Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Whiskey Dick Mountain
  • Oras:Whiskey Dick Mountain

Daca te enervezi sa nu bati pisica, ea chiar nu are nico vina, imi promiti ca mi-o arati si mie, te rog....

Link spre comentariu
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

O opinie fara vreo argumentare tehnica, bazata STRICT pe "feeling": nu-i nicio actiune de razbunare afriqaneasca, e pur si simplu trolleala comuna, la fel ca si threadul despre Sexything, la fel ca ala cu cartelul, la fel ca alte coishpe' subiecte aparute in ultima vreme. Semanare de samanta de scandal, atata tot.

 

Lasati-i in plata Domnului, nu le dati atentie, Pisicuts baneaza clonele care intrec masura... si restul se vor rasufla de la sine, precum - scuzati - o bashina (vorba epocala a lui Euflo). Uitati-va la threadurile despre Afriq si Sexything; a durat cat a durat furtuna, si gata, s-au fâsâit. Era nevoie de ceva nou, nu?

 

@Laura, stiu ca-i usor de comentat din fotoliu, pt noi cei neimplicati direct, si stiu ca la varsta ta frumoasa e normal sa fii impulsiva. Dar citeste ce-am scris mai sus si gandeste-te ca faza cu luatul jucariilor si retrasul, e fix cel mai "tare" efect la care sperau trollii. Chiar are rost sa le dai satisfactia asta?

 

@vere, uneori intr-adevar iti iese umorul subtil. Alteori, cu tot respectul, esti la fel de rasuflat ca un sitcom idiot la care trebuie sa auzi rasetele inregistrate in studio pe banda, ca sa stii cand sa razi si tu...

 

:hihat

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Scuze ca ma bag si eu ca musca in lapte....dar..

 

Am ajuns si eu la Laura ( :crazylove ), dupa o programare prin PM, urmata in ziua respectiva cu sms de confirmare si tel pentru precizari privind locatia aflata intr-unul dintre blocurile din spatele Bisericii de pe Mircea Voda/Camera de Comert.

 

Am fost intampinat intr-o tinuta care ii punea bine in evidenta silueta svelta si inalta, de la care cu greu mi-am putut desprinde privirea.

Noroc ca, facand cunostiinta, ne-am intersectat privirile si mi-au atras atentia ochii de o culoare (in lumina de acolo) ce imi amintea de chihlimbarul verde (varianta aceea de chihlimbar obtinuta in urma tratamentelor termice). Am fost invitat la o tigara si un suc, timp in care am descoperit ca era destul de "montata" vizavi de problema cu pozele de pe forum. Dupa o scurta "dezbatere" ne-am indreptat catre locusorul de nebunii, unde am scapat repede de lucrurile care simteau ca ma incomodeaza din ce in ce mai tare. Au fost asezate frumos pe umeras ( :clapp ) iar eu m-am indreptat nerabdator catre dus (adica baie). O colectie mare de geluri de dus m-a ajutat cat de cat in timp ce asteptam sa vina apa calda (atentie, etaj superior, apa vine mai greu!)... a intrat si Laura dupa ce am terminat eu, si reintalnindu-ne apoi in camera pentru "ostilitati"

 

 

Debutul a fost usor tandru, cu mangaieri si atingeri delicate (m-a citit aici!) urmate de un FK initiat de Laura, la care am subscris bucuros. Spre deosebire de recenzia anteriora, eu nu am gasit motive de retineri (de gustibus...), continuand in acest stil cateva minute bune. Remarcand zvacnelile nerabdatoare, Laura si-a indreptat atentia catre zonele adiacente, iar eu nu am rezistat sa nu ma strecor intre picioarele ei lungi, degustand-o cu placere intr-un 69 usor rasucit. Oralul a continuat protejat, la cererea mea, desi am avut senzatia ca eram singurul care nu a protestat :wink2

 

Ne-am asezat intr-un 69 mai confortabil cu ea deasupra, Laura continuand sa lucreze cu ardoare, sa inabuseasca protestele "lu' ala micu" ca i-am pus caciulita! Apoi mi s-a facut asa de mare pofta, incat ne-am rasucit si m-am infruptat singurel, mangaind in acelasi timp sanii rotunzi si tari. De apreciat ca, in ciuda implanturilor, nu am avut parte de eschive de diverse tipuri, ci, din contra, am fost invitat sa ma bucur de ei!

 

Ajutat de actiunile Laurei si de saruturile aplicate in diverse zone (inclusiv jocuri cu limba pe la urechi) a trecut momentul suparararii cu caciulita, debutand in misionar.

Laura s-a dovedit a fi extrem de docila, atenta la dorintele mele, reglandu-si ritmul dupa mine si strangandu-ma inauntrul ei. Senzatia placuta ma facea sa nu vreau sa mai schimb pozitia, dar am trecut si prin head2toe, lateral din ridicat, lateral pe la spate, si pe la spate....delectandu-ma atat la intrare cat si adanc inauntru, unde se simteam cel mai bine strangerile Laurei. Totul punctat la momentul potrivit (pentru mine cel putin) cu FK si imbratisari..

 

Odata ajunsa si Laura on top,  am continuat in acelasi ritm (nu s-a grabit deloc sa ma termine) , apoi .... :censored :censored.... (unele lucruri mai trebuie sa ramana si intre noi) si cand a inceput si sa se joace cu limba mea, am finalizat incantat!

 

Cum iar m-am trezit ca nu prea mai e timp, am trecut la igienizarea post-factum, unul dupa altul, repejor, cat sa mai intre si de tigara de dupa asortata cu schimburi de impresii. :bye

 

Decoratiile acum...

 

Locatia: 9 (pt  un apartament din bloc comunist - relativ spatios, bine aranjat, curat, baia OK, camera luminata - am setat eu lumina :inlovee , de unde si plusul de la 8)

Aspect: 9 (pt genul slim spre skinny)

 

Oral: 9 (atat cat pot eu aprecia, nefiind un fan/expert in aceasta zona)

 

Normal: 9 (mi-ar fi placut daca as fi facut programare pt mai mult timp, caci cred ca as fi ajuns la 10.... dar poate reusesc data viitoare)

 

GFE: 10, chiar daca la inceput mi-a lasat un pic senzatia de timiditate (a fost prima intalnire), m-a citit bine, si cum zice romanu' "mi-a cantat in struna"! (de verificat daca nu a fost doar o intamplare :laughpf )

 

Halatul (ca aproape uitasem de el "si la propriu si la redactat") 200 ron/1h/1 finalizare, dar eu am considerat ca au fost 2 finalizari deci 300ron/1h/2 finalizari

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:aici.
  • Oras:aici.

cata banc show-ul s-a facut...

 

Laura ce tu nu intelegi e faptu ca nu ranesti pe nimeni anuntand retragerea ta definitiva... ( care oricum nu o faci, sa fim seriosi, cand te-o manca buzunaru, iti iei iar cativa clienti, poate circuit inchis dar totusi ) . Escorte gasesc baieti destule, apar ca ciupercile dupa ploaie . O spui de parca faci meseria asta ca un favor barbatilor din lume si nu ca si cum ai face-o pt. tine .

 

In rest... terminati dracu cu troleala, inca o data dau vina pe pisicuts ca el e cel care promoveaza in propriu interes acest cancan de pe forum .

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus

O fata frumoasa, inteligenta si naturala este un dar. Ma consider norocos ca am descoperit asa o fata deosebita. O zi alaturi de cineva asa special e o zi mai frumoasa.

Ia-o coane de nevasta! Ii dai niste flori, o scoti la o cafea...chestii d-astea!

 

Esti indragostit iremediabil si irevocabil vad..

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Joia trecuta am reusit si eu sa ajung intr-un final la Laura, dupa mai multe incercari esuate pe motiv ca nu se trezea ea dimineata cand eram eu disponibil, sau nu reuseam eu sa mai ajung.Dupa ce ne-am sincronizat prin PM si apoi telefonic, m-am infiintat la usa ei.Eram pe cale sa sun la usa vecina, deoarece numerele apartamentelor nu exista, decat al celui invecinat cu al Laurei, dar m-a salvat de la comiterea greselii Laura, care a aparut in ultimul moment.M-a speriat la inceput inaltimea ei, apoi am realizat ca purta tocuri inalte care o ridicau la peste 1,80 m, dar fara ele revine la un 1,72 m cred.Ca impresie, pot spune ca Laura mi-a placut din prima, are un par lung demential, ochi verzi foarte frumosi, picioare lungi interminabile, un fund super sexi, practic era pe gustul meu ca doar o alesesem dupa fotografii si dupa recenziile confutadorilor de pe acest site.M-a poftit in bucatarie, m-a intrebat daca raman si am confirmat, mi-a oferit o cola rece si am discutat despre una alta, pentru a ne cunoaste mai bine.Tocmai o suparase cineva pe site cu niste poze si am incurajat-o sa nu se complice cu astfel de polemici si sa continue sa fie ea asa cum este.Era si sora ei in locatie, dar nu ne-a deranjat cu nimic.Am trecut apoi in dormitor unde ne-am sarutat cu pasiune, cu FK intens impartasit de ambele parti, practic Laura se implica si te implica in actiune, facandu-te sa te simti minunat.Am trecut la igienizare, intai eu apoi si ea.A inceput ostilitatile cu aceleasi sarutari pasionale, apoi a continuat cu un oral in fata oglinzii (aceasta faza cred ca a preluat-o de la Monica Moldoveanca, pe care o cunoaste) foarte bine executat.Ne-am mutat apoi in pat unde a continuat sa ma rasfete oral.I-am oferit si eu placere intr-un 69, constatand igiena perfecta, de nota 10 in zonele intime.Am succedat diverse pozitii, Laura se misca excelent si te face sa te simti foarte bine.Nu te grabeste absolut deloc si este deschisa la orice pozitie iti doresti cu implicare maxima.Am ales finalizarea orala,dupa ce am epuizat o serie de pozitii de sex normal protejat.Concluzie: a meritat sa insist sa ajung la ea pentru ca a reusit sa ma faca sa ma simt excelent si voi reveni cu siguranta.Note? Bune, maxime din punctul meu de vedere desi pot fi acuzat de subiectivism. Media, la oral, normal, FK, GFE si locatie ar fi 9,5 cu depunctarea locatiei care pana la urma nu conteaza asa de mult ca nu te stabilesti acolo.Halatul a fost 200 lei pentru o finalizare, fara sa fiu cronometrat sau grabit in vreun fel.Asadar, mergeti la Laura cu incredere, nu veti regreta! Laurici te-am pupat si ne revedem curand!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua,

 

Dupa cum am anuntat ultima data ca sunt disponibila pentru 5 zile si dupa voi lua o pauza mica de cateva zile si voi stabili un nou program, m-am gandit ca cel mai bun program este dupa ora 14:00 in fiecare zi timp de 5 zile, sper ca este ok si asa, si ca nimeni nu se supara pe mine :s ... NU POT IN FIECARE ZI, mai ales in perioada asta... :(

Astazi imi pornesc telefonul dupa ora 14:30 :D

 

Va pup cu drag, Laurica

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

What is the telephone number?

 

My number is the one from the topic's title, i was unavailable for the last 4 days.. i will probably turn on my phone tomorrow and after that i guess i'll take a break. Kisses and sorry i didnt announce this earlier :* :* :*

 

0764583854

Link spre comentariu

   Laurica, ai niste datorii la noi :D

 

 

 

 

Jurnal de calatorie ;)

 

Dintr-un total de aproximativ de 80 barbati ce m-au vizitat, pe toata durata vizitei mele in Constanta,:

  • DOAR 2 (doi da, nu este nicio greseala, stiu ca suna incredibil :D ) nu au fost complet epilati in zonele intime. Insa, ATENTIE, erau tunsi.
  • Doar 6 au fost fumatori, restul  fiind nefumatori. De tutun  :laugh2
  • Doar intr-un singur caz a fost depasit timpul alocat intalnirii, asta intamplandu-se la dorinta si cerinta MEA, nicidecum ale domnului care una-doua statea cu ochii lui frumosi si albastri pe ceas. In prezenta ta, un minut are 120sec :D
  • O singura data mi s-a intamplat sa nu fie respectata programarea fara sa fiu anuntata in prealabil. Nici nu a mai sunat ulterior. Mai bine :P
  • Doar de doua ori, am fost vizitata incercandu-se o negociere a pretului. Fara "succesuri"  :no2
  • La voi am facut cea mai multa spaga  :blushing2  ever. Asa ceva nu am pomenit. Sunteti darnici cand va simtiti bine....ca si mine de altfel :P
  • La voi nu prea imi suna telefonul noaptea, la voi imi era respectat programul...
  • La voi am descoperit ciorba de pui a la grec (eu NU mancam ciorbe), Lacrima lui Ovidiu rosu (care-mi da un apetit sexual peste limite  :laugh2 )....
  • La voi m-am dezvirginat in fund  :blushing2 , la voi m-am iubit cu o super gagica....

La voi am sa revin cu o imensa placere si daruire ori de cate ori am sa am ocazia, va promit  :hug1

 

P.S. Nu am glumit ca-mi iau apartament in Constanta. Watch me! Love u guys  :hug1

 

Va multumesc!  :hug1 

 

        Ti-am dat citat din postarea Sorinei despre ceea ce iti putem oferi noi. Curaj !

 

       P.S. Asteptam un raspuns afirmativ la invitatia noastra. 

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:intr-un ocean de pizde
  • Oras:intr-un ocean de pizde

Cu putin timp in urma am ajuns si eu la domnisoara Laura, cu locatia la Camera de Comert, apartamentul bine cunoscut, camera de lucru curata, baie curata, prosop curat cu tot ce trebuie la baie si notez locatia cu 10. Laura are o fatuca draguta, este slaba, inalta, sani foarte misto (silicon), piele ingrijita si frumos mirositoare, extrem de curata peste tot, picioare frumoase si o poponeata numai buna de iubit, (am intrebat daca se poate si acolo pentru ca nu am vrut sa stric atmosfera creata si se pare ca nu face deloc si nici nu are in plan) si o notez pe dulcica Laura cu 10 pentru cum arata. Am mers la dus, dupa a mers si ea la dus, am inceput cu un oral de senzatie prestat de Laura cu foarte multa grija, foarte adanc, umed, cu mare atentie la baterii, schimbare de ritm si o notez la examenul oral cu 10. Am tras o caciula pe cap si am inceput sa penetrez usor pasarica uda si stramta a Laurei, se umezeste natural, este foarte calda si sensibila , se excita foarte tare, accepta orice pozitie cu usurinta, este foarte activa, te trage mai adanc in ea, o reala placere sa o futi, este de cursa lunga, am mai pompat o vreme si am iesit din pasarica, am dat caciula jos si am continuat cu oral si a ramas sa finalizez data viitoare din lipsa de timp din partea mea si primeste nota 10 cu felicitari pentru sex normal. GFE de nota 10. Am platit pentru ora de distractie 200 lei. O recomand pe Laura si cu siguranta este o escorta de TOP.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...