperit apa caldă și mersul pe jos! Păi, ce-ai făcut Malone, te-ai dus la Andreea (nu Andreeia, analfabetule!), te-ai lăudat că ești marele, uriașul, gigantul, irepetabilul, irefutabilul, incomparabilul, inconturnabilul ... @vizită și te-a dat afară, că te-ai gândit tu, cu creierii încinși ai capului tău, să te răzbuni deschizând acest topic? Măi, băiete, asta e practică veche și au fost destule fete care au șters recenzii negative! Nu știu dacă Andreea a șters doar comentarii negative, ci și recenzii, dar unele cum ar fi Betty-herpesita, recent, sau Innes, care a șters recenziile negative, repostând la greu pe cele cu 10 +++. Innes, căreia îi luai implicit apărarea, atacându-mă pe mine. Ce-i Dorele, le-a atacat blambecul ăsta pe prințesele tale? Păi, dacă ceea-ce spune e adevărat, e corect? Nu mai bine tăceai tu și o lăsai pe ea să reacționeze? Btw ... nu se vede nicio reacție, ceea-ce spune multe! Tu vorbești, bă troll infect, fără contribuție, fără umor, fără neuroni? poate mata' 2 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Itaaa, ai descoperit apa caldă și mersul pe jos! Păi, ce-ai făcut Malone, te-ai dus la Andreea (nu Andreeia, analfabetule!), te-ai lăudat că ești marele, uriașul, gigantul, irepetabilul, irefutabilul, incomparabilul, inconturnabilul ... @vizită și te-a dat afară, că te-ai gândit tu, cu creierii încinși ai capului tău, să te răzbuni deschizând acest topic? Măi, băiete, asta e practică veche și au fost destule fete care au șters recenzii negative! Nu știu dacă Andreea a șters doar comentarii negative, ci și recenzii, dar unele cum ar fi Betty-herpesita, recent, sau Innes, care a șters recenziile negative, repostând la greu pe cele cu 10 +++. Innes, căreia îi luai implicit apărarea, atacându-mă pe mine. Ce-i Dorele, le-a atacat blambecul ăsta pe prințesele tale? Păi, dacă ceea-ce spune e adevărat, e corect? Nu mai bine tăceai tu și o lăsai pe ea să reacționeze? Btw ... nu se vede nicio reacție, ceea-ce spune multe! Tu vorbești, bă troll infect, fără contribuție, fără umor, fără neuroni? du-te ba si culca-te, damblagiule 7 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 26, 2019 cand il aud pe picon cu contributia lui la forum, ajutatorul de comunitate =)))) =)))) =))) cel mai mare lingau limbist parca iti vine sa il scuipi pe chelie :x 1 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 cand il aud pe picon cu contributia lui la forum, ajutatorul de comunitate =)))) =)))) =))) cel mai mare lingau limbist parca iti vine sa il scuipi pe chelie :X Iti pierzi prea multa vreme cu el, e prea marunt mosu.Arde-l si ataaat, asta il doare rau. 7 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 27, 2019 poate mata'În mod sigur, mata'. cand il aud pe picon cu contributia lui la forum, ajutatorul de comunitate =)))) =)))) =))) cel mai mare lingau limbist parca iti vine sa il scuipi pe chelie :xBă debilule, eu nu sunt decât un membru care și-a adus un aport normal, ca mulți alți membri! Singurul ajutător de comunitate e cățelu', iar acest apelativ i l-a dat Xoxo. Ești atât de prost, încât l-ai copiat, dar uiți o vorbă celebră: imitatorul pupă-n cur inventatorul. Iti pierzi prea multa vreme cu el, e prea marunt mosu.Arde-l si ataaat, asta il doare rau.Pe cine să ardă prostul ăsta, debilule? Poate pe mata'.Btw ... aportul vostru, în afară de scandal și jigniri, care e? Că tot vorbiți/vorbești... 1 5 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 27, 2019 În mod sigur, mata'. Bă debilule, eu nu sunt decât un membru care și-a adus un aport normal, ca mulți alți membri! Singurul ajutător de comunitate e cățelu', iar acest apelativ i l-a dat Xoxo. Ești atât de prost, încât l-ai copiat, dar uiți o vorbă celebră: imitatorul pupă-n cur inventatorul.Pe cine să ardă prostul ăsta, debilule? Poate pe mata'.Btw ... aportul vostru, în afară de scandal și jigniri, care e? Că tot vorbiți/vorbești...tu esti ajutatotul de comunitate lingaul suprem cu ode inchinate curvelor de rasul curcilor :laugh2 . Scarba ce esti lingi in cur cu limba ta perie de sarma pe toti.Ai topic dedicat pentru asa ceva potaie chelioasa si in mod sigur mata'. 1 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iunie 27, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 27, 2019 Bre tataie,cu printesele mele m am simtit mega giga extraordinar,are timp sa raspundaNu mai bine iti vedeai tu alinierea planetelor tale? Ce-i Dorele, le-a atacat blambecul ăsta pe prințesele tale? Păi, dacă ceea-ce spune e adevărat, e corect? Nu mai bine tăceai tu și o lăsai pe ea să reacționeze? Btw ... nu se vede nicio reacție, ceea-ce spune multe! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 27, 2019 tu esti ajutatotul de comunitate lingaul suprem cu ode inchinate curvelor de rasul curcilor :laugh2 . Scarba ce esti lingi in cur cu limba ta perie de sarma pe toti.Ai topic dedicat pentru asa ceva potaie chelioasa si in mod sigur mata'.Zău? Să mori tu? Tu ce plm aport ai avut, de comentezi, potaie! Aport! :laugh2 Bre tataie,cu printesele mele m am simtit mega giga extraordinar,are timp sa raspundaNu mai bine iti vedeai tu alinierea planetelor tale? Ce-i Dorele, le-a atacat blambecul ăsta pe prințesele tale? Păi, dacă ceea-ce spune e adevărat, e corect? Nu mai bine tăceai tu și o lăsai pe ea să reacționeze? Btw ... nu se vede nicio reacție, ceea-ce spune multe! Pulete, foarte bine că te-ai simțit mega giga ..., asta nu are nicio legătură cu ștergerea recenziilor/comentariilor negative și nici cu a le ține partea! Ai priceput? 1 5 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 27, 2019 Zău? Să mori tu? Tu ce plm aport ai avut, de comentezi, potaie! Aport! :laugh2 Pulete, foarte bine că te-ai simțit mega giga ..., asta nu are nicio legătură cu ștergerea recenziilor/comentariilor negative și nici cu a le ține partea! Ai priceput? cum ziceam, picon hodorogul **spam editat**, ajutatoul de comunitate :x 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum