Sari la conținut

0799136926 Poze Reale Nu Insista.30Ani.

Postări Recomandate

Postat

Până la urmă ce vârstă ai ? Pozele de mai sus în tricou alb și fustă mini neagră cu dungă galbenă sunt ale tale ?

• Oras:Bucuresti
Postat

...

Normal: eu 10, ea 8.... nu prea participa. Dar nu e bai.

...

hmm ... sa inteleg ca te-ai notat cu 10 la "normal"  :shocked

• Like 5
  • Minus 1
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Nu mă, e închis.

Cand suni tu, se inkide telefonul

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator mc hammer
Postat

Du te sa o testezi frate!

Pare buna dihania. Pakat de locatie

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator mc hammer
Postat

Ia sună acu!

N-am minute. Doar de pe fix

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Poze reale o pula. Asa tarfa trebuie lovita cu ciocanul in cap. Cica "nu insista". Pe anuntul apare cu pozele Ralucai de la Rond Alba Iulia.

post-224501-0-81068200-1565779717_thumb.pngpost-224501-0-96942200-1565779741_thumb.pngpost-224501-0-10578200-1565779759_thumb.pngpost-224501-0-92352200-1565779773_thumb.png

La de evitat.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

RECENZIE:
Aspect: 8.5 (chip: 8.5 / corp: 8.5, femeie frumusica undeva la 1.69 cm, ochi caprui-verzui, par negru lung natural pana la fund, sani medii frumosi putin lasati, putina burtica nederanjant, fund rotund moale, cateva tatuaje mici in diverse parti ale corpului, piele alba ca laptele)
Oral: 7 (protejat, bunicel, fara atentie la sateliti, o singura viteza, o ia adanc la cerere)
Normal: 6.8 (protejat, accepta pozitii, e cu tine cand se incalzeste, dar iti lasa sentimentul ca este absenta)
Gfe: 5 (saruta pe corp discret, nu saruta pe buze)
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)
Igiena: 10 (nimic suspect, piele fina)
Halat: 200 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Am luat legatura cu Ana (asa s-a recomandat dupa ce am facut cunostinta) si am stabilit intalnirea undeva pe la jumatatea lunii august. Nu a mai fost nevoie de confirmare pentru ca fiind prin zona am ajuns in maxim 20 minute la ea. Locatia este stradala pe Bd. Chisinau, reper clinita Hypocrat. Inca de la telefon am observat ca Ana este foarte calma, o voce suava, iti ofera detalii despre serviciile ei si despre cum sa ajungi in locatie.
Cand mi-a deschis usa am avut erectie instanta, o femeie frumusica intr-o rochie mulata pe tocuri, mega bomba sexy, zambeste frumos, ochi calzi, machiata, parfumata discret, prima impresie wow. Ana este o femeie frumusica undeva la 1.69 cm, ochi caprui-verzui, par negru lung natural pana la fund, sani medii frumosi putin lasati, putina burtica nederanjant, fund rotund moale, cateva tatuaje mici in diverse parti ale corpului, piele alba ca laptele. Apartamentul este ok, o garsoniera cu un pat mai maricel, scartaie umpic daca se baga o viteza mai mare de a 4-a, un ventilator, un televizor in fata patului. La baie totul ok, gel de dus, prosop curat. Ana este o moldoveanca primitoare, m-a servit cu o bautura energizanta, am stat de vorba sa ne cunoastem mai bine. Intors de la baie s-a dezbracat si a ramas in costumul Evei, mi-a atras atentie parul ei lung pana la fund, matasos si frumos. La un moment dat pe durata actiunii l-a prins pentru ca avea dificultati in a face oralul si normalul. Din pacate nu saruta, si nu arata deloc rau, oral/normal a fost protejat, foloseste si lubrefiant. Inainte sa iti monteze prezervativul are un joc anume cu sanii, se joaca cu peleul pentru a te excita, te saruta pe sfarcuri si monteaza caciula. Oralul a fost protejat, bunicel, fara atentie la sateliti, o singura viteza, o ia adanc la cerere. La normal lucrurile au fost la fel, spre marea mea suprindere este foarte foarte stramta si nu reuseam sa intru :) . Am schimbat cateva pozitii, recomand doggy si misionar, cel putin pentru mine au fost de succes acestea. Dupa actiuni am mai stat de vorba, nu m-am simtit deloc grabit si dus am fost pe urma.

Notite)
1)Lasat banutii inainte de actiune la cererea Anei
2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii
3)Pozele o avantajeaza

• Like 13
  • Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

Eu unul nu o recomand, de 2 ori mi-a dat teapa. "Asteapta ca nu pot acum" desi la telefon stabilisem intalnirea si a fost respectata de mine programarea. 

Postat

Are anunt pe basarabia pe 2 numere diferite : . Pana la urma e buna de pula sau e borfasa ?  Daca stie cineva ceva de curand ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...